sâmbătă, 29 aprilie 2017

Echipa Medicală Energetică


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

Salutări tuturor, sunt Melchizedek mă îndrept spre voi cu Conștiința Christică Universală strălucind din inima și sufletul meu către toți cei de pe Pământ. Copiii mei divini și aspecte ale sufletului Creatorului, vă onorez acum. Onorez schimbările și transformările pe care le experimentați pe Pământ precum și puternica încredere pe care v-o puneți în noi, luminile voastre călăuzitoare. Încrederea este necesară pentru mișcările care se desfășoară pe Pământ, mișcarea energiei negative care este eliberată și a energiei pozitive care este ancorată. Acesta este un minunat timp de creștere care poate fi experimentat acum pe Pământ pentru că într-o perioadă de timp atât de scurtă voi puteți învăța, accesa și dobândi atât de multe, mai ales atunci când vă focalizați pe curățare și ascensiune. Pentru a vă asigura că depășiți provocările schimbării și detașării care vă apar în cale acum, trebuie să învățați să aveți încredere în propria voastră energie și intuiție, să permiteți voinței Creatorului să vă ducă mai departe și să învățați că nu întotdeauna totul se desfășoară așa cum voi vă așteptați să o facă. Când vă dați voie vouă înșivă să fiți centrați, echilibrați, focalizați și flexibili, veți profita din plin de actualul val de creștere care se desfășoară și aduce transformare. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că aveți susținerea și iubirea sufletului meu și a tuturor maeștrilor ascensionați și a îngerilor din planurile interioare ale universului Creatorului, sunteți întotdeauna înconjurați cu iubire.

Acum, dați-mi voie să înaintez cu scopul comunicării mele de astăzi cu voi. Vin cu o anumită înțelepciune și perspective de care aș vrea să vă fac conștienți. Este de înțeles că schimbările energetice de pe Pământ afectează sănătatea oamenilor. Acest lucru se datorează faptului că pe măsură ce energia de pe Pământ se schimbă și transformă, și corpul vostru fizic experimentează aceste schimbări, este ca și cum carnea voastră, oasele voastre, sângele și întreaga voastră manifestare fizică este convertită dintr-o energie de vibrație mai joasă într-una mai înaltă. Această conversie poate duce la boală deoarece corpul vostru eliberează vechea energie negativă pentru a face loc ca noua energie pozitivă să poată fi ancorată. Corpul vostru fizic este convertit într-o vibrație mai înaltă a luminii astfel încât să poată susține creșterea sufletului vostru și să vă ajute în atingerea unui nou nivel de măiestrie și de conștiință de maestru ascensionat. De fapt, totul se schimbă pentru a face posibil ca noua eră a iubirii să se manifeste pe Pământ și a fi experimentată de fiecare suflet, dar acest proces este gradual și când noua eră a iubirii își încheie ciclul de ancorare, atunci omenirea s-ar putea să nici nu observe vreo schimbare. Cei care sunt mai conștienți de energiile din jurul lor și din interiorul lor s-ar putea să observe că întreaga planetă și omenirea ei au crescut în vibrație și în coeficientul de iubire, devenind mai strălucitori în lumina pe care o emană și mai deschiși față de energia Creatorului. Amintiți-vă că energia Creatorului și acțiunile sunt simple și adeseori subtile.

Deoarece energiile transformării influențează și afectează corpul fizic și sănătatea oamenilor, aș dori să vă aduc o energie care poate fi invocată pentru a vindeca, calma și chiar spori starea de bine a tuturor celor de pe Pământ. La nivel universal avem un grup special de Maeștri Ascensionați cunoscuți drept Echipa Medicală Energetică Universală. Noi, Ființele de Lumină din planurile interioare, chemăm Echipa Medicală Energetică Universală să ajute în orice dificultate cu integrarea, creșterea sau stresul generat de ancorarea vibrațiilor mai înalte ale Luminii. Echipa Medicală Energetică Universală este disponibilă și în ajutarea celor de pe Pământ, munca lor este magnifică deoarece ei lucrează cu vibrația voastră energetică în scopul de a vă vindeca orice durere, rană sau disconfort. Totul pe Pământ este format din straturi de energie, Echipa Medicală lucrează cu straturile de energie din voi pentru a vă alinia cu Creatorul, îmbunătăți echilibrul și starea voastră de bine și sănătate. Puteți chema Echipa Medicală Energetică Universală să vă ajute cu toate tipurile de boală, inclusiv cele severe sau boli care vă pun în pericol viața, răni, stări de rău, răceală și gripă, boli mentale și emoționale, leziuni sau dureri ale membrelor, afecțiuni ale pielii și probleme cu sistemul nervos. Ei vă vor ajuta și cu durerile de cap, lipsa de energie, nașterea copilului, alergii, stresul și disconfortul spiritual, de fapt, cu tot ceea ce are legătură cu corpul vostru. Ei sunt doctorii lumii spirituale și pot ajuta cu orice tratament fizic pe care o persoană îl poate experimenta. O simplă invocare cu propriile voastre cuvinte adresată Echipei Medicale Energetice Universale vă poate alinia cu energia lor și le permite să intervină divin și să vă vindece în modul cel mai potrivit pentru voi. În unele cazuri, datorită voinței sufletului vostru și a Creatorului și a nevoii ca voi să experimentați anumite circumstanțe, Echipa Medicală Energetică s-ar putea să nu fie în măsură să vă vindece complet. În aceste situații le puteți cere să atenueze orice durere sau disconfort.

Mai jos aveți un exemplu de invocație pe care ați putea-o folosi în invocarea Echipei Medicale Energetice Universale ca să vă ajute în vindecarea voastră.

