vineri, 17 martie 2017

Când un Fluture Bate din Aripi


Această canalizare în direct a fost oferită în Wilmington, Carolina de Nord
în data de 4 Decembrie 2016 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări Dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Sunt unii care sunt convinși că omul care stă pe scaun pur și simplu își canalizează propriul Sine Mai Înalt. Este mult mai mult de atât și pe parcursul acestor mulți ani nu a fost făcută nici o încercare pentru a fi dovedită în această etapă. Motivul este că voi aveți libertatea de a  alege. De la cele mai mari la cele mai mici percepții, alegerea voastră de a accepta sau a respinge este darul vostru pe această planetă, iar Spiritul nu se va atinge niciodată de această libertate pe care voi o aveți.

Ceea ce Spiritul face pentru și cu voi depinde de ceea ce îl lăsați să facă. Puteți cu ușurință opri adevărul sau bunăvoința prin frică sau lipsa de încredere. Voi dețineți tot timpul controlul. Aici este o întrebare care este profundă pentru acest moment: Vă veți da voie să simțiți pentru o clipă cum anturajul curge aici? Îți poți extinde încrederea, Om drag, să te gândești că aici sunt cei pe care nu îi poți vedea, extinzând ceea ce crezi că este fizic posibil? Poți să-ți extinzi încrederea la a gândi că pot exista fizici care au ”cunoaștere” sau conștiință? Poate că nu știi încă totul?

Cutia în care locuiesc cele mai multe Ființe Umane este una a protecției. Voi credeți în ceea ce v-a fost spus și vă uitați, de asemenea, la ceea ce s-a întâmplat în trecut. Aceste două lucruri devin apoi realitatea voastră și determină ceea la ce vă așteptați în viitor. Unde este în această cutie permisivitatea pentru frumusețea lui Dumnezeu, care este dincolo de ceea ce v-a fost spus? Vă gândiți că este posibil ca atunci când intrați în locul vostru secret și închideți ușa după voi, că acolo sunt trilioane dintre noi care vă știu numele și situația voastră? Poate că ați intrat în acel loc doar ca să plângeți și să fiți singuri, dar habar nu aveți cine este de fapt acolo.

Această canalizare specială va avea mai multe direcții în care ar putea merge. Vreau să vă spun ce se întâmplă acum pe planeta voastră. Ultima dată când am stat în fața unor Ființe Umane am făcut o cerere: Puneți-vă deoparte umanul din voi pentru un moment și închipuiți-vă că veniți de pe o altă planetă și tocmai ați ajuns la această învățătură. Comportați-vă ca și cum nu ați fi implicați în nimic de aici de pe Pământ, ci doar observați. Acest lucru crează în voi o lipsă totală și completă de prejudecată față de tot ceea ce experimentați.

Aș vrea să pregătesc scena cu această axiomă. Când Oamenii proiectează viitorul, ei fac acest lucru bazându-se pe ceea ce ei știu că s-a întâmplat în trecut. În psihologie este numită natură Umană. Modul în care Ființele Umane s-au comportat ieri stabilește așteptările a ceea ce urmează să fie mâine și mai departe. Dacă în trecut nu s-a întâmplat nimic care să vă ofere o perspectivă nouă, voi pur și simplu lipiți ceea ce s-a petrecut în trecut pe viitor.

Dați-mi voie să vă dau un exemplu. Sunteți împreună cu un copil frumos în vârstă de șase ani. Poate că este copilul vostru, poate nu, dar sunteți aliați cu acest copil de șase ani. Vă uitați în inima sa și nu vedeți altceva decât inocență, iubire și frumusețe. Îl întrebați pe copilul de șase ani ”Ce ai dori cu adevărat să fie viitorul tău? Spune-mi cum ar arăta viața ta dacă ai putea picta imaginea perfectă, cel mai frumos lucru pe care ți l-ai dori în viitor.” Copilul de șase ani s-ar uita la voi și ar spune ”Asta-i ușor! Vreau să am fiecare jucărie pe care aș putea-o avea de acum până când aș muri. Vreau toate jucăriile. Apoi, vreau să fiu cu tine. Vreau să mă ții de mână până când mor, pentru că mă simt în siguranță. Vreau să merg în diferite locuri și să fac lucruri împreună cu tine. Vreau să mă bucur de ceea ce am. Aș fi cel mai bun! Gândește-te la toate jucăriile frumoase și incitante și multele jucării pe care le-aș avea!” Acesta este viitorul perfect pentru un copil în vârstă de șase ani.

