luni, 6 martie 2017

Jolly – Jokerii Planetei


Această canalizare a fost oferită de către Kryon prin Lee Carroll
în 19 Noiembrie 2016 în Wilmington, Carolina de Nord

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic.

Astăzi vreau să vorbesc despre jolly - jokeri (Kryon folosește expresia ”wild card” care reprezintă o carte de joc care poate avea orice valoare, culoare sau orice alte proprietăți într-un joc, aflată la discreția jucătorului care o deține. Cea mai apropiată ca semnificație mi s-a părut a fi jolly jokerul, motiv pentru care am folosit această expresie. N.t.). Aș vrea să vă explic ce sau cine au fost ei de-a lungul timpului, dar pentru ca această explicație să poată fi înțeleasă și acceptată și frumoasă pentru sufletul vostru, va trebui să vă prefaceți uneori.

Ajustarea Atitudinii voastre
Dacă ați fi fost un om de știință venit de pe o altă planetă ca să observați istoria Omenirii, ar fi trebuit să o faceți fără nici o emoție sau prejudecată. Aș putea să vă spun povestea despre jolly jokeri, atât bunicilor voștri cât și vouă, dar adeseori este implicată emoția și prejudecata. Din această cauză, eu voi spune un lucru și s-ar putea ca voi să auziți altceva. Dragilor, acest lucru nu poate și așa pentru ca voi să puteți înțelege acest mesaj.

Avertizare: Ceea ce urmează este nevoie să fie degrevat de ceea ce voi credeți că știți sau de emoțiile care voi credeți că sunteți, ceea ce voi credeți că s-a întâmplat sau chiar de ceea ce voi simțiți că este istoric. Amintiți-vă, în acest pretins scenariu, voi sunteți străinii care vin de pe o altă planetă să afle ceea ce s-a întâmplat. Vă prefaceți, așa că vă veți decupla. Pretindeți că istoria vă va fi relatată de către o rasă din care nu faceți parte. Așa că nu veți avea nici un atașament față de ceea ce ascultați. Aceasta este singura cale în care veți înțelege astăzi această lecție. Este singura cale în care veți începe să înțelegeți frumusețea unui sistem spiritual care vă împinge atunci când este nevoie să fiți împinși.

Examinarea Jolly Jokerilor 
Jolly Jokerul, așa cum este folosit în limbajul spiritual, este un termen care este dificil de definit. Jolly Jokerii pot fi evenimente, pot fi invenții, pot implica un singur om sau câțiva. Pot fi unul din multe lucruri sau mai mulți din același lucru, dar ei urmează o linie temporală pe care o puteți urmări. Vrem să vă vorbim despre câțiva dintre jolly jokerii pe care i-ați avut în trecut și despre unele dintre atributele apariției lor la care s-ar putea să nu vă fi gândit.

Atributul de bază al oricărui jolly joker este că este un eveniment surpriză. Adeseori este șocant, uneori revelator, dar întotdeauna o surpriză. De asemenea, pe măsură ce înaintăm vom face și puțină numerologie și vom arunca o privire la energiile care ajută la definirea a ceea ce este energia din jurul unui anumit jolly joker.

Numerologia este un sistem străvechi care ajută la definirea energiei din jurul a ceva. De exemplu, un eveniment ar putea părea a fi ceva, dar numerologia vă va spune despre el o poveste care ar putea explica mult mai multe. Atunci când vedeți ceea ce vom numi numerologia sincronizată – același număr repetându-se în jurul unui jolly joker – va fi foarte elocvent, pentru că nu există accidente.

Dragă Kryon, ați putea întreba voi, ”Oare Spiritul crează jolly jokerii pentru planetă?” Răspuns: Nu, voi o faceți. Conștiința voastră la un moment dat în timp oferă o permisivitate pentru un jolly joker. Spiritul este pregătit să dezvolte unele scenarii jolly joker și nu altele. Dar energia și conștiința omenirii sunt cele care fac posibilă apariția lor.

