duminică, 19 martie 2017

Vibrația ta personală


Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua întâia

Să ne continuăm discuția despre creșterea gradului tău de conștientizare.

Aș dori să introduc un concept pe care îl voi numi ”vibrația ta personală”.

S-ar putea să pară ciudat, dar totul în jurul nostru este energie care vibrează la o anumită frecvență. Acest lucru este ușor de observat atunci când este vorba despre sunet, dar este același lucru cu orice altceva, inclusiv cu materia fizică.

Deci, totul are o vibrație, și așa ai și tu. O vom numi ”Vibrația ta personală”.

Vibrația ta personală îți va afecta profund viața de zi cu zi. Va afecta ceea ce ți se arată precum și modul în care tu răspunzi la ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Un exemplu chiar de bază este modul în care o atitudine deschisă și pozitivă îți va permite să observi oportunitățile și să acționezi pe baza lor. Pe de altă parte, o stare mentală sau emoțională închisă va face să-ți fie foarte dificil să observi oportunitățile și chiar dacă o faci, s-ar putea să nu ai energia sau entuziasmul de a acționa pe baza lor.

Observă că nu există bine sau rău, doar vibrații diferite. Așa cum albastrul nu este mai rău decât galbenul, ele doar sunt culori diferite. J

Gradul tău de conștientizare și vibrația ta sunt legate. Cu cât ești mai conștient, cu atât mai conștient îți poți alege propria vibrație. În acest fel, ascensiunea este procesul de a deveni din ce în ce mai conștient și de  a-ți ridica vibrația personală.

Asta este pentru astăzi, nu uita să miroși florile sau pur și simplu să admiri frumusețea și liniștea cerului …

În bucurie/lumină/iubire,


Inelia


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.