luni, 13 februarie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 12 Februarie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Dragii noștri, dorim să ne exprimăm felicitările pentru curajul pe care îl aveți în fața multelor probleme care par să fie în opoziție cu pacea și armonia pe care ați așteptat-o. Să nu vă îndoiți vreodată că ceea la ce asistați este procesul necesar pentru ca o lume să se trezească. Rămân cei care au nevoie de experiențe puternice pentru a se trezi sau să treacă puțin dincolo de a se complace. Mulți rămân blocați în lipiciul iluziei.

Adevărata esență a fiecărui individ este Divină, indiferent de modul în care ar putea acționa sau cred că ar fi ei înșiși. Fiecare care trăiește pe Pământ a ales să experimenteze un sentiment de separare în scopul de a-și aminti Unimea. Cu toate acestea, de-a lungul drumului de multe vieți, mulți s-au pierdut în experiențele separării și au ajuns să fie hipnotizați creând din neatenție o conștiință colectivă a dualității și separării – sistemul de credință trei dimensional.

Observați și fiți recunoscători pentru tot, pentru că voi sunteți martori la trezirea maselor și dezintegrarea vechiului. Este ceea ce omenirea a dorit și a adus în manifestare. Cei care trăiesc cu ochii închiși încep să și-i deschidă, iar cei cu ochii deschiși deja, văd mult mai clar. Cu toate acestea, fiți atenți la orice judecată pe care ați putea-o avea în ceea ce privește cum ar trebui să apară procesul de trezire.

Acesta este un moment puternic în care să trăiți pe Pământ dragilor, pentru că Lumina și ajutorul care vin din cealaltă parte nu au fost nicicând mai intense sau mai disponibile maselor. Să știți că voi ați ales să profitați de aceste vremuri în scopul de a evolua personal, iar apoi să-i ajutați pe alții prin munca voastră, cuvintele voastre sau pur și simplu prin susținerea luminii.

Este momentul să discutăm din nou despre această putere. Toată frica se bazează pe credința că ceva are putere asupra altceva, fie că-i vorba de corp, germeni, legi, persoane, circumstanțe de tot felul, sau chiar un Dumnezeu al judecății care vă privește de sus. Frica a devenit naturală pentru oameni pentru că ei au trăit multe vieți scufundați pe deplin în dualitate și separare, toți au fost bine educați de către experiențele lor. Frica păstrată încă în memoria celulară va continua să se manifeste de-a lungul vieților până când este curățată, manifestându-se fără vreun motiv sau cauză aparentă.

Voi sunteți pregătiți să vă dați seama de și să îmbrățișați faptul că noile timpuri sunt deja aici, nu vor veni cândva în viitor. Este momentul să acceptați că falsele concepte și credințe indiferent cât de familiare v-ar fi, trebuie lăsate în urmă dacă doriți să evoluați mai departe, așa cum un copil își lasă în urmă jucăriile atunci când ajunge la maturitate. Ați evoluat dincolo de nevoia de a continua să căutați sau să depindeți de instrumente care să vă ajute să vă treziți – ați ajuns.

De-a lungul a vieți de învățare, unele bune și unele nu atât de bune, ați ajuns în cele din urmă la cea mai evoluată parte a călătoriei voastre care implică procesul de decuplare de la un sistem de credință trei dimensional cu toate puterile sale aparente, dacă este să vă revendicați și să intrați în propria voastră putere ca și expresii spirituale.

Tot ceea ce este, este UNA/UNUL și puteți numi UNUL tot ceea ce doriți. Pentru că există doar unul din ACESTA, orice ar fi acesta. Astfel, ACESTA trebuie să fie singura lege, realitate, cauză, sursă, substanță, etc. completă și întreagă în și ca ACESTA ÎNSĂȘI. În realitate nu există nici o cale ca cineva să poată avea putere asupra voastră pentru că voi sunteți deja întruparea uneia și singurei puteri care există. Asta este, cu excepția cazului în care nu credeți acest lucru …

Asta înseamnă că orice aparență exterioară ce pare a avea putere asupra voastră, trebuie să fie iluzorie. Iluziile sunt formate de minte, se formează în mințile condiționate de credințele în bine și rău, dualitate și separare. Pentru că există doar UNUL, toți văd aceleași imagini.

Manifestările sistemului de credință trei dimensional reflectă fie frică, fie fericire (dualitatea). Să știți că aparențele bune sunt la fel de iluzorii ca și cele rele. Așa funcționează pentru toată lumea pentru că există numai UNUL, până când individul alege să iasă de sub umbrela iluziei colective și își începe călătoria spre libertate.

