joi, 16 februarie 2017

Simptome ale Ascensiunii


De Karen Sutton

Următoarea listă de simptome ale ascensiunii precum și comentariile legate de ele sunt un extras din cartea lui Karen Bishop ”Abecedarul Ascensiunii”.

Lista Simptomelor Comune ala Ascensiunii

Senzația că v-ați afla într-o oală sub presiune sau într-o energie intensă; senzație de stres.

Aceasta este una dintre primele senzații ale ascensiunii pe care o persoană le simte de obicei. La început, atunci când au loc schimbări de energie, ele aduc cu ele o vibrație nouă și mai înaltă. Vechile tipare și comportamente sunt împinse la suprafață pentru eliberare.

Să simțiți toată această presiune în interiorul vostru vă poate provoca un mare stres sau senzația că sunteți excesiv de încărcați. Dacă mai aveți încă o viață convențională cu presiunile obișnuite, această energie Nouă se poate adăuga la grămada voastră. În cele din urmă vă veți ajusta la această vibrație mai înaltă și multe vor fi activate în voi pentru a fi eliberate. Mai mult spațiu interior pentru mai multă energie mai înaltă!

Depresie

În modul cel mai sigur acest simptom face parte dintre primele trei și este experimentat pe scară largă. Procesul ascensiunii epurează atât de mult din energiile mai întunecate și mai dense din noi, deoarece ne aflăm în ele de ceva vreme. Simțim că lucrurile pur și simplu nu se vor îndrepta niciodată. Și, ca și cum asta nu ar fi destul de rău, lumea exterioară nu mai este în aliniere cu noul și mai înalt vibrantul voi.

Asta nu se simte a fi prea bine și se pare că nu există nici o cale de ieșire. Prin urmare, totul în jurul nostru pare a fi pur și simplu urât și scârbos. În plus, atunci când vibrăm mai înalt și trebuie să așteptăm ca exteriorul să se manifeste el însuși într-un mod mai înalt de ființare, poate părea că va dura o veșnicie. Să te simți la pământ și că lucrurile nu se vor schimba niciodată este ceva foarte comun. Acesta este un proces lung. O realitate cu susul în jos, lumea și oamenii trebuind să se întoarcă în direcția corectă.

Este o nestemată în durata procesului și un produs secundar necesar și cât se poate de intenționat. Nu putem crea din ego. Trebuie să ajungem într-o stare în care suntem perfect în regulă indiferent ce s-ar întâmpla. Să te simți dezamăgit de ceea ce pare a dura o veșnicie ne face în cele din urmă să ne dăm seama că nu există nimic fără de care să nu putem trăi.

Când învățăm să ne detașăm și să eliberăm toate atașamentele, obținem mereu exact ceea ce ne dorim. Este ca o magie și, chiar o cheie a procesului de ascensiune, să dai drumul la toate atașamentele. Când atingem această stare, suntem cu adevărat în rai deoarece nimic nu ne mai poate afecta aici și vom obține tot ceea ce ne dorim, chiar dacă nu ne dorim nimic. Acesta este într-adevăr un simptom al ”sosirii” și unul în care de aici încolo poți simți doar pacea totală.

Anxietate, panică și porniri de isterie

Când ego-urile noastre încep să se îndepărteze, ele literalmente o iau razna deoarece nu doresc să înceteze să mai existe. Poate exista o senzație că totul se termină (în cea mai mare parte așa și este!). Și sistemul vostru este supraîncărcat și s-ar putea să vă simți ca și cum ați fi hiper-ventilați. S-ar putea să se petreacă lucruri pe care să nu le înțelegeți.

Pierdeți tiparele de comportament de vibrație joasă pe care le-ați dezvoltat ca să puteți trăi în 3D. Acest lucru vă poate face să vă simțiți vulnerabili și lipsiți de putere. Aceste tipare și comportamente pe care le pierdeți nu sunt necesare în tărâmurile mai înalte. Atunci când experimentăm moartea într-o lume 3D ne putem panica și deveni anxioși deoarece nu știm unde vom merge.

Când am trecut prin ”marele salt” am știut că ”plec”. Ghidul meu non-fizic de ascensiune mi-a spus să mă relaxez și să am încredere, deoarece era destul de pașnic de cealaltă parte. Cu toate acestea, fără nici un cadru de referință a fost dificil. Acum, am deplină încredere și mă las să curg cu toate acestea ceea ce mă ajută foarte mult. Când, în cele din urmă, ”ajungeți”, veți simți multă iubire, siguranță și unitate. Doar așteptați! Și să știți că și alții merg acolo unde mergeți voi – nu mergeți singuri.

