marți, 21 martie 2017

Care este diferența dintre ”non dualitate”, ”Sursă” și ”Unime”?


Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a șaptea

Acești termeni sunt foarte des folosiți ca interschimbabili. Cu toate acestea, ei nu sunt deloc așa.

Non dualitatea înseamnă, de fapt, ”nu două”. Unimea înseamnă ”Unul”.

Să fii ”nu două” înseamnă că persoana a atins un nivel de conștientizare în care ea nu mai este împărțită în două. Acest lucru ar putea însemna ”bine și rău”, ”negativ și pozitiv”, ”lumină și întuneric”, ”divin și pământean”, ”corect și greșit”, ”noi și ei” și multe alte moduri în care avem tendința să ne împărțim pe noi înșine în două părți aici pe Pământ.

Unimea înseamnă că noi suntem TOTUL. Suntem compleți, întregi, integrați. Fără părți. Nici măcar un concept de părți. Unimea este dincolo de Sursă.

De asemenea, teoretic vorbind, o persoană care intră în non dualitate, s-ar putea spune că intră într-o realitate în care există numai ”bine”. În același fel, o altă persoană ar putea să intre într-o realitate în care există numai ”rău”. Aceste realități ar fi non duale, cu toate acestea, ele nu ar fi în Unime, ele sunt Sursa.

Unul dintre conceptele cel mai greu de acceptat pentru o persoană când aceasta intră în Unime, este că nu există nici o judecată a acțiunilor sau a persoanelor. În Unime, Isus și Hitler sunt egali și integrați. Ei sunt Una. În Unime nu există ”oameni aleși”. Nu există oameni.

Unimea este completă, pe deplin integrată.

În bucurie/lumină/iubire,


Inelia


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.