miercuri, 10 mai 2017

Actualizare 10 Mai 2017



Poate că unii dintre voi simțiți că energiile s-au schimbat în cursul după amiezii zilei de ieri. Energiile lunii pline, frecvența Pământului, portalurile care au fost deschise începând cu data de 7 mai, evenimentele și frământările la nivel global, au făcut această perioadă mai mult decât explozivă.

Avem acum un interval scurt de 2-3 zile în care să putem privi în urmă la ceea ce s-a întâmplat în aceste ultime zile, să vedem ce avem de învățat din experimentarea lor, ce considerăm că a fost în aliniere cu noi și ce nu, să integrăm ceea ce avem de integrat și să dăm drumul la ceea ce avem de dat drumul.

Deși această retrospectivă, analizarea ei și ceea ce considerăm că avem de făcut în continuare este extrem de personală, ea poate avea unele trăsături comune deoarece împărtășim cu toții, la nivele diferite este adevărat, aceleași tipare ale Matricii Pământului.

Nu voi spune Matricea 3D, 4D, 5D, etc. pentru că aceste matrici nu sunt separate între ele, ele se întrețes, dar acest lucru a fost și mai este greu de acceptat de mintea umană care funcționează pe principiile dualității și separării.

Totuși, vă rog să vă gândiți la un lucru, și anume: când sunteți furioși, supărați, triști, și alte stări similare unde vă aflați fizic și unde vă aflați emoțional, mental, ca stare de spirit? Fizic vă aflați să spunem în camera voastră. Emoțional, ca stare de spirit și chiar mental sunteți la nivelul 3D.

Vă puneți o muzică frumoasă, vă sună cineva și vă dă o veste minunată care vă face să săriți în sus de bucurie și starea voastră se schimbă în totalitate. Unde vă aflați fizic? Tot în camera voastră. Unde vă situați emoțional, mental, ca stare de spirit? În 4D, 5D, până unde puteți ajunge.

Separarea este o iluzie de care mintea noastră a avut/are nevoie pentru a funcționa în Matricea Pământului. În momentul în care vom putea da drumul conceptului de separare pe care mintea noastră îl deține și de care a avut nevoie PÂNĂ ACUM, vom începe să vedem unitatea a tot ceea ce este.

Și după cum simt eu, aceasta este următoarea etapă care ne bate la ușă. Așa că vă recomand cu toată căldura să analizați aceste ultime zile, să fiți atât de sinceri și de dur de cinstiți cu voi înșivă încât să puteți lăsa în urmă ceea ce nu vă mai folosește pentru că altfel, va fi cumplit de greu să faceți față la ceea ce vine.

Când separarea și conceptul de separare vor începe să se destrame și veți începe să experimentați unitatea, va fi jale pentru cei care vor simți, vedea că tot ceea ce fac/gândesc/simt la adresa ”altora” se manifestă în ei înșiși. Pur și simplu sentimentele de vibrație joasă îndreptate împotriva altora îi vor scutura pe ei, nu vor pleca mai departe, pentru că ”mai departe” nu există.

În schimb, sentimentele de iubire și compasiune pe care le vor îndrepta către ”ceilalți” se vor manifesta în propriile lor câmpuri ca iubire, compasiune, bucurie și toate acele sentimente, emoții de vibrație înaltă pe care ei/ele le îndreaptă spre ceilalți.

Acest lucru a fost valabil și până acum, doar că nu a fost simțit așa cum va fi simțit de acum încolo. Oamenii învață prin experimentare și au nevoie să experimenteze ceva pentru a putea asimila acel ceva ca pe o cunoaștere. Așa cum copilul mic își bagă degetele în foc pentru a se convinge că arde, deși părinții i-au spus deja că o face.

Așa cum nu toți copiii au nevoie să facă acest lucru pentru a-l crede, nu toți oamenii au nevoie să se ardă, cel puțin nu și în această viață, pentru a ști că separarea nu este decât una dintre iluziile de bază ale hologramei în care trăim.

Folosiți cu înțelepciune aceste zile, faceți un inventar serios la tot ceea ce s-a petrecut în ultimele zile, revizuiți-vă bagajele cu care mergeți mai departe pentru că călătoria devine din ce în ce mai palpitantă sau stresantă. Dar nu depinde decât de noi, de fiecare dintre noi și de colectivul uman, cum va fi ea atât la nivel personal cât și colectiv.

Namaste!


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.