miercuri, 22 februarie 2017

Fractalul Fundamental


Această canalizare în direct a fost oferită de către Kryon prin Lee Carroll
în data de 11 Aprilie 2016 în Hot Springs, Arkansas

Salutări dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Am dori să vă acordați un moment pentru a onora știința din ziua de astăzi, de ieri, care a fost prezentată în acest loc [vorbind despre prezentările care au avut loc în cadrul conferinței].

Timp de 26 de ani v-am oferit din nou și din nou mesaje care poate că v-au sunat ciudat. Când v-am oferit adevăruri care nu au fost încă validate sau v-am spus lucruri care nu erau încă în fluxul gândurilor, ele au fost doar lucruri care nu aveau nici o bază. An după an, încetișor, unele dintre aceste lucruri au ajuns la fructificare, dar voi numai acum ați ajuns să vedeți mesajele lui Kryon validate în acest fel. Vreau să umplu golurile, numai un pic, în acest mesaj de final al acestei zile.

Știința, așa cum v-a fost predat în acest sfârșit de săptămână, este completă și este corectă. Pentru cei care nu au fost aici și doar ascultă/citesc acest mesaj, asta sună ca și o pagină ruptă dintr-unul din mesajele oferite de Kryon de-a lungul timpului. Cu ani în urmă v-am spus de cât de multă vreme se află omenirea aici. V-am dat linia temporală a omenirii din momentul pe care l-am numit însămânțarea de acum 200.000 de ani. V-am spus povești pe care, probabil, nu le-ați crezut în acel moment. V-am dat numere la care să vă uitați și v-am oferit chiar istoria voastră necunoscută să o luați în considerare. Este aici chiar acum, fiind validată în fața ochilor voștri: diagramele, graficele, cercetarea.

Oamenii de știință au ajuns doar la suprafața adevărului, oferindu-vă ce pot, și pentru un motiv bun. Adevărurile despre care ei vorbesc sunt lucruri care trebuie validate, dovedite și cercetate. Încă nu pot face acest lucru, dar pot să vă ducă până aproape de validare arătându-vă dovada. Dovada este mai evazivă, iar știința vrea dovezi. Așa că vă prezintă cercetarea care adună concluzii de bun simț și conectează punctele.

Într-adevăr, s-a demonstrat din nou și din nou că cercetarea ar indica faptul că din punct de vedere biologic nu este posibil ca voi să proveniți din ceva de aici de pe Pământ. Veriga lipsă rămâne lipsă. V-am spus acest lucru cu ani în urmă. V-am spus că întotdeauna va lipsi pentru că nu proveniți din nimic de aici, iar acum aceste cuvinte sunt ecoul a chiar învățăturilor din ultimele două zile. Acești profesori, oameni de știință, vă duc chiar aproape, dar nu vă spun ”cine” ar fi fost implicat în începuturile voastre. Ezoterica la toate astea este treaba mea, și voi începe să completez imaginea, care se va combina apoi cu știința.  

Oamenii de știință vă vorbesc despre fractali. Fractalii sunt calea întregii fizici, a întregii biologii. Dacă întrebați un fizician despre fractali, el vă va da toate detaliile matematice – de la mare la mic, mai mare, mai mic – și toate acestea reprezintă fractali ai asemănării. Biologii știu că totul merge de la mic la mare în fractali. Este pur și simplu modul în care lucrurile funcționează. Profesorul Gregg [Gregg Braden] vine cu cercetarea care este absolut, 100% corectă când începe să discute despre potențialul timpului de a se repeta pe sine însuși, ceva ce ați auzit toată viața în conversații. Este evident că, într-adevăr, pare să se repete, dar poate fi așa pentru că o face în moduri pe care încă nu le-ați descoperit? El are dreptate.

