miercuri, 26 aprilie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 23 Aprilie 2017


Mesaj prin Marilyn Raffaele

Dragii noștri, vă salutăm în iubire și cu un mare respect în timp ce suntem martori la lupta care are loc atât în interiorul cât și în exteriorul multora dintre voi. Nivele din ce în ce mai intense de energie ale Luminii curg acum pe Pământ cu scopul de a o ajuta pe Gaia și pe toți cei care aleg să meargă mai departe în călătoria lor de ascensiune.

Niciodată să nu vă îndoiți de faptul că sunteți acum într-un corp pentru că voi așa ați ales. Ați recunoscut valoarea de a fi pe Pământ în timpul acestor vremuri de o imensă oportunitate de a încheia orice treburi rămase neterminate cu alții, să curățați vechea memorie celulară, să experimentați ascensiunea lui Gaia precum și a voastră înșivă și să fiți în același timp de folos și altora.

Mulți treziți se simt derutați și se îndoiesc pentru că, judecând după aparențe, lumea nu arată sau pare a fi aproape de ceea ce se aștepta. Aveți răbdare dragilor și nu vă lăsați copleșiți de descurajare pentru că vă aflați în mijlocul unei intense curățări interioare și exterioare în acest moment și multe mai sunt de venit pe măsură ce acest proces se desfășoară.

Eliberați orice concepte despre cum ar trebui să fie viața sau lumea voastră, pentru că mintea umană este capabilă să aducă numai soluții și idei care sunt prezente deja în conștiința consensuală. ”Noua lume” nu va fi pur și simplu o versiune lustruită a ”vechii lumi”, ci va fi nouă pentru că va fi formată din energiile mai înalte ale Luminii și Iubirii Necondiționate.

Pe măsură ce din ce în ce mai multe persoane mențin și reflectă adevărul și încrederea, recunoscând realitatea lucrurilor văzute și nevăzute, lumea formată din falsitate și o conștiință de densitate joasă va trebui să înceapă să se dizolve. Creațiile de o densitate joasă nu au nici o lege care să le susțină și mențină pentru că ele sunt formate din credințele dualității și separării.

Dorim să vă vorbim despre iertare deoarece mulți dintre voi vă aflați în procesul de a curăța atât vechea cât și noua memorie celulară ceea ce face ca toate rămășițele energetice de o rezonanță joasă să iasă la suprafață. Probleme și emoții pe care le-ați crezut rezolvate cu mult timp în urmă s-ar putea să-și facă iar simțită prezența. Acest lucru se datorează faptului că curățarea experiențelor intense se face în straturi atât cât sunteți capabili și pregătiți spiritual să o faceți, lucru care este determinat de către Sinele vostru Mai Înalt.

Mulți dintre voi sunteți acum pregătiți spiritual să curățați orice rămășiță de energie veche, chiar și acele lucruri pe care le-ați îngropat adânc, sperând că nu o să le mai simțiți sau să vă gândiți la ele niciodată. Dacă experimentați emoții nefamiliare sau neplăcute, simptome fizice sau vise nebunești, înțelegeți că acestea sunt mai mult decât probabil energii vechi care curg prin și afară.

Adevărata iertare nu este posibilă pentru ființele umane care trăiesc pe deplin în conștiința trei dimensională. Când cineva a fost rănit, pedepsit pe nedrept sau făcut să sufere din cauza acțiunilor altora, gândurile de răzbunare care apar datorită unui sentiment de separare sunt reacții normale. Energiile necesare pentru o iertare reală pur și simplu nu sunt prezente acolo.

Cu toate acestea, pe măsură ce indivizii trec treptat dincolo de credințele false ale dualității și separării (evoluează) într-o conștiință a Unimii, ușa către iertare începe să se deschidă permițând energiilor prezente deja ale Iubirii Necondiționate și iertării să curgă prin ea, nu de la, deoarece Dumnezeu poate doar iubi.

În cel mai pur sens al său iertarea este o recunoaștere a imposibilității ca orice sau oricine să existe în afara lui UNU. Atâta timp cât există credința că cineva sau sinele are nevoie de iertare, credința în dualitate și separare continuă să existe. La un moment dat, fiecare suflet aflat în procesul evoluției trebuie să treacă dincolo de conceptele iertării și să intre în adevăr.

