luni, 6 februarie 2017

Pregătirea Pentru Primul Contact – Capitolul XXXIV


Noi Suntem Întotdeauna Cu Voi
Sharman prin Suzanne Lie

Salutări de la Sharman,
Suntem atât de fericiți să vă întâlnim din nou în acest fel. Am fost atât de ocupat cu pregătirile pentru întâlnirile noastre de prim contact încât nu am mai comunicat cu voi de ceea ce poate părea a fi ”multă vreme”. Cu toate acestea, noi nu experimentăm ”timpul” în modul în care o faceți voi pe Pământul trei/patru dimensional.

Prin urmare, noi, expresiile voastre mai înalte ale SINELUI, dorim să vă reamintim că noi suntem tot timpul cu voi. Întreaga realitate a lui Gaia se află în mijlocul schimbării. Din nefericire, înainte ca ceva/cineva să se poată schimba este nevoie ca ”învelișurile să fie date la o parte” pentru a vedea ce este greșit.

Transmutarea voastră în frecvențele mai înalte a început. Dar așa cum o Navă trebuie să fie pregătită pentru o călătorie lungă și dezlegată de la doc, și voi trebuie să vă pregătiți pentru călătoria voastră. Apoi, când sunteți complet pregătiți vă puteți deconecta de la docul familiar care v-a ținut nava în siguranța portului și să vă începeți călătoria în necunoscutul marelui ocean.

Cu toate acestea, acest ocean este un ocean inter-dimensional și voi NU veți fi singuri în această călătorie. De fapt, realitatea așa cum voi o știți , vă va însoți și toate versiunile sinelui vostru care au fost vreodată încarnate pe pământul pe care acum îl părăsiți, vor servi ca și membri ai echipajului vostru.

O parte din echipajul vostru va rămâne alături de voi pe tot parcursul călătoriei voastre, în timp ce unii membri ai echipajului vostru vor părăsi Nava pentru a se bucura de diferite porturi. Vedeți voi, echipajul vostru este format din colecția tuturor expresiilor trei/patru dimensionale ale SINELUI vostru care ați fost vreodată în toate încarnările voastre.

O parte din acești membri ai echipajului vostru se vor opri în diferite porturi, deoarece aceștia vor avea alte lucruri pe care doresc să le învețe și diferite sarcini pe care doresc să le ducă la îndeplinire înainte de a vi se putea alătura mai târziu la destinația voastră finală.

Pe de altă parte, în timp ce unii dintre membrii echipajului vostru vor rămâne în anumite porturi de-a lungul drumului pentru a dobândi ceea ce ei au nevoie din acea locație (dimensiune), vi se vor alătura noi membri care să facă parte din echipajul vostru. Aceștia vor avea o mai mare experiență a mărilor din ce în ce mai înalt dimensionale pe care veți călători.

S-ar putea să-i recunoașteți pe acești noi membri ai echipajului vostru din alte vremuri din viața voastră în care ați avut nevoie de sprijin. Uneori i-ați chemat să vă susțină, dar alteori susținerea a fost acolo fără ca măcar să vă amintiți că ea a existat.

Desigur, a fost în timpul perioadelor în care v-ați simțit ”aruncați în derivă pe o mare ostilă” când anumiți membri ai echipajului vostru de ascensiune au apărut brusc cu Iubirea Necondiționată și Înțelepciunea Multidimensională.

Sunt multe mări de traversat și multe tipuri de nave pe care le puteți folosi ca să le traversați. Sunt nave cu pânze, nave cu motor, nave de croazieră și Nave Stelare. Navele noastre Stelare veghează asupra voastră, echipa noastră aflată la distanță care ați ales să vă luați o încarnare pe Pământul ascendent.

Da, mai mult decât vă puteți imagina, sunt membrii ai echipajului nostru, precum și lideri în Navele noastre Stelare care vă supra luminează și protejează în timpul ACUM-ului vostru de mare transmutare. Acesta este ACUM-ul și pentru voi, membrii ai omenirii, să vă dați seama că voi NU sunteți singuri.

Noi, expresiile voastre mai înalt dimensionale ale SINELUI, veghem asupra voastră, și suntem, în același timp, în voi. În acest fel putem lucra prin voi pentru a o ajuta pe Gaia cu transmutarea Ei în expresia Ei cinci dimensională. După cum știți, noaptea este cea mai întunecată înainte de ivirea zorilor și mulți dintre voi, echipa noastră aflată la distanță, precum și mulți oameni din lumea voastră, ”ardeți gazul noaptea” în timpul acestei nopți întunecate în căutarea Noilor Zori.

Ceea ce se întâmplă în voi este că vă activați percepțiile cinci dimensionale în pregătirea pentru ascensiunea voastră personală și planetară. Cu toate acestea, forțele întunericului sunt conștiente de acest lucru și fac tot ce pot să vă distragă de la scopul vostru mai măreț.

Noi, expresiile voastre mai înalte ale SINELUI, vrem ca voi să știți că voi mă mutați în Corpurile voastre de Lumină într-un mod invizibil și supra-conștient. Această transmutare este făcută invizibil și sub îndrumarea Sinelui vostru Mai Înalt pentru că întunericul intră în poziția sa finală.