Un jolly joker poate fi o persoană, o invenție, un lucru, un eveniment, un sistem nou sau o nouă paradigmă care schimbă planeta. Este ceva neașteptat, uneori surprinzător și adeseori dramatic în influența sa. Dacă este o invenție, aceasta trebuie să fie dincolo de ceea ce s-ar fi întâmplat în mod normal prin evoluția științei sau prin evoluția așteptată a științei. Este adeseori o schimbătoare de paradigme și vine în mod obișnuit de la o persoană. Când vedeți asta, veți ști că este un jolly joker. Nu este întotdeauna o invenție individuală, uneori este una colectivă. Dar, dragilor, îl veți putea recunoaște pentru că fiecare jolly joker ia pe toată lumea prin surprindere.

Jolly Jokerii în Istorie
Ați avut o mulțime din ei și voi enumera câțiva astfel încât să prindeți ideea. Veți vedea, de asemenea, un sistem al singularității care vine la inventatori. Veți vedea acest lucru pe măsură ce voi merge mai departe.

Tesla a fost un jolly joker. Ideile sale au fost neașteptate, controversate și avansate într-o asemenea măsură încât și în ziua de astăzi cei din domeniul ingineriei electronice dau din cap. Vor arunca o privire la ceea ce el a inventat și vor spune ”Cum este posibil ca o persoană să fi văzut asta? Dacă studiezi curentul alternativ, acesta este o enigmă. Relațiile de fază ale curentului alternativ sunt geniale, dincolo de genial.” Acesta a fost Tesla.

Cu toate acestea, ceea ce voi știți despre el este doar ceea ce el v-a adus. Acum, o minte atât de sclipitoare ca asta ar fi avut și alte lucruri, nu-i așa? Într-adevăr, a avut, așa că ați putea întreba ”Ei bine, unde sunt acele alte lucruri?” Răspunsul este că acele alte lucruri au fost puse la rece – toate. De-abia a putut să promoveze singurul lucru de care ați avut nevoie pentru planetă. Strălucirea minții sale a avut multe alte idei profunde, dar nu a fost în măsură să le realizeze. În atelierele sale a văzut modalități de a altera masa, dar nu a putut să o facă. A fost frustrat de faptul că nu avea instrumentele elaborate care să fie suficient de precise ca să o facă să funcționeze în mod regulat. Asta este doar una. Transmiterea energiei electrice fără folosirea cablului subteran a fost alta. Cu toate acestea, nu ar fi fost corect la acel moment ca aceste lucruri să fie prezentate omenirii. Nu erați pregătiți, dar pentru curentul alternativ erați pregătiți, una dintre cele mai necesare invenții în acel moment. Tesla a murit frustrat, sărac și singur într-o cămăruță. El a venit să facă un singur lucru și a fost oprit să facă și altele, apoi a murit. Dacă ați analiza oamenii care au fost jolly joker în istoria voastră, ați vedea că există un tipar.

Alți inventatori jolly joker au venit pe planetă doar pentru că pământul era pregătit pentru o anumită invenție. Amintiți-vă, Spiritul nu dă informația, ci permite ca ea să fie eliberată, adeseori dintr-o dată, pe întreg pământul. Dați-mi voie să vă dau câteva exemple.

Un alt jolly joker sunt frații Wright. Nu vi se pare ciudat că nu cu mult timp în urmă ați descoperit zborul? A fost doar ieri! Unele dintre rudele voastre erau în viață când a fost descoperit zborul! Dragilor, chinezii ridică zmeie în aer de mii de ani. Nu credeți că ei cunoșteau dinamica unei păsări? Credeți că secol după secol după secol au făcut acest lucru și nimeni nu și-a dat seama cum să susțină zborul cu orice tip de sursă de alimentare? Doi constructori de biciclete și-au dat seama!

Asta-in destul de ciudat, dar faptul că le-au luat-o înainte francezilor cu doar două săptămâni este ceva demn de atenție. Asta-i ciudat! Este ca și cum această invenție importantă era pregătită să fie oferită planetei în mod simultan, pe tot pământul, în același timp. Oricine ar fi fost primul care să o aducă ar fi primit meritul. Adevărata ciudățenie este sincronizarea. Nu este logic că a fost atât de ascunsă, ca apoi să se descopere că atât de mulți au lucrat la ea deodată.

