joi, 6 aprilie 2017

A Fi Una cu Gaia – Arcturienii și Familia noastră Galactică


Prin Suzanne Lie

Dragi Cititori,
Aș dori să împărtășesc cu voi faptul că am trecut printr-un profund proces de transmutare a SINELUI meu într-o realitate total diferită. Cu o mare recunoștință adaug că realitatea în care mă ”mișc” este viața pe care adevăratul meu SINE și-a dorit-o întotdeauna, dar a păstrat această dorință ca pe o ”realitate imposibilă” pe care mi-am putut-o doar imagina și visa la ea.

Desigur, ca să pot intra în ”nou”, a trebuit să eliberez mai întâi ”vechiul”. Îmi voi acorda mai întâi un moment pentru a explica că manifestarea acestei schimbări este că acum sunt în procesul de a mă muta în ceea ce aș numi o ”comunitate cinci dimensională”.

Desigur, aceasta are internet, așa că pot continua să mă întâlnesc și să comunic cu voi toți în același mod ca întotdeauna. Am dorit să scriu acest articol pentru a vă reaminti tuturor că ”visele noastre pe termen lung” POT deveni adevărate.

În cazul meu, această mutare este împlinirea unui vis pe termen foarte lung în ceea ce privește trăirea ca fiind UNA cu Natura. Mi-am imaginat această viață copil și adolescentă fiind și m-am dus la un colegiu care se afla într-o pădure Redwood atunci când am absolvit liceul.

Cu toate acestea, nu eram pregătită atunci pentru această schimbare și am rămas doar un semestru în acel mediu. Eram prea tânără pentru această schimbare și am avut multe procese de experimentat înainte de a mă putea întoarce la acel vis și să-l trăiesc în totalitate.

Acum ne împlinim acel vis. De această dată am cumpărat o casă și ne mutăm în curând în acel loc. Desigur, am fost în Natură în majoritatea vacanțelor noastre, așa că ne-am putut ”vizita” mereu visul, dar acum, soțul meu și cu mine, vom TRĂI acel vis.

Am dorit să împărtășesc această informație cu voi deoarece vă simt pe toți ca pe niște prieteni. Am dorit, de asemenea, să împărtășesc această informație pentru că Ghizii mei Interiori m-au îndrumat să o fac. Nu cunosc detaliile motivului pentru care m-au îndemnat să o fac, dar am să-i întreb acum și voi împărtăși răspunsul lor cu voi, cititorii mei.
******

Dragi Arcturieni și membri ai Familiei mele Galactice,
Vă rog să mă ajutați să înțeleg de ce am fost îndrumată să-mi împărtășesc experiența mea personală în acest mod.

Dragă Suzille,
Ți-am cerut să-ți împărtășești experiența de a te ”muta în Adevăratul tău SINE”, așa cum noi l-am numi, pentru că acesta este ACUM-ul pentru TOȚI reprezentanții noștri multidimensionali pe Pământ să-și amintească, și să devină, adevăratul lor SINE.

De asemenea, mai adăugăm și faptul că fiecare om de pe Pământ, chiar și Illuminati, are realitatea posibilă de a-și iniția Întoarcerea la SINE. Ceea ce vrem să spunem prin ”Întoarcerea la SINE” este că Gaia va fi tot mai în măsură să deschidă din ce în ce mai multe dintre teritoriile sale cinci dimensionale pentru locuit locuitorilor Ei pământeni.

Desigur, această schimbare are două componente. UNA este să faceți această schimbare/expansiune în conștiința voastră cinci dimensională și DOI este să rămâneți în acea stare de conștiință pentru a vă putea calibra percepțiile la acea frecvență a realității.

Singura realitate pe care vehiculul vostru pământesc o poate percepe este realitatea care se potrivește cu starea voastră de conștiință. După cum știți, există nenumărate versiuni/frecvențe ale realității care curg tot timpul.

Pentru a experimenta oricare dintre aceste realități, trebuie să vă calibrați conștiința, și, prin urmare, percepțiile la frecvența realității pe care doriți să o percepeți. Desigur, marea voastră provocare este să aveți o suficientă stăpânire a gândurilor și a emoțiilor pentru a fi în măsură să ”vă calibrați conștiința” la frecvențele mai înalte ale realității.

Gaia se află ACUM în toiul re-calibrării liniei Ei de bază de la trei dimensională și patru de jos către patru de mijloc dimensională, într-o frecvență a liniei de bază cinci dimensională. Cu alte cuvinte, Gaia este pregătită să se întoarcă la Planeta Ei Corp de Lumină cinci dimensională și îi invită pe TOȚI locuitorii Ei să i se alăture în acea frecvență mai înaltă a realității.

