sâmbătă, 18 martie 2017

Actualizare: Trebuie să treceți dincolo!


De Ute Possega – Rudel

Preaiubiți frați și surori!
Nu există nici o cale de a rezolva problemele acestei lumi încercând să folosiți propriile ei metode!

Dacă omenirea vrea să iasă pe cealaltă parte, partea adevăratei Libertăți, Lumini și Fericiri, trebuie să trecem dincolo de închisoarea acestei lumi în ÎNTREGIMEA sa. Acesta este punctul nostru de cotitură promis!

Suntem acum capabili să întoarcem roata, dar cât de mulți sunt în stare să înțeleagă cu adevărat ce înseamnă asta? Haideți să creștem numărul celor care înțeleg și să schimbăm lumea trecând dincolo de toate astea!

Ceea ce a devenit evident: cei mai mulți dintre voi mai caută soluții în interiorul matricii, nefiind conștienți de faptul că ”matricea este peste tot”, ca să-l citez pe Morpheus din filmul ”Matricea”.

Chiar și spiritualitatea este promovată și trăită în chiar această matrice. Acesta este un joc nesfârșit al minții de prezumții, învățături și doctrine false prin care este foarte greu de văzut!

Ele sunt strâns ancorate în chiar miezul mentalității voastre prin educație și sistemele de credință profund înrădăcinate. Ele alcătuiesc însăși fundamentul modului în care voi vă vedeți lumea. Voi trăiți cu și prin ele în fiecare zi, ele sunt programate în subconștientul vostru și ați ajuns să credeți că ele sunt baza necesară vieții voastre, fără ca măcar să vă treacă prin cap că ar trebui să le puneți la îndoială!

Acest lucru se datorează faptului că v-ați identificat atât de tare cu ele prin puterea pe care le-au imprimat-o profund cei care guvernează conștiința majorității societăților noastre. Se pare că v-ați pierdut capacitatea de a face un pas înapoi, cu esența adevăratei voastre ființe interioare, fiind lipiți de ceea ce pare real, așa-numita realitate a vieții voastre de zi cu zi.

Desigur, acesta este rezultatul profundei manipulări și control al minții, arme care sunt peste tot. Trebuie să le recunoașteți în fiecare detaliu al vieții voastre obișnuite. Și TREBUIE să pășiți înapoi ca rezultat al faptului că TREBUIE să treceți dincolo de ele!

Nu vă mai puteți lupta cu balaurul cu 7 capete pentru că capetele sale cresc rapid înapoi și în locul fiecărui cap tăiat cresc altele șapte noi … și cel mai important, această luptă este dusă în interiorul  matricii în sine.

Este nevoie să înțelegeți în miezul ființei voastre că extratereștrii bine intenționați și Maeștrii Ascensionați, aparițiile OZN-urilor, ”aterizările” și așa mai departe, nici măcar un sperat sistem monetar mai bun, care va face și el parte din matrice, nu sunt adevărata soluție. Aceste ființe pot fi în măsură să vă dea câteva sfaturi frumoase, unele inspirații poate, dar voi sunteți cei care trebuie să vă umblați calea nu doar să vorbiți despre ea. Prin urmare, aceste forțe blajine sunt probabil un dar grațios (dacă sunt într-adevăr din lumină!) în procesul unei omeniri care a decis să se trezească și să intre pe adevărata cale a evoluției și a ascensiunii.

Mulți speră la o societate mai bună încercând să schimbe regulile de guvernare în matrice. Dar acest lucru este zadarnic atâta timp cât condițiile de bază rămân aceleași. Așa cum copiii distrug ceea ce ei au construit din cuburi și apoi folosesc aceleași cuburi ca să construiască ceva diferit. Dar aceste pietre de temelie sunt pline de viermi și contaminate cu minciuni, înșelăciuni, orbire, separare, lipsă de iubire și nefericire. Pe această bază nu poate apărea ceva radical nou.

Prin urmare, aceste pietre de temelie trebuie puse deoparte și să începeți o nouă creație bazată pe un nou brand, un ”material” necunoscut încă care să vă permită adevărata ascensiune și schimbare în conștiință.

Mulți spun: acest material este iubirea. Dar iubirea este unul dintre cuvintele și ideile cele mai abuzate. Iubirea nu este doar iubire. Depinde de definiția ei. Cu cât o conștiință este mai puțin dezvoltată cu atât mai restrâns și mai puțin înțeles este termenul de iubire. De fapt, starea voastră de conștiință definește modul în care sunteți în stare să iubiți sau să Fiți Iubire. Iar Conștiința Divină Infinită este egală cu Iubirea Infinită sau Necondiționată. Altminteri, în matrice, iubirea este doar o altă denumire pentru preferință.