Iubirea este singurul răspuns pentru că Iubirea este tot ceea ce este. Faptul că un individ crede sau nu acest lucru este irelevant și nu poate schimba realitatea a ceea ce ESTE. Nu vorbim despre non-sensurile insipide/lipsite de gust pe care mulți le consideră a fi iubire. Vorbim despre o conștiință care înțelege că nimeni nu poate atinge realitatea a cine sunteți, cu excepția cazului în care credeți că o poate face pentru că nu există decât UNUL.

Experiențele exterioare vor continua să reflecte conștiința personală precum și conștiința consensuală a lumii până când persoana se eliberează din robia unei conștiințe condiționate de falsități. Voi sunteți creatori, dar nu ați știut acest lucru și astfel eoni de-a rândul ați creat în mod ignorant experiențe ale dualității și separării și v-ați întrebat apoi de ce Dumnezeu ar permite astfel de lucruri.

Aceste idei despre iertare vor fi derutante pentru unii dintre voi și ați putea răspunde prin a opune rezistență. Luați-le într-o meditație și în timp ce le contemplați întrebați-vă ”Ce cred că mă face să simt în felul acesta? Este acest lucru adevărat? Cum este posibil să iert și să iubesc de fapt această persoană, biserică, membru al familie, afacere, etc. care mi-a făcut acest lucru îngrozitor?”

Nu spunem că trebuie să uitați și nici nu spunem că trebuie să deveniți dintr-o dată cel mai bun prieten al cuiva care v-a rănit sau că este în regulă să vă asumați riscuri nesigure în legătură cu cei care nu se gândesc la binele vostru cel mai înalt. Să pretindeți să trăiți dintr-o stare de conștiință pe care nu ați atins-o încă este foarte uman, dar ce-i mai mulți dintre voi ați evoluat într-o pregătire de a înțelege și integra adevărata iertare.

Realitatea este că voi sunteți pentru totdeauna și întotdeauna ați fost expresii ale unei Conștiințe Divine/Sursă/Dumnezeu. Ar face, sau ar putea să facă, Dumnezeu ceva vătămător sau dureros pentru Sine? Pe măsură ce învățați să recunoașteți adevărata natură a lucrurilor, veți descoperi că în realitate nimic nu are nevoie de iertare pentru că ideea de iertare indică că există cineva în afara lui UNU.

Durerea trădării (motivul pentru majoritatea problemelor care necesită iertare) rămâne multă vreme după ce evenimentul, persoana sau organizația nu mai face parte din viața cuiva pentru că emoțiile intense ale experienței sunt stocate, de obicei, în memoria celulară, pregătită și capabilă să se activeze la cea mai mică provocare.

Încercați să nu opuneți rezistență pentru că rezistența doar dă putere și realitate emoțiilor, credințelor etc. pe care căutați să le depășiți. Fiți mai degrabă răbdători și iubitori cu voi înșivă atunci când vă simțiți răniți. Recunoașteți faptul că aceste emoții dureroase fac parte deocamdată din energia voastră dar nu există nici o lege care să le mențină sau să le susțină. Vorbiți celulelor corpului vostru fizic, vizualizați-le ca fiind pline de Lumină și spuneți-le că este în regulă și să nu le fie teamă să elibereze energia veche și încheiată.

Să știți că este în regulă să vă alintați pe voi înșivă, nu este nimic nespiritual în a face lucrurile care vă plac și să vă bucurați pur și simplu de viață. Învățăturile care separă spiritualul și umanul sunt false, bazate pe doctrina religioasă creată de mințile umane ne-evoluate și nu de Dumnezeu. Nu există nimic în afara lui UNU, numai sistemul de credințe false a minții umane este cel care interpretează anumite lucruri ca fiind spirituale și altele nu. Esența tuturor lucrurilor este Divină pentru că ea este tot ceea ce este.

Problemele dureroase și nerezolvate dintre două persoane (adeseori dominator/victimă) vor rămâne în memoria celulară și vor fi purtate de-a lungul fiecărei vieți continuând să se manifeste între aceiași oameni în diferite roluri. Acest tip de conexiune dintre oameni duce la formarea corzilor energetice.

Corzile energetice se crează ori de câte ori există experiențe intense, fie bune fie rele, între doi oameni și devin un aspect al câmpului energetic al cuiva până când acesta este eliminat sau până când unul dintre cei doi evoluează dincolo de energia care a creat corzile chiar la început (coarda nu mai are de ce se atașa). Dizolvarea corzilor energetice nu îndepărtează persoanele una din viața celeilalte, ci elimină sentimentul intens, și adeseori nesănătos, al robiei care le însoțește.