Aș vrea să vă duc la un alt nivel. M-am așezat în Turcia și v-am oferit un mesaj despre istoria necunoscută. Este un loc bun pentru ca acel mesaj să fi fost oferit. V-am spus că veți descoperi civilizații despre care nu aveți nici un fel de informații și că nu veți crede ce s-a întâmplat. V-am spus chiar și faptul că pe această planetă au existat un număr de civilizații înaintea voastră și că ele s-au încheiat în diferite moduri. Acum vine știința așa cum v-a fost prezentată astăzi cu același mesaj. Începe să se înfășoare în jurul ei însăși, nu-i așa dragilor? Ați auzit învățături despre lucruri ciudate, ezoterice de la mine timp de ani de zile, iar acum le auziți de la alții care începe să le valideze. Ele sunt acum discutate, descoperite și cercetate – și imaginea începe să se accentueze.

Aș vrea să vă vorbesc un moment despre fractalii de timp. Este dificil, dacă nu ați fost aici la conferință să treceți la pasul următor. Cu toate acestea, este important să știți ceea ce s-a spus pentru că noi am vorbit chiar despre aceste lucruri în trecut. Cuvintele noastre nu au inclus fractalii, dar am vorbit despre tipare și un sistem și o sincronizare în ceea ce se întâmplă.

Profesorul, Gregg, și-a făcut bine cercetările și a sugerat că ondulațiile timpului se întorc în ele însele. Ele se prezintă într-un fel care v-ar permite să prevedeți și să calculați când s-ar putea să apară din nou. Ele vin în așa fel încât se consolidează una pe cealaltă și s-ar putea să fie chiar mai puternice decât atunci când s-au produs înainte. Vedeți chiar mai clar faptul că matematica fractalilor vă arată că sunteți la capătul unui ciclu, cel despre care v-am spus. Are dreptate, și aveți și voi.

Mayașii v-au spus același lucru, și cei care au avut calendare ca și Mayașii cu o numărătoare atât de lungă, au spus același lucru. Aztecii și Toltecii au avut un calendar asemănător. Profeția a fost peste tot! Așa că, aici este marea întrebare: Ce vă oprește acum să repetați vechea istorie? Ea vine din nou peste voi și fractalii sunt acolo și istoria este clară. Tiparele sunt acolo și sunt aceleași din nou și din nou. De ce nu le veți mai repeta? De ce nu veți ajunge la un război final și să terminați încă o dată omenirea? Am de gând să vă explic acest lucru într-un mod ezoteric chiar acum.

Dragilor, există un fractal pe care am să-l numesc fundamental. Acest fractal nu a fost neapărat discutat ieri, dar sunt sigur că profesorul Gregg îl cunoaște. Uneori, când aveți de-a face cu discuția despre modelare și repetiție, aveți ceva ce pare a fi invizibil, pentru că acesta nu este perceptibil în conștiința voastră umană normală. Fractalul fundamental de început a timpului este cel pe care se clădesc ceilalți. El este începutul, valul fundamental, iar eu vi-l voi arăta. Totul rezonează la fundamental în multipli. Am să vă dau câteva numere pe care să le luați în considerare.

Fractalul fundamental al timpului vostru pământesc este precesiunea echinocțiilor planetei. Toate undele potențialelor izvorăsc din aceasta. Această precesiune este cauzată de o oscilație fizică a planetei, care durează 25.630 de ani. Atâta timp durează un ciclu, sau o oscilație, pentru a se întoarce la început. Pentru că este atât de lung, el poate varia cu până la 1%, dar nu cu mult mai mult. Cei 25.630 de ani sunt măsura oscilației planetei.

Dacă luați calendarul Mayaș cu numărătoare lungă, atunci exact cinci calendare Mayașe s-ar potrivi într-o oscilație de 25.630 de ani. Numărătoarea lungă așa cum este descrisă de către Maya este 5.125 de ani. Asta s-a întâmplat să fie și durata de timp pe care civilizațiile voastre anterioare necunoscute despre care am vorbit au ținut-o înainte de a se fi anihilat una pe cealaltă. Și totul începe să capete sens. Fractalul fundamental, dragilor, este cheia motivului pentru care acest ciclu este diferit. Este pentru că voi stați la sfârșitul și la începutul – punctul central al precesiunii echinocțiilor. Este primul pentru omenirea modernă. Timpul nu se întoarce pur și simplu înapoi așa cum a făcut-o înainte. Acesta este centrul. Aceasta este prezicerea străbunilor și a Mayașilor și acesta este motivul pentru care vechiul calendar se oprește acum și începe din nou cu o altă numărătoare lungă. 

