marți, 2 mai 2017

Alinierea Energetică și Retrezirea Sursei Voastre Originale


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

Iubitele mele ființe de lumină, Eu, Melchizedek vin în fața voastră împreună cu Discipolii Melchizedek pentru a vă scălda în iubirea noastră. Dorim să vă ajutăm în acest moment al ascensiunii și astfel să mergem mai departe cu ghidare, iubire și iluminare în inimile noastre.

Eu, Melchizedek, sunt Logosul Universal, ceea ce înseamnă că eu supraveghez Pământul de la nivel Universal, reprezentat de o vibrație aurie a luminii. Nivelul Universal este scăldat în iubire, pentru a deveni Logos Universal este nevoie să devii o deplină întrupare a Conștiinței Christice, astfel încât supraveghetorul nivelului Universal să acționeze în iubire pură și să oglindească iubirea la nivel Universal. Iubirea este o energie puternică care acum este necesară din abundență pe Pământ, așa că este potrivit ca în acest moment să lăsați ca lumina Universală să curgă prin ființa voastră astfel încât să vă poată influența realitatea, dar și să se ancoreze în Pământ și în viețile oamenilor. Amintiți-vă că în acest moment energiile, vibrațiile și iubirea este necesar să fie ancorate prin ființa voastră în Pământ și vi se cere să acționați ca o ancoră pentru lumina Creatorului și a o ajuta să se manifeste. Lăsați ca lumina Universală să vă împuternicească ființa, realitatea și creșterea spirituală cu iubirea pură a Conștiinței Christice de o vibrație înaltă și rapidă; aceasta va activa o iubire mai mare din interiorul ființei voastre, ajutându-vă în expansiunea chakrei inimii voastre.

Este important să cereți luminii Universale să împuternicească iubirea pe care o dețineți în voi cu sută la sută și ca iubirea voastră să se întrupeze cu o mai mare abundență în realitatea voastră. Iubirea este energia care vă va susține tot timpul creșterea, permițându-vă să rămâneți echilibrați și în pace prin tranzițiile spirituale care se desfășoară în ființa voastră. Dacă mai mulți lucrători în lumină de pe Pământ pot să facă acest lucru, atunci ei vor crea o imensă iubire pe Pământ acționând ca o fundație pentru experiențe minunate și miraculoase.

Datorită marii bogății de iubire pe care nivelul Universal o deține face ca aceasta să fie atât de accesibilă sufletelor de pe Pământ. Lumina Universală acționează ca o punte între vibrațiile Planetare, Solare și Galactice și nivelele cosmice mai înalte ale universului Creatorului care pot fi mult mai dificil de înțeles și acceptat atunci când sunteți în corp fizic. Eu, Melchizedek, am abilitatea de a mă mișca prin dimensiuni și de a-mi manifesta vibrația energetică la o viteză potrivită pentru a mă conecta cu orice suflet în universul Creatorului. Asta înseamnă că pot realiza același lucru ca lumina Universală. Mulți oameni descoperă că le este mai ușor să se conecteze cu lumina Universală, cu un sentiment de mai mare confort decât cu orice alt nivel al universului Creatorului. Misiunea mea este să împărtășesc cu toți lumina Universală și învățăturile datorită prețioaselor vibrații ale iubirii pe care aceasta le deține.

Nivelul Universal vă poate ajuta în conectarea cu nivelul mai înalt al universului Creatorului cum ar fi nivelul Multi-Universal supravegheat în prezent de către Arhanghelul Metatron și nivelul cosmic supravegheat de către conștiința Mahatma. Aceste două nivele sunt atât de apropiate și de conectate la sufletul Creatorului încât învățăturile și vibrațiile lor pot fi dificil de înțeles atunci când sunteți într-un corp fizic, dar lumina Universală vă va ajuta să vă conectați, filtrând cele mai potrivite vibrații și înțelepciune în ființa voastră. Lumina Universală umple persoanele cu așa o căldură încât vibrația lor crește, conștiința lor se expansionează și este experimentată o mai mare acceptare a Creatorului. Dacă vreți să vă conectați cu nivelele mai înalte ale universului Creatorului, nu este nevoie decât să-mi chemați energiile și să vă mențineți intenția. Este important să se facă o conexiune cu nivelele mai înalte deoarece înțelepciunea necesară este nevoie să fie ancorată în Pământ prin sufletul și conștiința omenirii. Există o înțelepciune foarte pură și simplă care trebuie să vină din nivelele mai înalte ca inspirație pentru omenire în acest moment. Dați-vă voie să stați și să faceți o conexiune fie cu unul fie cu ambele nivele Multi-Universal și Cosmic. Mai întâi întrebați dacă este potrivit și apoi cu care vibrație este mai potrivit să vă conectați. Pur și simplu lăsați ca energiile să curgă prin ființa voastră cerând ca cea mai potrivită înțelepciune să vă inspire inima și mintea.

