marți, 28 februarie 2017

Portalul Magnoliei – 22 Februarie – 31 Martie


De Anna Merkaba

Salutări la toată lumea! Sper că faceți cu toții fenomenal de bine. Simt ca și cum nu aș mai fi vorbit cu voi de luni de zile atât de multe s-au schimbat cu rapiditate în lumea mea. Am primit numeroase e-mail-uri, mesaje și am trecut eu însămi prin diverse schimbări care au coincis cu ceea ce mulți dintre voi ați raportat că simțiți, motiv pentru care m-am conectat cu ghizii mei pentru a-i întreba ce se întâmplă de fapt și de ce atât de mulți dintre noi simțim că suntem trași, împinși și îndemnați să fim pe DEPLIN PREZENȚI în realitățile noastre fizice, atât de mult încât mulți se confruntă cu sentimentul că își pierd conexiunea cu divinul.

Răspunsul mi-a confirmat ceea ce am simțit și eu și sper că va răspunde la multe dintre întrebările voastre despre diferitele senzații pe care le experimentați, cum ar fi o viziune bruscă, clară ca cristalul a realității zilnice în timp ce experimentați pierderi de timp și de memorie, senzația că ceva s-a petrecut cu săptămâni în urmă deși s-a petrecut doar în urmă cu câteva ore, etc., sau din contră, zilele devin brusc mai lungi și voi găsiți timp să acordați atenție lucrurilor mici din jurul vostru pe care, de obicei, nu le-ați fi băgat în seamă.

Mulți dintre voi ați raportat că aveți sentimentul că ați fi împinși la acțiune și, potrivit omologilor noștri celești binevoitori, asta este exact ceea ce se întâmplă. Din ceea ce mi s-a explicat, suntem în sfârșit împinși să fim prezenți, pe deplin conștienți de ceea ce se întâmplă pe această planetă în acest moment, mai ales în viața noastră de zi cu zi. Dintr-o dată vedem o imagine clară a ceea ce avem de făcut pentru următoarele 2-3 luni sau poate 2-3 ani, cu tot ceea ce începe să cadă cu rapiditate la locul său. Să fim împinși din situația noastră actuală de o forță extraordinară și să fim trași să facem altceva, să trăim în altă parte, etc. Acestea nu mai sunt gânduri de ”dacă aș face asta sau aia?”, acestea sunt acțiuni sau ”trebuie să fac asta sau aia și trebuie să o fac acum!” Toate acestea pentru că sunteți puși în mod deliberat în anumite situații în care pur și simplu nu mai puteți aștepta, visa sau să vă gândiți dacă este ceva ce ar trebui sau nu să faceți. Timpul ca să vă gândiți la asta s-a încheiat deoarece voi ați decis deja să participați la această derulare rapidă a scopului vieții voastre.

În canalizarea care sunteți pe cale să o citiți ni se explică despre Portalul Magnolia care se pare că și-a deschis porțile în 22 Februarie și va continua să fie prezent pe Pământ până în 31 Martie după timpul nostru. Voi vorbi mai mult despre acest portal și ce înseamnă el după canalizarea de mai jos.

”Calea de iluminare a Magnoliei va deschide calea spre compoziția muzicală eterică a tonurilor ascensiunii. Prin acordarea magnoliei la sine, acea persoană va deveni maestrul propriului său domeniu și își va extinde cunoașterea interioară la tot ceea ce va apărea în calea sa.

Preaiubiți Maeștri ai Universului,

Ziua inițierii în energiile Magnolia ale FIințării, au sosit și, ca atare, mulți dintre voi vă regăsiți pe calea minimei rezistențe față de Principiile Universale de a FI și veți fi introduși în energiile, esența și dibăcia Magnoliei. Prin calea portalului de Lumină al Magnoliei persoana va fi conectată nu numai la planul divin al sufletului său, dar și la picăturile complexe ale vastului ocean din care este făcut.

Ceea ce încercăm să vă spunem preaiubiților, este că ziua acordării la strălucitoarele energii ale portalului Magnolia și la energiile ascensiunii a sosit. Prin această acordare vă vor fi acordate oportunități extraordinare de a manifesta ceea ce doriți în realitatea voastră zilnică fiindu-vă prezentate diferite planuri pentru călătoria sufletului vostru pe durata următoarelor trei luni din călătoria voastră fizică pe această planetă.

Prin dibăcia, esența și acordarea energetică la lumina magnoliei veți fi în stare să traversați prin timp și spațiu și să fiți prezentați cu cartea vieții voastre din care ar trebui să fiți în stare să alegeți ceea ce va apărea în calea voastră pe durata următoarelor trei luni.

Fiți pregătiți pentru că veți purta energii importante în vehiculele voastre de timp și spațiu și prin acele energii multe vor începe să se transforme, tranziteze și să se schimbe în prezenta voastră încarnare pământească.

Aceia dintre voi care veți alege să vă acordați la acest portal al magnoliei veți experimenta schimbări enorme, oportunități extraordinare și un potențial enorm pentru avansarea pe orice cale ați ales să o experimentați pe durata următoarelor voastre trei luni.

