duminică, 9 aprilie 2017

Este momentul pentru niște vorbe de încurajare – Consiliul


Prin Ronald Head

Este momentul pentru o discuție de încurajare. De fapt, aceasta va fi doar o reamintire a unor lucruri cu care sunteți familiarizați deja. Desigur, întotdeauna sunt oameni noi care ne descoperă, iar aceasta poate fi prima dată când le sunt expuse aceste idei. Dar evenimentele care au avut loc de curând v-au pus pe mulți dintre voi într-o vrie/picaj cum îi spuneți voi. V-ați simțit pierduți, frustrați și neajutorați. Ați crezut că ați trecut dincolo de astfel de lucruri. Ați crezut, de asemenea, că lumea voastră a trecut dincolo de a avea nevoie de ele. Dar pe cât de minunat este nivelul vostru de conștiință actual, s-ar putea să fie nevoie de ceva timp înainte de a atinge acea stare. Așa că, haideți să vă reamintim un lucru sau două.

Primul este că ceea ce vedeți în jurul vostru este, și va fi întotdeauna, o reflectare a stării voastre de conștiință. Nu vorbim, în termeni globali, de conștiința voastră personală, ci de cea colectivă. Apoi, trebuie să vă dați seama că oamenii mai crează încă variații ale trecutului lor, pentru că ei nu au trecut încă dincolo de această capacitate. Atunci când crează, ei folosesc aproape întotdeauna experiențele trecute pentru a-și imagina viitorul, și chiar și atunci, de cele mai multe ori acționează într-un mod mai puțin decât conștient. Dacă ar fi fost să înceapă dintr-o dată, ca o unitate, să acționeze în momentul Acum, din înalta lor cunoaștere, lumea voastră s-ar fi schimbat atât de repede încât capul vostru colectiv ar fi început să se învârtească.

Dar mai este nevoie încă să vă ajutăm și să vă scoatem din acea vrie. Ce puteți face pentru a evita următoarea problemă? Puteți voi, personal, să opriți următorul proiectil? Puteți voi schimba cursul națiunii voastre? Puteți voi schimba modul în care cetățenii țării voastre, sau ne-cetățenii ei, acționează? Și am putea face această listă chiar un pic mai lungă. Pentru cei mai mulți dintre voi răspunsul la aceste întrebări ar fi nu. Nu există acțiune pe care cei mai mulți dintre voi cei care citiți aceste lucruri ați putea-o face și care să aibă un prea mare efect asupra acestor lucruri. Și asta nu pentru că ați fi ineficienți. Ci pentru că un act individual nu are un mare efect asupra conștiinței colective – de obicei. Iar creația este o reflectare a acestei conștiințe colective.

Dar această conștiință colectivă poate fi schimbată. Ea a fost schimbată. Ea este schimbată. Ea se schimbă de fiecare dată când propria voastră conștiință se schimbă. Și voi știți acest lucru acum. Cu puțin timp în urmă ați fost foarte conștienți de el. Și ați înaintat frumos. Dar uneori un eveniment sau două vă poate deraia. Nici o grijă, cum spuneți voi. Pentru asta suntem aici.

Vă reamintim că de fiecare dată când aveți un gând înălțător, de fiecare dată când faceți un act de iubire, vibrația câmpului în care trăiți se ridică. Așa că, este doar o chestiune de echilibru. Acum, dacă tot ceea ce v-am spus până acum este adevărat (și este) și energia iubirii este cu mult mai puternică decât opusa ei, atunci fiecare gând și acțiune iubitoare are energia de a depăși cu mult. Balanța înclină în favoarea voastră.

Așa că, atunci când vă gândiți ”Nu pot face nimic”, gândirea voastră se află la nivelul vechii realități. Dar când acționați sau gândiți din cunoașterea că voi faceți o diferență și atunci când acționați din intenția de a ridica vibrația câmpului, veți face acest lucru. S-ar putea să nu fiți încă în stare să vedeți amploarea efectului, dar va veni o vreme când o veți face.

Acum, după cum puteți vedea, un gând este foarte dezîmputernicitor, iar celălalt este foarte împuternicitor. Cel mai minunat lucru este că alegerea de a-l avea pe unul sau pe celălalt este întotdeauna a voastră.

Când lucrurile sunt relativ liniștite, cu toții începeți să simțiți că lucrurile devin mult mai diferite. Simțiți că ceva imens se apropie. Nu reușiți să puneți acel ceva în cuvinte, dar știți că este acolo. Acum, noi nu vă putem spune ce este. Nu vă putem spune pentru că se schimbă pe măsură ce voi vă schimbați. Dar vă putem spune că ceea ce simțiți este propria voastră putere în creștere.

Și alții simt acest lucru, să știți. Și cunoașterea acestui lucru este în foarte mare măsură cauza haosului care are loc. Va exista întotdeauna inerția. Toată lumea dorește ca lucrurile să fie diferite. Nimeni nu dorește să se schimbe. Schimbarea este adeseori destul de dureroasă. Și are întotdeauna potențialul de a conduce la necunoscut. Prin urmare, ea este ceva ce aduce frică.

Care este opusul fricii? Mulți ar spune curajul. Dar noi vă spunem, așa cum ați auzit de multe ori înainte, că opusul fricii este iubirea. Așa că, iubiți-vă înapoi în puterea voastră. Și apoi iubiți-vă pe voi înșivă în și mai multă putere. Voi sunteți forța care va schimba toate acestea.


Să știți asta.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.