luni, 20 februarie 2017

Poartă Stelară Activată: Porți Deschise pentru Întrupare


De Sandra Walter

Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii

Săptămâna Porții noastre este acum aici. Păzitorii Porții s-au deschis afluxului de energie de duminică și energiile au crescut imediat. Aceasta este o poartă stelară și de tranziție puternică pentru OMenire, care îi va afecta foarte mult pe cei care se angajează în întruparea Christului Cosmic Solar. Portalul acestei masive porți stelare din Marele Soare Central este un șablon geometric înalt codificat. Portalul acestei săptămâni – începând în 222 (22 Februarie) va declanșa aspecte în șabloanele noului OM și îi va lansa pe mulți dintre voi într-o puternică experimentare a Christului Cosmic.

În decembrie am primit viziunea unei diviziuni de linie temporală în acest an, care apărea ca și o sciziune între realitățile mai înalte și cele joase. Și 222 s-a prezentat ca un punct de cotitură – un clic cosmic în combinația încuietorii – și primul nostru declanșator care ne-ar alinia, ne-ar pregăti pentru schimbarea pe care o aduce Echinocțiul din Martie. Sciziunea apare ca ADN pentru că ADN-ul nostru activat este cheia pentru schimbarea dimensiunilor la nivel personal și global. În timpul acestei Porți, traiectoria actualei noastre linii temporale va deveni clară. Cei care întrupează pot experimenta o stare de conștiință de fericire extatică pe măsură ce șablonul cristalin al noului OM se activează la un nou nivel.

Masiva poartă stelară care se apropie (arată ca o geometrie multi-stratificată arzând cu un foc sacru) a început deja să declanșeze codurile ADN și noile șabloane cristaline. Ocupați-vă cu practicile voastre sacre ale Ascensiunii și liniștea din punctul zero în timpul acestei ferestre. Fiți dispuși să renunțați complet la vechea traiectorie, formele gând, credințe, obiceiuri dacă doriți întruparea. Respirați prin activările mai puternice, meditați des, ieșiți afară pentru a primi lumina mai puternică care emană prin Gaia. Și Gaia se va adapta la poarta stelară care se apropie. Cu toate acestea, focalizarea pe activarea aspectelor Solare ale rețelelor vor face ca acestea să se desfășoare cu cât mai mare ușurință și grație cu putință. Benzile eterice de lumină sunt aliniate la ecuator; un alt indicator că Echinocțiul va asigura schimbări accelerate în conștiință. Arătători de cale, deschideți-vă să primiți aceste frecvențe și experiențe de întrupare în Acum. Noi ancorăm acestea în rețeaua Inimii OMenești pentru a crea o experimentare mai lină pentru toți.

Multe Semințe Stelare Păzitori ai Porții și mulți Lucrători în Rețele poartă codificări unice în ADN-ul lor care se activează în anumite etape ale procesului de Ascensiune. Aceste codificări declanșează și ele deschiderea Porților, portalurilor și aspectelor Solare ale lui Gaia. Acesta este motivul pentru care este atât de important să vă urmați intuiția atunci când sunteți ghidați să călătoriți în anumite zone sau să vă angajați în lucrul la Rețele. ADN-ul vostru se aliniază cu straturi de cristale, situri sacre sau situri antice subterane unde Echipa voastră Divină a lăsat anumite coduri care să se activeze în timpul Schimbării. Centrul Inimii voastre Solare devine mecanismul de a servi ca și un canal pur și reactivează acele aspecte sacre ale ADN-ului vostru în prezență absolută în timpul lucrului cu Poarta sau Rețeaua.

În starea Neutralității Divine, când invocați cea mai înaltă lumină, cele mai înalte activări, accelerarea celei mai înalte linii temporale Christice posibile, în cele mai înalte interese ale Ascensiunii, voi deveniți un canal pur al Sursei prin intermediul Sinelui Multidimensional. Are loc o fuziune a conștiinței și această practică constantă ne-a pregătit pentru ceea ce este pe cale să se desfășoare. Cei care urmează o cale a Ascensiunii, intenția de serviciu pur și calm, rezonarea clară prin centrul Inimii Christului Cosmic Solar este cheia pentru a primi ceea ce a fost activat pe această planetă. Potrivirea vibrațională cu intenția pură.