Frații Wright au fost aici ca să vi-o arate, apoi s-au oprit. Tot ceea ce ei au făcut a fost ceea ce ați văzut la Kitty Hawk. Ei nu au trecut niciodată de proiectarea aripii de bază și nu au avut primul gând intuitiv despre eleroane sau elementele de bază pentru controlul zborului pe care le avem astăzi. Pentru ei, totul s-a oprit aici. Dragilor, a fost o mare frustrare și poate chiar și probleme de sănătate generate de aceasta, să fie alții care să ia elementele de bază și să dezvolte atât de rapid zborul față de ei. Disfuncțiile și tristețea i-au urmărit pe amândoi și au murit fără a fi vreodată capabili să participe pe deplin dincolo de invenția inițială. Unul a murit cu mult timp înaintea celuilalt, provocându-i tristețe celui rămas în urmă. Ei au venit să facă ceea ce au făcut și au plecat mai departe. Acest lucru este mai comun decât știți voi în ceea ce privește jolly jokerii, mai ales atunci când vine vorba despre invenții care schimbă această planetă.

Cine a inventat radioul? A fost italianul Guglielmo Marconi sau frustratul nostru jolly joker Tesla? Marconi a primit meritul, dar invenția a fost peste tot, pregătită să fie revendicată. Pământul era copt și pregătit pentru ea și ea a fost livrată conștiinței planetei la momentul potrivit. Dar amândoi bărbații au lansat-o în același timp, separat unul de celălalt. Vă ofer lucruri la care să vă gândiți.

V-am spus că există invenții jolly joker care apar în viitor. Una mai ales este pregătită, dar nu o veți primi până la momentul potrivit. Este ca și cum ar exista un nivel maxim de gândire în ceea ce puteți face. Chiar vă dăm unele atribute ale invenției viitoare, dar nu și numele celui care o va aduce. Nici măcar nu suntem îngrijorați de faptul că o veți face în avans, pentru că noi știm că acest jolly joker vine. Sosește o invenție. Aceasta este o invenție care va rescrie fizica așa cum voi o știți. Îi vedeți tiparele în câmpurile cuantice și acolo va fi marele aha! Va fi ca și reinventarea roții.

”Kryon, de ce nu o putem avea acum? Ce o oprește?” V-am spus, este prea ușor să fie transformată într-o armă. Când veți atinge punctul în care nu o veți transforma într-o armă, va fi a voastră. Toate acestea vin. Este natural, și va apărea exact la momentul potrivit așa cum au fost frații Wright, așa cum a fost Tesla, așa cum a fost Einstein.

Einstein a fost un jolly joker autentic. El nu a fost deloc un gânditor cuantic, dar ceea ce el a prezentat este încă viu și satisfăcător astăzi și ei se uită încă și acum în interiorul atomului după conceptele pe care el vi le-a dat. Așa că voi face această afirmație: Einstein nu este încheiat încă, pentru că însăși conceptele care continuă să fie primite din munca sa vor fi aplicate invenției secolului. Așa că principiile Einsteiniene, chiar dacă acestea nu sunt cuantice, vor fi foarte mult implicate în ceea ce vine. Ați putea spune că el a fost un jolly joker și continuă să fie unul. Gluma este că conceptele sale dăinuiesc, dincolo de timp, dar principalele sale idei erau legate de timp. Dacă l-ați întreba pe Einstein dacă a fost fericit cu ceea ce a adus planetei, v-ar spune că nu. El a fost frustrat din cauza faptului că nu a apucat să facă ceea ce și-a dorit de fapt. Ca și Tesla, el a simțit că ceva era chiar la ”îndemână” și nu a apucat să o facă.

Apoi a fost al doilea război mondial. Dragilor, pretindeți că ați fi un om de știință străin. Decuplați-vă emoțiile. Voi ați venit de pe o altă planetă pentru a vă uita la asta.

Al doilea război mondial nu a fost un jolly joker, dar omul care l-a creat și l-a dezvoltat a fost. Această planetă se clătina pe marginea distrugerii și a maximei energii întunecate. Nimeni nu se aștepta. Cea mai josnică carte a vechii energii s-a jucat exact așa cum trebuia să o facă, cu conștiința acestei planete mergând acolo unde s-a dus ea singură. Tocmai încheiaserăți primul război mondial, totuși al doilea război mondial a fost inițiat și continuat. Așa că al doilea război mondial a fost pur și simplu o extensie a primului război mondial. Ați făcut-o din nou, doar că de această dată armele au devenit mai mari și mai capabile să distrugă întreaga omenire. Vă amintiți profeția scripturilor voastre? Ați fost conduși către distrugerea în masă. Al doilea război mondial ar fi devenit al treilea război mondial și până în anul 2000 ați fi fost aproape distruși.