Acest portal a început să-și deschidă deja porțile acelora dintre voi care sunteți pregătiți pentru o astfel de acordare și ați început deja să vă schimbați percepția realității voastre. Mulți dintre cei care s-au acordat la căile de FIințare ale magnoliei, au descoperit că sunt mult mai împământați în vehiculul pe care și l-au ales.

Mulți dintre voi ați început să simțiți o chemare, o chemare să vă întoarceți la percepția pământească a structurii realității fiind împinși și înghiontiți să fiți FOARTE PREZENȚI în fiecare moment. Și, prin urmare, foarte mulți dintre voi ați început în mod greșit să credeți că ați fost blocați să ajungeți în epicentrul vostru, în sinele vostru mai înalt, sursa a tot ceea ce este; în mod greșit, pentru că de fapt voi ați fost pur și simplu introduși și ghidați să vă înfigeți cu fermitate picioarele pe nou găsitul vostru Pământ în scopul de a fi extrem de activi, pe deplin conștienți și atenți la tot ceea ce se întâmplă.

Astfel este de cea mai mare importanță să aderați la această chemare și să participați deplin la activitățile voastre de zi cu zi fiind pe deplin prezenți și conștienți de tot ceea ce se întâmplă. În intervalul foarte scurt al celor trei luni care urmează în șederea voastră pământească, multe vor începe să se schimbe cu rapiditate și este de o extremă importanță să fiți pe deplin, complet și conștient prezenți în tot ceea ce se petrece în jurul vostru.

Mulți dintre voi vă veți găsi într-un peisaj într-o continuă schimbare a vieții voastre, fiind împinși să faceți mișcări, schimbări și să luați decizii bruște, acolo unde ați stagnat, fiind brusc împinși și îndemnați ca fie să dați drumul acelor idei făcând loc pentru ceea ce urmează să vină, fie să stați pe picioarele voastre și să manifestați în sfârșit ceea ce a hibernat în interior. Voi ați făcut să apară un teren foarte fertil și sunteți în sfârșit pregătiți să vă puneți toate ideile în aplicare și să le aduceți în acest plan al existenței.

Astfel, mulți dintre voi vă veți simți chemați la acțiune. Făcând loc ca ceea ce este nemanifestat să devină manifestat. Să știți că nu veți fi singuri, ci vă veți alinia cu cei care au fost de acord să meargă împreună cu voi pe acea cale și împreună veți fi aduși în aliniere cu tot ceea ce aveți nevoie în scopul de a ”face ca lucrurile să se întâmple”.

Pentru că acesta este planul care a fost în lucru pentru sufletul vostru luni de zile și a sosit momentul să aderați pe deplin la impulsul actual al alegerii sufletelor voastre.

Și astfel, să se știe că modul de FIințare al magnoliei se deplasează cu rapiditate la țărmurile structurii realității voastre de a FI și voi este nevoie să alegeți să participați la numita acordare fiind asistați în toate modurile posibile pentru a face această perioadă de tranziție menționată pe cât de ușoară și de abundentă posibil pentru toți cei implicați.

Să știți că noi suntem alături de voi pregătiți să vă dăm o mână de ajutor ori de câte ori aveți nevoie. Să știți că noi mergem alături de voi mână în mână și picior lângă picior. Să știți că este așa, pentru că așa este. Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.”

Ce reprezintă Floarea de Magnolie?

Potrivit http://asparkofmoonlight.wordpress.com/ Floarea de Magnolie reprezintă:
Sunt experți în floriografie care pot vorbi limbajul florilor. Acești florari au venit cu semnificația florii de magnolie în funcție de dimensiunea sa și modul în care înflorește. Florile de magnolie înfloresc cu îndrăzneală și sunt de dimensiune mare. Florile care cresc în Sud sunt parfumate și, prin urmare, semnificația florilor de magnolie include o frumusețe splendidă și măreție. Florile de magnolie sunt disponibile într-o varietate  de culori, fiecare culoare având o altă semnificație. Semnificația florilor albe de magnolie include puritatea și perfecțiunea. Florile roz de magnolie semnifică tinerețea și inocența la care se adaugă bucuria. Și magnoliile verzi au aceiași semnificație de bucurie și sunt asociate și cu sănătatea și norocul. Magnoliile violet ajută la împlinirea dorințelor de noroc și sănătate.

În China, orhideea de Jad sau Magnolia denudata, a fost cultivată timp de mii de ani. Florile de magnolie înseamnă ”cu siguranță” atunci când sunt folosite la începutul altor sentimente împreună cu alte simboluri. În China, florile de magnolie sunt simbolul purității și al nobleții. În Japonia, magnolia este folosită ca plantă medicinală și ornamentală. Floarea este numită Hanakotoba în sistemul japonez al semnificației florilor. Asta înseamnă că floarea este sublimă, naturală și arată iubirea pentru natură. Magnoliile sunt asociate cu forța de viață și, prin urmare, pot fi trimise cu ocazia unei zile de naștere. Practic, floarea de magnolie este asociată cu frumusețea și perseverența. Mai este asociată și cu noblețea și demnitatea. Dulceața și iubirea pentru natură sunt alte atribute asociate florii de magnolie.