Obstacolul este infantilismul vastei majorități a fraților și surorilor voștri umani care opun rezistență trezirii cu adevărat din iluziile lor, preferând să nu-și ia destinul în propriile lor mâini, ci tânjesc să fie îndrumați de oricine vine să le împlinească dorința neglijată de ei înșiși, spunându-le ce să gândească, să simtă, să facă, să aleagă. În termeni lumești și spirituali! Ademenindu-i în cușca lor jos vibrațională sau chiar aparent ”spirituală” mai degrabă lipsită de moduri inteligente de existență, iar în cel mai rău caz, într-un mod robotic. Iar ei nici măcar nu sunt conștienți de acest lucru! În iluzia lor ei sunt membri liberi și independenți ai societății lor!

Este o alegere să fii adept, dragul meu prieten. Și tot o alegere este să intri într-un mod complet nou de a fi care este puterea Adevăratei tale Divinități.

Alegerea Adevăratei Divinități este SINGURA cale dincolo de matrice! Este singura cale către adevărata Libertate, Iubire Necondiționată și Fericire.

Alegerea de a urma ceva în matrice, chiar dacă credeți că nu o faceți, perpetuează matricea dominației și  controlului, sclavia, nefericirea, falsitatea, pentru că asta NU ESTE CEEA CE VOI SUNTEȚI. Deoarece voi vă vindeți pe voi înșivă puterilor care nu pot să atingă Divinitatea Pură, dar în Care voi ați putea crește.

Cei mai mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că sunt prinși în închisorile unei lumi construite artificial, pline de reguli care servesc conducătorilor, dar nu și la trezirea Divinității oamenilor. Așa că ei cred că nu sunt altceva decât un corp care trebuie să se încadreze într-o structură politică și socială dată care nu permite expansiunea conștiinței și Adevărata voastră Creativitate și Ființă Infinită. Vă reduce la un sclav care se supune stăpânilor săi, fiind în mod fals convinși că sunteți propriii voștri stăpâni. Acest lucru este valabil și pentru biserici, unele secte și grupuri spirituale.

Din nefericire, un mare număr de Lucrători în Lumină nu sunt conștienți de faptul că și ei servesc acestor stăpâni de sclavi cu ideile și ”experiențele” lor din lumi puțin mai subtile și pe care le consideră a fi identitatea lor. Pentru că aceste lumi subtile, pline de culoare și sentimente frumoase și icoane, chiar cu puțină geometrie sacră, decorate probabil cu sentimente de iubire sentimentală sunt cele care îi împiedică să crească în adevărata lor Natură Divină, simțindu-se consolați de aparițiile tranzitorii. Nu uitați că și stăpânii de sclavi folosesc lumile subtile și lumina falsă pentru a vă limita și domina. Dar voi NU sunteți nici măcar vreo apariție subtilă în lumile Creației.

Așa că, ce alegeți? Nu există cale de mijloc. Fie treceți dincolo, fie rămâneți blocați în matricea care în fiecare zi strânge un pic mai mult gura la pungă. La un moment dat nu va mai fi posibilă nici o scăpare.

Nici măcar în lumile subtile pentru că și ele aparțin într-un fel matricii.

Dacă vreți să fiți cu adevărat LIBERI, trebuie să ieșiți cu totul din cutie. Atât din cutia brută cât și din cea subtilă! Ele sunt închisoarea imaginației și a ideilor. Acolo sunteți vulnerabili! Este lumea infinită a minții în toate variantele! Atâta timp cât alegeți ca pur și simplu să trăiți acolo, sunteți predispuși manipulării, lupilor în piele de oaie, înșelăciunii, erorii și căderii. Mintea este ca mercurul, ea vine în toate formele, aspectele și culorile, poate veni ca un mincinos deghizat, un hoț în noapte și voi să nu-l recunoașteți convinși că este cine voi sperați să fie. Dar în realitate nimic nu este așa cum pare!

Să treci dincolo înseamnă să mori pentru această lume a întregii matrici!

Da, matricea vă este familiară! Ați crescut în ea. Sistemele voastre de credință sălășluiesc în ea. Ideile voastre îi aparțin. Viața voastră se desfășoară în ea. Totul este matricea. Asta este ceea ce aveți nevoie să vă dați seama, totul!

