joi, 25 mai 2017

Actualizare 25 Mai 2017


Iată-ne trecuți și de ziua de ieri, zi care a marcat intrarea într-un nou ciclu și o nouă fază a accelerării procesului de ascensiune. Ieri scriam despre căderea măștilor, etapă care a devenit extrem de vizibilă sau de ușor de simțit pentru cei care au ales să fie treziți aici acum pe planetă.

Mulți simțiți că locul vostru nu mai este aici, în această dimensiune mai joasă a Pământului cu care orice ați face nu vă mai potriviți nicicum. Se pare că orice ați spune sau face trezește reacții neașteptate din partea celor din jurul vostru care, fără să știe nici ei de ce, se pot simt atacați de simpla voastră prezență.

Mulți ați ales să vă retrageți în voi, deși nici acolo nu mai găsiți liniștea de acum câteva săptămâni, dar este totuși mai bine decât ca ori de câte ori deschideți gura să vă sară cineva în cap împins de dorința de contrazicere și argumentare. Din această cauză ați renunțat să vă mai întâlniți și cu prieteni în compania cărora altădată vă simțeați bine.

Dacă altădată ați fi încercat să spuneți ceva, acum simțiți pur și simplu că nu mai are nici un rost să vă irosiți energia în această direcție. Se vor trezi și ei la adevăruri mai înalte atunci când le va veni vremea, dar asta nu mai este treaba noastră. Oricum orice ați încerca să spuneți nu va face decât să înrăutățească și mai mult situația.

Ați început să vă doriți ca toată această ”separare a lumilor” să aibă loc odată pentru că devine tot mai greu să găsim puncte comune cu cei din jurul nostru cu care rezonarea devine tot mai scăzută. Și este trist pentru noi atunci când este vorba de oameni dragi nouă, mai ales când este vorba de copii. Este nevoie să înțelegem că fiecare avem un suflet care își are propriul plan și că noi nu am fost decât un canal pentru sufletele care au ales să intre în planul Pământului 3D prin noi.

Vă veți simți tot mai atrași de cei cu care puteți discuta deschis și fără reținerea de a fi judecați drept superiori, egoiști, înfumurați, ș.a.m.d. și veți observa că cei care vă cred a fi astfel se vor îndepărta de voi. Este bine așa pentru că altfel lupta din interiorul lor o vor proiecta asupra voastră și voi veți fi vinovați pentru toate neplăcerile lor. Este cazul celor care fie mai sunt puternic ancorați în 3D, fie se află într-un punct al călătoriei lor în care ego-ul mai este la cârmă.

În situația în care nu răspundeți și nu intrați în acest joc al puterii, ceea ce ei aruncă asupra voastră se va întoarce înapoi la ei, dar mult, mult amplificat din cauza procesului de accelerare despre care vorbeam. Nu vă simțiți vinovați de acest lucru, este pur și simplu efectul a ceea ce ei au emis în mediul lor.

Dacă intrați în jocul lor, veți fi trași din nou în vibrațiile joase ale jocului 3D și vă veți simți cu mult mai rău decât înainte pentru că legăturile voastre cu aceste vibrații nu mai sunt stabile și vă crează o stare de instabilitate mult mai puternică decât înainte. Într-un fel sunteți și voi forțați să dați drumul la ceea cu ce nu mai rezonați.

Veți începe să vă simțiți din ce în ce mai expansionați, veți începe să aveți viziuni și pe parcursul zilei nu numai în somn, veți începe să simțiți prezențe în câmpurile voastre, veți începe să vă simțiți mult mai atrași de natură, de animale, veți prefera să vă petreceți timpul mai mult cu pisica sau câinele vostru decât cu oamenii care tind să devină agasanți sau chiar toxici pentru voi.

Joaca și timpul petrecut cu un câine, de exemplu, vă face să fiți în momentul ACUM și acest lucru stabilește o conexiune foarte puternică cu prezența Eu Sunt, lucru care vă încarcă energetic extrem de mult. În plus, veți descoperi că puteți comunica cu animalele, cu plantele voastre din apartament sau curte într-un mod cu totul nou, lucru care vă va face să explorați mai mult această direcție de interacțiune.

Ieri a avut loc o nouă și amplificată deschidere a chakrei inimii și a inimii înalte. Acest lucru nu se simte în general pe loc, ci se conștientizează în timp. Stările de expansiune și de compasiune amplificate sunt un semn ușor de recunoscut în manifestarea acestei deschideri. Un alt semn este faptul că vom căuta să ne conectăm cât mai mult cu acei oameni care au ales să-și trăiască în mod autentic propriul lor adevăr.

Cum îi recunoaștem pe acești oameni? Pur și simplu îi simțim, le simțim câmpul de energie care ne face să ne simțim în siguranță în împărtășirea gândurilor, ideilor și simțirilor noastre. Începem să ne recunoaștem, să ne vedem. ”Te văd!” a devenit modul în care ne manifestăm și îi recunoaștem pe cei care trăiesc din adevărul intelectual și pe cei care trăiesc dintr-o conștiință a adevărului lor.

Câmpurile de energie ale celor care trăiesc din conștiința atinsă a adevărului lor sunt clare, liniștite, calme, dau un sentiment de pace, liniște, siguranță și expansiune în timp ce câmpurile celor care nu au atins încă această stare sunt haotice, turbulente, instabile și dau o stare de rău chiar și la nivel fizic celor care le pot conștientiza, recunoaște ca nefiind ale lor proprii.

Celor care sunt încă în 3D sau în faza cunoașterii intelectuale a unor adevăruri le trimitem compasiunea și iubirea noastră dar fără a mai simți vreo nevoie să interacționăm cu ei în alte moduri decât cele obligatorii și de bun simț pentru că încă mai trăim într-o lume pe care am venit să o ajutăm să se întoarcă ACASĂ la și în ea însăși.

Delimitarea de cei cu care nu mai rezonăm devine naturală și impusă oarecum de propria noastră stare de bine. Nimic nu este rău, nimic nu este bine, fiecare suntem aici acum cu un scop diferit și înțelegerea acestui lucru ne va ajuta să luăm deciziile cele mai bune pentru noi înșine și pentru toți cei cu care interacționăm.

Un lucru extrem de important este să nu vă învinovățiți pentru lucrurile care par să nu meargă în direcția bună. NU știm care este direcția bună pentru alții, de multe ori nu știm care este direcția bună pentru noi, darmite pentru alții. Trăim într-o lume aflată în ultimul ei declin, pentru unii dintre noi. Să încercăm să-i facem ”moartea” cât mai ușor de suportat pentru toată lumea.  


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.