Acest centru fundamental, precesiunea echinocțiilor, oferă o energie pe care nici unul dintre ciclurile de dinainte nu au oferit-o. Există o permitere în acest ciclu fractal central ca voi să-l mutați și să-l schimbați. Dovada acestui lucru sunt toți jolly-jokerii pe care îi vedeți peste tot în jurul vostru. Ați început deja! Căderea Uniunii Sovietice este un exemplu bun de jolly-joker. Este o schimbare a naturii umane pentru a începe un proces armonios de a pune lucrurile laolaltă în loc să le împrăștie în toate părțile. Acest lucru este deosebit de profund atunci când îl vedeți făcut de acele națiuni ale planetei care au fost în dușmănie secole de-a rândul. Asta este diferit! Asta este nou! Nu se va repeta așa cum a făcut-o în trecut.

”Ei bine, Kryon” spun unii, ”ai vorbit despre niște valuri de și fractali care își fac apariția și care sunt periculoși. De fapt, este vorba un mare ciclu care începe în 2017 și care arată a fi de rău augur.” Dragilor, am să vă dau un motiv principal pentru care acesta este acum diferit de celelalte numărători lungi repetitive. Există o fereastră de 36 de ani pentru precesiunea echinocțiilor. Fereastra este de 18 ani spre centru [care a fost 21 Decembrie 2012] și 18 ani pentru ieșirea din ea. Voi sunteți încă în ultimii 18 ani. Sunteți încă în energia reziduală a ultimei numărători lungi. Fractalii timpului sunt acolo încă și mai sunt simțite încă potențiale importante. Într-adevăr, ele se mai pot produce încă, dar este mult mai mult de atât și despre asta vreau să vă vorbesc acum. Acesta este un lucru dintre multe altele care va face ca de această dată lucrurile să fie diferite. Haideți să punem din nou întrebarea principală: Ce face ca lucrurile să fie atât de diferite de data asta?

Voi sunteți centrați pe predicțiile din vechime și sfârșitul ciclului fundamental de 25.630 de ani. Și numai acest lucru dă acestui timp o energie specială, dar asta nu e tot. Cu mai mult timp în urmă, v-am spus cine v-a însămânțat și am vorbit despre evoluția conștiinței Umane care începe acum, după ce a stagnat atât de mult. V-am spus că Pleiadeenii sunt sursa actualului vostru ADN (și veriga lipsă). V-am dat o canalizare numită ”Factorul Compasiune” ca voi să știți care este diferența reală și ceea ce va schimba cu adevărat omenirea – compasiunea. Cu toate acestea, voi sunteți atât de liniari și de 3D încât spuneți ”Se va schimba chimia ADN-ului? Putem vedea cum se schimbă?” Răspunsul este desigur că se va schimba, dar nu așa cum credeți voi.

Vine metafora: Fermierul are un câmp pe care l-a lucrat ani de zile. Vine acasă și anunță, ”Este un nou tip de cultură de cereale. E un tip minunat de cultură și va crește în curând.” Veți ieși afară să vedeți dacă pământul s-a schimbat? Nu. Sămânța este cea care s-a schimbat. ADN-ul nu este ceea ce credeți voi și această informație v-a fost dată ieri [referindu-se la informațiile oferite de Dr. Bruce Lipton]. ADN-ul nu este un grup de chimicale statice, neschimbătoare. În schimb este tiparul cadru pentru corpul Uman, este pământul în care cresc semințele aflate în evoluție, iar semințele reprezintă conștiința voastră, nu chimia. Așa că, nu studiați chimicalele uitându-vă după evoluția Umană. În schimb, studiați schimbarea conștiinței planetei. Și asta nu este tot.