Apoi, faceți o respirație profundă și dați-vă seama de ceva. Copilul nu a menționat nici măcar o clipă un credit ipotecar sau ceva despre sănătate sau orice altceva ce este important pentru viitorul unui adult, pentru că copilul de șase ani are trăiți doar șase ani pe care să-i proiecteze asupra viitorului. Vedeți ce spun? Chiar ca adult, voi vă proiectați propriul viitor numai prin ceea ce ați experimentat în trecut. Dacă ceva se schimbă în mod dramatic, copilul de șase ani va proiecta imediat frică, nu bucurie, nu jucării și groaza de a fi singur. Adultul va face același lucru în parametrii adulți, dar așteptările sunt aceleași – măsurarea a ceea ce vine prin ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Oameni dragi, nu subestimați schimbarea [2012]. Vi s-a spus despre ea din astrologie și se află în numerologia străbunilor. Stelele însăși privesc la tot ceea ce se petrece aici și ele vă cunosc. Această schimbare în care voi vă aflați va începe rescrierea istoriei Omenirii și a viitorului Omenirii. Dați-mi voie să vă dau o premisă: Ați început să veniți Acasă! Acum, nu asta este ceea ce v-ați așteptat să auziți, nu-i așa? Ați început să veniți Acasă. ”Ce vrei să spui Kryon, și ce este acasă?”

Haideți să ducem această premisă mai departe. Dragi suflete bătrâne care vă aflați în această încăpere și ascultați aceste lucruri, voi ați mai trecut prin asta înainte și nu numai pe planeta Pământ. Voi sunteți copii ai Universului și această galaxie vă cunoaște bine. Pentru, literalmente, milioane de ani, voi ați fost o entitate biologică undeva în această galaxie și acea amintire se află într-un loc special în Akasha voastră. Acesta este un loc special care începe să se trezească în voi, iar voi începeți să simțiți ceva. Unii dintre voi începeți să anticipați și să simțiți această schimbare, ca și cum v-ați mai fi amintit-o și înainte. Se simte familiară și este ceva ce se întâmplă pe planetă, dar nu puteți pune degetul pe ceea ce este, pentru că nu pare a fi la știri sau oriunde altundeva. Este în interior și este intuitivă.

Va avea loc o conștientizare lentă, o schimbare, o schimbare chiar în însăși societatea voastră cu privire la ceea ce aceasta dorește și ceea ce aceasta nu dorește. Nu este necesar ca toate acestea să fie metafizice, pentru că aceasta este o schimbare la nivel de mase. Cu toate acestea, sufletul bătrân este cel ce se află în prima linie. Începeți să primiți informații care se simt a fi bune. Este o conștientizare intuitivă și ea reprezintă evoluția Umană. Acesta este primul loc din care vine. Al doilea loc este Akasha voastră universală. Începeți să vă amintiți această ”schimbare” din însăși trecutul vostru îndepărtat de pe alte planete. În diferite moduri, aceiași schimbare a avut loc pe fiecare planetă care a intrat într-o stare de ascensiune. Acesta a fost un scenariu spiritual și este din nou aici.

