miercuri, 19 aprilie 2017

Actualizare 19 Aprilie 2017



După cum spuneam și ieri, ultimele zile au adus multă lumină, dar și mult întuneric. Ca de obicei, întunericul pare mai predominant deoarece lumina își face treaba de a răscoli și scoate la suprafață părțile întunecate pe care le mai găzduim în noi, reprezentate de credințele și convingerile false și de comportamentele generate de acestea, după care ne lasă pe noi să ne facem propriile alegeri.

Știm foarte bine în ce constau aceste alegeri: să vedem, recunoaștem și conștientizăm toate aceste deraieri de la Adevărul Creatorului și să le dăm drumul transmutându-le cu Focul Violet, sau să continuăm să le alimentăm în continuare cu energia noastră, lucru care nu va duce la dispariția, ci la menținerea lor în continuare în câmpurile celor aleg să le păstreze.

Ceea ce este interesant însă este că TOȚI experimentăm aceiași curățare, în grade diferite totuși, deoarece atunci când un câmp de energie de eliberare este direcționat spre Pământ, acesta afectează pe toată lumea, dar mai mult pe cei care se deschid lui și, aparent, mai puțin pe cei care nu o fac.

Cei care se deschid în mod natural și fără a opune vreo rezistență, sau una semnificativă, acestor energii, experimentează simptomele curățării de și eliberării energiilor mai dense mult mai rapid și mai ușor decât cei care se opun lor. Ce înseamnă asta? Înseamnă că stările de disconfort sunt mai puțin deranjante, mai scurte și cu un efect mult mai profund decât în cazul celor care opun rezistență, conștient sau inconștient.

Acum, cele mai obișnuite manifestări sunt durerile de cap, răceala sub formă de curs nasul, tușit, chiar și febră în unele cazuri, diaree, oboseală de tipul extenuare, un fel de febră musculară care pare a se manifesta în fiecare părticică a corpului nostru, frisoane și multe altele în funcție de ceea ce are fiecare de dat drumul.

După cum puteți observa, toate aceste simptome pot părea a fi generate de efortul făcut cu curățenia pentru sărbătorile care au trecut, vremii de afară, supraîncărcării sistemului nostru digestiv cu alimentele consumate și de găsit cauze în fizic pot fi găsite de către mintea noastră cu o foarte mare ușurință.

Dar nu sunt. Da, într-adevăr sunt influențate de ele într-o oarecare măsură, dar nu sunt. Ele sunt experimentate și de către cei care nu au făcut aceste eforturi și/sau abuzuri culinare, ci de către toată lumea într-o măsură diferită de la persoană la persoană.

Pentru cei care aveți animale de companie acasă și sunteți apropiați de ele astfel încât să puteți observa schimbările din comportamentul lor, ați putut observa că în aceste zile au fost mai dornice de compania voastră și, în plus, manifestă și ele tulburări digestive și de stare generală. Inclusiv vremea de afară este o dovadă a influenței acestor energii asupra câmpurilor Mamei Pământ, Gaia.

După cum bine știm, orice schimbare la nivel energetic se va manifesta în cele din urmă și în plan fizic pentru că ceea ce energetic nu mai este susținut, nu mai poate avea o manifestare în fizic. Deși pare a se manifesta în continuare, în ”timp” această manifestare se va pierde. Ceva în genul ”Ți-aduci aminte cum făceam altădată ...?”

Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne îngrijim corpul, să-l susținem în efortul pe care îl face de a ne oferi un ”spațiu” din ce în ce mai curat pe care Sufletul nostru să-l locuiască, să nu-l suprasolicităm, dimpotrivă să-l încurajăm și să-i oferim ceea ce are nevoie, pentru că el chiar ne spune care sunt nevoile sale în fiecare moment. Este nevoie ca doar să-l ascultăm cu atenție și iubire.

Nu există rețetă universală, există doar minunata unicitate a fiecăruia dintre noi în întruparea aceleiași Scântei Divine pe care corpul nostru o găzduiește. Și după cum știm cu toții, indiferent care ar fi întrebarea, răspunsul este IUBIREA!


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.