sâmbătă, 22 aprilie 2017

Actualizare 22 Aprilie 2017


Efectele valurilor de energie de săptămâna trecută își ating în multe situații/cazuri apogeul. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că multe lucruri, relații, situații care nu se potrivesc cu nivelul de frecvență atins de conștiința umană au ajuns la încheierea lor. Dacă frecvența Schumann era până în anul 2014 de 7,83 Hz, ea a variat în cursul lui 2014 între 15 și 25 Hz. Un nou maxim a fost atins în data de 31 ianuarie 2017, de 36+ Hz, care însă a fost depășit de un ultim maxim care a fost atins în data de 17 Aprilie, de 90+.

Nu am de gând să vorbesc despre frecvența Schumann, se găsește destulă informație pe internet legată de acest subiect. De ce am amintit-o totuși? Pentru că ea este cea care influențează conștiința noastră prin frecvența undelor cerebrale pe care noi le putem accesa și numai atunci când organismul nostru este acordat la frecvența planetei el poate funcționa în parametrii optimi. Pentru că frecvența Schumann este frecvența conștiinței Pământului se poate spune că Mama Pământ ne trage după ea.

Datorită acestor modificări generate în conștiința umană au loc schimbări masive, schimbări care se reflectă în cele din urmă și în fizic. Mai întâi este afectat corpul nostru energetic, emoțional, mental și apoi cel fizic. Mutările în conștiință au loc treptat, deși în foarte puține cazuri pot avea loc și dintr-o dată, pentru a putea permite asimilarea și împământarea lor în ființa noastră conștientă.

Ce se întâmplă în aceste zile? Cei care sunt destul de în aliniere cu noile frecvențe (atenție, faptul că frecvența Schumann a atins un vârf de 90+ nu înseamnă că rămâne constant acolo, ea oscilează, lucru care se reflectă și în conștiința umană) pot fi ajutați de acestea să facă un pas (salt chiar) înainte pentru că sunt pregătiți pentru acesta.

Cei care nu sunt în aliniere cu ele au momente extrem de dificile de înfruntat. Pentru că ei nu s-au preocupat de aducerea propriei lor frecvențe de rezonanță în acord cu cea a planetei pe care locuiesc, sunt extrem de debusolați și nu-și găsesc puncte de ancorare, motiv pentru care cad în frică și de cele mai multe ori se ”agață” de cei pe care îi văd relativ calmi și stăpâni pe ei.

Acolo unde există relații nevindecate, situații dezechilibrate, toate aceste dezechilibre s-au amplificat și au dus/duc la manifestări chiar violente în unele cazuri. Acolo unde un individ nu trăiește bazându-se pe sine și pe puterea sa interioară, frica că va pierde siguranța și confortul pe care i se pare că l-ar avea poate lua forme violente de manifestare.

Puterea asupra altora nu se manifestă numai în politică sau la vârfurile conducerii de orice fel a societății. Puterea asupra altora se manifestă în fiecare familie, loc de muncă, interacțiune care nu are la bază relaționarea a doi sau mai mulți indivizi care acționează pornind din și bazându-se pe puterea lor interioară.

Acum, să ne înțelegem, acesta este un test ca să-i spun așa, pentru ambele părți implicate într-o astfel de relație. Pe de o parte se manifestă frica de a-și pierde puterea asupra celuilalt, iar pe de alta lipsa încrederii în sine a celuilalt, încredere în sine care a cam fost dărâmată de către partenerul care se credea îndrituit să conducă.

Ce vreau să vă spun este că la un anumit nivel fiecare dintre noi am trecut prin asta. Nu este ușor de depășit o astfel de legătură care duce în cele din urmă la împuternicirea amândurora, acolo unde acest lucru se dorește. Dependența de genul ”nu pot trăi fără tine”, ”nu pot trăi fără tine, dar să nu mai faci asta sau aia”, și multe altele asemenea, nu sunt iubire. Sunt putere asupra altora.

Este alegerea voastră ce să faceți în situații de acest gen, dar ele se vor încheia în cele din urmă, pentru că dacă ați ales să urmați o cale de evoluție personală, Sinele vostru Suflet nu vă va lăsa să rămâneți într-o astfel de relație dezechilibrată. Da, vă dă voie să suferiți până când vă săturați, pentru că aveți liberul arbitru să o faceți, dar în cele din urmă va spune ”Știi, m-am plictisit de asta și vreau să experimentez și altceva.”

Și atunci s-a încheiat. Sufletul nu poate fi condus, manipulat și nici nu dorește să conducă sau să manipuleze. Este pur și simplu vorba de experiența comună a două suflete din care fiecare învață ceea ce are nevoie/dorește să învețe.

Puneți deoparte ego-ul care vă spune că sunteți neînsemnați, nevrednici, că nu sunteți în stare să stați pe picioarele voastre, că nu vă veți descurca pentru că lumea-i rea, că ce va zice lumea, și multe alte minciuni cu care ego-ul nu dorește decât să vă țină în plasa lui. Și nu o face din răutate, ci pentru că nu știe să facă altceva. Voi sunteți cei care trebuie să treacă dincolo de ego, să se ridice deasupra lui, el își vede doar de treaba pe care i-ați încredințat-o atunci când ați renunțat la puterea voastră personală.

Dacă simțiți că aveți nevoie de ajutor căutați-i pe cei care știți că au trecut prin situații similare, cereți-le sfatul sau măcar părerea. Nu există sfătuitor mai competent decât cel/cea care a trecut printr-o astfel de situație și s-a vindecat. Nu este obligatoriu să faceți ca și ei/ele, dar măcar vedeți/știți că există și după, după ce acea situație s-a încheiat.

Suntem cu toții minunate Ființe care am venit să învățăm la Școala numită Pământ. Doar că Ea este o școală în care în permanență fiecare dintre noi este atât elev cât și profesor. Nici măcar forma pe care o îmbrăcăm nu este relevantă, pentru că învățător poate să-ți fie și o piatră de pe drum, iar elev chiar și cel mai presupus avansat învățător. Cunoașterea nu este proprietatea nimănui cu excepția Creatorului, dar și el/ea o împărtășește în mod egal și cu iubire cu Tot Ceea Ce Este.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.