O nevoie de a mânca de multe ori, ceea ce seamănă foarte mult cu scăderea glicemiei

O poftă puternică de proteine. Acesta este unul dintre primele simptome care sunt simțite de mulți. Corpurile noastre folosesc o incredibilă cantitate de combustibil pentru acest proces.

În timp ce suntem efectiv întorși pe dos, fiecare uncie de energie pe care o avem este folosită. Am descoperit că este mai bine să mănânc proteine și să fiu liniștită în această perioadă. Aceste perioade de glicemie scăzută apar și dispar de mai mulți ani, dar ne revenim pe măsură ce corpurile noastre încep să se adapteze.

Dureri neobișnuite prin diferite părți ale corpului vostru

Acesta este un alt simptom dintre cele mai frecvente. Manifestându-se aproape pe oriunde, acesta este un semn de purificare și de eliberare a energiei blocate care vibrează la un nivel 3D în timp ce alte părți ale noastre vibrează mai înalt. S-ar putea să simțiți durere în diferite părți ale corpului vostru timp de câteva săptămâni ca apoi să dispară pur și simplu fără nici o explicație.

O continuă rigiditate și durere de gât și în partea de sus a spatelui

Dezvoltăm aripi de înger și acesta este locul de unde apar. Sună puțin a poveste de basm, dar este o realitate. Coloana noastră vertebrală vibrează diferit și se conectează cu o formă mai înaltă de lumină. Această zonă a corpului nostru este locul în care se întâmplă toate.

Erupții cutanate și diaree.

Acnee, erupții cutanate și urticarie, etc. apar de obicei atunci când suntem în procesul de epurare și de adaptare la o energie mai înaltă. Erupțiile și diareea sunt destul de comune și pot dura câteva săptămâni sau chiar luni. Dacă o vizită la doctor vă confirmă că sunteți în regulă, alimentele bogate în fibre vă pot ajuta până se încheie această fază. Și în toată această perioadă nu pierdeți din greutate!

Dureri de inimă și palpitații

Aceste simptome sunt comune pentru mulți. Inimile noastre încearcă să se acomodeze la o frecvență nouă și mai înaltă. Uneori s-ar putea să vă simți de parcă ați avea un atac de inimă.

Când am experimentat această fază a trebuit literalmente să mă întind și să stau liniștită deoarece orice mișcare era mult prea stresantă pentru inima mea și așa suprasolicitată. O vizită la urgență m-a asigurat că totul era în regulă, dar cu siguranță eu nu simțeam că ar fi așa.

În plus, în tot acest timp ori de câte ori aveam un gând de vibrație joasă sau de frică, inima mea se strângea și înceta să bată. Era delirant, dar nici o circumstanță medicală, și în cele din urmă a trecut. Inimile noastre sunt cele din care vom veni și din care ne vom conecta în Noua lume și trebuie să fie și ele aliniate.

Perioade de somn foarte profund

Atunci când energiile nu sunt în mișcare și ne-am încheiat treaba pentru o vreme, ne vom odihni. În timp ce integrăm și ne pregătim pentru următoarea fază de mișcare intensă a energiei, devenim foarte letargici. Poate deveni aproape imposibil să ne ținem ochii deschiși în timpul zilei și să tragem un pui de somn ziua, poate deveni un obicei regulat și necesar.

Chiar dacă credeți că vă puteți exersa întoarcerea în unele energii veți descoperi că, de obicei, veți cădea morți de oboseală pe sofa la cel mai mic efort.

Experimentarea suișurilor și căderilor emoționale; plânsul.

Emoțiile noastre sunt cele care poartă energia. Atunci când suntem dărâmați (și o facem pur și simplu), devenim destul de emoționali.

Atunci când eliberăm, putem plânge din orice. Un film trist ne poate face să plângem, sau chiar o reclamă tristă. Putem plânge atunci când experimentăm bunătate. Putem plânge când simțim o ușurare. Putem plânge când vedem orice fel de suferință.

Aceste lacrimi sunt un mare curățător și eliberator. Întotdeauna când venea o Nouă energie știam acest lucru pentru că începeam din senin să plâng în timp ce conduceam și eram singură în mașină. Acesta pare a fi un simptom continuu care este aici pentru a sta o vreme. Dar cel puțin este destul de nedureros!

[KS: Am fost întotdeauna extrem de sensibilă la diferite energii și să plâng la reclame, filme, să-i văd pe alții interacționând în moduri pline de iubire a fost ceva foarte obișnuit de-a lungul întregii mele vieți. Am fost destul de mult tachinată și, ocazional, admonestată pentru acest comportament, așa că l-am înțeles și am avut compasiune pentru el. Este un lucru minunat să vezi atât de multe inimi deschizându-se, simțind iubire și compasiune atât de profund încât emoțiile lor să fie implicate într-un asemenea grad.]