Matricea trei către patru de mijloc dimensională care i-a găzduit pe mulți dintre locuitorii Ei va fi eliberată. Apoi, cei care-și pot rezona conștiința la rezonanța patru de sus și cinci dimensională a lui Gaia se vor alătura lui Gaia în Ascensiunea Ei Pământeană.

Vă rugăm să vă amintiți că ”timpul”, așa cum voi îl măsurați în dimensiunea a treia și patra de jos este doar o iluzie a Matricii 3D. Prin urmare, pe măsură ce Matricea 3D a lui Gaia se îndepărtează tot mai mult de Pământul lui Gaia, toți cei care pot rezona numai la Matricea 3D se vor îndepărta tot mai mult de planeta ascendentă a lui Gaia.

Ba mai mult de atât, pe măsură ce Gaia înglobează tot mai mult din Lumina Mai Înaltă prin care Ea călătorește, Conștiința Ei Planetară se va expansiona în frecvențele din ce în ce mai înalte ale celei de-a patra dimensiuni, precum și în dimensiunea a cincea.

În cele din urmă, Matricea Trei Dimensională a lui Gaia, în care polaritățile de bine și rău se luptă pentru poziție, nu vor mai fi în stare să rezoneze la frecvențele mai înalte ale lui Gaia. În acel ACUM, Matricea se va fractura și va fi nevoie ca ea să părăsească Pământul în căutarea unei planete cu o frecvență mai joasă în jurul căreia să poată adera.

Cei care încă mai trăiesc în Matricea 3D nu-și vor da seama de ceea ce se întâmplă deoarece Matricea 3D nu se va schimba. Prin urmare, cei care-și pot adera conștiința numai la Matrice, NU vor vedea vreo diferență în realitatea lor.

În cele din urmă, Matricea 3D va adera la o altă planetă pe care le poate acorda rezidenților săi oportunitatea de a-și continua formatul ”putere asupra altora” versus  ”victime neputincioase”. Cei care au rezonat la frecvența Matricii 3D pentru multe încarnări au căutat Puterea Asupra pentru că nu se puteau raporta la imensa Putere Interioară pe care o purtau în Inima lor Înaltă și Mintea lor Multidimensională.

Cu toate acestea, Multiversul este iertător. Prin urmare, el le va acorda acestor pierduți încă o oportunitate să se elibereze de nevoia de a avea ”putere ASUPRA” altora și să-și caute propria putere interioară astfel încât să se poată întoarce la Înțelepciunea Infinită, Puterea și Iubirea înnăscută a Sufletului lor.

Cei care au ales calea trei dimensională își vor continua viețile cam în același mod în care au făcut-o întotdeauna. Interesant, pentru că ei caută ”puterea asupra altora”, mai mult ca sigur NU vor percepe faptul că realitatea lor s-a schimbat.

Amintiți-vă, cineva poate percepe numai frecvența realității care rezonează la starea sa de conștiință. Prin urmare, deoarece ei rămân legați de Matricea 3D, conștiința lor va fi legată de experimentarea realității 3D. Prin urmare, ei vor fi în măsură să perceapă numai dimensiunea a treia. Vă rugăm să vă amintiți că sunt Suflete Tinere și Suflete Bătrâne. Un Suflet Tânăr este o ființă care nu a avut multe încarnări în dimensiunea a treia.

Prin urmare, ei nu cunosc sistemul de operare trei dimensional al lui Gaia care este bazat pe timp, spațiu, separare și cauză – efect, adică energia emisă este energia care se întoarce. Prin urmare, ei nu și-au dat seama încă că atunci când o energie negativă vine spre ei, sursa de energie ascunsă a acelui câmp de energie sunt ei.

Prin urmare, ei pierd ocazia de a primi conștient câmpurile de energie pe care ei le-au emis. Atunci când pot percepe în mod conștient întoarcerea a ceea ce au emis, au un sistem de feedback/răspuns instantaneu. Dacă ceea ce simt este furie sau tristețe, asta este din cauza faptului că ei au trimis (de obicei în mod inconștient) acel câmp de energie.

Din momentul în care își dau seama că ei sunt de fapt într-un continuu proces de creare, ceea ce ei percep că vine înspre ei este ceea ce le dă șansa de a învăța. Polaritățile lui Gaia de ”bine și iubire” versus ”rău și frică” îi vor ajuta să-și dea seama că atunci când trimit iubire altora, acest lucru îi va face să se simtă Bine. Pe de altă parte, atunci când trimit frică altora, acest lucru îi va face să se simtă Rău.

TOȚI Maeștrii Ascensionați de pe Pământ au învățat această lecție. Chiar în mijlocul celei mai mari suferințe, ei au continuat să trimită NUMAI iubire, în special Iubire Necondiționată. Prin urmare, ei au trecut dincolo în Planul Astral la moartea lor cu o conștiință plină de Iubire Necondiționată și Iertare Necondiționată.