Vreau să începeți să vă folosiți logica spirituală, ceva ce va fi mai evident în timp. Pleiadeenii sunt părinții voștri creatori, sămânța-spirituală. Simplu. Cea mai mare parte a Pământului nu va crede acest lucru. Povestea acceptată a creației voastre sună chiar așa, chiar și sincronizarea este aceiași, dar nu poate fi implicat un ET pentru a fi crezută de majoritatea. Însăși gândul de extra-tereștri îi implică întotdeauna pe cei care vin să vă cucerească sau să vă facă rău. Asta este prejudecata voastră și este o reflectare a propriei voastre conștiințe Umane și a ceea ce a reprezentat scurta voastră istorie. Voi ați făcut-o, așa că vă așteptați ca toate formele de viață să o facă.

V-am mai spus acest lucru și înainte. Pleiadeenii au o civilizație care a început cu milioane de ani înaintea civilizației voastre, dragilor. Cum credeți că ar putea arăta acest lucru? Este o civilizație foarte avansată care a trecut prin ceea ce voi ați trecut. Ei au o conștiință foarte înaltă, înțeleaptă, care poate controla chiar și fizica prin puterea gândului și au venit aici cu un plan divin pentru a vă oferi cunoașterea întunericului și a luminii și libera alegere a dualității astfel încât voi să puteți asambla puzzle-ul. Dumnezeul lor este Dumnezeul vostru – sursa creatoare. Asta este ceea ce au făcut ei aici, și ei sunt ca părinții voștri sămânță biologici și le pasă. Ei trebuie să-și ia mâna de deasupra voastră, dar le pasă.

Pleiadeenii însăși au stabilit o limită de timp pentru creșterea voastră și este una la care vă uitați chiar acum. Aceasta este începutul și sfârșitul precesiunii echinocțiilor, mijlocul ciclului fundamental de 25.630 de ani. Ați avut mai multe civilizații care au început și s-au oprit în această perioadă, și dacă nu ați fi făcut-o acum, nu ați fi făcut-o deloc. Asta era ultima voastră șansă.

Ați început să vă schimbați în ultimele decenii, iar pe la sfârșitul anilor 1980 era evident că vă veți schimba. Convergența Armonică din 1987 a fost un punct de cotitură. Apoi am venit eu în 1989. La începutul lui 1992 ați dizolvat Războiul Rece. Începea să se întâmple!

Atunci când Pleiadeenii v-au însămânțat, ei au setat un sistem pentru cazul în care ați fi reușit să o faceți, iar noi v-am mai dat această informație și înainte. Se numește nodurile și nulurile planetei.* Nodurile și nulurile pur și simplu stăteau acolo dormitând sub formă de capsule de timp, așteptând momentul potrivit să se activeze. Acel moment a sosit și noi le-am identificat pe toate, iar ele încep să se deschidă.

”Kryon, nu am auzit niciodată de asta până acum. Este atât de ezoteric și nu avem nici un fel de cunoștințe despre asta. Nu există nici un fel de scrieri vechi care să le indice.” Dragilor, folosiți-vă logica. Desigur că nu știați nimic despre ele, pentru că nu ajunseserăți la linia de sosire a lui 21 Decembrie 2012! Aceasta era o informație pentru cei care ar fi reușit să ajungă, nu pentru un Pământ care s-a aflat tot timpul pe punctul autodistrugerii. Am văzut ce s-a întâmplat când ați dezarmat al treilea război mondial al civilizației voastre. Dovada că a fost o schimbare de ultim moment este că încă toată lumea îl așteaptă încă! Este aproape ca și cum ai aștepta să fie ”aruncat și celălalt pantof”** nu-i așa?

Aș vrea să vă pun o întrebare logică. Când aveți copii și este momentul ca ei să învețe să se dea cu bicicleta, care este procesul? Mai întâi le cumpărați o bicicletă. Apoi, ce urmează? Le puneți bicicleta în mână și spuneți ”Mult noroc copile! Știu că s-ar putea să cazi și să te rănești, dar așa se învață să te dai cu bicicleta.”? Nu! Părinții iubitori nu fac așa. În schimb, le puneți roți ajutătoare și îi ajutați să învețe. Țineți bicicleta până când se urcă pe ea; alergați pe lângă bicicletă cu roțile ajutătoare pornite până când ei devin stăpâni pe bicicletă. Zâmbiți cu bucurie pe măsură ce-și câștigă echilibrul pe care știți că orice copil îl va găsi în cele din urmă, iar ei pedalează fără voi în timp ce voi îi încurajați.

