miercuri, 3 mai 2017

Actualizare 3 Mai 2017



Energiile care au intrat în ultimele zile pe planetă au adus un nou val de curățări în sensul că au făcut vizibile acele tipare și comportamente care au legătură cu unele frici, dar și cu unele valori legate de împuternicirea personală, suveranitatea personală și loialitatea noastră față de noi înșine, față de valorile noastre personale și față de alții.

Respectul față de noi înșine și valoarea pe care ne-o acordăm noi nouă înșine au fost testate prin unele încercări, diferite pentru fiecare dintre noi. Mulți dintre noi am asistat la situații în care am putut observa manifestarea unor tipare de tipul ”mie să-mi fie bine, de restul nu-mi pasă” în detrimentul unor relații de colaborare fructuoasă pentru toate părțile implicate.

Vorbesc despre astfel de experiențe la nivel de persoană nu politic sau la nivel de mase, deși tot ceea ce se manifestă în plan individual se manifestă la un moment dat și în planul colectiv pentru că noi suntem cei care ne creăm realitatea.

Dacă până acum mulți am acceptat ca munca noastră să fie subevaluată pe criteriul ”clientul meu este cel care îmi pune pâinea pe masă”, ei bine, nu o mai putem face pentru că pur și simplu nu o mai putem face. Este ca și cum acea muncă nu ne mai atrage să o facem și ne seacă și fizic și psihic de orice energie.

Putem alege să o facem în continuare, de mântuială, sau să refuzăm pur și simplu să ne mai dăm energia acolo unde ea nu este apreciată la justa ei valoare. Din nefericire avem în jurul nostru mult prea multe exemple de muncă făcută de mântuială, o muncă care nu conține pic de energie pozitivă în ea, o energie care să simți că te încarcă.

Alergăm după ieftin în toate, facem rabat la calitate pentru a ne rămâne cât mai mulți bani în portofel și apoi urlăm cât ne țin bojocii că mâncarea este proastă, produsele pe care le cumpărăm sunt de calitate proastă, serviciile care ne sunt oferite sunt de calitate proastă, și așa mai departe.

Da, sunt și produse și servicii de calitate bună și foarte bună, dar dacă pentru ele nu există cerere, dispar încet de pe piață pentru că nu pot face față lipsei de valorizare a celor cărora le sunt adresate. Dacă vreți să verificați, când mergeți la cumpărături într-un supermarket sau chiar la piață, uitați-vă care este criteriul după care fac oamenii cumpărăturile.

Câți dintre ei se uită la calitatea produsului mai întâi și apoi la preț și câți se uită doar la preț înainte de a arunca acel produs în coș sau plasă. Orice, absolut orice, este energie. Valoarea pe care noi o acordăm energiei pe care o ”cumpărăm” este exact valoarea pe care ne-o acordăm nouă înșine și pe care o și primim.

Schimbul energetic este întotdeauna de tipul ”ceea ce dai este ceea ce primești” indiferent de domeniul la care aplicăm acest principiu. Uneori efectele nu sunt vizibile imediat, dar în timp sunt. Cumperi produse de o calitate îndoielnică, ele își vor lăsa amprenta asupra sănătății tale, bunăstării tale și în cele din urmă și a banilor din portofel.

Cred că a sosit momentul să folosim mai des expresiile ”pentru că eu merit”, ”pentru că sunt valoros/valoroasă”, ”pentru că atât am investit din energia mea în acest produs/serviciu”, etc. și să nu ne mai facem ”mici” pentru ca alții să se poată simți ”mari”.

Fiți voi înșivă, îndrăzniți să fiți voi înșivă și să spuneți NU la tot ceea ce vă seacă de energie în loc să vă aducă bucurie și împlinire. Viața este AICI pe Pământ, ACUM și AICI pe Pământ, nu în altă parte, nici în trecut, nici în viitor, nici în rai și nici în iad.

VIAȚA ESTE ACUM ȘI AICI!

Valorați-vă pe voi înșivă, valorați tot ceea ce vă înconjoară: natura cu toate frumusețile și darurile ei, oamenii din jurul vostru. Cei ce nu se valorează pe ei înșiși, nu pot vedea valoarea în nimic altceva. Vedem în jurul nostru doar acea valoare pe care o vedem în și ne-o acordăm nouă înșine.

Nu poți da ceea ce nu ai. Așa cum nu poți oferi iubire necondiționată nimănui și la nimic până când nu te iubești necondiționat pe tine însuți/însăți, nu poți oferi valoare la nimic și nimănui până când nu te valorezi pe tine însuți/însăți mai întâi. Tot ceea ce ne înconjoară reflectă exact valoarea pe care ne-o acordăm nouă înșine. Și nu vorbesc numai de valorile materiale, ele sunt doar pura reflectare în fizic a ceea ce este în energetic, în mentalul, emoționalul și spiritualul nostru.

Îndrăzniți să fiți voi înșivă!

Namaste!

 Monica Poka 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.