luni, 27 februarie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 26 Februarie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Dragi cititori, ne întâlnim în iubire cu voi în aceste vremuri de aparent atât de mare agitație. Nu vă fie teamă, deoarece totul este așa cum este nevoie să fie pentru evoluția și creșterea celor mai mulți dintre voi. Acesta este un timp de confuzie chiar și pentru aceia dintre voi care sunt treziți, făcându-vă pe mulți dintre voi să vă întrebați dacă chiar există sau nu un proces de ascensiune în derulare.  

Sunteți martorii primilor pași în trezire ai celor care până acum au acceptat drept adevăr tot ceea ce le-a fost spus de către guverne, biserici și așa-zișii experți. Ochii interiori încep să se deschidă și din acest moment plăpânzii muguri ai conștientizării încep să se deschidă. Mulți își dau brusc seama că o mare parte din ceea ce au acceptat fără nici o îndoială nu a fost pentru binele majorității, ci a fost mai degrabă pentru binele câtorva.

Observați cum mulți încep să se ridice pentru ei înșiși și să ceară răspunsuri. Lumina începe să strălucească asupra celor care stau ascunși confortabil în programele lor de serviciu pentru sine și nu au răspunsuri – împăratul (iluzia lumească) este recunoscut în cele din urmă ca fiind în pielea goală.

Obișnuiți cu ascultarea oarbă, mulți aflați în poziții de putere nu sunt pregătiți să fie interogați și nici nu se simt obligați să răspundă. Supunerea oarbă este o fațetă a energiei vechi care se dizolvă rapid în prezența frecvențelor mai înalte ale Luminii care aduc acum adevărul împuternicirii individuale în conștiința lumii.

Pe măsură ce majoritatea începe să-și recunoască și revendice puterea înnăscută, acest lucru crează o mare frică în cei care se simt confortabil și profită de starea de lucruri existentă. Acest lucru îi face să răspundă așa cum știu, cu uneltele unui sistem de credință trei dimensional – represiune, violență și pedeapsă.

Revendicarea puterii înnăscute este unul dintre primii și cei mai puternici pași ai călătoriei evolutive, dar mulți încă nu înțeleg pe deplin ce este ceea ce încep să simtă. Deoarece indivizii pot să-și exprime doar starea lor de conștiință actuală, voi sunteți martorii unui val de acțiuni care reflectă conceptele rezolvării, unele pașnice, altele nu.

Nu vă fie teamă dragilor, pentru că totul este așa cum este nevoie să fie acum. După cum am mai spus, acest lucru nu înseamnă că indivizii treziți nu pot lua poziție atâta timp acțiunile sunt făcute cu intenția serviciului, de a da exemplu și a oferi iubire necondiționată în scopul de a-i ajuta pe alții să se trezească la metode mai înalte de rezolvare.

Dorim să vorbim despre iubirea în acțiune, iubirea care nu este o simplă emoție sau o conștientizare, ci iubirea exprimată în exterior prin cuvintele spuse sau acțiunile întreprinse. La fel ca și în cazul tuturor acțiunilor, intențiile setează energia pe care curge activitatea. Când iubirea necondiționată este intenția din spatele unei acțiuni, aceasta va purta întotdeauna o rezonanță înaltă indiferent de cât de lumească ar putea să le pară altora.

Sunt momente în care cuvintele sau acțiunile dure sunt singurul mod în care un grup sau un individ poate înțelege că cuvintele sau faptele lor nu sunt acceptabile sau că ceea ce fac interferează cu binele sau libertatea altuia. Părinții fac acest lucru de fiecare dată când își disciplinează copiii.

Din nefericire, nu toate acțiunile dure se bazează pe iubirea necondiționată. Frecvent, disciplinarea copiilor, a deținuților, a membrilor bisericii sau a oricăror persoane aflate sub autoritatea altcuiva, nu este făcută pentru binele persoanei care este disciplinată așa cum ei își spun, ci este mai degrabă o scuză pentru a se deda la folosirea abuzivă a puterii în interesul celui care aplică disciplinarea.

Folosirea abuzivă a puterii este un instrument folosit de către cei care poartă în mod inconștient energiile nepotrivirii și a unei stime de sine scăzute. Exercitarea puterii asupra altuia fără iubire, le oferă acestor preaiubiți un sentiment fals de a avea tăria și puterea pe care toți o caută, dar care nu poate fi găsită decât în interior.

Iubirea în acțiune înseamnă să-ți acorzi timp să te întrebi ”De fac acest lucru? Pentru a pedepsi sau pentru a informa? Pentru a domina sau pentru a învăța? Sau pentru că eu aleg acum să exprim iubirea în toate acțiunile mele?”

Experimentând multe vieți pe Pământ, mintea și reflexele multora sunt încă programate, până când sunt curățate, să acționeze din frică, judecată și critică în situațiile nefamiliare. Aceste reacții sunt fie energii vechi care sunt încă active în memoria celulară, fie concepte învățate din această viață în ceea ce privește regulile 3D cum trebuie să fie totul pentru a fi corect.

Evoluția treptată și continuă a omenirii este ușor de recunoscut prin observarea modului în care ”regulile” unei generații par vechi și prostești următoarei generații și apoi se schimbă complet. Atât de multă suferință inutilă a avut loc în trecut și mai continuă și astăzi din cauza ”regulilor” impuse asupra unui ne-împuternicit de către cineva din ”autoritate” fie că este vorba de politicieni, conducători ai bisericii, părinți sau copii adulți.

