joi, 13 aprilie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 9 Aprilie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Salutări dragilor, venim în iubire și aducem ghidare pentru toți care încearcă din greu să dea un sens lumii și modului în care aceasta se raportează la ascensiune. Să nu credeți că nu există progres, pentru că așa cum am mai explicat și înainte, energiile dense și grele create de omenire de-a lungul secolelor trăite în frică și cu inimile închise trebuie să fie curățate la nivel global și personal pentru ca energiile iubirii necondiționate să se manifeste.

Dumnezeu, Sursa, Conștiința Divină sau oricum alegeți să-i spuneți, este întreagă și completă, un echilibru al energiei masculine și feminine. Divinul Feminin este aspectul Mamă/Dumnezeu al lui UNU, în timp ce Divinul Masculin este aspectul Tată/Dumnezeu al lui UNU. O mare parte a lumii continuă să recunoască și să venereze numai aspectul Tată/Dumnezeu, surghiunind cealaltă jumătate a lui Dumnezeu ca fiind neimportantă sau chiar inexistentă. Multe religii continuă chiar și astăzi să promoveze această interpretare grosolan de falsă a adevărului.

Energiile Divinului Feminin sunt centrate în inimă, curg ca iubire necondiționată și sunt absolut necesare întregului. Fără aspectul Feminin al lui Dumnezeu, voi aveți o lume a creierului stâng a paternalismului lipsit de iubire care este exact ceea ce observați acum în atât de multe locuri. Inimile închise nu sunt în stare să permită curgerea energiilor receptive, intuitive, creative ale Divinului Feminin, rezultând un dezechilibru și o încărcare excesivă a energiilor masculine – energiile legii și puterii active, a lui a fi, a face.

Acest dezechilibru poate fi observat cu ușurință în întreaga lume și este deosebit de evident în Orientul Mijlociu unde cea mai mare parte a femeilor trăiesc încă ca obiect al dominației și capriciilor masculine. La un moment dat în evoluția spirituală a cuiva apare o conștientizare a acestor dezechilibre, iar persoana începe să pună la îndoială în mod intuitiv și în tăcere multe dintre conceptele și credințele acceptate înainte ca fiind normale.

Bărbați și femei care au trăit vieți cu inimile închise blocând exprimarea deplină a energiilor Divinului Feminin, vor găsi că procesul de trezire este o perioadă derutantă și dureroasă deoarece ei și-au construit identitatea și valoarea de sine pe mitul că masculinul este mai important decât femininul. Cu toate acestea, procesul deschiderii inimii poate începe numai atunci când persoana își dă seama că aceasta este închisă.

Câteva exemple ale trăsăturilor de personalitate ale bărbaților sau femeilor care s-au limitat pe sine numai la energia masculină sunt: preiau controlul în orice situație, fie că este treaba lor sau nu, dominând și simțind nevoia ca întotdeauna să le spună altora ce să facă, considerând că propriile lor opinii și credințe sunt singurele corecte, menținând atitudinea de ”ori calea mea, ori valea” indiferent de sentimentele, nevoile sau credințele altora.

Bărbații și femeile pot fi, de asemenea, supraîncărcați cu energie feminină, și se manifestă ca o persoană care în mod constant ține cont de părerea altora fiind convinsă că fie nu este demnă să aibă păreri și opțiuni, fie nu este în stare să gândească singură. Din cauza acestei convingeri în mod constant își dau puterea personală altora. Adeseori ei sunt cei care în mod deschis și emoțional ”iubesc” totul și pe toată lumea în moduri false și adeseori iritante, pentru că nu există calități ale masculinului care să-i aducă în echilibru.

Majoritatea oamenilor sunt o combinație a acestor calități cu inimile parțial deschise sau care se deschid acum pe măsură ce energiile ascensiunii forțează curățarea vechii memorii celulare. Aceste dezechilibre încep să fie recunoscute la nivel global și personal pentru că omenirea este acum suficient de evoluată ca să le corecteze. Dacă o persoană pregătită spiritual și trezită ignoră pur și simplu nevoia de a încorpora echilibrul în viața sa, ”apelul la trezire” va rezulta – experiențe care vor forța persoana să folosească energiile masculine sau feminine necesare.

De exemplu: o femeie excesiv de feminină care întotdeauna a depins de soțul ei și de alții care să-i spună ce să facă, s-ar putea trezi dintr-o dată singură și forțată să-și activeze aspectul masculin pentru a supraviețui. Este îngrozită la început, dar în curând descoperă că o poate face. Vechile frici se dizolvă treptat și ea își depășește vechea stare de conștiință, evoluând într-una nouă și mai echilibrată.

Indivizii care au trăit viață după viață având același sex își dau seama la un moment dat că trebuie să trăiască și ca celălalt sex pentru a evolua spiritual în echilibrul necesar. Astfel, aceștia aleg să se încarneze în sexul în care au nevoie să o facă, dar odată ajunși pe Pământ nefiind conștienți de alegerea lor, ajung să creadă că trebuie să existe un motiv medical pentru confuzia lor în ceea ce privește sexul pe care îl au.

Confuzia sexuală reprezintă rezultatul unor experimentări individuale a energiei dominante din viețile trecute activă încă în memoria celulară în urma cărora persoanele trag concluzia că sunt oarecum într-un corp greșit.