Veniți acasă pentru că acasă este înalta conștientizare; acasă este înțelepciunea; acasă este pacea pe Pământ; acasă este acțiunea plină de compasiune; acasă este acolo unde știți că puteți fi; acasă este viața bazată pe iubire; acasă sunt mai multe sisteme spirituale pe planetă și care pot fi foarte diferite, dar care sunt onorate toate și pot fi urmate la alegere. Asta este acasă. Ați mai văzut-o și înainte și iată că vine din nou, încetișor. În această dimineață v-am spus să aveți grijă la ce vă așteptați, pentru că ceea ce verbalizați sau vă imaginați este adeseori ceea ce vă va fi livrat.

Oarecare Ajutor pentru a Trece prin Schimbare

Numărul unu: Vreau să vă ofer o premisă care vă va ajuta să lucrați cu această imensă schimbare a omenirii. Relaxați-vă în voi înșivă și știți că voi sunteți propriul vostru părinte. Oamenii întotdeauna caută un substituent atunci când se îndepărtează de acasă. Ar putea fi o altă persoană sau biserica sau orice altceva ce-i ajută să înlocuiască energia parentală. Oamenii doresc să apuce mâna unei alte persoane sau energii, pentru că altfel este o lume nebună și este înfricoșătoare pentru unii.

Ceea ce voi faceți este să luați mâna Dumnezeului din interiorul vostru. Puteți face asta? Puteți atinge un nivel de evoluție în care să știți că tot ajutorul vine din interior, nu din exterior? Unii dintre voi ați observat că în această nouă energie sunt schimbări de stări sufletești mult mai mari. Bun venit pe Noul Pământ! În aceste schimbări de stări sufletești există o tendință, mai ales pentru Lucrătorii în Lumină, să ceară imediat ajutor. Ei întreabă ”De ce simt ceea ce simt? Ce s-a întâmplat?” Rezistați tentației de a cere ajutor. Să știți că o parte din energia schimbării stărilor sufletești este o abilitate crescută de auto-echilibrare ca niciodată înainte. Vreau să vă spun, dragilor: Acolo este o mână mare, întinsă, așteptând să vă ia mâna și aceasta este acea parte mai înaltă, frumoasă a voastră. Dumnezeul interior, Dumnezeu este în interior.

Numărul doi: Sfârșitul suferinței. Este acel gen de suferință în care voi vă puneți în mod constant. Vi se spune încă de la naștere din atât de multe părți că dacă suferiți puțin, acesta este un lucru bun. Aceasta este o axiomă a vechii energii și nu este adevărată și nici nu a fost vreodată. Cultura voastră vă mai spune și că ați fost născuți nevrednici și voi ați acceptat acest lucru. Aceasta aduce tendința de a lipi pe voi o conștiință mai joasă care adeseori se va transforma în boală sau depresie. Adevărul sacru este că v-ați născut magnifici!

Dragilor, voi sunteți aici ca să sărbătoriți. Lăsați ca viața voastră să reflecte acest lucru! Libera alegere este despre Oameni care fac tot ceea ce ei doresc să facă dar ei sunt, de asemenea, foarte atrași de alți Oameni care și-au dat și ei seama de acest lucru. Echilibrul devine foarte atractiv. Pe această planetă este o populație care se va uita la voi ca la un model atunci când arătați compasiune și echilibru, deoarece într-acolo se îndreaptă schimbarea în natura Umană, suflete bătrâne. Veți fi în prima linie pentru a ajunge la acel echilibru în primul rând.

Voi sunteți cei care aveți cea mai multă experiență. Voi sunteți cei mai antrenați. Voi v-ați croit calea prin luptă pe un pământ atât de plin de vechea energie încât v-a doborât la pământ. Ați fost arși pe rug. Ați fost insultați pentru că l-ați iubit pe Dumnezeu în felul vostru, pentru că ați știut mai multe lucruri decât alții și pentru că ați avut puțină magie. Acum v-ați trezit în această energie și tot ceea ce eu v-am spus începe să se întâmple. Sunt cei care vor vedea modul în care voi vă descurcați cu toate și vor vedea că înfățișarea voastră este liniștită. S-ar putea ca ei să spună ”Pot să stau împreună cu tine o vreme?” Acest lucru va fi posibil pentru că voi nu sunteți prinși în nici o dramă. Voi nu sunteți reacționari, ci mai degrabă sunteți creatori. Asta este cine voi sunteți, suflete bătrâne, și vă puteți întinde chiar acum în interiorul vostru și să-l găsiți. Este acolo pentru a fi găsit.