De asemenea, nivelul Universal vă poate ajuta în îmbunătățirea conexiunii voastre cu Creatorul, la urma urmei scopul călătoriei voastre pe Pământ și tot accentul pe care-l puneți pe practica voastră spirituală este ca să câștigați o mai profundă unitate și conexiune cu sufletul Creatorului. Nivelul Universal vă încurajează să explorați energia și esența Creatorului în voi, să înțelegeți modul în care vă manifestați ca un Creator pe Pământ, aspectele Creatorului pe care le dețineți în prezent și cele pe care sufletul vostru se străduiește să le accepte. Nivelul Universal vă ajută să vă vedeți întreaga călătorie către Creator, nu numai călătoria voastră fizică pe Pământ. Imaginea de ansamblu este clar evidentă în vibrația și învățăturile nivelului Universal care vă ajută în expansiunea conștiinței, energiei voastre și a înțelegerii sinelui vostru, acceptându-vă astfel adevărul. Când cereți să studiați cu nivelul Universal, eu însumi și discipolii Melchizedek vă vom oferi tehnici și informații care să vă ajute în dobândirea unimii cu Creatorul și o mai bună înțelegere a călătoriei voastre. Deși este important să rămâneți focalizați pe realitatea voastră fizică, este, de asemenea, benefic să înțelegeți marea misiune a sufletului vostru care este dincolo de misiunea sufletului vostru pe Pământ. Aceasta poate face ca misiunea voastră pe Pământ să pară neînsemnată în comparație, dar în același timp vă permite să vă dați seama că orice este realizabil, ușor și simplu.   

Este nevoie ca pur și simplu, în meditație, să chemați energiile mele și să cereți să fiți învăluiți în lumina Universală, iar apoi să mențineți intenția de a înțelege misiunea de dincolo de Pământ a sufletului vostru. Dacă încă nu este momentul să primiți această informație, vă rog să nu vă faceți griji, ci să știți că înțelepciunea va veni în sincronizarea divină, deși mulți dintre voi așteptați să înțelegeți aceste informații deoarece ele vă vor schimba perspectiva asupra voastră înșivă și a Pământului, care este necesară pentru a vă continua creșterea. Este de realizat o practică sacră care vă va umple inima cu multă iubire. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că pe măsură ce creșteți spiritual pe Pământ, această înțelegere se poate schimba deoarece vă va fi dată într-un mod pe care să-l puteți înțelege în acel moment.

Puteți, de asemenea, cere ca conexiunea voastră cu Creatorul să fie îmbunătățită și împuternicită, permițând ca un nou aspect al Creatorului să fie dobândit și onorat în ființa voastră. Acest lucru poate fi realizat în timpul meditației și prin intenție. Vă va crește lumina, lucru care este extrem de important în acest moment, permițându-vă să acceptați un aspect mai mare al voinței Creatorului, fiind ghidați cu o extraordinară putere și iubire.

Lumina Universală are o calitate foarte pură și vindecătoare datorită conexiunii ei cu Creatorul și se poate focaliza pe restaurarea energiei și a ființei voastre. Lumina Universală vă va aduce aminte de un timp de dinaintea separării voastre de Creator și vindeca toate experiențele de la separarea voastră într-un grup de suflete din sursa Creatorului. Separarea este doar o iluzie, dar este un cuvânt excelent pentru a descrie doliul de a deveni ceva diferit față de existența voastră anterioară ca fiind Creatorul. Poate fi asemănat cu un copil care începe să existe ca parte a corpului mamei lui și apoi devine individual, îndepărtându-se mai târziu de mama lui pentru a-și experimenta propria viață rămânând însă conectat cu aceasta. Voi v-ați mutat într-o vibrație diferită pentru a experimenta o realitate a voastră înșivă ca Creator, dar sunteți, desigur, în continuare conectați ca fiind una cu Creatorul. Atunci când vă conectați în mod regulat cu lumina Universală, acest proces de vindecare începe să se apară în mod natural pentru că intenția energiilor Universale este să vă restaureze propria ființă și energie. În acest moment de extraordinară creștere și tranziție este important să vă conectați cu lumina Universală, să-i experimentați iubirea și energia aurie, scăldându-vă în inspirația sa. Permiteți-vă să vă acordați timp să vă conectați cu energiile mele și cele ale nivelului Universal.

”Cer să mă conectez la un nivel mai profund cu Melchizedek și lumina Universală de culoare aurie. Cer ca lumina Universală să curgă prin ființa mea împărtășind, inspirând și activând  toate învățăturile și iluminările necesare din ființa mea. Cer să-mi fie crescută conexiunea cu Creatorul, înțelegerea despre mine însămi ca Creator și înțelepciunea pe care este nevoie să o accept acum. Cer să fiu ajutat/ă să înțeleg misiunea și scopul mai înalt, care este dincolo de Pământ, al sufletului meu precum și restaurarea energiilor mele la existența mea originală ca Creator în sincronizarea divină, supravegheat/ă și îndrumat/ă de Melchizedek. Ajutați-mă să-mi onorez sufletul și Creatorul precum și să împuternicesc iubirea Creatorului pe care o dețin. Sunt deschis/ă la noi conexiuni cu nivelul Universal, Multi-Universal și Cosmic ale universului Creatorului. Mă deschid pentru a accepta tot ceea ce este potrivit pentru mine să primesc acum. Mulțumesc.”

Cea mai importantă energie pe care nivelul Universal o încurajează este încrederea în sufletul Creatorului și în ghidarea divină. Și dacă acesta este singurul aspect care este îmbunătățit prin conexiunea voastră cu nivelul Universal, atunci eforturile mele de a mă conecta cu voi și de a vă ghida, au fost cu adevărat binecuvântate.


Întotdeauna cu iubire,

Melchizedek



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.