Transpirații nocturne și bufeuri

În timpul anumitor faze ale ascensiunii corpurile noastre decid brusc că vor arde aspectele noastre mai joase și mai dense. S-ar putea să vă treziți noaptea lac de apă sau să vă înfierbântați în timpul zilei. S-ar putea să fie 35 de grade afară dar voi să vă simțiți foarte bine și eleganți în bluzele voastre cu mânecă scurtă.

Să simțiți că vă este frig și că nu vă puteți încălzi

Atunci când intrăm într-o dimensiune mult mai înaltă după multă integrare, detoxifiere și alte procese ale ascensiunii, ni se face foarte rece. Suntem între și ne pregătim să urcăm.

În aceste momente poate fi foarte dificil să vă încălziți orice ați face. Eu mă scufund de obicei într-o cadă cu apă fierbinte și apoi mă bag sub ceva moale și gros.

Vise vii, sălbatice și uneori violente

Eliberăm multe vieți de energie jos dimensională prin visele noastre. Dacă sunteți unul/una dintre cei care își primesc informațiile mai înalte prin intermediul viselor, probabil că veți face multă eliberare în timpul nopții. Eu consider că sunteți norocoși pentru că unii fac o mare parte din eliberare în timp ce sunt treji.

De obicei, aceste vise nu au nici un sens, dar dacă sunteți buni la analiza viselor, le puteți desluși. Aceste vise ca și o călătorie – acidă apar și sunt vizibile pentru că conțin o energie care este pe cale să iasă, pentru a nu se mai întoarce niciodată. Prin acest proces ne eliberăm toate viețile trecute.

Amețeli, pierderea echilibrului, vertij și răsucire/rotire

Definiția Merkabei este: câmpuri contra-rotative de lumină care înconjoară spiritul/corpul și care servesc la a transporta spiritul/corpul dintr-o dimensiune în alta. Și asta este exact ceea ce se întâmplă.

Pe măsură ce ne conectăm cu corpurile noastre de lumină și începem să intrăm într-o dimensiune mai înaltă, începem să ne rotim și putem experimenta vertij și amețeli. Dacă știți că aceste simptome indică că ceva minunat se întâmplă, poate fi destul de distractiv … ca o plimbare cu un roller coaster.

[KS: să vă așezați sau culcați în timp ce vă împământați și respirați circular în timpul unor astfel de stări este de foarte mare ajutor.]

Dureri prin tot corpul și zile de oboseală extremă

Corpurile noastre se transformă într-o formă cristalină pentru a ne permite să ne mutăm în tărâmurile mai înalte și să fim permanent în măsură să primim lumina mai înaltă. Acest proces este continuu și nu se poate întâmpla peste noapte. Dacă vă simțiți ca și cum ați avea 100 de ani și de-abia vă puteți mișca prin cameră, atunci acesta este motivul.

Oboseala continuă este și ea un simptom din aceleași motive. Pierdem din densitatea noastră și trecem prin restructurări extreme.

Ochi nisipoși și vedere încețoșată

Foarte simplu, ochii noștri se adaptează să vadă într-un fel nou, într-o dimensiune mai înaltă și o realitate nouă.

[KS: Unii prieteni mi-au semnalat că au experimentat acest simptom, urmat o semnificativă îmbunătățire a vederii. Eu am experimentat o îmbunătățire moderată, dar apreciată, în ceea ce privește propria mea vedere. Acest simptom continuă să se manifeste la mine și aștept cu nerăbdare îmbunătățiri mai importante.]

Pierderi de memorie și dificultăți în găsirea cuvintelor

Atât de mulți au acest simptom încât putem doar să râdem atunci când încercăm să conversăm unul cu altul. ”Am avut un pahar de … știi ce vreau să spun … chestia aia albă … of … cum îi spune?” ”Ai văzut … er… acel eveniment în care toată lumea concurează din întreaga lume?”

Uneori nu putem vorbi deloc pentru că suntem pur și simplu incapabili să accesăm multe sau nimic. Când se întâmplă acest lucru voi călătoriți între dimensiuni și experimentați deconectarea.

O altă situație oarecum înrudită este încercarea de a scrie cuvinte și a amesteca literele într-o ordine greșită. În acest caz, nu suntem în aliniere cu timpul și curgerea noastră este deconectată, deoarece o parte a energiei noastre este aici și o altă parte este mult mai înainte.

Dificultăți în a vă aminti ceea ce ați făcut sau cu cine ați vorbit cu o zi sau chiar cu o oră înainte

În tărâmurile mai înalte, realitatea este chiar în acest moment. Dacă nu ținem ceva în conștiința noastră, acel ceva pur și simplu încetează să mai existe. Nu avem atașamente. Ne creăm noua noastră lume în jurul nostru prin gândurile și credințele noastre și ceea ce nu reținem/deținem, nu există.

