vineri, 19 mai 2017

Actualizare 19 mai 2017


O problemă cu care am observat că mulți se confruntă este frica de a nu rămâne în urmă, de a nu rata ceva, lucru care crează o mare presiune asupra acestor persoane. Deși am mai vorbit de acest lucru, am să reiau puțin subiectul pentru că ceea ce am observat este că multe persoane care fac acest lucru se confruntă apoi cu probleme destul de intense la nivel emoțional și chiar fizic.

Cei ce manifestă această frică, de a rămâne în urmă, sunt persoane care nu și-au câștigat încă încrederea în ei înșiși și în Sinele lor. Da, în anumite situații o putem manifesta toți, dar acesta nu este decât un semn că am ieșit din centrul nostru de echilibru, acolo unde știm că totul este divin regizat și orchestrat de către Sufletul/Sinele nostru divin. Întoarcerea în centrul nostru de echilibru va duce la dizolvarea acestei probleme.

Din cauza acestei frici de a nu rămâne în urmă, oamenii au tendința de a se comporta diferit de cine sunt ei cu adevărat, mărind și mai mult presiunea pe care o pun pe ei înșiși. La nivel intelectual știm că suntem diferiți, că avem fiecare ritmul nostru, dar asta este doar în teorie. Când vine vorba de practică, teoria este neputincioasă.

”Păi da’ ăla/aia a fost la aceleași cursuri/seminarii ca și mine și uite unde a ajuns!” Poate da, poate nu. El/ea a ajuns acolo unde el/ea are de ajuns și tu te afli acolo unde TU ai de ajuns pe calea TA unică, care nu este identică cu a nimănui altcuiva. Și mulți încep să-și intensifice eforturile de a ajunge și ei/ele undeva. Unde? Nici ei nu știu, dar măcar acolo unde ăla/aia cu care au fost la cursuri a ajuns.

Sufletul/Sinele NU ne compară cu nimeni altcineva, el își are propria sa programă și atunci când dorim să ieșim din programă nu facem altceva decât să facem niște ture în jurul cozii, ca să revenim exact din punctul în care am plecat și să ne continuăm propriul drum.

Sunt multe mesaje, articole, postări care anunță că în data de la ora de se va întâmpla/produce un fenomen cosmic, planetar, universal, de la care unii nu doresc să lipsească ca să nu cumva să nu-și primească partea pe care și-ar putea-o lua. Fiți siguri că NU lipsiți. Energia nu se dă nici cu lingurița și nici cu porția. Ea este disponibilă tuturor.

În momentul în care o energie este disponibilă sau prezentă pe Pământ, ea este disponibilă tuturor și oricum fiecare își ia doar atât cât poate duce. Încercarea de a lua mai mult este o presiune în plus și o iluzie care nu face decât să sporească și mai mult starea de tensiune care, da, vă poate îndepărta tocmai de obiectivul vostru pentru că prin presiunea pe care o puneți asupra voastră vă scădeți vibrația, poate chiar sub cea a energiei anunțate.

În acest caz revizuiți-vă încrederea în voi înșivă, dacă vă credeți suficient de buni, dacă credeți că meritați, etc. care sunt tipare care vă dau încă de furcă. Cum ați vrea să se poată întrupa sufletul vostru pe deplin în voi când voi nu îi asigurați tocmai baza pe care să se poată înrădăcina: ÎNCREDEREA voastră în el?

Ultima perioadă a fost și mai este o perioadă de mari tulburări, dezvăluiri și revelații atât la nivel personal cât și colectiv, planetar. Nu vă imaginați că numai unii trec prin și sunt afectați de ele. TOȚI trecem prin ele și suntem afectați de ele. Dar fiecare procesăm în mod diferit, fiecare în felul nostru fiecare situație prin care trecem. Ba mai mult de atât, nu procesăm identic nici măcar două situații aparent asemănătoare.

Relaxați-vă și bucurați-vă de fiecare eveniment energetic cu convingerea și INTENȚIA de a lua din el ceea ce este cel mai potrivit pentru voi și pentru creșterea voastră în ritmul vostru personal. ȘTIȚI, aveți pur și simplu convingerea că așa este și atunci pentru voi AȘA ȘI ESTE chiar dacă mintea umană și ego-ul nu-și primesc dovezile cerute și palpabile pentru ele. Inima voastră ȘTIE, Sufletul vostru ȘTIE și veți simți/ști și voi în interiorul vostru, dar numai atunci când mintea umană și ego-ul sunt reduse la tăcere. Recunoștința pentru ceea ce ați primit deja, este o exprimare foarte puternică a încrederii voastre în Sufletul/Sinele vostru și ancorează în voi tot ceea ce ați primit prin simpla voastră încredere că AȘA ESTE.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.