duminică, 23 aprilie 2017

Zgâlțâit, Blocat, în Derivă – Consiliul


Prin Ronald Head

Sunt foarte mulți dintre cei care au urmărit aceste mesaje care ar putea alege unul dintre cuvintele din titlu pentru a descrie modul în care se simt acum. Le vom aborda pe rând pe fiecare dintre ele pentru a vă aduce o înțelegere și a vă aduce înapoi în ceea ce a devenit o energie familiară pentru voi. Mai întâi, oferiți-vă o mare încredere pentru a face ca energia împământată, plină de bucurie și apreciativă să vă devină familiară. Asta este exact ceea ce remodelează lumea în care trăiți.

Acelora dintre voi care simțiți că cuvântul zgâlțâit descrie cel mai bine modul în care vă simțiți, mai întâi vă vom spune – și știm că v-ați gândit deja la acest lucru – că v-am spus de multe ori că va fi nevoie ca mai întâi lumea voastră să se prăbușească. Știm că ați făcut tot ce ați putut mai bine pentru a vă pregăti. Știm că v-ați simțit pregătiți. Dar să vă uitați la supa fierbinte și să băgați degetul în ea, sunt două lucruri diferite. Cu toate acestea, înțelegerea faptului că nimic nu se va schimba până când schimbarea nu devine cu adevărat necesară vă va ajuta să vă adaptați la această nouă, dar temporară, realitate.

Asigurați-vă că înțelegeți și că sunteți gata să participați la construirea unei lumi noi, iubitoare, pline de compasiune și sustenabilă la care ați visat. Cei care răstoarnă toate vechile căruțe cu mere s-ar putea să nu fie iubiți, dar cu siguranță ei oferă un serviciu valoros pe termen lung. Ceea ce se face în consecință este ceea ce va conta cel mai mult.

Acum, am abordat sentimentul de a fi blocat de mai multe ori până acum. Dar vom extinde puțin ceea ce am spus până acum.

Mai înainte de toate, nu sunteți blocați. Este important să știți acest lucru. Sentimentul de a fi blocat este doar un sentiment. El este produs de incapacitatea voastră de a vă raporta la ceea ce vedeți în jurul vostru față de așteptările voastre. Așteptările sunt adevărata problemă. Vă așteptați ca lucrurile să arate într-un anumit fel și nu o fac. Acum, nu încercăm să vă facem să credeți că greșiți. Dar dați-ne voie să vă atragem atenția la ceva.

Așteptările voastre sunt create de imaginația voastră cu ajutorul instrumentelor pe care mintea voastră le are la dispoziție. Și acestea sunt în cea mai mare parte, în situația voastră actuală, fie dintr-un trecut pe care vi-l amintiți, fie din ceea ce ați fost învățați. Ele pot părea minunate, dar sunt, totuși, istorie.

Voi ați cerut, și vi s-a promis, o lume pe care nu ați mai văzut-o niciodată, o lume despre care nimeni nu vă poate învăța. Vă surprinde cumva că nu știți cum va arăta când ajungeți acolo? Nu numai că este adevărat pentru lumea voastră exterioară, dar este adevărat și pentru lumea voastră interioară.

În ceea ce privește faptul de a fi blocat, nimic în univers nu este blocat. Este o imposibilitate. Energia nu se odihnește niciodată. Protonii, electronii, atomii, etc. cu greu s-ar putea spune că încetinesc, cu atât mai puțin că ar fi blocați. Singura constantă în univers este schimbarea. Așa că nu sunteți blocați, probabil că sunteți puțin nerăbdători.

Pentru noi este ușor să fim răbdători. Viitorul vostru este o probabilitate pe care noi o vedem realizată deja. Vă rugăm să observați că nu am folosit cuvântul posibilitate. Dacă puteți înțelege că efectele sunt aspecte inevitabile ale cauzelor, atunci ați ști că voi faceți noua lume pe care o doriți inevitabilă cu fiecare respirație pe care o faceți, fiecare gând, fiecare rugăciune și fiecare act plin de iubire și compasiune. Acest lucru vă va ridica modul în care vă simțiți. Nu vă veți mai simți blocați.

Acum, sentimentul de a vă simți în derivă este un caz diferit. Sunt, de fapt, unii dintre voi care își schimbă direcția în viață. Imaginați-vă cum v-ați simți dacă ați fi pe un vapor undeva. Valurile și curenții sunt peste tot, dar voi vă cunoașteți direcția și nu vă abateți de la ea. Apoi, dintr-o dată, vi se dă o nouă destinație, o nouă direcție. Va exista o scurtă perioadă în care veți fi în voia valurilor și a curenților. Dar odată ce v-ați stabilit un nou impuls, nu vă veți mai simți în derivă.

S-ar putea să vă întrebați care va fi noua voastră destinație. Nu încercați să o fabricați din ceea ce știți. Amintiți-vă, aceasta va fi o lume nouă. Lăsați-i pe ghizii și învățătorii voștri să vă dezvăluie atât cât pot. S-ar putea să creați de fapt ceva ce nu a mai existat până acum. Dați-vă voie să trăiți fiecare moment cu recunoștință și îngăduință. Fiți cel mai bun instrument din cutia cu instrumente. Creatorul nu a creat o cutie de instrumente plină cu obiecte nefolositoare. Și nu sunt ciocane acolo unde nu este nevoie de ciocane.

Ce puteți învăța astăzi? Cum vă puteți dezvolta astăzi? Cum puteți ajuta astăzi? Cu aceste obiective în minte nu veți fi niciodată în derivă. Iar noua voastră destinație se va dezvălui singură ca o dorință pe care nu ați știut că o aveți sau ca abilități care vă încântă.


Să știți că trăiți în cele mai mărețe momente ale schimbării pe care lumea voastră a cunoscut-o. Și mai mult, să știți că motivul acestei schimbări este că ea reflectă cea mai mare schimbare pe care omenirea a făcut-o vreodată în ea însăși.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.