joi, 13 aprilie 2017

Actualizare 13 Aprilie 2017



Cuvântul de ordine a devenit în mod imperativ: ECHILIBRU! Energiile care acționează acum pe planetă au menirea de a scoate în evidență TOT ceea ce nu este în echilibru la orice nivel s-ar manifesta această absență a lui. Mulți dintre noi am avut/avem tendința, atât de omenească de altfel, de a trece cu vederea unele lucruri care nu sunt tocmai în echilibru.

De multe ori am fost prea îngăduitori cu micile dezechilibre pentru că păreau să nu ne afecteze prea mult și am crezut că această nebăgare în seamă va duce la atenuarea lor. Ne-am auto-educat să nu acordăm atenție lucrurilor care păreau a nu fi în aliniere cu noi și în acel moment acest lucru nu a fost absolut deloc greșit. Era ceea ce aveam de făcut în acel moment.

Multe dezechilibre majore au fost corectate în viața noastră, și mă refer la viața noastră personală – a celor care au înțeles că asta era/este ceea ce aveam/avem de făcut – nu la viața colectivului, deși prin corectarea dezechilibrelor din viața noastră personală s-au corectat multe alte dezechilibre prezente în colectivul uman extins chiar dacă nu le conștientizăm sau nu sunt vizibile în acest moment pentru mulți.

Dar a venit vremea corectării și a acelor dezechilibre pe care le-am considerat minore sau care pot fi compensate cu alte dezechilibre, ceva în genul ”nu am asta, dar bine că am din aialaltă mai mult și se compensează”. Nu mai merge așa. Un dezechilibru este un dezechilibru oricât de nesemnificativ ar putea părea.

Nu putem avea o viață cu dezechilibre în 3/4D și să aspirăm la o viață echilibrată 5D pentru că nu se poate. Aspectul nostru uman dezechilibrat 3/4D nu poate atinge acel nivel de stare de conștiință care să-i permită accesarea unei stări de conștiință mai înalt dimensionale pentru că orice stare de dezechilibru ne coboară starea de conștiință nu o ridică.

Este momentul să studiem și să corectăm și cele mai mici dezechilibre din viața noastră pentru a putea merge mai departe. Mult prea mulți fug de 3D ”ca de dracu” uitând că noi am ales să venim în 3D pentru a-l experimenta și transmuta prin puterea a ceea ce noi suntem.

Dimensiunea 3/4D a Pământului este locul nostru de muncă pentru o bună perioadă de timp. Când vom înțelege și accepta acest lucru viața noastră se va schimba semnificativ. Am observat că mulți au un scop: să scape din 3/4D și să se ducă în 5D, 6D, .... și planurile lor se opresc aici.

Ce veți face în 5D, 6D, ... ? Vă imaginați cumva că în acele societăți nu există o formă de ”muncă în folosul societății”? Există dragilor, ba mai mult, există o muncă în folosul Întregului care este UNUL. Oamenii tind să manifeste aceiași aroganță 3D și dincolo de 3D unde s-au situat pe ei înșiși în vârful lanțului trofic și taie și spânzură cum vor ei.

Mulți cad în capcana ego-ului lor atunci când li se spune că sunt puternice și frumoase ființe de lumină mai înalt dimensionale. Da suntem, dar așa suntem TOȚI, inclusiv pietrele, plantele, animalele, păsările,... TOT ceea ce Creatorul ESTE!

A sosit momentul să ne privim în față toate credințele pe care le deținem și toate comportamentele pe care le manifestăm și să le aducem în echilibru, un echilibru nou, cerut și dictat de o conștiință nouă, mai înalt dimensională. Echilibrarea noastră la toate nivelele este cheia pentru a merge mai departe.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.