Atunci când reacționați negativ la vreo persoană, loc sau eveniment, faceți o pauză și acordați-vă timp să vă întrebați ce v-a făcut să reacționați în acest fel. ”Ce cred că mă face să mă simt în felul acesta? Este adevărat?” Reacțiile negative sunt învățătorii și binecuvântările voastre, servindu-vă ca instrumente pentru a vă ajuta să descoperiți ceea ce mai dețineți în sistemul vostru de credință, îngăduindu-vă ca apoi să curățați și să eliberați tot ceea ce găsiți.

Acesta este cel mai puternic timp de pe Pământ. Energiile Luminii cu o frecvență înaltă curg pe și în planetă și sunt disponibile tuturor. Aceste energii afectează pe toată lumea, permițând recunoașterea cu ușurință a tot ceea ce nu rezonează cu iubirea universală. Conștiința universală se află în chinurile dureroase ale nașterii împuternicirii individuale. Ea se naște acum, astăzi, în lumea din jurul vostru.  

Iubirea necondiționată trebuie adusă în fiecare acțiune, oricât de banală ar putea părea. Să deschizi ușa pentru cineva în timp ce recunoști în tăcere că este o ființă divină vă face un Lucrător în Lumină și face ca acest gest simplu să poarte o frecvență spirituală. Același act de a deschide ușa pentru cineva atunci când este făcut dintr-un sentiment de datorie sau concepte de separare, nu curge cu aceiași energie, deși va părea la fel.

Acțiunile de serviciu făcute fără nici o conștientizare a unimii (iubire necondiționată) sunt o fază foarte importantă a călătoriei pentru că ele sunt primii pași către atingerea unei conștiințe a unimii. Toate acțiunile de serviciu sunt în realitate iubire, chiar dacă persoana care acționează este departe de a-și da seama de acest lucru.

Este necesar ca fiecare individ să trăiască numai din cea mai înaltă stare de conștiință atinsă. Dacă o persoană alege să trăiască dintr-o stare de conștiință mai joasă decât cea pe care a atins-o (prefăcându-se, pentru a-i face pe plac altcuiva), va experimenta vină și neliniște pentru că este ieșit din sincronizarea cu sinele/SINELE său interior.   

Intenție – intenție – intenție – dragilor. La început este nevoie să fiți conștienți de intențiile din spatele fiecărui cuvânt și fiecărei acțiuni, dar va sosi în curând momentul în care nu va mai fi nevoie de acest efort conștient pentru că practica voastră a devenit starea voastră de conștiință atinsă lăsând ca toate acțiunile să curgă în mod automat în fluxuri de iubire necondiționată.

Atingerea unei conștiințe a unimii cu totul în UNUL este scopul călătoriei spirituale. Mulți dintre voi sunteți deja acolo și ați descoperit că rareori mai reacționați la situații așa cum ați făcut-o cândva. Ați devenit arătători de cale și momentul pentru arătarea căii este foarte aproape pe măsură ce mulți devin cu rapiditate pregătiți să le fie arătată.

Riturile și ritualurile religiilor organizate sunt pur și simplu instrumente – unele eficiente și unele nu, create de obicei de oameni bine intenționați, nu de Dumnezeu, cu scopul de a-i informa despre adevăr (conceptul lor despre acesta). Fiecare suflet ajunge în punctul în care nu mai există nici un beneficiu din a continua practicile religiilor organizate pentru că a ajuns la înțelegerea că singura biserică adevărată se află în interior. Acest lucru nu înseamnă că activitățile bisericești nu mai pot fi împărtășite cu prietenii sau să vă bucurați de ele, dar nu mai există credința că acestea sunt necesare.

Toate religiile organizate încep cu mesaje ale adevărului recepționate și predate de către un individ care a atins o stare de conștiință foarte evoluată. Cu toate acestea, în decursul unei generații sau două, puritatea mesajelor originale se pierde întotdeauna și ele încep să fie falsificate.

Acest lucru se întâmplă atunci când puritatea învățăturilor originale este interpretată și apoi predată de către cei cu o stare de conștiință mult mai puțin evoluată. Acești învățători, preoți, figuri ale autorității pot dori binele, dar din cauza incapacității lor de a înțelege adevărata semnificație a adevărurilor mai profunde așa cum au fost ele predate de către învățătorul inițial, ei predau concepte, nu adevărul.

Încă mai sunt unii care au nevoie de ghidarea și structura religiei organizate ca să-i ajute să învețe cum să se comporte, dar fiecare suflet atinge un punct în care învățăturile care le sunt prezentate de către alții se simt vechi și – aveți încredere în acel sentiment. Adevărul stă liniștit în interior, așteptând să fie recunoscut de fiecare persoană, pentru că unde altundeva ar putea fi Adevărul, voi fiind ceea ce sunteți – Conștiința Divină însăși, tot ceea ce este.

La un moment dat fiecare persoană trebuie să se oprească din căutarea adevărului în afara sinelui. ”Adevărul” așa cum este predat de alții, nu se poate ridica niciodată mai sus decât starea de conștiință atinsă de către învățătorul care este adeseori bine intenționat, dar mai deține încă multe credințe trei dimensionale.

Un învățător spiritual adevărat întotdeauna va îndruma și învăța elevul să caute în interior, singurul loc în care poate fi găsit adevărul. Acesta este scopul meditației, naturii și a practicării liniștii care liniștește mintea astfel încât încă micuța voce interioară să poată fi auzită.

Călătoria evolutivă este pur și simplu procesul de aducere aminte a cine și ce sunteți deja, prin experimentarea separării. Fiecare strop de realizare atinsă trebuie apoi trăit și exprimat așa ca fructul care pare a apărea de nicăieri în pomul fructifer. Dacă fructul nu este cules, el rămâne neexprimat și putrezește.  

Lăsați ca fructele conștientizării voastre să curgă din abundență fără frică în fiecare situație purtate de fluxurile iubirii necondiționate.


Noi suntem Grupul Arcturian 2/26/17


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.