DOAR O SINGURĂ PUTERE este absolutul, dar ca cineva să pretindă acea stare de conștiință înainte ca ea să fie atinsă este foarte uman. Nu vă repeziți afară în traficul aglomerat strigând ”Dumnezeu este singura putere, nimic nu mă poate omorî” pentru că o cunoaștere intelectuală a adevărului nu-l face să fie adevărat pentru voi. Cunoașterea unui adevăr absolut este primul pas, urmat de practicarea și integrarea lui până când acesta devine o stare de conștiință atinsă și poate fi trăită cu ușurință fără nici un efort.

Niciodată nu vă forțați sau să opuneți o rezistență rigidă vreunei frici care ar putea părea că mai are putere asupra voastră. Fiecare om mai poartă încă (dar curăță acum) vechea memorie celulară a experiențelor înfricoșătoare ale trecutului. Fricile demult îngropate se manifestă adeseori atunci când curățați, așa că dacă se întâmplă acest lucru nu vă panicați, recunoașteți-o ca și pe frica voastră personală sau vedeți-o ca și pe ceva de care să vă scăpați, lăsând-o pur și simplu să curgă prin voi și apoi afară.

În general, atunci când apar emoții de frică, furie, frustrare, etc. lăsați-le să fie în timp ce vă iubiți și recunoașteți că ele vă ghidează către o mai profundă examinare a sistemului vostru de credință – ”Ce este ceea ce cred și mă face să mă simt așa? Este acest lucru adevărat?”

Începeți să recunoașteți și să practicați Unimea, știind că dacă există numai UNUL, atunci nu poate exista nimic în afara acelui UNU. Într-O Conștiință Divină există numai completitudine, armonie, pace, bucurie, abundență pentru că acest UNU se auto-susține și auto-întreține fără ca ceva să fie în opoziție cu ACESTA – numai dacă credeți că este.

Atunci când indivizii se decuplează de la a da putere exteriorului, frica și alte emoții negative încep pur și simplu să dispară pentru că singurul lucru care le-a susținut a fost o credință în ele. Acest lucru nu înseamnă că imediat întreaga lume va fi liberă, dar pe măsură ce voi vă eliberați, Lumina voastră adaugă în mod automat mai multă Lumină colectivului pentru că există numai UNUL.

Lumina este modul în care sunt percepute frecvențele mai înalte cu ochiul liber, dar energia poate fi simțită la toate nivelele. Vibrațiile mai joase și lente sunt simțite grele și dense și sunt simțite cu ușurință în unele locuri – locuri din care de obicei doriți să plecați repede chiar imediat după ce ați intrat chiar dacă alții s-ar putea să nici nu le observe. Frecvențele mai înalte ale iubirii necondiționate și adevărului apar ca și o Lumină clară și strălucitoare și sunt experimentate ca și bucurie, pace, armonie. Cu cât mai conștienți deveniți de cine și ce sunteți, cu atât mai strălucitor și mai rafinat va deveni câmpul vostru de energie.

Acesta este motivul pentru care îngerii și ființele ascensionate sunt văzute ca Lumină și motivul pentru care sfinții sunt întotdeauna portretizați cu halouri de lumină care reflectă câmpul de energie înalt vibrațional al unei conștiințe evoluate. Vă spunem acest lucru pentru că din ce în ce mai mulți dintre voi începeți sau veți începe în curând să vedeți și să auziți energiile și ființele mai înalt dimensionale.

Pe măsură ce câmpul de energie al cuiva devine mai rafinat, apare treptat abilitatea de a se alinia cu energiile asemănătoare din dimensiunile mai înalte – energii despre care până acum ați putut doar citi, crezând că ele sunt separate și de neabordat așa cum se întâmplă atunci când nu sunteți în măsură să vă aliniați cu ele.

Capacitatea de a rămâne în adevăr în ciuda circumstanțelor este ceea ce dizolvă aparențele. Tot ceea de ce deveniți conștienți, este în realitate o idee spirituală într-O Conștiință Divină (amintiți-vă că ACEASTA este tot ceea ce este și, prin urmare, nimic nu poate fi separat de UNUL). Modul în care adevărul este înțeles depinde în totalitate de starea de conștiință a individului, care la început reflectă pur și simplu sistemul de credință colectiv.