După cum am menționat, jolly jokerul nu a fost al doilea război mondial, în schimb a fost omul care a condus cea mai joasă conștiință din istoria recentă. El a fost jolly jokerul și voi știți despre cine vorbesc. Acest jolly joker a omorât milioane de oameni care nici măcar nu au participat la partea militară a războiului. Genocidul a început, un război al raselor a început și mulți i-au urmat direcția. El a arătat cea mai întunecată parte a omenirii – mai mult decât ați văzut vreodată înainte și aproape că ar fi vizat distrugerea civilizației dacă ar fi câștigat.

A fost un jolly joker de groază și planeta l-a creat. Cu toate acestea, atunci când s-a terminat, întreaga lume a respirat și pentru o clipă, doar pentru o clipă, a existat o sclipire de înțelegere: ”Lucrurile nu pot merge așa mai departe, pentru că o vom face din nou.” Multe lucruri s-au întâmplat datorită acestei înțelegeri. Fără jolly joker nu ați fi avut Uniunea Europeană, nu ați fi avut Națiunile Unite sau orice altă încercare de unitate pe Pământ. Decuplați-vă de la logica și emoțiile voastre, dragilor. Aceste lucruri nu au fost create din Spirit, ci mai degrabă din adâncul drojdiei omenirii. Aceasta este cea mai urâtă față a laturii întunecate, arătându-se cu o libertate aproape regească, dar lumea a obiectat la ea și a început să se ridice din ea. A fost începutul cu peste o jumătate de secol în urmă a ceea ce începeți să vedeți acum în schimbare.

Uimitoarea schimbare în care vă aflați chiar acum este ceva ce merge lent. Nu se întâmplă dintr-o dată. Războiul Rece a fost o urmare naturală care a rezultat din conștiința care a făcut parte din sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Dar, dragilor, nu ați fi putut avea niciodată schimbarea dacă Războiul Rece ar fi continuat așa cum era. Introduceți un alt jolly joker: prăbușirea sistemului sovietic.

Războiul Rece nu putea continua și a fost oprit în forma în care era. Dragilor, cei care citiți acum, acesta a fost unul dintre cei mai mari jolly jokeri dintre toți. Conștiința pământului a spus ”nu” și s-a încheiat. Acesta a fost un jolly joker imens. El a schimbat totul; nu era așteptat; nimeni nu l-a văzut venind și a schimbat totul. Poate că nu a schimbat imediat lucrurile așa cum voi ați vrut să o facă chiar atunci, dar el a creat ceea ce aveați nevoie în acel moment.

Apoi a fost Steve Jobs. El a fost un jolly joker. Ceea ce el a făcut are puțin de-a face cu tehnologia, pentru că asta s-ar fi întâmplat oricum destul de repede. În schimb are de-a face cu paradigma afacerilor cu muzica pe Pământ. El a eliberat-o, iar paradigma modului în care muzica este obținută și ascultată nu va mai fi niciodată aceiași. Cu toate acestea, Steve Jobs a făcut de fapt un singur lucru pentru voi toți și apoi a murit. Vedeți un anumit tip de conectare a lucrurilor în ceea ce privește faptul că unii dintre inventatori vin și vă dau un singur lucru, iar apoi pleacă? Dacă ar fi trăit, ar fi făcut mai mult? Da, dar voi nu erați pregătiți pentru asta. Conștiința trebuie să susțină ceea ce se întâmplă.

Da, s-ar părea că am lăsat niște lucruri pe dinafară – inventarea ADN-ului, bomba atomică, etc. Totuși, acestea nu au fost jolly jokeri. Acestea sunt civilizația voastră, într-o evoluție normală a științei. Jolly jokerii sunt lucruri foarte neașteptate și mai sunt mulți care vin în calea voastră.

Jolly Joker-ul din 2016
Amintiți-vă: Nici o emoție acum. Ați venit de pe o altă planetă și vă uitați la sfârșitul lui 2016 – iar acolo se află alegerile. Înțelegeți fără prejudecată.