Numărul trei: Frica. Ați ghicit. Frica este cauzată de întuneric, iar întunericul este cauzat de lipsa luminii. Tot ce aveți de făcut este să aprindeți lumina și nu va mai fi frică! Am spus din nou și din nou că Ființele Umane s-au luptat unele cu altele de-a lungul istoriei pentru că ele nu s-au putut vedea una pe alta. Ele nu au înțeles compasiunea comună, ci mai degrabă au văzut doar întunericul a ceea ce a fost în jurul lor. Atunci când aprindeți lumina și o vedeți pe cealaltă persoană, atunci îl vedeți pe Dumnezeul din interiorul celuilalt! Apoi spuneți ”Sunt la fel ca mine. S-ar putea să nu fiu de acord cu ei, dar ei sunt exact ca mine.” Apoi începeți să vedeți ce aveți în comun cu ceilalți.

Când acest lucru începe să i se întâmple unei mai mari părți a omenirii, vă veți opri din a vă ucide unul pe altul. Mulți sunt încă în întuneric și nu s-au întâlnit cu adevărat unii cu ceilalți. Ei doar se știu unii pe alții din ceea ce alții le-au spus unora despre ceilalți. Când Oamenii aprind lumina, atunci îi ”văd” în sfârșit pe ceilalți. Lumina nu poate fi aprinsă atunci când sunteți în frică. Lumina nu poate fi aprinsă dacă ți-ai băgat deja în cap că vei sta în întuneric, copil de șase ani. Ce ai decis că este viitorul tău? Este același lucru vechi ca și trecutul tău?

Numărul patru: Apare conștientizarea unei imagini mai ample. Copilul de șase ani vede doar ceea ce este în imediata lui apropiere. Luați copilul de șase ani într-o plimbare la magazin și el se va bucura de plimbare. Va asculta radioul din mașină și se va bucura de jucăria pe care a luat-o cu el. Îl duceți cu voi la magazin și lui îi place la magazin. Privește în jur, îi vede pe alții, lucruri interesante, mâncăruri care îi plac, apoi îl duceți acasă. Copilul de șase ani nu vede traficul din jurul mașinii voastre sau care a fost limita de viteză. Nici măcar nu are o conștientizare a regulilor de circulație. Trebuie să ai un permis de conducere ca să conduci până acolo? Unde este magazinul? Va fi deschis sau nu magazinul? Ai destui bani ca să cumperi produsele după care te-ai dus? Toate aceste lucruri sunt mult dincolo de orice ar putea vedea sau percepe un copil de șase ani.

Cu cât este mai mare conștientizarea pe care o aveți și începeți să o aveți, cu atât este mai amplă imaginea a ceea ce se întâmplă cu voi, familia voastră și țara voastră. Aceasta începe să fie o conștientizare planetară și începe să echilibreze modul în care gândiți. Ați mai fost aici și înainte – știți asta. Începeți să vă uitați la ceea ce se întâmplă în jurul vostru și la ceea ce se întâmplă la nivel național și planetar și la energiile care sunt diferite de cele care au fost acum 50 de ani, apoi începeți să vă dați seama că planeta a depășit un război. Ce s-a întâmplat? Conștientizarea unei imagini mult mai ample face parte din evoluția spiritului Uman. Dacă stați în propria voastră cutiuță, dragilor, atunci ceea ce s-a întâmplat în cutia voastră este tot ceea ce știți și va fi ceea ce voi așteptați să vă aducă viitorul.

