miercuri, 1 martie 2017

Acesta este Pământul Nostru Acum!


De Brenda Hoffman

Dragilor,
Sunteți atât de diferiți față de ieri – ziua de dinaintea eclipsei solare – sau chiar de ziua de dinaintea ei. Poate că voi nu observați o mare schimbare pentru că vă treziți în același pat și vă aflați în același mediu care a fost adevărat și ieri. Dar această explozie de energie de la eclipsa solară v-a schimbat ființa în moduri pe care nu le puteți încă înțelege. Doar să știți că aveți o vedere/perspectivă mult mai pozitivă decât cea care a fost adevărată ieri – că multe dintre fricile voastre recente au fost disipate sau au dispărut pentru că voi nu mai sunteți prinși în plasa fricilor 3D de altădată.

Mulți dintre voi veți citi acest mesaj cu dispreț pentru că ați citit ceva asemănător de multe ori doar ca apoi să descoperiți un alt morcov sau o piesă pe care era nevoie să o finalizați ÎNAINTE ca viața voastră să devină plină de bucurie.

În lumea voastră exterioară nu s-a schimbat nimic, așa că cum putem noi declara că voi ați intrat într-o viață plină de bucurie în ultimele câteva ore? Facem acest lucru pe baza a ceea ce voi ați devenit. Dacă vă amintiți, ați fost informați cu câteva zile în urmă că totul se va schimba rapid și cu ușurință – și a făcut-o.

Asta nu înseamnă că politica voastră este atât de diferită astăzi, ci mai degrabă că voi aveți o perspectivă nouă simțind sfârșitul durerii, sfârșitul ororii lipsei de omenie. Recent, politica voastră a subliniat gradul n în ceea ce privește cât de crude pot fi guvernele voastre. Deoarece voi, în masă, ați declarat nevoia unei încheieri atotcuprinzătoare a cruzimii, așa va fi.

Dar înainte ca această nouă filozofie să poată deveni realitate, voi, în masă, a trebuit să declarați acest lucru. Și așa ați și făcut cu ajutorul energiilor recente din Univers.

Este ca și cum v-ați fi amintit ceva ce întotdeauna a fost important pentru voi, dar până ieri nu ați fost în stare să exprimați sau să înțelegeți cu adevărat. Asta nu înseamnă să negați tot ceea ce ați învățat, ci mai degrabă să vă amintiți cât de departe ați ajuns în câțiva ani sau chiar luni.

Când ați inițiat prima dată această tranziție în această viață, nu ați avut nimic împotriva faptului că alții le făceau altora un rău fizic, emoțional sau spiritual atâta vreme cât acest lucru nu vă afecta pe voi sau pe ai voștri. Începând de astăzi, fiecare concept inuman va fi ca un cuțit pus la gâtul vostru. Nu că veți fi răniți fizic, ci că vă veți simți ca și cum ați fi.

Așa că, voi ați devenit parte a întregului – sunteți una cu toate. Ceva ce ați discutat, ați contemplat și la care ați meditat mai multe luni sau ani, dar acum înțelegeți.

Începând de ieri, aceasta este o lume nouă pentru voi și pentru toți.

Ce înseamnă asta pentru cei care fac rău pământului, oamenilor, animalelor, plantelor sau oricărei părți a lumii voastre?

Structura voastră celulară va simți acea durere și va declara că acel tratament este dincolo de orice limite. Înseamnă că nu veți aștepta ca să vedeți o abordare. Înseamnă că voi sunteți cu adevărat voi în deplina voastră putere.

De asemenea, cei care continuă să facă rău sunt cohortele voastre iubitoare în această tranziție.

Dacă cei care duc societatea voastră la capătul comportamentului acceptabil nu și-ar fi încheiat rolurile într-un mod atât de minunat de ”rău”, ați fi fost mulțumiți să vă trăiți viața gândindu-vă că cineva vă va proteja pe voi și pe ai voștri.

Acum, că aveți o perspectivă diferită, știți că a face rău unui copac, unui câine sau altui om vă dăunează vouă. Nu mai purtați divizarea de ei și eu. Este ”noi toți”.

Cu această tărie, cu această putere interioară înnăscută, inechitățile pe care le-ați ajutat să-și găsească un plasament timp de eoni prin lipsa de acțiune sau prin acțiune s-au încheiat.

Nu tot ceea ce considerați rău sau greșit pentru această nouă lume a iubirii va dispărea sau va fi urmărit în justiție, dar în schimb a început să crească această decizie de ”nu pe sau în pământul meu”.

Astăzi este un concept nou. Mâine va fi inițiată acțiunea. Nu veți mai fi dispuși să fiți simpli observatori atunci când alții sunt nedreptățiți. Nu veți mai accepta lipsa de onestitate sau neadevăruri în lumea voastră.

Pentru că nu numai că ați declarat în masă că un nou pământ s-a născut, dar ați declarat și că veți face tot ceea ce este nevoie ca să vă asigurați că așa și este.

Nu le veți face rău altora. În schimb veți folosi orice mijloace legale și altele pentru a opri tiradele de ură și frică. Voi ați ieșit din închisoarea voastră auto-impusă. Ați ieșit afară pe ușă și ați descoperit că nu numai voi ați scăpat, ci toți cei care au ales să trăiască în iubire și pace în această viață.

Cei care și-au ales un rol de control și ură s-ar putea să-și continue rolurile pentru încă o scurtă perioadă de timp. Onorați-i pentru tot ceea ce au făcut ca să vă trezească. Dar faptul de a-i onora nu înseamnă să-i urmați. Sunteți liberi și tot așa sunt și ei.

Cei care și-au ales roluri de control și de putere direcționată în exterior s-ar putea ca în cele din urmă să vi se alăture sau vor părăsi pământul. Pentru că pământul nu mai este un loc în care ei să fie bineveniți sau oricine care ar dori să-i urmeze.


Acesta este pământul iubirii acum. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.