Această stare de conștiință este cea care le-a permis să ”ascensioneze” în Corpul lor de Lumină cinci dimensional și să devină în cele din urmă Maeștri Ascensionați și/sau simboluri religioase. Cu toate acestea, Maeștrii Ascensionați nu au avut dorința de a deveni ”simboluri” și au încercat să le spună discipolilor lor să NU-i  venereze.

Cu toate acestea, pentru o mare parte din istoria Pământului, puțini oameni și-au putut da seama că liderul lor spiritual nu-și dorea venerarea lor, că, de fapt, acesta dorea ca discipolii săi să trăiască în același fel în care el ca și ascendent a trăit.   

Cei ascensionați nu s-au perceput pe ei înșiși ca Dumnezei, așa cum discipolii lor i-au perceput. În schimb, ei au dorit ca și discipolii lor să treacă prin același proces pe care ei i-au învățat prin procesul de rezonare la propria lor ascensiune. Desigur, puțini oameni au fost în stare să trăiască o viață bazată pe Iubirea Necondiționată și pe Iertarea Necondiționată pentru TOATĂ viața – chiar și pentru persoana care a fost responsabilă de moartea lor.

Cu toate acestea, în ACUM-ul vostru, propriul vostru SINE Multidimensional este în măsură să comunice cu voi într-un fel care nu a fost posibil înainte. Acei oameni care au fost în stare să-și ”iubească sinele așa cum i-au iubit pe alții” au creat o Cale Circulară între dimensiunile a treia, a patra și a cincea a realității.

Această Cale Circulară le permite celor ascendenți să-și dea seama că nu sunt sfinți. Mai degrabă sunt Ființe Multidimensionale care au ales să-și ia un vechiul pământesc trei dimensional pentru a o putea ajuta mai bine pe draga planetă Gaia cu procesul Ei de Ascensiune Planetară.

Sunt mulți care ar fi putut deveni Maeștri Ascensionați în încarnarea lor pământească, dar ”puterea asupra altora” care putea fi câștigată, precum și ”bogăția și recunoașterea” la care sinele lor ego a râvnit, le-a coborât conștiința și le-a împietrit inimile.

Prin urmare, ei au ales gloria dimensiunii a treia în locul iubirii necondiționate și a puterii interioare a celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea. De fapt, cei mai mulți dintre Maeștrii Ascensionați au avut câteva, sau mai multe, ”vieți de repetiție” în care au devenit pe deplin conștienți de marea provocare prezentată de luarea unui corp trei dimensional.

Noi, Galacticii, și chiar Angelicii și Cei Ascensionați, am trecut cu toții prin inițierile ”puterii asupra altora” versus ”putere interioară”. Pământul trei dimensional rezonează la o frecvență atât de joasă în ACUM-ul vostru, a suferit două războaie mondiale, detonarea de bombe atomice și radiația de la ”accidentul” de la Cernobîl.

Iubita de Gaia a suferit foarte mult în forma Ei trei dimensională și așteaptă cu nerăbdare întoarcerea Ei deplină la forma Ei înnăscută cinci dimensională. Cu toate acestea, pentru că Gaia – care este Ființa Vie cunoscută adeseori ca Pământ – este profund dedicată ascensionării a cât mai mulți posibil dintre locuitorii Ei.

Ea se confruntă în prezente cu o mare provocare. Ea își dorește profund să ascensioneze cu toți Oamenii Ei. Cu toate acestea, mulți oameni sunt responsabili de uciderea multora dintre speciile de păsări, animale, pești, miez, oceane, apă, aer, etc., etc. Ea se confruntă cu o mare decizie.

Să ascensioneze ACUM pentru a salva toate formele Ei de viață de mai sus sau ar trebui să mai aștepte astfel încât mai mulți oameni să fie în măsură să ascensioneze? După multă cugetare, Gaia a decis să contacteze lumile Galactice care o înconjoară.

Venus s-a repezit imediat în ajutorul lui Gaia, așa cum au făcut-o mulți Galactici care o înconjoară acum pe Gaia. De pe Navele lor Stelare ei o asistă în mod constant pe Gaia, dar omenirea trimite o și mai mare distrugere de îndată ce o zonă este curățată.

Prin urmare, încheiem această transmisiune cu o iubitoare rugăminte către TOȚI oamenii de pe Pământ. Noi, expresiile voastre mai înalte ale SINELUI – Galacticii – vă cerem să vă amintiți ACUM motivul pentru care VOI ați ales să vă luați un vehicul pământesc trei dimensional în acest ACUM.

VOI sunteți importanți și NOI avem nevoie de ajutorul vostru ACUM!!

Arcturienii și Familia voastră Galactică




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.