Totul este nou nouț deoarece noi începem totul din nou, moment de moment. Putem intra în orice alegem și în orice moment putem crea și experimenta acele lucruri. Această stare vine și pleacă, dar este practica prin care se trăiește în tărâmurile mai înalte. Poate fi simțită oarecum înfiorătoare atunci când este experimentată. În plus, uneori nu suntem nici aici, nici acolo, deoarece suntem între dimensiuni.  

Nu ne amintim înțelesul la nimic

Când mă aflam într-o perioadă intensă a procesului de tranziție și eram în chinurile unei împingeri energetice substanțiale în tărâmurile mai înalte, îmi amintesc că mă uitam la un coș de gunoi și nu știam la ce folosește. A trebuit să-mi accesez ”vechea” memorie și să mă întind până acolo.

Ceea ce se întâmpla era că eu vibram la un punct în care totul are doar semnificația și identitatea pe care noi i-o dăm. În tărâmurile mai înalte, energia este doar energie fără nici o etichetă sau semnificație. Totul este proaspăt și nou. Un fel de Curs în Miracole a procesului pierzaniei, fără încercare.

[KS: Când mie mi s-a întâmplat acest lucru, pur și simplu m-am așezat la calculator și nu puteam să-mi amintesc cum să folosesc tastatura. Stăteam acolo și mă uitam la ea de parcă ar fi fost un lucru străin.  În cele din urmă mi-am amintit că trebuia să aduc informații din creierul meu în calculator, dar nu știam cum să fac asta.

Mi-amintesc că la un moment dat m-am gândit ”Este ridicol, știu că știu cum să folosesc chestia asta!” așa că mi-am pus degetele pe taste și am încercat să le fac să se miște. Îmi simțeam degetele ca pe niște cârnați mari, grei și rigizi. Toate eforturile mele mentale de a le face să facă ceva au fost fără rezultat. Din fericire, știam destule ca să nu intru în panică, iar starea a trecut după câteva (lungi!) minute, dar a fost foarte ciudat totul în timp ce acest lucru s-a întâmplat.]

Un sentiment de dezorientare, de a nu ști unde vă aflați, o pierdere a simțului de loc

”În ce lume sunt? Nu mă potrivesc nicăieri și nimic nu pare să se potrivească sau să se simtă nici pe departe corect! Și nu știu unde aparțin sau încotro mă duc sau măcar ce ar trebui să fac!” Ați avut vreodată această conversație cu Universul?

Ați fost scoși din vechile voastre rutine de o schimbare energetică și sunteți între realități. Ați lăsat cu succes multe în urmă și vă aflați într-un spațiu foarte nou, dar pe care nu l-ați integrat încă.

Totuși, nu veți avea prea mult timp să integrați pentru că de îndată ce vă veți simți confortabil veți trece în următorul spațiu mai înalt vibrațional. În plus, lumea exterioară nu se potrivește nici pe departe cu modul atât de înalt în care voi vibrați acum.

O pierdere a identității

Vă uitați în oglindă și aveți un sentiment ciudat de deconectare ca și cum nu mai recunoașteți acea imagine odată familiară. Aproape că vă simțiți în afara corpului. Din momentul în care acest fenomen începe să se producă nu se mai termină niciodată. Ați eliberat atât de mult din sinele vostru ego, încât nu mai sunteți aceiași persoană și nu mai aveți acel atașament sau conexiune cu vehiculul vostru fizic.

Pe măsură ce începeți să vă accesați mai mult sufletul sau sinele mai înalt, nu mai sunteți atât de mult în corpul vostru. S-ar putea să vă mai folosiți vocea ca să comunicați precum și alte aspecte corporale, dar vă începeți treptat procesul dispariției și eliberării formei umane. În plus, ați curățat o mare parte din vechile voastre tipare și întrupați mult mai multă lumină și un mai simplu și mai purificat divin voi. Totul este în ordine … sunteți în regulă.

Vă simțiți ”afară din corp”

Aceiași explicație ca mai sus. Corpul fizic este ultimul care ajunge din urmă. Mare parte din noi se află acum într-o dimensiune mai înaltă și sălășluiește în afara corpurilor noastre, deoarece corpurile noastre nu sunt încă acolo. Ele sunt mult mai dense.

[KS: Din nou, împământarea și respirația circulară în astfel de perioade este extrem de folositoare. Acest proces de ascensiune are legătură cu a fi ÎN corpul fizic și a ajuta corpul în călătoria sa în frecvențele mai înalte de vibrație. Așa că, faptul de a continua să rămâneți împământați în corp și împământați în Pământ, nu poate fi subliniat îndeajuns.]

