vineri, 10 martie 2017

Cine, Ce, Când, Unde, De ce și Cum? – Consiliul


Prin Ronald Head

Am vorbit de mai mult decât de câteva ori pentru a explica cine suntem noi. Unii preferă să aibă nume atașate acestui gen de mesaje. Înțelegem asta. Dar voi ne citiți mesajele de câțiva ani deja ca venind de la Consiliu. De ce asta?

În primul rând dați-ne voie să spunem că mulți dintre cei care fac parte din acest consiliu fie nu au nume și nu au nevoie de ele. Mai este și faptul că chiar pe planeta voastră ființele care fac parte din acest consiliu sunt cunoscute sub mai multe nume în mai multe limbi. Nu sunteți obișnuiți să gândiți în acest fel, dar cu toate acestea, acest lucru este adevărat. Și mai mult de atât, voi ne-ați dat aceste nume atunci când ați crezut că voi sunteți centrul unui univers de a cărui amploare habar nu aveați. Acum, când sunteți conștienți de faptul că este un univers nelimitat și plin de viață, vă imaginați că acele nume rămân aceleași peste tot? Desigur, noi vom răspunde la ele. Dar noi dorim să vă facem să cugetați la concepte mai ample. Astfel, când canalul nostru a început referindu-se la noi drept Consiliul, noi am considerat acest nume potrivit. Asta este ”Cine” din titlul de mai sus.

Acum, în ceea ce privește ”Ce” din titlu. Ce este acest Consiliu? Voi cunoașteți multe consilii. Într-adevăr, sunt multe. Unele supraveghează sisteme stelare. Unele supraveghează galaxii. Iar voi chiar nu puteți pătrunde cu mintea scopul multiversurilor multidimensionale. În ceea ce privește acest consiliu, noi suntem definiți de scopul nostru. Prin urmare, acest răspuns va răspunde și la ”De ce”.

Pe măsură ce fiecare entitate trimite o parte din ea însăși într-o viață fizică, aceasta fiind cunoscută de către noi, la nașterea uneia, anumite trăsături, abilități, etc. vor fi necesare pentru îndeplinirea scopului acelei entități și ele sunt incluse în alcătuirea ei. Dar memoria pe care aceasta o deține în non-fizic, dacă va interfera cu trăirea vieții așa cum ea a fost planificată, va fi învăluită pentru a nu fi amintită în noua viață. Acest lucru nu este întotdeauna necesar. S-ar putea chiar să cunoașteți oameni care au o oarecare amintire despre lucrurile de dincolo, sau de deasupra, sau oricum vă gândiți la asta. Vom spune că pentru ei, acest lucru este în concordanță cu scopul vieții lor.

Dar noi știm și că trăirea unei vieți într-un corp nu este tocmai o sarcină ușoară. Chiar și atunci când cineva nu se află în corp, acesta are acces la ghidare și învățătură. Cum s-ar putea să vă fie negată când sunteți acolo? Scopul nostru este să vă asigurăm toate informațiile și ghidarea pe care fiecare este capabil să o accepte atunci când aceasta este necesară.

Cum se realizează acest lucru? Cea mai comună modalitate este să ne întâlnim cu voi în timpul ciclurilor voastre de somn. Suntem în măsură să avem cu mulți un dialog în timpul meditațiilor lor. Unii ne aud chiar mai des de atât. Nu există cineva care să nu se poată dezvolta la acest nivel, dar noi folosim orice voi aveți nevoie să folosim. Dacă aveți nevoie ca noi să vorbim cu voi în timpul somnului, veți primi tot ceea ce aveți nevoie. Vă oferim informații și ghidare. Noi nu luăm decizii pentru voi. Deci, sunteți liberi să ”faceți greșeli” după cum spuneți voi. Vom spune că nu o faceți niciodată. Voi doar aveți experiențe pe care s-ar putea să doriți să le eliminați din repertoriul vostru. Dacă ați fi știut cum să trăiți fără astfel de experiențe, s-ar putea ca sinele vostru mai înalt să nu fi fost nevoit să vă trimită în această aventură.

Și asta ne aduce înapoi la întrebarea cine face parte din acest consiliu. Vedeți voi, voi faceți parte din acest consiliu. Cel puțin propriul vostru sine mai înalt care s-ar putea să aibă mii de astfel de experiențe în ființa sa, se află aici. Ghizii voștri sunt aici? Cu siguranță, da! ”Celelalte sine” ale voastre sunt aici? Da. Îngerii? Da. Maeștrii învățători? Da. Ființe mai înalte, despre existența cărora voi nu aveți nici măcar o idee? Da. Practic, ceea ce noi spunem este că, dacă voi aveți nevoie să știți ceva, cea mai potrivită cunoaștere vă va fi oferită.

Vom continua cu următoare întrebare ”Când”.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.