marți, 14 martie 2017

Cine, Ce , Când, Unde, De ce și Cum – Consiliul partea a 2-a


Prin Ronald Head

După cum am promis, vom continua ultimul nostru mesaj prin abordarea lui ”Când”. În acest sens noi înțelegem:

Acest consiliu a fost convocat înainte ca voi să vă nașteți. Acesta este, desigur, modul în care voi ați percepe lucrurile din perspectiva minții voastre orientate liniar. Dar vedem necesitatea de a folosi astfel de idei pentru a vă putea comunica anumite concepte. Noi rămânem convocați în fiecare moment al vieții voastre. La urma urmei, voi sunteți motivul și scopul întrunirii noastre, iar sinele voastre non-fizice nu lipsesc niciodată din acest consiliu chiar din această cauză. Nu vom fi niciodată indisponibili atunci când aveți nevoie de noi. Acum, acest lucru este valabil pentru toate ființele fizice, deci nu există nici un motiv să vă cumpărați o pălărie mai mare.

Adevărata problemă este că cei mai mulți dintre voi aproape întotdeauna aveți nevoie de o viață întreagă ca să înțelegeți cât de prețioase sunt sinele voastre divine, chiar și atunci când afirmăm acest lucru într-un mod foarte clar. Ați fost convinși că lucrurile stau altfel atât de multă vreme încât mințile voastre pur și simplu nu vor accepta acest adevăr.

Deci, răspunsul la ”când” este întotdeauna. Luați în considerare acest răspuns nu prin interpretarea că noi suntem sau nu aici ca să vă răspundem nevoilor voastre, ci prin faptul că ascultați și că acceptați răspunsul nostru. De aici vine expresia ”cei care au urechi să audă”. Vi s-a spus și că nu puteți auzi și înțelege, iar voi ați acceptat acest lucru. Întotdeauna realitatea voastră vă reflectă credințele, așa că pe asta una aruncați-o afară din voi.

Ajungem acum la unde. Este pe o anumită planetă? Este pe o navă spațială? Cum arată? Când ne vizitați în timpul somnului vostru sau în meditațiile voastre, voi vă alăturați, de fapt, unui eveniment energetic. Acesta nu se desfășoară într-un ”loc”. Așa că atunci când vă întoarceți la conștientizarea voastră conștientă, vă veți aminti, dacă vă veți aminti, o setare cu care propria voastră minte se poate alinia. Dacă puteți aduce cu voi o amintire, ea va conține faptul că a avut loc o întrunire. S-ar putea să vă amintiți că v-a fost oferită ghidare. S-ar putea să vă amintiți un hol, un amfiteatru, o cameră, un stadion sau chiar o nava stelară. Imaginea nu este importantă. Nici amintirea nu este cu adevărat importantă. Voi faceți lucru aproape în fiecare zi și noapte. De câte ori vă amintiți? Acum, acest lucru nu este ca și cum ar fi lipsit de importanță. Dar înțelegeți că voi ați primit răspunsurile de care aveți nevoie și că v-ați luat propriile decizii. Dacă sunteți aliniați cu propriul vostru scop, veți lua cea mai bună decizie. Dacă nu sunteți, veți învăța, și, prin urmare, deciziile voastre ”greșite” vor fi cele mai bune pentru voi. Numele vostru pentru ele este Școala Loviturilor Dure.

Vă vom vorbi despre ”cum” un moment. Fiecare dintre voi poate și primește mesaje. Unii dintre voi sunteți suficient de senzitivi pentru a ”vedea”. Unii dintre voi pot ”auzi”. Unii dintre voi ne pot simți cum vă trimitem energie. Dar, și dacă toate aceste lucruri nu vă sunt disponibile, folosim circumstanțele, sincronicitățile  și multe altele. Deci, chiar dacă aspirați la unele dintre cele de mai sus, fiți siguri că noi ajungem și la aceia dintre voi care cer și intenționează să primească un răspuns.

Acum, dați-ne voie să vorbim puțin despre ”de ce”, dacă se poate. Care este programul nostru, scopul nostru? Veți fi observat, dacă ne urmăriți de destul de multă vreme, că noi vă vorbim întotdeauna despre natura voastră divină. Noi vă vorbim întotdeauna despre puterea pe care o aveți – și nu ați învățat să o folosiți. Vă vorbim despre ridicarea conștiinței voastre, care este acum în desfășurare. Acesta este scopul nostru în acest acum. Acesta este programul nostru.

Voi v-ați asumat o sarcină de proporții monumentale. Cu puțin timp în urmă, șansele nu prea au fost  în favoarea voastră. Dar voi ați continuat, din nou și din nou, să ridicați ștacheta cum spuneți voi. Și ați realizat ceea ce ați făcut cu mult mai puțin haos și pierderi de vieți omenești decât era prevăzut. Probabil că veți fi din nou pe această parte înainte de a vedea cu adevărat uimitoarea amploare a ceea ce ați fost în stare să faceți. În termenii voștri, voi sunteți ”bocancii de pe pământ” și noi suntem ”comanda logistică”. Dar și noi ne-am asumat rolurile de majorete și de organizatori de raliuri.

Așa că acum am abordat toate întrebările care încep cu ”W” (în limba engleză toate aceste întrebări încep cu litera W n.t.) Facem acest lucru din când în când și o vom face probabil din nou. Ca întotdeauna, facem, acest lucru în scopul de a scoate în evidență, din nou, cât de importanți sunteți fiecare dintre voi și ca să vă spunem că noi nu sunteți niciodată, dar niciodată, singuri.

Încă o mică însemnare. Noi suntem mai aproape decât gândurile voastre, dar nu putem acționa fără ca voi să ne-o cereți. Așa că, în cunoașterea deplină a acestui adevăr, cereți. Cereți cu voce tare dacă puteți. Conversați cu noi. Multora dintre voi li se va părea un monolog, dar vă asigurăm că nu este. Fiți atenți pentru că răspunsurile pot veni în multe forme.

O zi bună.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.