Cei întunecați sunt asemenea animalelor rănite care pot fi mult mai periculoase pentru că sunt speriate. Frica crează o atitudine de superioritate pentru că acea persoană se simte, de fapt, inferioară. Frica crează o atitudine dogmatică, rigidă deoarece biochimia fricii închide gândirea logică și pune acea persoană, și/sau animal, într-o stare de alertă defensivă.

Cea mai dificilă provocare este faptul că frica este contagioasă. Prin urmare, dacă frica vă înconjoară, este mai ușor să vă molipsiți de ea decât să vă amintiți să transmutați acea frică cu Iubirea Necondiționată și Focul Violet.

ACUM-ul pentru întoarcerea voastră transmutațională în SINELE vostru Corp de Lumină este aproape. ”Forțele întunericului” sunt conștiente de acest fapt. Prin urmare, își intensifică ”puterea asupra” altora. Navele noastre Stelare veghează asupra voastră ”echipa noastră la distanță” pe Pământ precum și asupra tuturor oamenilor și ființelor de pe corpul Pământesc al lui Gaia. Cu toate acestea, acesta este ACUM-ul pentru ÎNTREAGA omenire să înțeleagă că NU este singură.

Noi, expresiile voastre mai înalt dimensionale ale SINELUI veghem asupra voastră și lucrăm totodată prin voi, pentru a vă ajuta să înțelegeți ce se întâmplă pe planeta transmutândă a lui Gaia. Atunci când vă mutați într-o casă nouă, vor fi unele lucruri pe care le luați cu voi. Cu toate acestea, sunt unele lucruri, situații, frici și credințe pe care NU le veți lua cu voi deoarece voi vă ”mutați în” SINELE vostru Corp de Lumină înnăscut.

După cum știți, noaptea cea mai întunecată este chiar înainte de ivirea zorilor, și mulți din echipa noastră aflată departe, precum și mulți dintre oamenii din lumea voastră trec prin această noapte întunecată în căutarea Noilor Zori.

Noi, Arcturienii, dorim să vă reamintim că acești Noi Zori se află în propriile voastre expresii mai înalt dimensionale. Prin urmare, multe ființe mai înalt dimensionale se vor conecta cu, și vorbi prin, ”Reprezentanții lor Pământeni” umani.

Din perspectiva noastră din dimensiunile mai înalte, precum și din perspectiva noastră din nenumăratele noastre Nave Stelare camuflate care înconjoară ACUM Pământul, noi vedem o glorioasă trezire a Luminii care își croiește drum printre minciunile și înșelăciunile întunericului.

Putem vedea ACUM, în special în anumite țări, că pare că întunericul a preluat totul. Cu toate acestea, doar vederea întunericului din afara voastră vă va ajuta să priviți adânc în interiorul SINELUI vostru pentru a vă găsi și activa propria voastră Lumină Interioară.

Mai vrem să știți și că puteți să ne chemați pe noi, Familia voastră Galactică, să vă ajutăm. Deoarece Gaia este o planetă a ”liberului arbitru” noi nu putem să-i ajutăm pe membrii ei doar dacă ei își folosesc liberul arbitru pentru a cere asistență.

Desigur, mulți dintre voi cereți asistență în timp ce sunteți în corpul vostru nocturn, de vis. Cu toate acestea, din momentul în care v-ați trezit la realitatea voastră 3D s-ar putea să nu vă amintiți acea experiență. Unii dintre voi îi cereți asistență Sinelui vostru Mai Înalt sau Sinelui vostru Viitor.

Deoarece noi nu vedem nici o separare sau diferență între multele voastre octave ale SINELUI, noi vă vom ajuta de îndată în orice măsură puteți accepta ajutorul nostru.

Este posibil să fiți derutați de răspunsul nostru de mai sus, dar viața în dimensiunea a treia/patra poate fi foarte provocatoare, mai ales în cazul în care există posibilități pline de frică cu care vă confruntați. Pentru că noi știm că mulți dintre voi vă simți singuri și speriați, vă reamintim că noi suntem aici veghindu-vă și protejându-vă!

De fapt, vă reamintim să vă folosiți intenția activă de a privi Cerul ca să vedeți că noi suntem alături de voi. Mai întâi vom începe prin a vă explica termenul de ”intenție activă”. Apoi, vă vom descrie modul în care ”o intenție” și ”Limbajul Luminii” sunt același lucru.

Nici intenția și nici mesajele în Limbajul Luminii nu pot fi văzute de percepțiile voastre fizice. Cu toate acestea, atât intențiile cât și Limbajul Luminii pot fi simțite numai prin intermediul percepțiilor voastre patru și cinci dimensionale.

De fapt, atât intențiile voastre cât și Limbajul vostru al Luminii sunt destul de vizibile percepțiilor voastre cinci dimensionale. Totuși, nici intențiile și nici Limbajul Luminii nu comunică prin cuvinte separate, deoarece ambele își proiectează mesajele din conștiința ”împărtășită” printr-o imagine mentală și/sau o simțire emoțională.

