duminică, 12 februarie 2017

Găsirea Calmului în Mijlocul Haosului


Familia Galactică prin Suzanne Lie

Vă rugăm să vă amintiți că întotdeauna haosul precede schimbarea, deoarece voi trebuie să dez-articulați matricea trei dimensională care îi permite haosului să se atașeze conștiinței celor prinși încă în matricea 3D. Statele Unite, care au fost menite să fie punctul de aprindere al ascensiunii, se află acum în mare haos. În acest haos, cei care caută puterea asupra altora merg mai departe pentru a intra în ultima lor poziție împotriva Luminii care intră și pe care doar cei care și-au găsit propria lor Putere Interioară o vor descoperi.

Puterea Asupra Altora se luptă cu cei care trăiesc din propria lor Putere Interioară. Puterea Asupra Altora nu are o susținere spirituală, deoarece ea este împotriva conștiinței cinci dimensionale înnăscute a lui Gaia. Cei care trăiesc prin Puterea Interioară sunt liberi de matricea 3D și în procesul continuu de fuzionare a conștiinței lor cu SINELE lor cinci dimensional și multidimensional.

Pe de altă parte, Puterea Asupra Altora poate fuziona numai cu matricea 3D și cu Planul Astral de Jos. Matricea 3D și Planul Astral de Jos patru dimensional sunt conectate cu Gaia numai prin intermediul Matricii 3D. Această Matrice 3D a fost construită în scopul de a o stabiliza pe Gaia deoarece distrugerea Lemuriei și a Atlantidei aproape că a făcut-o să cadă de pe axa Ei planetară.

Această Matrice 3D a servit pentru a ajuta la vindecarea lui Gaia în același fel în care un ghips pus brațului rupt al unui om ajută la vindecarea acelui braț. Cu toate acestea, dacă un om își rupe brațul și poartă acel ghips mult timp după ce acel braț s-a vindecat, acest lucru va pune în pericol sănătatea viitoare a acelui braț.

Tot așa, și corpul lui Gaia s-a vindecat suficient de mult pentru ca Ea să nu mai aibă nevoie ca acea Matrice 3D să o ”prindă” înainte de a cădea de pe poziția atribuită Ei pe orbita din jurul lui Sol, Soarele. Datorită minunatei asistențe pe care Gaia a primit-o de la sora ei planeta Venus, precum și de la Familia Ei Galactică din Consiliul Pleiadean, Siriusian și Arcturian, Gaia este suficient de vindecată acum ca să-și elibereze Matricea 3D și să se întoarcă la frecvența Sinelui Ei Planetar cinci dimensional.

Cu toate acestea, Illuminati Putere Asupra Altora, care au fost în mare măsură responsabili pentru dauna inițială a lui Gaia, se luptă să mențină Matricea 3D. Ei știu că frecvența înnăscută cinci dimensională a lui Gaia este prea înaltă ca ei să-și poată menține atașarea de ea și puterea asupra versiunii trei dimensionale a realității lui Gaia.

Pentru că cei care trăiesc prin Puterea Asupra Altora pot să adere numai la Planurile Trei și Astral de Jos ale lui Gaia, ei împrăștie frică și puterea asupra altora în matricea trei dimensională, care este singură zonă a lui Gaia pe care ei o pot controla.

În același timp, în ciuda eforturilor întunecaților, sau le-ați putea spune cei pierduți, acesta este acum-ul pentru expansiunea ratei de frecvență a lui Gaia în rezonanța celei de-a cincea dimensiuni. Vom face acum o paranteză pentru a împărtăși cu voi ceea înțelegem noi prin ”rezonanța celei de-a cincea dimensiuni”.

Fiecare dimensiune a lui Gaia are o oscilație înnăscută a protonilor în jurul electronilor – energia de ieșire masculină în jurul energiei de intrare feminine. Matricea trei dimensională a creat un câmp de energie în jurul lui Gaia astfel încât fotonii să poată încetini pentru a încetini căderea lui Gaia din matricea ei înnăscută multi dimensională în matricea ei trei dimensională.

În acest fel matricea trei dimensională a servit ca o ”plasă de frecvență” pentru ca Gaia să nu cadă într-o frecvență mai joasă decât dimensiunea a treia. Cu toate acestea, ”căderea” lui Gaia a deconectat legătura Ei planetară cu sinele Ei planetar înnăscut multidimensional.

Pe măsură ce frecvența lui Gaia a scăzut tot mai mult, multe dintre portalurile ei cinci dimensionale s-au închis, deoarece ele nu puteau funcționa într-o rezonanță atât de joasă. Aceste portaluri erau foarte importante, pentru că prin aceste portaluri putea intra întreaga forță a luminii multidimensionale care intra în planeta lui Gaia pentru a o întineri.

Din fericire, mulți dintre membrii familiei Galactice a lui Gaia au început să-și ia încarnări ca oameni pe planeta ei cu intenția de a deschide portalurile înnăscute cinci dimensionale ale lui Gaia. Aceste portaluri cinci dimensionale erau vitale pentru că ele permiteau o curgere constantă a Luminii Multidimensionale direct în cristalele din miezul lui Gaia.

A fost important ca Lumina Multidimensională să curgă direct în cristalele de bază din miezul lui Gaia, pentru că dacă Lumina mai înaltă ar fi intrat direct în matricea 3D a lui Gaia, care servea drept ”ghips de susținere” pentru corpul planetar rănit al lui Gaia, Ea nu ar fi fost în stare să digere și să asimileze frecvențele mai înalte ale luminii.