Numărul cinci: Nu-l pot sublinia suficient de mult. Este o lumină care începe să strălucească și vă îndreptați spre ea, iar lumina este numită vrednicie. Sunteți vrednici de absolut orice chiar acum. De orice. Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu sunteți. Nu le dați voie prietenilor voștri să vă spună că nu sunteți, pentru că ei sunt informați greșit. Adevărul este că voi sunteți magnifici și demni dincolo de orice credință! Dragi suflete bătrâne, vrednicia voastră este cea care vă va duce dincolo de această constantă și repetată retragere a dreptului de vot în ceea ce privește viața voastră, despre care vi se tot vorbește. Akasha voastră se dezlănțuie cu acest atribut! Nu vă veți mai întoarce niciodată în trecut, nu ca Lucrător în Lumină. De fiecare dată când ați folosit magia, ați fost pedepsiți. Magia de care vorbesc este simțul spiritual obișnuit. Dar alții îl văd ca fiind magie, deoarece nu face parte din percepția lor. Adevărurile metafizice sunt ciudate și periculoase, vor spune mulți. De fiecare dată când ați încercat să deschideți ușa la ceea ce ați simțit, ați fost bătuți pentru asta. Acest lucru a creat o lipsă a propriei valori și a devenit un ciclu al fricii.

Noua Fizică

Dragilor, vreau să vă vorbesc puțin despre fizica ciudată sau nerealizată. Vreau să vă vorbesc cu atenție despre acest lucru și vreau să vă prezint ceva ce să luați în considerare. Vor fi mulți care vor auzi acest lucru și-și vor da ochii peste cap și nu-l vor crede. Numai timpul vă va dovedi acuratețea a ceea ce vă spun și chiar și atunci s-ar putea să nu-l credeți.

Există atribute ale fizicii cu care voi doar flirtați în acest moment. Nu contează cât de mari devin acceleratoarele voastre, tot nu veți descoperi aceste lucruri. Sunt două tipuri de fizică. Este un tip pe care îl puteți manipula și este tipul absolut, pe care îl puteți doar observa. Sunt particule sub-atomice care guvernează fiecare dintre tipuri. Acesta este motivul pentru care v-am spus încă de la început că puteți schimba masa la orice. Acest lucru se datorează faptului că legile nerealizate care vă permit să manipulați fizica multidimensională susțin acest lucru. În cele din urmă acesta vă va elibera de gravitate, atunci când puteți proiecta masa oricărui obiect. Acum, asta reprezintă lucrurile pe care le puteți manipula.

Tipul de fizică pe care nu o puteți schimba o voi numi fizica de bază. Este cea pe care voi o puteți doar observa. Cea mai mare dintre acestea și ce mai derutantă pentru voi este enigma timpului. Există o particulă sub-atomică pe care ați numit-o singletul Higgs. Această particulă specială este căutată pentru că există fizicieni care sunt convinși că ea schimbă dimensiunile și timpul. Aceasta este o particulă de bază care nu poate fi schimbată.

Ați auzit de călătoria în timp? Această particulă, atunci când este înțeleasă, va permite acest lucru într-un mod specific, pentru că veți fi în stare să pătrundeți într-un alt scenariu dimensional și să vă întoarceți înapoi în timp pentru a observa trecutul în moduri mai speciale. Dar nu puteți schimba ceea ce se petrece în timpul observat [nu puteți schimba trecutul]. Acesta este un element de bază al fizicii care rămâne același pentru totdeauna. Există și alte elemente de bază ale fizicii. De fapt, cel despre care partenerul meu a vorbit astăzi [în seminarul Kryon] este numit ”câmpul”. Acestea sunt elemente de bază care sunt binevoitoare față de ceea cu ce vin în contact sau emit o energie armonică și încearcă să tragă lucrurile împreună. Dacă ați fi știut cum funcționează și de ce funcționează, acest lucru v-ar aduce un zâmbet pe față, pentru că aceasta este fizica în care trăiți chiar acum.