Despre ce este acest portal?

După cum am menționat, acest portal are legătură cu SCHIMBĂRILE RAPIDE și cu A FI PE DEPLIN ȘI COMPLET PREZENT în activitățile voastre de zi cu zi. Nu contează cât de plictisitoare pot părea, nu veți avea posibilitatea de a ”verifica” dacă veți ”visa cu ochii deschiși” despre orice altceva decât să fiți atenți la ”sarcina” aflată la îndemână. Veți fi aduși înapoi în realitatea voastră cognitivă de către ghizii voștri și împământați în noul pământ cât de mult posibil, stabilizați, folosind tot ceea ce ghizii voștri și voi aveți la dispoziție pentru ei, totul pentru a se asigura că voi sunteți AICI ÎN ACUM pentru că trebuie luate decizii foarte importante în ceea ce privește viața voastră și toate micile detalii plictisitoare au fost lucrate pentru a se asigura că sunteți setați pe cursul corect de acțiune pentru următorii 2 – 3 ani din timpul vostru pământesc.

Prin urmare, este extrem de important ca voi să fiți pe deplin prezenți, să fiți deschiși diferitelor oportunități care vi se prezintă. Să participați pe deplin la decizii și acțiuni face parte din viața voastră. Deoarece nu mai există timp de gândire, pentru că a sosit timpul pentru acțiune și este important ca voi să vă asumați un rol foarte activ în viața voastră. Din nou, ghizii voștri și sinele vostru mai înalt se vor asigura că urmați procesul făcând tot posibilul să vă mențină stabili, împământați și pe deplin conștienți de tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Asta înseamnă că s-ar putea să vă simțiți ”deconectați” uneori de ghizii voștri și de sinele vostru mai înalt în timp ce sunteți pe deplin cufundați în viața voastră pământească. Vă rog să înțelegeți că acesta este un proces normal al integrării voastre în structura noului pământ, nu v-ați pierdut conexiunea cu ghizii sau sinele vostru mai înalt, sau cu sursa, ci pur și simplu petreceți 90% din timp fiind pe deplin conștienți, treji și activi AICI în ACUM și numai 10% în eteric unde continuați să primiți ghidare, alimentare și forță de viață care să vă poarte prin aceste luni foarte importante ale vieții voastre. V-am spus în canalizările precedente că asta este ceea ce se va întâmpla tuturor pentru că acum suntem pregătiți să integrăm și să țesem în existență tot ceea la ce am visat în toți acești ani începând din 21 Decembrie 2012. Așa că, la orice ați visat în ultimii 4 ani se apropie cu rapiditate de împlinire, dar este nevoie ca voi să fiți pe deplin ACTIVI, PREZENȚI și DESCHIȘI la variatele oportunități care vă țin pe pământ pentru a lua parte la ele.

Acum, cum puteți profita de acest portal? Răspunsul este simplu, fiți prezenți în ACUM, lăsați ca oportunitățile să se desfășoare în fața voastră și treceți la ACȚIUNE, faceți tot ceea ce este nevoie să faceți pentru a face ca lucrurile ”să se întâmple”. Destul de interesant este că în urmă cu câteva săptămâni, înainte ca toate acestea să înceapă, am ridicat într-un magazin o ceașcă care avea pe fund un semn de exclamare și în interiorul ei scria ”FĂ SĂ SE ÎNTÂMPLE!” Am fost avizați de ani de zile în ceea ce privește acest moment și el este în sfârșit aici! Ni s-au dat instrumente, cunoașterea și tiparul, tot ceea ce ne rămâne este să le aducem și să le manifestăm în realitatea fizică.

După cum am spus, acest portal al oportunităților s-a deschis în 22 Februarie și va dura până la 31 Martie, ceea ce înseamnă că orice am dori să începem, ACUM este momentul perfect să o facem. Orice proiecte au hibernat în voi, ACUM este momentul să le scoateți la iveală în timp ce sunteți pe DEPLIN PREZENȚI ca să vă asigurați că toate detaliile sunt elaborate cu participarea voastră deplină în beneficiul tuturor celor implicați. De data asta este vorba numai despre acțiunile noastre.

Pentru a ne ajuta suntem ghidați să privim floarea de Magnolie în orice formă sau culoare dorim. Pentru unii este suficient să se uite la o imagine cu Florea de Magnolie, pe alții îi va ajuta mirosul uleiurilor esențiale din flori de Magnolie ca să se aducă în starea de spirit potrivită pentru a-și manifesta dorințele, în timp ce pentru alții esența de flori de Magnolie ar putea fi de ajutor.


Rămâneți stabili, rămâneți împământați, stați în ACUM! Vă iubesc atât de mult pe toți și vă trimit iubirea de proporții UNIVERSALE!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.