joi, 23 martie 2017

Ascensiunea și Moartea



Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a șasea

În email-ul anterior am aruncat o privire la sensul Vieții. Acum este momentul să aruncăm o privire Morții.

Moartea este dureroasă pentru noi cei care am fost lăsați în urmă.

O persoană care se confruntă cu moartea poate fi în diferite stări, de la teroare extremă la extaz. Dar la sfârșitul zilei constatăm că starea lor se va încheia în curând. Cu toate acestea, pentru noi este resimțită ca o pierdere mare și dureroasă.
Durerea pierderii poate a fi atât de mare încât să avem nevoie de ani de zile pentru a o depăși, dacă o vom face vreodată.

Adeseori, și mai ales cu cei cu care suntem foarte apropiați, avem un sentiment de continuitate, putem simți energia persoanei în jurul nostru chiar și după ce corpul lor a dispărut. Dar pur și simplu nu este același lucru. Nu-i putem atinge, nu-i putem auzi, nu putem împărtăși cu ei, nu-i putem îmbrățișa sau săruta. Toate lucrurile lor, proprietățile lor sunt lăsate acum în urmă și nu mai au nici un sens, excepție făcând poate energia lor reziduală.

Moartea este așa o pierdere în societatea noastră încât nu vorbim despre ea, nu ne uităm la ea, nu avem nici măcar posibilitatea de a o procesa cu prietenii și cu rudele deoarece și aceștia sunt prea ocupați să-și reprime durerea pierderii pe care o resimt ei înșiși.

Deci, cum devine moartea o parte atât de importantă a Ascensiunii? Ei bine, este inevitabil că noi vom muri și este inevitabil ca toți cei pe care îi cunoaștem și îi iubim să moară și ei. Cine o va face primul? Nimeni nu știe.

Odată ajuns în starea de Ascensiune, nu vei suferi din cauza propriei tale morți. O veți îmbrățișa cu un entuziasm la fel de mare ca și cel cu care ați îmbrățișat viața; văzând-o ca pe o altă aventură, o aventură la fel de incitantă cum este fiecare zi de viață.

Cu toate acestea, veți simți durerea altora pe moarte. Este foarte probabil că veți recâștiga curând contactul cu acei oameni care au trecut dincolo, cu excepția cazului în care ei se aflau într-un spațiu foarte întunecat atunci când au murit. Acesta din urmă durează mai mult până când devii suficient de conștient ca să fii în stare să-i contactezi pe cei vii.

Poate cineva Ascensiona după moarte?

Da. Dar numai în cazul în care aleg să o facă. Este mai bine să o faci în timp ce ești în viață. J

În bucurie/lumină/iubire,


Inelia


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.