Lucruri importante pentru acum

Dacă ați început să examinați singletul Higgs, veți începe să vedeți de ce fractalul timpului funcționează în modul în care o face. Am să mă opresc din a vă oferi lucruri științifice și am să fac acest mesaj mai practic. Sunt unii care vor spune că timpul este un cerc. Este. De fapt, timpul imprimă energiile pe acesta de aceea adeseori se repetă. Probabil că ați auzit zicala ”Timpul se repetă”. O face. ”Istoria se repetă.” O face. Și astfel, întreaga idee a timpului în cerc sau de a avea energiile imprimate pe cerc, este corectă. Deci, atunci când mergeți în jurul cercului, ceea ce pentru voi este o linie dreaptă, veți ajunge la ceea ce noi vom numi markerii energetici ai trecutului. Acei markeri energetici pot foarte bine avea potențialul de a crea același lucru pe care ultimul l-a făcut, repetându-se în interiorul cercului. Apare din nou, apare din nou, apare din nou.

Sociologii, istoricii și mai ales teoreticienii timpului fractal cred că voi ați depășit termenul unui război mondial, dragilor. Cu toate acestea, nu veți avea unul! Voi ați depășit acel potențial în urmă cu 16 ani. Toate profețiile din scriptură v-au spus că ați fi avut unul. Vedeți cum timpul fractal a influențat de fapt toată această profeție? Ei s-au așteptat ca acest potențial să se manifeste. Cu toate acestea, ați observat că nu a făcut-o? În ciuda tuturor sorților de izbândă, nu s-a întâmplat.

Cât de mulți ani trebuie să treacă până când omenirea să arunce o privire și să spună: ”Știi, nu s-a întâmplat”? Toate profețiile, toți acei ani ați fost speriați și pregătiți. O mare parte a omenirii mai așteaptă încă războiul. ”Iată-l că vine” mai spun oamenii încă. Dacă vă uitați la televizor, unele programe științifice vor spune ”Ei bine, vine.” Ele se uită încă la energia fractală. Este înfricoșătoare. Multe dintre filmele voastre științifico-fantastice se bazează pe un scenariu în care el a venit deja! Toate acestea se întâmplă pentru că voi aveți energia ”așteptării” a ceva pe cercul timpului.

Ascultați: fractalul timpului are un atribut foarte interesant și asta este ceea ce am vrut să vă spun pentru că este atât de derutant pentru mulți. Dacă în cercul timpului schimbați profund ceva, rescrieți viitorul. Cu alte cuvinte, fractalii care au existat înainte și care aveau tendința să se repete sunt anulați, iar voi creați potențiale noi în cerc. Ați putea spune că vă mutați într-o dimensiune ușor diferită în care vechile profeții nu vor avea loc. Este un adevăr absolut în asta, iar fizica vi-l va arăta și acest lucru va fi descoperit într-o zi. Acum, de ce vă spun toate astea? Este nevoie de un eveniment important sau de o gândire foarte diferită pentru a schimba cercul. Deși Singletul Higgs poate observa doar trecutul, Conștiința Umană îl poate schimba! Nu doresc să devin prea tehnic, dar sunt unii în fizică care cred că voi schimbați trecutul atunci când schimbați viitorul [retro-cauzalitatea]!

Jolly Jokerul: Am prezentat o întreagă discuție despre Jolly Jokeri ultima dată când am fost cu voi. I-am enumerat pe câțiva dintre ei. V-am dat regulile Jolly Jokerilor și v-am spus că ei nu sunt creați de către Spirit. Ei pot fi invenții, persoane care au schimbat istoria sau idei. Ceea ce se întâmplă este: Oamenii merg înainte cu ideile sau conștiința mai înaltă, permițându-i Spiritului să vă dea Jolly Jokerul.