Indivizii care se trezesc la adevărul echilibrului dar care au trăit până acum potrivit credințelor stricte trei dimensionale în ceea ce privește rolul femeii și al bărbatului, se vor teme foarte tare să pășească afară din  matriță. Când familia acelei persoane, prietenii, biserica, etc., se mai țin strâns legate de aceste concepte în ceea ce privește apartenența sexuală, trezirea acestei persoane este nevoie să se facă în liniște în sine însuși. Dacă nu opune rezistență, conștiința sa va începe încet să se deschidă și să treacă într-o înțelegere nouă și mai înaltă a adevăratelor roluri ale bărbatului și a femeii.

 Acceptarea faptului că femininul este la fel de important ca și masculinul poate fi un proces copleșitor pentru cei crescuți în societăți care promovează credința că bărbații sunt mai valoroși decât femeile. Cu toate acestea mulți sunt pregătiți acum să înțeleagă și să accepte importanța vitală a energiei Mamei Divine – energiile receptive, intuitive, creatoare, necondiționat iubitoare care se manifestă la toate nivelele – fizic, emoțional, mental și spiritual.

Tot așa, de o egală valoare și importanță sunt energiile Masculinului Divin – activul, cel care este, cel care face, gânditorul. Aceste fațete ale energiei Tatălui Divin sunt în mod egal necesare pentru expresia completă și deplină a lui Dumnezeu. Ele sunt menite să lucreze în tandem cu femininul, astfel încât toate acțiunile să fie temperate de iubirea necondiționată.

O femeie echilibrată arată și acționează feminin dar se respectă pe ea însăși, este capabilă să spună nu, își recunoaște propria putere interioară înnăscută și nu se teme să-și asume sarcini atunci când este necesar prin acțiuni care să reflecte nevoile, nu dorințele, tuturor celor implicați. Un bărbat echilibrat este cel care ia decizii și se bucură de activitățile masculine dar nu se teme să iubească și să fie iubit, îi respectă pe alții și nu simte nevoia de a domina pentru a-și experimenta propria valoare.

Nu vorbim despre femei care încearcă să fie bărbați sau bărbați care încearcă să fie femei, vorbim despre evoluția omenirii în plinătatea spirituală prin acceptarea și exprimarea ambelor jumătăți ale Întregului Divin. O femeie echilibrată va continua să arate și să se comporte într-un mod feminin așa cum și un bărbat echilibrat va continua să acționeze și să arate masculin, dar din momentul în care ambii centri sunt deschiși (creierul stâng și inima) ei vor fi în stare să trăiască și să exprime ambele aspecte în orice situație.

Conștiința trei dimensională continuă să promoveze prin filme, televiziune, publicații periodice, jocuri și reclame conceptul de ”bărbat adevărat” ca fiind numai cel care este dur, dominant și puternic fără a lua în considerare faptul că cineva ar putea fi rănit în acel proces. Mulți mai acceptă încă aceste mituri care sunt în cea mai mare parte promovate de către cei care beneficiază într-un fel de continuarea acestora.

Motivul pentru care există atât de multe sinucideri în rândul militarilor în acest moment este că după ce s-au dedicat cu entuziasm serviciului, acești oameni se trezesc adeseori experimentând un puternic conflict interior datorită faptului că inimile lor au început să se deschidă sau sunt deschise deja. Ei sunt numiți eroi acasă și se tem să nu-și dezamăgească familiile, prietenii și pe toți cei dragi lor care mai dețin încă credințe că războiul și violența sunt soluții viabile. Ei nu pot găsi o cale de ieșire din această dilemă, astfel încât aplică singura soluție pe care o cunosc.

Mass-media continuă să promoveze concepte despre femeia ideală ca fiind perfectă din punct de vedere fizic și frumoasă dar oarecum prostuță și având nevoie de un bărbat pentru a avea o oarecare valoare. Bărbatul ideal este promovat ca fiind puternic fizic, ocupându-se de orice situație ”în felul său”, să fie bogat și frumos și trăiesc astfel fericiți împreună până la adânci bătrâneți. Aceste concepte dispar cu repeziciune pentru cei mai mulți, dar mai sunt mulți încă, chiar și printre cei evoluați, care se cred pe ei înșiși a fi doar ”jumătatea unui cuplu” și având nevoie de ”cel/cea potrivit/ă” pentru a se simți întregi.

Voi sunteți și întotdeauna ați fost întregi și compleți cu sau fără o altă persoană. Să nu uitați niciodată asta. Mulți dintre cei care au intrat într-o relație crezând că vor găsi fericirea veșnică și completitudinea, învață acum lecțiile necesare ale deplinătății sinelui pe calea grea, prin experiențe dificile.

Pentru fiecare suflet în evoluție trebuie să vină un moment în care să aibă loc echilibrarea energiilor masculine și a celor feminine care sunt prezente deja în plinătatea lor în fiecare individ. Sinele masculin protejează și susține sinele feminin, iar sinele feminin este iubitor și receptiv la ideile sinelui masculin, nefiind aservite unul altuia.

După vieți de experiențe bazate pe dualitate și separare, indivizii au învățat că viața era mai puțin dureroasă dacă își închideau inimile ceea ce a dus la crearea dezechilibrului la care sunteți martori astăzi în lumea voastră. Multe sunt scrise și canalizate în legătură cu a avea o inimă deschisă. Acestea nu sunt doar cuvinte drăguțe, pentru că Inima este locul în care Divinul Feminin sălășluiește până când este recunoscut.

O inimă deschisă în echilibru cu masculinul îi permite sufletului să trăiască în plinătatea sa în loc de numai pe jumătate.


Noi suntem Grupul Arcturian 4/9/17


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.