”Vedeți” și ”auziți” lucruri

Deoarece acum putem accesa destul de ușor diferite dimensiuni, este ceva obișnuit pentru mulți să vadă lucruri în colțul ochilor sau să audă tot felul de lucruri când acolo nu este nimic. Mulți pot experimenta zgomote în urechi, lucru care este ceva obișnuit atunci când treceți prin ”tunel” pentru a accesa o dimensiune mai înaltă.

În funcție de cât de senzitivi sunteți și de cât de cablați sunteți, asta poate fi o experiență obișnuită. Mulți văd orbi și pete de culoare vibrante.

[KS: Multe dintre abilitățile noastre multidimensionale re-intră on-line – clarauzul, clarvederea, clarsimțirea, etc. – așa că acestea sunt unele dintre multele schimbări energizante și interesante de experimentat.]

Simțiți că o să înnebuniți sau că dezvoltați vreo boală mentală

Experimentăm rapid mai multe dimensiuni și o mare deschidere. Foarte multe ne sunt disponibile acum. Pur și simplu nu sunteți obișnuiți cu ele. Conștientizarea voastră a fost ridicată și barierele au dispărut.

Acest lucru va trece și în cele din urmă vă veți simți atât de Acasă cum nu v-ați simțit niciodată până acum, deoarece Acasă este acum aici.

Sentimentul de a privi în jos printr-un tunel pentru a vă conecta la vibrațiile mai joase, senzația că voi acționați sau vă prefaceți

Atunci când sălășluim în tărâmurile mai înalte, tot ceea ce nu este acolo cu noi ni s-ar putea părea că este foarte departe. Dacă mai aveți un mod de viață în care interacționați în mod regulat cu exteriorul sau lumea veche, s-ar putea să vă simțiți ca un actor într-o piesă de teatru sau că vă prefaceți de-a lungul întregii zile. Practic, voi nu mai locuiți în acea lume, chiar dacă mai sunteți încă implicați în ea.

[KS: Oamenii care se ciocnesc de voi sunt un alt indiciu. Uneori, când sunteți afară veți observa că sunt oameni care nici măcar nu vă văd. Este o ușoară deplasare a dimensiunilor în care voi îi puteți vedea pe ei, dar sunteți ieșiți ușor din alinierea vibrațională cu ei și ei nu vă văd.]

O intoleranță la lucrurile jos vibraționale (din 3D), reflectate în conversații, atitudine, structuri sociale, modalități de vindecare, etc. Acestea vă fac să vă simțiți pur și simplu ”bolnavi” în interior.

Când începem să ajungem în tărâmurile mai înalte și într-o vibrație mai înaltă, energiile noastre nu mai sunt în aliniere cu vechea lume exterioară 3D. Printr-o severă intoleranță la vechi, suntem ”împinși” să mergem înainte … să fim și să creăm Noul.

În plus, s-ar putea să simțiți să stați acasă sau doar să fiți singuri, deoarece toate alea de ”acolo” nu se mai potrivesc cu vibrația mai înaltă a VOASTRĂ. Aceasta este o experimentare foarte comună a evoluției. Noi mergem mai departe înainte ca manifestările exterioare să o facă. Să fii în vechi se poate simți de-a dreptul groaznic.

Este similar cu a trebui să te ”întorci” după ce ai avut o experiență în apropierea morții. Pe măsură ce procesul de ascensiune continuă, întoarcerea în dimensiunile mai joase nu va fi simțită ca bună și nici nu va fi posibilă pentru o perioadă mai lungă, deoarece va fi greu să renunțăm la vibrația noastră în scopul de a locui acolo.

Aceasta este o simplă experiență de a naviga ierarhiile dimensionale. În cele din urmă vom deveni experți în abilitățile noastre dimensionale de navigare.

Nu aveți chef să faceți nimic

Sunteți într-o perioadă de odihnă, de ”repornire”. Corpul vostru știe ce are nevoie. În această perioadă s-ar putea să vă simțiți ca și cum v-ați pierdut pasiunea și bucuria și nu știți ce vreți să faceți în lumea asta cu viața voastră și nici nu vă pasă! Această fază apare atunci când ne realiniem.

Și la nivelele mai înalte se realiniază multe. Lucrurile sunt puse în poziție astfel încât totul să fie pregătit atunci când mergeți din nou mai departe. În plus, în momentul în care începem să atingem tărâmurile mai înalte, să facem și să facem ca lucrurile să se întâmple devine ceva depășit deoarece Noile energii susțin femininul de a vă încălzi (scălda în lumina soarelui n.t.), primi, crea, îngriji și hrăni.

Cereți-i Universului să vă aducă ceea ce vă doriți atunci când nu o puteți face voi înșivă pentru voi. Și să știți că sunteți mereu îngrijiți în timpul procesului de ascensiune, chiar dacă acest lucru nu îl simțiți a fi așa uneori.