Deci, pentru 2016, haideți să facem numerologie. Adunați cifrele și vă dă nouă. Nouă reprezintă încheierea în numerologia simplă și atunci când vedeți un nouă acesta reprezintă de multe ori încheierea a ceva. De multe ori este un ciclu de timp, energetic sau încheierea unei paradigme. Dar este foarte puternic.

Nouarii sunt mai puternici decât multe dintre celelalte aspecte numerologice și voi îi simțiți. Președintele ales (la această scriere) este un jolly joker puternic. Este programat să devină al 45-lea președinte. Ce coincidență! Patruzeci și cinci este un nouă. Un nouă și un nouă împreună sunt mai mult decât semnificativi. Ei spun o poveste despre ceea ce se întâmplă. Am să vă spun altceva. Această poveste nu este încheiată încă și mai sunt multe care apar. Voi nu știți ceea ce nu știți, așa că nu vă stoarceți creierii în avans în ceea ce privește rezultatul. Sunteți de pe altă planetă, vă amintiți? Nu există emoție, prejudecată, politică și nimic de judecat. Uitați-vă la ea pentru ceea ce este.

Un băț mare tocmai a fost băgat în ceea ce este normal și va fi răsucit. Pe măsură ce bățul se răsucește, alte lucruri vor răspunde, care altfel nu ar fi răspuns niciodată. Aș vrea să-ți spun, drag suflet bătrân, relaxează-te cu jolly jokerii care vin. Ei dinadins fac ceea ce fac, astfel ca voi să aveți o civilizație mai bună în viitor. Uneori vă arată ceea ce nu va funcționa și uneori ei schimbă paradigmele care nu s-ar fi schimbat altfel. Dar ceea ce voi aveți acum este un jolly joker profund. Acesta este mesajul.

Este atât de comun pentru voi să răspundeți în anumite moduri atunci când sunteți implicați în proces. O reacție impulsivă, negândită este de așteptat sau nu ați fi oameni. Cu toate acestea, pentru această lecție, sunteți de pe o altă planetă și priviți în jos și vedeți ce se petrece. Prefaceți-vă.

Nu este interesant un nouă împreună cu un alt nouă? Asta înseamnă cu adevărat sfârșitul a ceva ce este aici. Poate că este sfârșiturilor vechilor căi în care au fost făcute lucrurile? Poate este o zguduire a sistemului astfel încât acesta să se poată auto-corecta? Nu încercați să vă stoarceți creierii ca să aflați încotro se îndreaptă, pentru că nu s-a încheiat încă. Cu toate acestea, așteptați un moment. Vă dați seama și de faptul că 2017 este un an ”unu”? Nu numai că este energia unu a încheierii cu un nouă dublu, dar se mută într-un ”nou început” (definiția lui unu în numerologie).

Mai am multe să vă spun despre numerologie, și, de asemenea, ceva ce va fi mult mai clar în ceea ce privește toată această situație. Vă voi spune acest lucru în următoarea canalizare.

Vă puteți relaxa în fața incertitudinii când ea se află în propria voastră țară? Vă puteți relaxa în fața faptului de a nu ști ce urmează? Atunci când sunteți atât de implicați, vă puteți decupla de la oricare parte a conflictului? Acesta este testul unui Lucrător în Lumină.

Mai este și altceva ce vine. Dragilor, acesta-i frumos. Nu contează ce credeți și nu contează care este reacția voastră la această canalizare, ceea ce se întâmplă este corect pentru timpul vostru și necesar pentru viitorul apropiat. Voi vorbi despre asta mai târziu. Frumusețea este atunci când te tragi la o parte și vezi cât de măreț este, că Spiritului îi pasă suficient de mult încât să permită ca un băț mare să apară și să vă agite complacerea în acest moment. Adevăratul motiv? Schimbarea este aici.

Cum vă simțiți? Aș vrea să vă relaxați și să zâmbiți la ceea ce schimbarea v-a adus. Pentru aceia dintre voi care ați simțit că toate aceste ”discuții despre schimbare” au fost un nonsens, acesta ar putea să fie apelul vostru la trezire. Este real. Iată că vine.

Acesta este mesajul zilei. Eu sunt Kryon, îndrăgostit de omenire dintr-un motiv foarte bun.


Și așa este.

Kryon


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.