Focalizarea Solară: Poarta voastră Solară interioară

În scopul de a crea întruparea Christică, torusul din centrul Inimii voastre devine un generator Solar în timpul procesului vostru de Ascensiune. Acesta este modul în care noi comunicăm cu Soarele, Preaiubiților. Aspectul Solar interior se conectează cu ADN-ul stocat în Soare (și în Marele Soare Central pentru Maeștrii Păzitori ai Porții) și permite accesul la marele proiect Galactic al Ascensiunii. Acest proces are legătură cu accesarea și întruparea Sinelui nostru Creator. Mulți dintre voi experimentați reunificarea cu multe dintre aspectele Mai Înalte ale Sinelui care sunt profund implicate în traiectoria cosmică a acestei planete și a sistemului Solar. Acesta este un proces co-creator sclipitor cu tărâmuri mult mai înalte de conștiință, motiv pentru care este subliniată creația responsabilă. Schimbările magnetice ale acestor Porți susțin manifestarea la nivel cristalin; puritate, divinitate și focalizare-laser pe crearea experimentării Noului Pământ pentru toată lumea. Orice ce ocolește centrul Inimii Solare va crea dizarmonie pentru acel creator în această nouă frecvență. Acest lucru se aplică atât creațiilor individuale cât și celor colective; amplificarea intenției este revelarea profeției în desfășurare chiar acum.

Aspectele Solare care sunt afectate de această Poartă includ:

- Aspectele Solare ale Inimii OMenești: nu ratați activarea pentru interferențe. Deschideți-vă la noul nivel.
- Templele Solare din interiorul și de deasupra planetei: amintiri ale acestor structuri prezente prin nivele de Familia Stelară sau Gardian.
- Aspecte Solare cristaline în straturile de cristal: Programați-vă și folosiți-vă cristalele pentru a menține și activa această intenție. Puneți-le în Pământ, formați-vă rețele de cristale în spațiul vostru pentru această Poartă specială.
- Aspecte Solare ale Apei: Elementalii Apei sunt capabili să transmită instantaneu aspecte Solare, atât în corp cât și în/pe Gaia.
- Aspectele Solare ale Christului Cosmic: Folosiți-vă ADN-ul pentru a biloca aceste aspecte în corpul și câmpurile voastre. Reactivați-vă Sinele Maestru; mulți dintre voi știu cum să facă acest lucru și îi vor activa pe alții prin intermediul rețelelor Inimii OMenești ca Sori ai lui Dumnezeu.

Maeștrii, Uniți-vă pentru acest Pasaj Divin

22 – 25 Februarie ne activează pentru declanșarea eclipsei Solare. Foarte multe ne sunt disponibile atunci când ne unim în serviciu. Amintiți-vă că piesa finală a acestui puzzle trebuie să o punem împreună ca Unul. Nu putem forța mâna lui Dumnezeu, cu toate acestea Meditațiile noastre Unite și eforturile bazate pe inimă de a crea Noul au adus poarta stelară care va declanșa traiectorii ale unor linii temporale mult mai înalte pentru întreaga populație. Lăsați ca acest nivel al Voinței Divine să curgă prin voi în timp ce lucrați cu rețelele. Acesta este un mecanism al simțirii centrului Inimii și vă puteți simți mult mai Solari deoarece acesta activează prin intermediul rețelei Inimii OMenești. Este momentul să eliberați întunericul personal și colectiv de rolul său în Ascensiunea noastră. Focalizați-vă pe dezvăluirea Spirituală și fiți martorii adevărului pentru ceea ce se desfășoară: Paharul a fost și este, întotdeauna, plin. Schimbați-vă sentimentele despre tot în iubire, iertare, recunoștință și sărbătorirea acestui angajament extraordinar de Ascensiune.

Arătători de cale, susțineți un spațiu imens în care OMenirea să poată păși. Accelerarea are loc printr-o intenție unificată și co-crearea experiențelor mai înalte. Participați la Meditațiile Unității săptămânale de duminică; energiile eclipsei vor susține integrarea experiențelor de întrupare din timpul Porții din această săptămână. Haideți să invocăm experimentarea noastră mai înaltă a Ascensiunii ca o singură forță unificată a Sursei.

În Iubire, Lumină și Serviciu,

Sandra


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.