Cei din planul fizic care trec prin acest proces sunt extrem de onorați de către întregul cosmos. Suntem cu siguranță supravegheați tot timpul.

O dorință de a vă întoarce Acasă, ca și cum totul s-ar fi ÎNCHEIAT și voi nu mai aparțineți aici.

Pe măsură ce ne întoarcem la Sursă, totul se încheie. (Dar mulți dintre noi rămânem pentru a experimenta și crea Noua Lume.) De asemenea, planurile noastre pentru care am venit s-au încheiat.

Practic, am încheiat-o cu încarnarea noastră anterioară care implica ridicarea frecvenței planetei cu scopul de a atinge masa critică. Am realizat mult din această sarcină prin transmutarea energiilor mai întunecate și dense prin noi înșine. Acum nu mai avem de făcut acest lucru și s-ar putea să simțim că pur și simplu vrem să ieșim de aici și să mergem departe de această experiență.

Ceea ce urmează este pur și simplu divin și nu seamănă nici pe departe cu prima fază.

O bruscă dispariție a prietenilor, activităților, obiceiurilor, locurilor de muncă și a domiciliilor

Una dintre cele mai de bază și predominante experiențe în tărâmurile mai înalte implică Legea Atracției. Energiile asemănătoare atrag întotdeauna energiile similare. Acest lucru este valabil, de asemenea, și pentru ierarhiile dimensionale. Ne vom corela întotdeauna cu ceea și cum vibrăm.

Pe măsură ce urcăm din ce în ce mai sus, acest fenomen se amplifică mult mai mult și devine unul dintre centrele de bază ale realității și existenței noastre. Prin procesul ascensiunii noi evoluăm dincolo de ceea ce obișnuiam să fim, așa că, oamenii și ceea ce ne înconjoară, care nu se mai potrivesc cu vibrația noastră ies pur și simplu din spațiul nostru.

Acest lucru poate avea loc uneori într-un mod mai degrabă dramatic sau uneori printr-o simplă dorință care rezultă din incapacitatea de a ne mai raporta la ei așa cum obișnuiam să o facem. Când are loc o schimbare de energie, ea poate fi simțită ca și cum ar fi explodat o bombă și totul în viața noastră a fost împrăștiat de ici colo.

În cele din urmă, ne realiniem cu Noul. Când Noul sosește, vă veți simți cu mu-u-u-lt mai bine.

Pur și simplu nu mai puteți face anumite lucruri. Când încercați să vă faceți lucrurile și activitățile zilnice așa cum obișnuiați, acest lucru se simte ca fiind de-a dreptul groaznic.

Același lucru ca mai sus. Nu vă mai potriviți și este momentul să mergeți mai departe într-un mod de a trăi, a fi și a crea  mult mai înalt vibrațional.

Planurile voastre se schimbă brusc, chiar în mijlocul evenimentelor, și mergeți într-o cu totul altă direcție.

Când acest lucru se întâmplă, sufletul vostru vă echilibrează energia. De obicei, această nouă direcție este simțită ca fiind grozavă deoarece sufletul vostru știe mai multe decât știți voi! Sufletul vostru rupe rutina alegerilor și vibrațiilor voastre. Sufletul nostru știe întotdeauna mai multe decât știm noi.

În Ianuarie 2006 am experimentat ceea ce eu am numit ”șocul ascensiunii”. La nivelele mai înalte am avut un anumit plan și linie temporală. Dacă am fost doar un pic în urmă, am sfârșit prin a încheia ceea ce aveam de experimentat în planul anterior, fie că eram pregătiți, fie că nu. Acest lucru ne-a pus în circumstanțe noi, neprevăzute și imediate astfel încât să fim gata pentru ceea ce era nevoie să facem în continuare.

Trezitul noaptea între orele 2 și 4 dimineața

Multe se întâmplă în starea voastră de vis. Nu puteți sta acolo pentru perioade lungi de timp și aveți nevoie de pauze. Acestea sunt și orele de ”curățare și eliberare”.

[KS: Steve Rother s-a referit la acest fenomen ca fiind ”clubul de la ora 3” (7) datorită numărului mare de oameni care raportează că se trezesc sau s-au trezit exact la ora 3 dimineața. El mai notează, așa cum a făcut și Seth, că tiparele de somn, în general, se schimbă de la o perioadă lungă de somn la 3 ore de somn, apoi 2 ore de trezie, urmate de alte 2 sau 3, sau mai multe, ore de somn.