Dacă receptorul mesajului vostru se simte confortabil cu sentimentul pe care i-l dă acel mesaj invizibil, acesta va fi atras către sursa mesajului. Pe de altă parte, dacă nu se simte confortabil cu sentimentul pe care i-l dă mesajul invizibil, se va îndepărta de sursa acelui mesaj.

Omenirea, de fapt, vorbește și aude Limbajul Luminii de mii de ori pe zi, dar voi nu sunteți conștienți de acest fapt pentru că Limbajul Luminii rezonează la frecvența Undelor Gamma cinci dimensionale. Așa că, dacă nu sunteți în stare să recunoașteți, să vă acordați la și să acceptați Undele Gamma în conștiința voastră, nu veți fi în stare să acceptați, citiți, interpretați ”CONȘTIENT” sau să fiți măcar conștienți de Limbajul Luminii sau de Undele Gama care l-au adus.

Pe de altă parte, s-ar putea să fiți în măsură să primiți mesaje mai înalte prin intermediul propriei voastre stări de conștiință mai înalte, cum ar fi conștiința voastră cinci dimensională. La această formă de comunicare corpul vostru va ”simți” ceva, dar nu va fi în stare să traducă mesajul în cuvinte.

Cu toate acestea, corpul vostru va fi cu ușurință capabil să îi trimită minții voastre o imagine și/sau o emoție, o amintire sau o senzație corporală. Pe măsură ce vă familiarizați cu senzațiile voastre corporale, veți fi capabili ca în cele din urmă să vă dați seama că ați primit un mesaj dintr-o sursă mai înalt dimensională.

Apoi, pe măsură ce deveniți ”conștienți” de senzațiile voastre corporale legate de ”sosirea mesajelor dintr-o dimensiune mai înaltă” veți ști când sunteți apelați din Dimensiunile Mai Înalte. Dacă răspundeți la acest apel prin documentarea mesajului mai înalt dimensional pe care îl primiți, corpul vostru fizic va crea o aliniere cu gândurile voastre.

Prin urmare, senzația prin care corpul vostru vă transmite ”intrarea unui mesaj mai înalt dimensional” va fi trimisă instantaneu creierului vostru pentru a spune ”documentează acest mesaj ACUM sau îl vei uita”. Dacă vă ascultați SINELE și documentați mesajele, conștiința voastră se va alinia tot mai mult cu auzul, gândirea și vederea voastră mai înalt dimensională. În acest fel voi puteți să vă re-calibrați percepțiile pentru a include mesajele undelor gamma, cinci dimensionale.

Odată ce percepțiile voastre sunt re-calibrate pentru a include percepția conștientă a stimulilor cinci dimensionali, viața voastră se va schimba în totalitate. Vă veți da seama că nu sunteți NICIODATĂ singuri deoarece familia și prietenii voștri cinci dimensionali (și mai mult) sunt ÎNTOTDEAUNA cu voi.

Ei/noi suntem totdeauna cu voi pentru că ei/noi rezonăm la cinci dimensionalul ACUM în care NU există timp. Prin urmare, nu este nevoie să așteptați momentul potrivit pentru a vă conecta cu Dimensiunile Mai Înalte deoarece ele sunt întotdeauna acolo și disponibile pentru comunicări ACUM!

În acest fel ”călătoria voastră acasă” devine conștientă și nu vă mai simțiți niciodată singuri. Vă puteți chema ÎNTOTDEAUNA familia și prietenii cinci dimensionali și mai mult pentru alinare, ghidare și informații. Unul dintre primele lucruri de care vă dați seama este cât de mult v-au lipsit aceste comunicări frecvente.

În același mod în care s-ar putea să nu vă fi dat seama de cât de mult v-a lipsit un prieten drag sau un membru al familiei până când nu-l întâmpinați când acesta coboară din avion. În acel moment al reuniunii vă puteți da pe deplin seama cât de mult v-a lipsit Familia voastră Galactică.

Noi, Familia voastră Galactică, vă reamintim ACUM că ori de câte ori ne chemați cu Inima sau Mintea voastră veți descoperi că noi suntem tot timpul acolo! De fapt, puteți privi cerul ca să vedeți că NOI SUNTEM ÎNTOTDEAUNA CU VOI!

Binecuvântări, noi, Familia voastră Galactică, suntem ÎNTOTDEAUNA cu voi și așteptăm în mod activ ca voi să vă amintiți comunicările inter-dimensionale. Spunem ”comunicări conștiente” pentru că avem multe comunicări minunate și chiar întâlniri pe care conștiința voastră trei dimensională nu și le poate aminti – ÎNCĂ!

Din fericire, voi nu ne lipsiți la fel de mult pe cât vă lipsim noi vouă pentru că noi ne putem aminti conștient FIECARE comunicare pe care o avem. În curând și voi vă veți aminti conversațiile mai înalt dimensionale și vizitele frecvente pe care le împărtășim cu voi, dragii noștri prieteni care v-ați oferit voluntari să vă luați un vehicul pământesc pentru a o ajuta mai bine pe Gaia în ascensiunea Ei planetară.

Binecuvântări de la Familia voastră Galactică,


Ne revedem în curând!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.