marți, 2 mai 2017

Actualizare 2 Mai 2017


În ultimele zile mulți dintre noi au cam fost întorși pe dos, cu fundul în sus și capul în jos confruntându-se cu stări extrem de oscilante și contradictorii. Mulți caută explicații la starea prin care trec deoarece este una dintre cele mai puternice anomalii comportamentale prin care au trecut în ultimii ani.

Ei bine, totul este adevărat și nimic nu este adevărat din ceea ce vi se spune. Ciudată afirmație nu-i așa? ADEVĂRAT pentru fiecare dintre voi este NUMAI ceea ce voi simțiți în interiorul vostru că ar fi adevărat. Punct. De ce? Pentru că acela este adevărul vostru și nu al altcuiva.

Acum, au fost vehiculate și sunt vehiculate de multă vreme, informații despre ceea ce numim draconieni, reptilieni, șopârle, ființe ale întunericului, etc. Mulți numesc aceste informații ”teoria conspirației”, nebunia unora, etc., unii se amuză, alții se sperie. Fiecare cu adevărul lui, după cum spuneam.

După cum bine știm, faptul că noi recunoaștem sau negăm existența, sau inexistența, a ceva nu face ca acel lucru, situație, eveniment, etc. să existe sau nu cu adevărat. El există, sau nu, pentru fiecare dintre noi numai în funcție de ceea ce fiecare dintre noi crede/simte/vede/conștientizează.

Convingerile noastre stau la baza realității pe care fiecare dintre noi ne-o creăm și care, pe baza rezonanței, se unește cu alte realități de vibrație (convingeri) asemănătoare. Nimic nou, nu-i așa? Ei bine, ceea ce este nou de această dată este că mulți vor fi forțați sub o formă sau alta să-și schimbe ușor, sau total, convingerile.

Foarte mulți ați remarcat că stările contradictorii de care vorbeam la început au alternat atât de des încât nu puteau rămâne neobservate de către voi. Pentru că majoritatea populației Pământului este ”oarbă” la unele lucruri, starea de nesiguranță și teamă a început să apară. ”Ce se întâmplă cu mine? Eu nu sunt așa? Parcă aș fi o marionetă a cuiva!”

Ei bine, nu spun că nu contează acest lucru, dar pe fondul acestei nesiguranțe și frici de necunoscut poate apărea cea mai ne-subtilă manipulare. Am tradus chiar eu zilele trecute un material în care se atrăgea atenția asupra intensificării acțiunilor celor numiți draconieni, reptilieni. Nu l-am tradus întâmplător și nici nu vorbesc întâmplător despre el acum. De ce?

Ei bine, după postarea lui pe facebook au apărut tot felul de postări instigatoare la luptă de genul ”Scoateți săbiile! Le arătăm noi lor!” Oameni buni, dacă prostia ar durea, nu ne-ar ajunge toate spitalele de pe Pământ. Unu: NU vă puteți război cu ceva ce nu vedeți! Doi: Aveți antrenamentul necesar să o faceți sau expresia ”carne de tun” este suficient de relevantă? Trei: Nu ați vrea mai bine să ajutați cu ceea ce sunteți pregătiți?

Dacă vă imaginați că planeta Pământ a fost lăsată fără apărători la toate nivelele, atunci, da, nu mă mir, tiparul trădării își face vizibilă prezența. Ei bine, NU a fost lăsată și nici nu va fi lăsată vreodată. În plus, Planeta noastră nu este chiar atât de neputincioasă pe cât ar vrea unii să pară.

Nu uitați câte civilizații au trecut pe-aici de-a lungul miliardelor de ani de existență a Ei.  Ele au dispărut, plecat, dar planeta noastră dragă este în continuare aici. Noi nici măcar nu ne apărăm planeta, mulți nici nu știu/recunosc că Ea este o ființă vie, noi ne apărăm lumea noastră umană pământeană, așa-numita noastră civilizație pământeană.

Trimiteți Iubirea și Recunoștința voastră Mamei Pământ și tuturor celor care și-au asumat sub orice formă protejarea și susținerea iubitei noastre planete și a tuturor locuitorilor ei.

Fiți siguri că acest lucru este mai valoros decât orice agitare de săbii și strigăte războinice. Este interesant de observat cum oameni care ieri, alaltăieri propovăduiau pacea, iubirea, buna înțelegere, dintr-o dată instigă la violență. Oare de ce? Chiar atât de puțin stabile și valoroase sunt conceptele lor încât se schimbă de la o zi la alta?

Nu spun că nu este bine, dimpotrivă, să vă luați măsuri de precauție, să vă protejați câmpurile de energie, să fiți avertizați că lucrurile sunt puțin mai diferite azi decât ieri astfel încât să vi se dea șansa de a ȘTI ce se petrece, pentru că un om informat este un om care este mai puțin supus manipulării prin frică. Dar de aici până la a deveni brusc super soldați este o distanță cam mare.

Fiți siguri că cei care este necesar să o facă, știu ce se petrece de mai multă vreme decât vă puteți măcar imagina și sunt la locurile lor, exact acolo unde este necesar să fie. Aveți încredere în ei/ele, știu foarte bine ce au de făcut și o și fac. Da, o mână de ajutor (ba chiar mai multe) le este într-adevăr de folos. Dar, repet, nu vă băgați în ce NU cunoașteți și pentru ce nu sunteți pregătiți.

Trimiteți Iubirea și Recunoștința voastră Mamei Pământ și tuturor celor care și-au asumat sub orice formă protejarea și susținerea iubitei noastre planete și a tuturor locuitorilor ei.

Calmul, încrederea, pacea, liniștea, iubirea, bucuria, recunoștința toate sentimentele de vibrație înaltă pe care le puteți emite și deține în voi sunt cea mai puternică ”sabie” de care vă puteți folosi fiecare dintre voi în fiecare moment din toate momentele. Folosiți RECUNOȘTINȚA pentru TOT ceea ce suntem, avem, primim, dăm, pentru orice lucru, oricât de mic și neînsemnat poate părea acesta, pentru că vibrația recunoștinței voastre vă ridică la un nivel de rezonanță la care sunteți mai puțin expuși manipulărilor de vibrație joasă. Fiecare dintre noi este Creatorul propriei sale realități, să nu uitați nici o clipă acest ADEVĂR!

Namaste!


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.