De exemplu, ați observat că unele dintre cele mai profunde invenții vin pe planetă dintr-o dată, pe întreg pământul? Ce coincidență! Secole fără nici un zbor și apoi frații Wright îi bat pe francezi cu numai o săptămână sau pe-acolo! Puteți merge și mai departe cu exemple de acest fel. Se pare că Pământul oferă informațiile dintr-o dată! Asta nu este tocmai corect. Noi nu vă oferim nimic. În schimb, ridicăm ușurel vălul și Oamenii care sunt în stare să gândească aceste lucruri o fac! Asta este ceea ce s-a întâmplat în mod repetat. Deci, voi creați un jolly joker cu propriile voastre reguli și cu propria voastră conștiință și cu propriile voastre sisteme atunci când este momentul să schimbați fractalul timpului – și tocmai ați creat unul.

V-am spus că recentele alegeri vă aduc în jolly joker. Definiția unui jolly joker este ceva total și complet neașteptat și în afara timpului. Acesta schimbă apoi lucrurile din acel moment încolo. Voi aveți un jolly joker în persoana președintelui ales [canalizat în decembrie 2016]. Acum, vă rog, ștergeți prejudecata. Este greu pentru unii! Ștergeți-o și ascultați un moment asta, pentru că este pentru prima dată, și poate că și ultima, când vă voi spune acest lucru: Sunt unii pe planetă care pot simți chiar acum fractalii în cercul timpului. Ei sunt numiți pre-cognitivi. Ei au precogniția de a simți ceea ce vine în cercul timpului ce se repetă pe sine.

Guvernul vostru știe despre ei și, de fapt, îi angajează! Sunt puțini cei care pot simți ceea ce este deja aici, pentru că timpul este un cerc. Vă amintiți? Fractalii de timp prezintă elemente de energie care vin la voi în acest cerc; prin urmare, ei pot fi simțiți și transformați în predicții.

Marea Predicție

Există o predicție care iese în evidență și a început să fie văzută anul trecut sau puțin înainte. Predicția, bazată pe fractali, este că voi veți avea un colaps financiar major, complet și potențial total cu aproximație în Februarie sau Martie 2017.

Mulți dintre voi ați auzit acest lucru și este înfricoșător. Pre-cognitivii au început să vorbească despre el, iar apoi au fost alții care au început să vorbească despre asta. Cu cât mai mult se apropie, cu atât mai mult se vorbește despre el. Acum, acest lucru urmează o anumită logică, pentru că cei care studiază modelele financiare, stocurile, investițiile și datoria națională văd și ei tiparul. Ei au început la rândul lor să strige ”Vine! Nu-l puteți vedea?” Unii analiști vă pun să vă transformați toate activele într-o altă formă, chiar acum. Mulți spun că băncile se vor prăbuși în curând. Ceea ce vreau să vă spun este că au dreptate. Fractalii au, într-adevăr acea energie!

Efectul Fluturelui

Știți ce urmează să vă spun în continuare? Un om pe nume Edward Lorenz a emis o filozofie: Atunci când un fluture bate din aripi, ceva important s-ar putea întâmpla în viitor. Acest lucru se întâmplă pentru că lucrurile mici schimbă lucrurile mai mari, iar lucrurile mai mari schimbă lucruri și mai mari. Are dreptate, iar un jolly joker este un fluture imens.

Aici este ceea ce vreau să vă spun astăzi. O majoritate se aștepta la un anumit rezultat al alegerilor voastre. În schimb, ați primit un jolly joker. Dați-mi voie să vă spun de ce: dacă s-ar fi întâmplat ceea la ce v-ați așteptat, sistemul financiar ar fi rămas exact la fel cum era. Cel la care v-ați așteptat ar fi preluat din altul și sistemele care ar fi trebuit să eșueze ar fi mers chiar în acea direcție și ar fi explodat în disfuncții economice. Pentru cel la care v-ați fi așteptat nu ar fi existat nici un motiv să schimbe ceva, pentru că sentimentul era că totul mergea bine.

Pretindeți că sunteți un vizitator din spațiu și că nu aveți nici un interes sau prejudecată în ceea ce s-a întâmplat. Priviți în jos într-un mod metafizic și spuneți ”Nu este interesant modul în care acest jolly joker va schimba ceea ce s-ar fi întâmplat în Februarie sau Martie?” Înțelegeți ce vă spun?