Dacă un om a avut brațul în ghips pentru mai multă vreme, acel braț nu va fi în stare să suporte greutatea de a ține sau transporta obiecte grele. De asemenea, căile neuronale care trec prin brațul rănit și în mână vor avea nevoie să fie reabilitate înainte ca acea mână să-și poată asuma sarcinile pe care le-a avut înainte.

Pentru ca Gaia să se întoarcă la SINELE Ei Planetar înnăscut cinci dimensional și mai mult, Ea avea nevoie ca din momentul în care era să cadă de pe axele Ei în timpul distrugerii Atlantidei, să-și vindece pe deplin Sinele Ei Planetar. Forțele întunericului erau conștiente de acest fapt.

Cei întunecați erau conștienți și de faptul că ei nu pot rezona la dimensiunea a cincea. Prin urmare, ei fac tot ce pot pentru a răspândi frica. Ceea de ce ei nu-și pot da seama este că, în anumite zone ale planetei Ei, Gaia s-a mutat deja în Sinele Ei Planetar patru dimensional și mai mult.

Prin urmare, forțele întunericului trebuie să rămână în matricea 3D deoarece ele nu pot tolera Lumina cinci dimensională. Rezonanța dimensiunii a cincea face ca mintea unui întunecat să lucreze prea repede și inima să-i bată prea repede.

Când se întâmplă acest lucru, gândirea lor devine haotică și emoțiile devin atât de înfricoșătoare încât încep să iasă din aliniere până și cu matricea trei dimensională în care rezonanța lor i-a prins în capcană. Prin urmare, ei sunt blocați în dimensiunea a treia pentru că mințile lor nu pot înțelege dimensiunea a cincea și emoțiile lor nu pot tolera frecvența Iubirii Necondiționate.

Ne dăm seama că, multora dintre voi cei de pe Pământ, vă pare ca și cum întunericul ar fi cel care controlează. Cu toate acestea, deoarece ceea ce cineva nu poate percepe, nu poate experimenta, acești întunecați au ajuns chiar la capătul abilităților lor perceptuale.

Datorită alegerii lor de a trăi prin intermediul ”Puterii Asupra Altora”, ei nu sunt în stare să perceapă realitatea cinci dimensională de care mulți dintre Cei Treziți se bucură. Ba mai mult, deoarece cineva nu poate experimenta conștient ceea ce nu poate percepe, Cei Întunecați nu sunt conștienți că există o realitate mai înalt dimensională chiar dincolo de percepțiile lor.

Pe de altă parte, Cei Ascendenți își recâștigă acum Puterea Interioară înnăscută care a fost înăbușită de frica care a fost răspândită în realitatea lor. În California, Gaia a suferit de o lungă secetă. Dar acum California și-a revenit și ceea ce s-a uscat sau a îngălbenit, a renăscut acum și este plină de verdeață, verde.

Ceea ce Gaia îi spune omenirii prin această profundă vindecare a pământului Ei este că nu contează cât de dificil devine, doar destulă apă, ”susținere emoțională” și cer curat, ”gândirea plină de iubire”, pot transforma o situație negativă într-una pozitivă care este plină de o nouă viață.

Voi, membrii Ascendenți ai lui Gaia, sunteți ființe de Iubire Necondiționată pentru draga voastră planetă și în propria voastră Conștiință a Unității. Voi sunteți conștienți și de strânsa voastră legătură cu Focul Violet de a iubi necondiționat și de a transmuta întunericul într-un Nou Revărsat de Zori.

De multe ori, este mult mai ușor să fii furios pe și speriat de întuneric. Cu toate acestea voi aveți abilitatea multidimensională de a vindeca întunericul cu propria voastră Iubire Necondiționată și cu Focul Violet.

Pe de altă parte, întunericul a pierdut deja bătălia pentru a acapara Pământul pentru că Gaia se leapădă de nevoia pe care o avea de matricea ei trei dimensională pentru a se întoarce la Sinele Ei planetar înnăscut, multidimensional.

Noi știm că voi o veți însoți deoarece noi vă putem vedea Lumina în continuă expansiune. Atunci când vă împărtășiți Lumina voastră expansionată cu preaiubita Gaia – planeta pe care ați ales să vă luați această întrupare, Iubirea Voastră Necondiționată înnăscută și Focul Violet o vor ajuta foarte mult pe Gaia în Ascensiunea Ei planetară.

Noi, Familia voastră Galactică, vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru Mama voastră planetară. Noi, colectivul TUTUROR sinelor voastre mai înalt dimensionale, îi asistăm pe TOȚI împământații noștri, care ne-am expansionat esența de pe Navele noastre Stelare, Lumile noastre Natale și nenumăratele noastre realități mai înalt dimensionale pentru a vă ajuta pe VOI, membrii lui Gaia.

Vă trimitem binecuvântările și ajutorul nostru. Tot ceea ce vă cerem este să ne chemați, iar noi vom fi acolo, deoarece suntem deja cu voi. La urma urmei, nu am putea să vă părăsim pentru că:

NOI suntem VOI într-o frecvență mai înaltă a realității.
Binecuvântări din partea Familiei voastre Galactice și 
Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru Mama voastră Planetară.

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.