Steve adaugă: ”Atunci când ne trezim în mijlocul nopții, nu numai că suntem într-o stare de conștientizare sporită, dar suntem și într-o stare de creativitate sporită. În această stare, abilitatea noastră de a ne transforma gândurile în realitate este foarte mult crescută. Provocarea este să devenim conștienți de ceea ce gândim și, prin urmare, ceea ce creăm. În schimb, mulți lasă ca gândurile lor să curgă de la sine, creând astfel realități care nu sunt chiar pe placul lor. (8)

Înseamnă că ... dacă vă faceți griji că nu sunteți în stare să dormiți, și vă îngrijorați în această perioadă că veți fi obosiți dimineața pentru că nu v-ați odihnit destul, doar veți crește probabilitatea să fiți obosiți dimineața.

Un plan mult mai folositor este să vă bucurați de creativitatea crescută și vă spuneți vouă înșivă că veți fi mai degrabă revigorați și energizați de această perioadă de conștientizare și creativitate crescută. Apoi fiți uimiți de rezultat!]

O sensibilitate crescută față de mediul vostru înconjurător

Mulțimile, zgomotele, mâncarea, televizorul, alte voci umane și alte stimulări diverse de-abia sunt tolerate. De asemenea, deveniți foarte repede copleșiți și deveniți cu ușurință supra-stimulați. Vă acordați. Să știți că acest lucru va trece în cele din urmă.

[KS: Aceasta a fost o perioadă foarte lungă și extrem de dificilă pentru mine, exacerbată de faptul că nu știam de ce mă simt așa. Nu suportam mulțimile, erau de netolerat, așa cum erau și luminile strălucitoare și zgomotele puternice de orice fel. Am fost întotdeauna mai puțin tolerantă decât majoritatea față de acest tip de stimuli exteriori, dar am fost complet nepregătită pentru cât de sensibilă voi deveni.

Pe măsură ce mi-am urmat calea, acest comportament s-a curățat totuși într-o asemenea măsură încât sunt mai tolerantă față de stimulii exteriori decât am fost înainte ca simptomele ascensiunii să apară. Te face să te simți mai bine!]

Ați creat o situație care pare a fi cel mai rău coșmar al vostru, cu mai multe aspecte ”cel mai rău coșmar” atașate ei.

Sufletul vostru vă ghidează să vă ”întindeți” în aspectele voastre acolo unde lipsiți sau să vă ”restrângeți” aspectele în care ați avut o supra-abundență. Energia voastră pur și simplu se echilibrează singură.

Să vă găsiți pacea în această situație este testul pe care voi l-ați programat pentru voi înșivă. Asta este călătoria voastră, iar sufletul vostru nu ar fi programat-o dacă nu ați fi fost pregătiți. Voi sunteți cei care își găsesc calea de ieșire, și o veți face. Când veți privi în urmă, veți fi recunoscători pentru experiențele pe care le-ați avut și veți fi o altă persoană.

Alte simptome:

Zumzăit și/sau țiuit în urechi

Nu este vorba de tinnitus, deși se simte că ar putea fi.

”Un alt lucru care se va întâmpla foarte curând ca rezultat a tot ceea prin ce ați trecut, este că urechile voastre vor pace un alt pas în schimbare. Unii dintre voi veți auzi un țiuit care va suna și va suna și va suna. Luați-o ca pe o amprentă vibrațională pentru că ea înseamnă că pur și simplu vibrați în armonicile unei noi realități alternative care este foarte apropiată de a voastră.” (9)

De la Arhanghelul Mihail:

”Oh, să nu vă gândiți că nu puteți auzi sunetul colectivului vostru sau a planetei voastre! Voi întotdeauna auziți sunetul universului care sună pițigăiat în urechile voastre.”

Steve Rother a dedicat un articol întreg acestor senzații de zumzăit și țiuit remarcând:

”Dacă auziți binecuvântatul sunet Aum ca pe un sunet în urechi, bucurați-vă. Întâmpinați-l cu bucurie. Vorbiți-i. Spuneți ”Bună Mamă. Care sunt dorințele tale pentru mine astăzi?” sau ”Ce îmi aduci astăzi? Ascultați-l și lăsați-l să crească în conștiința voastră. Să auzi sunetul motorului universal chiar este o mare binecuvântare.” (11)

Denise LeFay enumeră câteva simptome care nu au fost menționate anterior(12):

Intense și repetate fierbințeli în interiorul corpului, ”bufeuri”, mâini și/sau tălpi ale picioarelor extrem de fierbinți, o fierbințeală a coloanei vertebrale, spatelui, capului, a întregului corp.
O transpirație extremă la fiecare aprindere fierbinte a lui Kundalini.
Flash-uri de răceli repetate ale corpului, zone reci în interiorul corpului, zonele din preajma unor chakre devin reci pentru anumite perioade.
Vibrații ale corpului interior asemenea vibrațiilor electrice, bâzâit, tremurat interior, o mișcare lentă a vibrațiilor energetice interioare.
Un surplus de electricitate în corpul vostru, curentându-vă atunci când atingeți anumite lucruri.
Spasme musculare, convulsii, mâncărimi, senzații ciudate pe sau pe sub piele, sensibilizarea nervilor.
Coșmaruri, vise arhetipale, vise lucide.
Vă treziți în mod repetat la anumite ore noaptea – 1:11, 3:00, 3:33, 4:44, 5:55, etc.