Era nevoie poate să puneți chiar acum un băț în toate și să-l învârtiți repede? Acest lucru ar avea scopul să schimbe acel spectru al eșecului financiar total și complet. Aș vrea ca voi să vedeți ceea ce se va întâmpla și să nu vă temeți atunci când unele semințe ale acestuia ar putea totuși să se producă – ca un sughiț în sistem atunci când devine prea elevat. Dar, vă voi spune că fără acest jolly joker ar fi fost ”același lucru vechi, același lucru vechi” chiar acolo unde ar fi fructificarea problemei. Apoi pre-cognitivii ar fi avut dreptate. Potențialele fractalilor de timp s-ar fi dovedit corecte. În schimb, energia principală a grozăviei financiare a fost posibil de evitat datorită jolly jokerului. Amintiți-vă, Oamenii cu liberă alegere și un sistem liber pe care voi l-ați proiectat sunt cele care au făcut posibilă apariția jolly joker-ului.

Mersul înainte

”Kryon, ce se va întâmpla în continuare?” Dragilor, asta depinde de voi. Care este cel mai binevoitor rezultat? Ceea ce spuneți și faceți este ca și cum ați plasa o comandă Universului și câmpului. Care este comanda pe care o veți plasa în următoarele luni? Gândiți-vă la asta în timp ce scrieți toate astea și i le dați ”chelneriței universale”. Ce va veni la masa voastră? Nu ați obosit să comandați ceea ce are cele mai joase așteptări? Nu ați obosit să vă așteptați la lucruri oribile de la alți oameni, ca apoi să le primiți? Ce veți face cu asta? Fizica este de partea voastră, dragilor și vă ține spatele. Cu toate acestea, voi sunteți cei care sunteți în controlul a ceea ce se întâmplă în continuare prin ceea la ce vă așteptați.

La fel ca alți jolly jokeri pe care i-ați primit până acum, proiectul este că puteți continua și această planetă poate crește mai repede datorită lui. Acesta nu va trebui să fie tras în jos timp de ani și ani printr-un colaps major al economiei mondiale. Acesta este mesajul zilei.

Puteți simți încă anturajul? Puteți simți zâmbetele și bucuria celor care cunosc potențialele viitorului pe care-l aveți? Voi sunteți cei care dețineți controlul, totuși unii dintre voi se simt atât de fără control. Vreau să luați în considerare acest mesaj. Vreau să vă uitați la ceea ce se întâmplă pe planetă și vreau să vă ajustați într-un mod în care să vă puteți trezi dimineața și să dați comanda. Rețineți, gândiți-vă la ”cel mai binevoitor rezultat” din tot ceea ce vedeți. Comandați lucruri care sunt pline de bucurie și care reflectă trecerea zilelor de ignoranță a copilului în vârstă de șase ani. Lăsați ca în schimb să fie înlocuite de către maturitate, înțelepciune și compasiune.

Sper că toate acestea vă vor ajuta să faceți lumină în ceea ce privește modul în care lucrurile funcționează în această nouă energie. Mai vin mulți jolly jokeri și unii dintre ei vor fi invenții. Cei mai mulți dintre vor fi pentru sănătatea și bunăstarea și liniștea omenirii pe planetă.

Închei acum. Vor fi unii care ascultă toate acestea și care vor ieși pe ușă și vor spune ”Este ridicol. Cunosc natura umană.” Dragilor, ei tocmai au dat comanda lor!

Fiți liniștiți. Relaxați-vă în voi înșivă și fiți propriul vostru părinte. Luați mâna Sinelui vostru Mai Înalt în această zi, iar atunci când o veți face, veți trăi mai mult.

Eu sunt Kryon, îndrăgostit de omenire și pentru un motiv foarte bun.

Și așa este.

Kryon


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.