vineri, 5 mai 2017

Actualizare 5 mai 2017



Una dintre situațiile cu care ne confruntăm în aceste momente este ”urcatul și coborâtul scării” vibraționale. Dacă într-un moment suntem într-o relativă pace și armonie vibrațională, în următorul moment suntem parca pe fundul sacului cu probleme. Oscilăm între stări de bucurie intensă pentru ca de nicăieri și aparent fără nici un motiv, să apară o tristețe sfâșietoare.

Ei bine, motivele unei astfel de urcări/coborâri atât de bruște și neașteptate pot fi foarte multe. Într-o astfel de situație cel mai bine ar fi ca abordarea ei să o începeți prin întrebarea ”Este această stare a mea sau este doar preluată din conștientul colectiv?”

De ce spun acest lucru. Știm cu toții că gândurile sunt energie și că toate gândurile omenirii sunt cuprinse în conștientul colectiv uman, astfel încât TOATE gândurile din conștientul colectiv ne pot trece prin minte. Nu le vom pescui pe toate, ci doar pe acelea cu care rezonăm, suntem familiari cu ele sau au găsit în câmpurile noastre ceva de care să se agațe.

Pentru a putea stabili dacă aceste gânduri, de obicei cele de vibrație joasă sunt cele care ne deranjează, sunt sau nu ale noastre, este nevoie după cum am mai spus să ne cunoaștem destul de bine pe noi înșine și să fi ajuns la un nivel de stăpânire a gândurilor și emoțiilor noastre.

Acum, aici mai este o situație destul de greu de sesizat, dar de obicei nu se manifestă decât la cei care sunt conștienți deja de acest lucru. Despre ce este vorba: sunt oameni a căror misiune este, printre altele, să transmute energiile produse de gândurile joase din conștientul colectiv. Aceștia își stăpânesc deja gândurile și emoțiile suficient de bine ca să știe că acesta este unul dintre rolurile lor. Da, există și astfel de misiuni pe Pământ.

Dacă nu facem parte din categoria de mai sus și am stabilit că acele gânduri nu sunt ale noastre, le putem învălui în iubire necondiționată și să le transmutăm cu ajutorul Focului Violet și starea de disconfort va dispărea. Dacă sunt însă oarecum și ale noastre va fi nevoie să vedem ce vor ele să ne spună pentru că nu apar doar ca să ne deranjeze pe noi. Chiar acel deranj pe care îl simțim ne arată că avem ceva de cercetat în acea direcție.

Un alt motiv al acestor schimbări bruște și ciudate este că mulți dintre noi urcăm scara vibrațională pe trepte din ce în ce mai înalte, dar fie nu ne putem menține foarte mult acolo și/sau problemele/situațiile din vibrațiile mai joase ne trag înapoi, fie alegem noi să coborâm pentru a da o mână de ajutor acolo unde este nevoie.

Aceste urcări/coborâri sunt deranjante pentru cei care le fac încă în mod inconștient, dar nu sunt plăcute nici pentru cei care știu ce se întâmplă. Și ca să fie brambureala și mai greu de descâlcit, se mai și prăbușesc liniile temporale unele în altele și în realitatea noastră aducându-ne gânduri și amintiri din alte vieți, care vin și ele la transmutare.

Asta este situația cu care se confruntă cei care au ales să transmute tot ce mai au de transmutat din viețile trecute pentru că acest timp de ascensiune oferă această oportunitate. Deci, dacă aveți amintiri și gânduri pe care nu știți de unde să le luați, puteți fi într-o astfel de situație.

O busolă foarte bună, de fapt singura după părerea mea, este să vă întrebați sinele despre ce este vorba și care ar putea fi cea mai bună abordare a situației cu care vă confruntați. Sinele vă răspunde ÎNTOTDEAUNA, dar nu vă așteptați să o facă verbal și nici în scris. De cele mai multe ori vă va conduce spre informații care să vă aducă acel ”AHA, despre asta-i vorba deci!” iar de aici încolo rezolvarea situației devine alegerea voastră.

Să nu vă uitați bunele practici spirituale și nici relația cu corpul vostru care este cel mai bun indicator al stărilor și situațiilor pe care le experimentați. Corpul nostru este cel mai bun partener și termometru în același timp. Aveți grijă de el, onorați-l și mulțumiți-i pentru ajutorul pe care vi-l dă.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.