Corzile energetice se dezvoltă între partenerii sexuali, în mod frecvent între copil și părinte sau cu oricine altcineva cu care au fost împărtășite experiențe intense. Corzile energetice îi leagă pe cei implicați de energia rezonantă joasă și ele ar trebui eliminate, lucru care este ușor de înfăptuit de către vindecătorii energetici sau de către voi înșivă prin intenție.

”În prezența Sinelui meu Mai Înalt și a Ghizilor mei, aleg în mod conștient să elimin orice precum și toate corzile energetice care mă leagă de ......” Vizualizați cum Lumina dizolvă corzile care sunt atașate de obicei la chakra plexului solar și cum umple acest spațiu cu o lumină aurie blândă. Intenția este importantă, nu cuvintele.

Conștientizarea conștientă a sinelui ca SINE este calea către libertate, dragilor, și este modul în care vă eliberați de durere și suferință într-o lume formată dintr-o energie care nici măcar nu există în Mintea Divină. Din momentul în care sunteți în stare să recunoașteți realitatea a ce și cine sunteți, scena exterioară nu va mai avea putere asupra voastră pentru că acum o recunoașteți drept ceea ce este.

Voi evoluați dincolo de conceptele iertării, în realizarea Unimii. Evoluția este un proces. Mai întâi apare o conștientizare intelectuală a unui adevăr, urmată de o perioadă de timp (uneori ani) pe care o petreceți citind, urmând diferite cursuri și în contemplarea interiorului. Când sunteți pregătiți, sufletul integrează adevărul și acesta devine o stare de conștiință atinsă.

Dacă o persoană a atins deja conștiința unui adevăr într-o viață anterioară, conștientizarea intelectuală devine o simplă ”reamintire” urmată de o integrare rapidă și ușoară. Acesta este motivul pentru care nu este înțelept să vă comparați propria călătorie cu a altora, deoarece fiecare a avut experiențe și vieți diferite înainte de aceasta. Aveți încredere că Sinele vostru Mai Înalt vă duce chiar acolo unde aveți nevoie să fiți pentru ceea ce este nevoie să învățați.

Adevărata iertare este o stare de conștiință atinsă care înțelege că nu este nimic de iertat. În același timp este important să vă amintiți că nu toată lumea este pregătită să înțeleagă acest sens mai profund al iertării și că încă s-ar mai putea să fie ocazii în care este necesar și potrivit să folosiți cuvinte și să faceți unele lucruri care presupun iertare. Acțiunile și cuvintele care izvorăsc dintr-o conștiință realizată a unimii, poartă o vibrație mai înaltă decât atunci când sunt spuse ca un simplu exercițiu trei dimensional.

Cei care trăiesc deplin dintr-o conștiință trei dimensională sunt mai supuși unor accidente și evenimente trei dimensionale pentru că ei exprimă și crează cu energiile dualității (perechile de contrarii) și separării. Cu toate acestea, experiențele asemănătoare (multe părând a cere iertarea) care au loc în viețile celor care sunt treziți deja nu sunt un semn al eșecului spiritual așa cum mulți ar putea crede, ci sunt mai degrabă experiențe care de obicei au fost planificate înainte de naștere și care sunt necesare pentru creșterea spirituală.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să rămâneți în situații abuzive sau vătămătoare așteptând ca cealaltă persoană să se schimbe. Înseamnă să luați orice măsuri omenește necesare, în timp ce vă amintiți natura Divină a celor implicați. Refuzul de a le permite altora să vă dezonoreze fizic, emoțional sau mental, este împuternicitor pentru că acest lucru face parte din recunoașterea sinelui ca SINE.

Să nu vă întoarceți niciodată la vechile sisteme de credință odată ce v-ați trezit la sensul mai înalt al acestor lucruri. Este tentant să vă aliniați cu energia mulțimii, experților, liderilor religioși, politicienilor, familiei și prietenilor pentru a fi acceptați și iubiți. Dacă sunteți ghidați să participați, faceți-o dar nu vă aliniați cu stările de conștiință mai jos rezonante.

Revenirea la o stare de conștiință de care ați trecut deja crează dezacorduri fizice, emoționale, mentale și spirituale.

Aveți încredere că Sinele vostru Mai Înalt știe unde este nevoie să fiți, ce aveți nevoie să învățați și cum și când să ajungeți acolo.

Noi suntem Grupul Arcturian 4/23/17



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.