sâmbătă, 25 februarie 2017

Intensificarea – Consiliul


Prin Ronald Head

Unii dintre voi experimentați disconfort în acest moment. Nu că înainte nu ați fi făcut-o. Dar de data asta pare a fi brusc și mult mai intens. Unii dintre voi, când auziți acest lucru, credeți că numai voi ați trecut prin asta. Ne pare rău, dar sunt extrem de puțini care nu mai nici o curățare de făcut. Îi arătăm canalului nostru o imagine cu un săritor de schi care și-a dat drumul să alunece pe trambulină în jos.

Unii dintre voi s-ar putea să fi urmărit aceste mesaje de ceva vreme, vă vom spune că v-ați pregătit pentru schimbările care v-am spus că vin. V-ați dat drumul să alunecați un pic în jos, ca să spunem așa. V-ați pregătit pentru finalul cursei la care veți ajunge. Dar veți ajunge la finalul cursei voastre la momentul potrivit pentru voi. Nu va fi aceiași zi ca și pentru vecinul vostru, cu atât mai puțin aceiași cu a celui care este la jumătatea cursei în jurul globului. V-ați pregătit pentru ceea ce veți avea nevoie acolo unde sunteți.

Dar gândiți-vă la următorul lucru. S-ar putea să vă apropiați de finalul cursei și să descoperiți că totuși mai aveți încă unele bagaje finale de care este nevoie să vă debarasați. Nu veți putea face cel mai bun salt al vostru cărând o povară de care nu aveți nevoie, nu-i așa?

Acum, nu aveți nevoie să cărați cu voi toate lucrurile înglodate în acea mizerie. Doar uitați-vă la ele gândind ”Oh, lucrurile alea vechi!” Și aruncați-le. Dacă există în ele o lecție pe care o puteți vedea, puneți-o în buzunar. Dar aruncați bagajul.

Capătul trambulinei se apropie cu repeziciune de voi. Aplecați-vă în săritură și mirați-vă cât de departe veți zbura.

Aceia dintre voi care simțiți că nu sunteți atinși de acest mesaj, vă spunem următorul lucru: fie ați făcut deja saltul, fie sunteți la linia de start pentru a vă începe cursa. Acesta este un moment de care nu va scăpa nimeni. Așa că, dacă ați ales să urcați pe acest munte, să știți că foarte curând va fi rândul vostru să săriți.

În timp ce fiecare dintre voi săriți, cei care se află dedesubt pe pământ vor vedea uimitorul vostru zbor. Îi veți inspira, iar mulți dintre voi ați fost de acord să-i învățați pe cei care vor dori. Mulți alții nu au făcut acest acord. Și acest lucru este, de asemenea, potrivit. Lăsați ca zborul vostru să spună totul.

Unii dintre voi aveți în minte o imagine cu felul în care va arăta zborul vostru. Vă gândiți ”Trebuie să arate așa.” Și s-ar putea să aveți dreptate. Dar să nu fiți surprinși dacă este destul de diferit și chiar mai mare decât v-ați fi gândit. Lăsați ca sufletul vostru să trăiască acest salt. Intelectul vostru, vă promitem, habar nu are. Voi nu ați coborât pe planetă cu scopul de a vă arăta intelectul. Ei bine, unii au făcut-o, desigur. Dar nu-i vedem pe mulți dintre aceștia citind acest tip de mesaje.

Acesta este motivul pentru care am ales această imagine. Aproape că a sosit momentul în care să vă lansați pe schiurile voastre și să vă dați voie să zburați. Antrenați-vă zilnic. Asta este Olimpiada voastră.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.