Despre aceste simptome Denise a spus:

”Din nou, nu vă speriați pentru că ele sunt un semn pozitiv al evoluției noastre comprimate, a expansiunii conștiinței noastre și toate lucrurile pozitive care vin în mod natural cu ea.” (13)

Deci, ce înseamnă toate acestea? Pur și simplu că evoluăm cu toții și că o facem cu o viteză fără precedent. Aceste schimbări sunt interpretate de către simțurile noastre fizice și pot părea a veni de nicăieri și fără nici un motiv. Vor exista asemănări precum și diferențe în modul în care sunt interpretate aceste schimbări de către simțurile voastre fizice.

Dificultățile apar pentru că noi suntem atât de acordați, de programați că orice s-ar întâmpla în corpul nostru în afara a ceea cu ce suntem obișnuiți, încât ne facem griji în această privință. Când observăm ceva neobișnuit, avem o tendință învățată să știm ce este, de ce este și cum putem scăpa de acel ceva astfel încât să putem deveni din nou ”normali”. Ceea ce începem să ne dăm seama este că și ceea ce constituie normalul se schimbă. Într-adevăr, nu mai poate exista din nou un ”normal.

Dar, probabil, cel mai important de reținut din toate aceste informații, este să nu intrați în frică. Dacă ceea ce experimentați este înfricoșător, sau suspectați în vreun fel că ați avea nevoie de asistență medicală, căutați prin orice mijloc asistență medicală.

Cel puțin s-ar putea să aflați că nu este nimic în neregulă și/sau că nimic nu a fost găsit, ceea ce ar trebui să vă reducă în mod considerabil frica. Cel mai important lucru este reducerea fricii.

Sper că veți găsi consolare în acest mesaj de la Saul:

”În prezent treceți cu toții printr-o masivă expansiune și întindere a câmpurilor voastre de energie individuale pentru a vă pregăti pentru întoarcerea voastră la Realitate. Faptul de a petrece timp în iluzie v-a slăbit foarte mult, ca și cum v-ați îmbolnăvi și ar trebui să stați la pat pentru a vă redobândi sănătatea și puterea înainte de a fi în stare să funcționați în mod normal din nou. Ați devenit dezechilibrați, nearmonici, dezacordați, iar acum treceți printr-o perioadă care poate fi descrisă doar ca o experiență de restaurare și reînnoire după ani de depozitare nepotrivită sau chiar de abuz nechibzuit.

Aceia dintre voi care experimentați o oboseală constantă, epuizare sau o golire de energie vă aflați în fruntea programului de restaurare și de reînnoire. Este foarte drenant și deprimant pentru voi în timp ce vă luptați cu problemele de a lua chiar și cele mai simple decizii în viața voastră, lucruri care înainte au fost floare la ureche pentru voi. Să știți că sunteți foarte onorați, intens susținuți și foarte iubiți, și că această senzație continuă de a fi complet singuri în timp ce vă forțați să vă mențineți optimismul și să vă reduceți sau să nu vă luați în considerare îndoielile și neliniștile, este înrudită cu acea perioadă foarte întunecată de dinaintea zorilor.” (14)

Note de subsol:

(1) Mesaj de la Matei 4 Ianuarie 2012
(2) Steve Rother și grupul, Faruri de Lumină, 15 Iulie 2009
(3) Arhanghelul Mihail și St. Germain prin Luminaaurie, 6 Februarie 2013
(4) Mira Pleiadeana, 20 Iunie 2011
(5) Karen Bishop, Abecedarul Ascensiunii, Inc. 2006, c2006
(6) Karen Bishop, Cărțile Gamma
(7) Steve Rother, Psihologia Spirituală, Publicațiile Lightworker: Ediția a Doua, Martie 2006, 56-57
(8) ibidem, 58
(9) Steve Rother și grupul, Faruri de Lumină, 15 Septembrie 2004
(10) Arhanghelul Mihai, O oră cu un Înger, 23 Ianuarie 2012
(11) Steve Beckow ”Ce este acel sunet din urechile mele?”
(12) Denise LeFay, Vibrațiile Corpului Interior și Alte Simptome Neobișnuite, 2 August 2011
(13) loc.cit.
(14) Saul prin John Smallman, 2 Septembrie 2012


Sursa: Facebook

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.