”Supravegheat/ă de ghizii și sufletul meu, invoc Echipa Medicală Energetică Universală să-și canalizeze acum energia vindecătoare adânc în ființa mea astfel încât orice energie negativă să poată fi transformată în energie pozitivă. (Explicați acum Echipei Medicale Energetice starea în care vă aflați, unde simțiți durere sau aveți nevoie de vindecare.) Vă mulțumesc anticipat pentru ajutorul vostru, sunt deschis/ă și receptiv/ă la vibrațiile voastre vindecătoare care se ancorează în corpul meu energetic și fizic. Așa să fie.”

Apoi este important să vă întindeți și să vă relaxați în pace și liniște, ar trebui să simțiți cum energia lor se construiește în jurul vostru. S-ar putea să simțiți fiori sau furnicături pe piele, răceală sau căldură sau puteți chiar adormi. Să știți că sunteți tot timpul în siguranță deoarece membrii Echipei Medicale Energetice Universale dețin energia Conștiinței Christice în ei și o vor împărtăși cu voi. Puteți repeta această ședință de vindecare ori de câte ori simțiți nevoia până când veți simți o îmbunătățire a situației. În funcție de afecțiunea voastră s-ar putea să fie nevoie să lucrați cu Echipa de mai multe ori pentru a ajunge la o vindecare completă. Rețineți că indiferent de faptul că aveți o durere severă sau o afecțiune minoră, Echipa Medicală Energetică Universală va fi întotdeauna deschisă să vă ajute.

Este esențial să înțelegeți că puteți lucra cu Echipa Medicală Energetică Universală ca aceasta să vă ajute în îmbunătățirea sistemului vostru imunitar și pentru a vă asigura că aveți un echilibru corect între vitaminele și mineralele din corpul vostru care să vă asigure sănătatea. Echipa Medicală Energetică Universală deține un fascicul de lumină care conține toate mineralele și vitaminele necesare esențiale pentru un corp fizic. Dacă cereți o echilibrare a vitaminelor și mineralelor, Echipa va evalua mineralele și vitaminele de are aveți nevoie iar acestea vor fi canalizate în ființa voastră sub forma unui fascicul de lumină. Acesta este un instrument minunat pentru a vă îmbunătăți starea generală de sănătate și a vă asigura că aveți întotdeauna suficientă energie, menținându-vă sănătoși și în putere în timp ce vă trăiți viața pe Pământ.

Aveți mai jos o invocație pe care o puteți folosi în fiecare zi pentru a cere Echipei Medicale Energetice Universale o stimulare a sistemului vostru imunitar și o echilibrare a vitaminelor și mineralelor din corpul vostru.

”Supravegheat/ă de ghizii și sufletul meu, invoc Echipa Medicală Energetică Universală să-și canalizeze energia vindecătoare adânc în ființa mea. Doresc să primesc o stimulare a sistemului meu imunitar care să mă ajute să mă bucur de o sănătate radiantă. Vă cer, de asemenea, să-mi evaluați corpul fizic pentru a înțelege care, dacă sunt, minerale sau vitamine sunt deficitare sau dacă am nevoie de o stimulare sau echilibrare. Vă rog să mă aliniați cu Sistemul vostru de Lumină al Stimulării și Echilibrării Vitaminelor și Mineralelor. Sunt deschis/ă și receptiv/ă la influența voastră divină asupra sănătății mele fizice și apreciez orice ghidare pe care ați dori să o împărtășiți cu mine. Vă rog să mă ajutați în menținerea unui nivel înalt și radiant de sănătate și stare de bine. Vă mulțumesc pentru intervenția voastră divină. Așa să fie.”

Această invocație poate fi integrată în rutina zilnică pentru a vă ajuta să rămâneți sănătoși și în putere. Alternativ puteți chema Echipa Medicală Energetică Universală cu propriile voastre cuvinte să vă ajute.

Echipa Medicală Energetică Universală este atât de focalizată pe vindecare încât este asemenea medicilor spirituali din planurile interioare și va lucra cu energia voastră pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate. Echipa Medicală Energetică Universală nu este singura echipă de vindecare la care puteți apela, în Universul Creatorului există Echipe Medicale Energetice la Nivel Planetar, Solar și Galactic. S-ar putea să descoperiți că sunteți mai atrași să lucrați cu una dintre echipele aflate la un alt nivel al Echipelor Medicale Energetice. Ceea ce este important este să întrebați ce nivel de echipă este potrivit să invocați, deoarece în situații diferite s-ar putea să fiți atrași către nivele diferite. Echipa Medicală Energetică Planetară are o vibrație a luminii mai joasă în comparație cu Echipa Universală, dar Echipa Planetară este mai obișnuită să lucreze cu energiile fizice. Echipele Solară și Galactică au o vibrație ușor mai ridicată dar pentru a experimenta o vindecare profundă și înalt vibrațională puteți invoca Echipa Universală. Este esențial să invocați echipa potrivită pentru voi deoarece o vibrație prea înaltă vă va face să vă simți inconfortabil în timp ce o vibrație prea joasă nu va avea un efect atât de puternic. V-am adus la cunoștință existența echipelor de vindecare suplimentare deoarece nu fiecare persoană se va simți confortabil cu energiile universale, astfel încât să aveți deschise mai multe opțiuni.  

Sper că vă veți da voie să experimentați energia Echipei Medicale Energetice Universale; sunt cu adevărat magnifici, beneficiind în același timp și de Sistemul lor de Lumină de Echilibrare și Stimulare a Vitaminelor și Mineralelor. Echipa Medicală Energetică Universală așteaptă să o chemați în ajutor.


Cu binecuvântări divine și multă iubire,

Eu Sunt Melchizedek, Logosul Universal


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.