Așa că, cine sunteți voi ”fără” ea? Această întrebare nu este corectă, deși, la fel ca separarea, este doar o idee falsă! Ea provine dintr-un punct de vedere limitat. A trece dincolo este un act totul – inclus.

Deși este dreptul vostru din naștere, să treci dincolo cere curaj. Trecerea dincolo de matrice dezvăluie Gloria Existenței Infinite, Iubirea și Fericirea. Este mai bine să vă folosiți mintea pentru a servi acestui scop, în loc să serviți scopului matricii.

Aici, în acest Domeniu neatins, pur, nici un stăpân de sclavi nu vă poate atinge, manipula sau influența. El face ca matricea să se năruie, non-existentă. Și este SINGURA modalitate de a face acest lucru posibil. Nu revoluția, nu lupta, nu regretul, nu așteptarea ca cineva să vă salveze. Și nu încercați să faceți matricea ”mai bună” pentru că mai bună sau mai rea, tot matrice rămâne.

Înțelegeți: VOI sunteți matricea! VOI sunteți toate ființele și lucrurile! Conștiința Divină ESTE TOTUL, VOI sunteți totul! Dar voi trebuie să alegeți dacă doriți să vă bucurați de Libertatea Eternă sau de continua sclavie, îngăduindu-i Conștiinței Supreme a Naturii voastre Divine să rămână ascunsă și blocată în inconștientul vostru.

Prin urmare, nu există nimeni și nimic care să vă salveze. Nu contează cum pare a fi lumea ”exterioară”. VOI trebuie să alegeți să treceți dincolo. Nu există o altă cale. Aceasta este calea eroului. Dar asta este ceea ce omenirea este: un erou, dacă noi ne alegem adevăratul nostru destin.

Ați putea întreba cum să trecem dincolo? Există o cale simplă și ușoară? Poate fi făcută într-un sfârșit de săptămână, făcând un seminar, citind o carte, făcând unele exerciții, folosind mantre, antrenând mintea?

Cu siguranță orice poate ajuta să dobândiți mai multă claritate în ceea ce privește unde vă situați. Dar cu certitudine nu se va întâmpla într-un sfârșit de săptămână.

În cele din urmă, NU există nici un mijloc, nici un instrument magic al și în matrice care să vă elibereze!

Dar de ce să renunți! Până și speranța că ar trebui să fie ”ușor” este un truc al celor cărora le permiteți să vă conducă. Să vă lipsească de puterea voastră! Așa că dacă în mod fals credeți că sunteți un slab consumator al lucrurilor spirituale, crezând astfel voi în mod intrinsec nu puteți FI ceea ce SUNTEȚI. Ce blestem a fost pus asupra voastră! Uitați-vă cum v-ați trădat voi pe voi înșivă!

Desigur, prieten drag, noi TOȚI avem puterea și tăria de a trece dincolo pentru că Sămânța Divină se află în fiecare inimă.

Să desprindeți straturile false cu care vă mai identificați, este munca, purificarea numită altfel. Calea de a arde ceea ce este fals. De fapt, întreaga voastră existență este o Fata Morgana, dacă nu este dedicată Adevărului. Ea trebuie arsă. Nu puteți pur și simplu învălui matricea cu ceva spiritual ce puteți cumpăra de la piață!

Trebuie să acceptați și să iubiți focul arzător astfel încât Adevărul vostru Strălucitor să poată ieși în sfârșit la iveală ca Cel Care Este Veșnic Liber.

Care este atunci noul ”material” dacă nu cuburile putrede din copilăria voastră? Nu este vreun fel de idei sau imaginații, unele viziuni colorate sau poate vreun anumit fel de sentimente. El este fabricat dintr-un material care este foarte REAL.

Acesta este Eterna și Indestructibila Substanță a Inimii voastre care este eliberată de gunoiul matricii prin focul purificării. Inima voastră este cea care vă dă drumul la și vă deschide Realității Divine Transcedentale Care Este Sursa Tuturor Ființelor și Lucrurilor. Noile pietre de temelie sunt făcute din noua sa claritate și puritate, bucurie și impecabilitate.

Pe un teren curat o lume nouă radiantă răsare fără nici un efort. Este cealaltă lume – infinit dincolo și neatinsă de matrice. Este adevăratul vostru Destin Divin.

Cu Iubire și Binecuvântări,

Ute


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.