Realitatea Divină nu se schimbă niciodată, fiind menținută de Legea Divină. ACEASTA doar ESTE. Felul în care ACEASTA este înțeleasă și trăită depinde de cât de complet este condiționată și programată mintea cuiva (o cale de conștientizare).

De exemplu, violența față de alții este în realitate o interpretare de rezonanță joasă a curgerii constante a energiei care are loc între tot ceea ce este în UNUL. Când această conectare energetică este interpretată de o minte puternic programată de o conștiință a separării, ea se exprimă în exterior ca și forme de o rezonanță scăzută, distorsionate și hipnotizate despre care făptașul crede în mod inconștient că-i oferă soluții.

Fiecare individ, indiferent în ce punct s-ar afla în călătoria sa evolutivă, caută pace și iubire pentru că pacea și iubirea este adevărata natură a fiecărui suflet. Cu toate acestea, modul în care fiecare se străduiește să atingă acea pace și iubire este individual. Până și criminalul crede că el face ca lucrurile să fie mai bune într-un fel.

Dorința de împuternicire de sine s-a trezit, dar majoritatea o caută încă prin intermediul soluțiilor trei dimensionale. Cu toate acestea, lucrurile stau așa cum ar trebui să stea acum, pentru că mulți sunt de-abia începători pe calea către împuternicirea de sine. În curând veți fi foarte ocupați pentru că mulți dintre cei ce se trezesc acum vor fi atrași de Lumina voastră căutând să știe ceea ce voi știți deja. Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre voi ați trecut prin ceea ce ați trecut până acum, v-ați pregătit.

Rămâneți centrați în fiecare moment, ținându-vă de adevăr în ciuda aparențelor exterioare care ar putea bate la ușa conștiinței voastre ca să-i dați voie să intre. Lumina adevărului este menținută de legea Divină, în timp ce iluziile sunt menținute numai de credința în ele. Întotdeauna frecvențele mai înalte le înlocuiesc și dizolvă pe cele mai joase și acesta este modul în care voi ajutați lumea să evolueze.

Pentru că voi ați ales să ajutați la trezirea lumii și sunteți cu conștientizarea înaintea maselor, uneori ar putea să vi se pară că sunteți singuri, că nu sunteți ascultați sau chiar respectați de cei din jurul vostru care încă sunt convinși că lumea trei dimensională este singura realitate.

Dacă vi se întâmplă acest lucru, rezistați tentației de a vă apăra și pur și simplu zâmbiți, amintindu-vă că viața pe Pământ nu are legătură cu depășirea unei puteri cu o alta prin cuvinte sau acțiuni, ci este mai degrabă o călătorie de trezire la realizarea UNEI PUTERI.

Cum rămâne cu moartea? Trebuie să vă gândiți la asta. Moare sau poate cineva muri cu adevărat? Fiecare dintre voi și fiecare persoană de pe Pământ a făcut-o de sute de ori. Nu există moarte – punct. Acest lucru este adevărat și pentru animale, și ele evoluează.

Acesta este un timp nou, vechiul este terminat dar refuză să plece fără multe țipete și lovituri.

Restul este ceea ce este în ciuda tuturor aparențelor. Faceți orice sunteți ghidați să faceți, fie că este vorba de semnarea unei petiții, a participa la marșuri sau pur și simplu a susține în tăcere Lumina. Orice alegeți să faceți trebuie să poarte intenția de a ajuta la trezirea altora la puterea lor înnăscută și să nu fie doar o rezistență opusă vreunei puteri exterioare.

Intenția este o energie subtilă dar puternică care este implicată în fiecare acțiune a voastră de la cele mai simple decizii la cele mai importante. Întrebați-vă întotdeauna ”Care este intenția mea?” Dacă intenția voastră este să opuneți rezistență la ceva ce credeți că are putere asupra voastră, atunci sunteți în vechea energie. Dacă intenția voastră este să deveniți mai împuterniciți sau să-i ajutați pe alții să devină așa, atunci acțiunile voastre vor avea la bază o înaltă frecvență a Luminii.

Intenția setează energia pentru toate acțiunile și cuvintele, oricât de banale ar putea să pară.

Acțiunile ar putea să pară la fel pentru observatori, dar vor curge cu o vibrație energetică capabilă să ridice pe oricine este receptiv la ea dacă vine dintr-o conștiință a adevărului și a împuternicirii.

Cei treziți sunt arătătorii de cale și voi sunteți aceia.


Noi suntem Grupul Arcturian 2/12/17


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.