Ei bine, dragilor, fractalul fundamental este la îndemână, iar roțile ajutătoare sunt nodurile și nulurile. Ele se deschid, se activează, se împerechează și încep să curețe o parte din negativitatea și întunericul de pe această planetă pentru a vă oferi o cale rapidă către o conștiință mai înaltă. Vă spunem acest lucru de ani de zile – cum funcționează ele și cum elimină energia veche prin intermediul Rețelei Cristaline, Rețeaua lui Gaia. Toată această conferință are legătură cu amintirea și mulți spun ”Amintirea a ce?” Am să vă spun ce să vă amintiți. Vreau să vă amintiți informația originală pe care v-au dat-o Pleiadeenii atunci când ați ajuns aici! Asta este ceea ce îți amintești, suflet bătrân, și asta este ceea ce acest nod este pe cale să toarne în Rețeaua Cristalină. Acesta începe să șteargă amintirea războiului și a suferinței de pe această planetă. Va schimba însăși fractalii timpului, aproape o repornire pentru Rețeaua Cristalină.

Ceea ce trebuie să știți este că Rețeaua Cristalină este responsabilă parțial de amintirea vechilor fractali de timp. Aceștia sunt fractalii care spun că istoria se va repeta, chiar dacă voi creați un nou viitor și îi anulați. Când acești fractali încep să fie șterși și formatați, efectul este ca o repornire a energiei omenirii.

Vreau să vă întreb, voi nu ați face asta pentru copiii voștri? Nu vi se pare că are sens faptul că Pleiadeenii, care v-au adus frumoasa energie a iubirii lui Dumnezeu, v-ar oferi la rândul lor ajutorul necesar pentru a trece prin această nouă și necunoscută evoluție a conștiinței? Nu vă gândiți la faptul că și ei vă oferă roțile ajutătoare? Nu începe să aibă o semnificație ezoterică că acest nou început de ciclu fundamental ar purta ceva frumos în el, dacă l-ați trecut? Ei bine, este aici, și a sosit, și acest început de ciclu este diferit!

Nu lăsați pe nimeni să vă spună ”Se întâmplă din nou. Ne pregătim de război, așa că vine!” Doar pentru că ați făcut acest lucru și înainte acest lucru nu înseamnă că este garantat că se va întâmpla din nou. Acest ciclu este diferit.

Acesta a fost mesajul timp de 26 de ani, nu în mod necesar prezentat în acești termeni, dar acesta a fost mesajul chiar din Capitolul Unu al primei mele publicații, Cartea Întâia a lui Kryon: ”Nu va exista nici un al treilea Război Mondial. Nu va exista Apocalipsa. Vechile profeții nu se vor împlini.” Cu douăzeci și șase de ani în urmă am văzut venind schimbarea voastră. Fractalul fundamental este recalibrat și programat să pornească din nou cu o setare energetică diferită, și acesta este motivul pentru care voi nu veți repeta trecutul.

Cât durează folosirea roților ajutătoare depinde doar de voi. Aveți libertatea de alegere și puteți face procesul de învățare atât de dificil sau de ușor pe cât doriți. Chiar și cu roțile ajutătoare mai puteți cădea, dar cu ajutorul care vă este adus în această nouă energie, vă veți ridica imediat de jos și veți continua să mergeți. Poate fi o cursă lungă pentru o omenire mai îmbătrânită să se angajeze într-un nou sistem de conștiință. O voi spune din nou: Doi pași înainte, unul înapoi. Face parte din noul Om, iar voi vă aflați la locul potrivit, în momentul potrivit.

Nu simțiți asta? Ceea ce ați auzit astăzi și ceea ce ați auzit ieri este paradigma adevărului. Nu sună a adevăr faptul că ceva special și diferit se întâmplă? Vă voi spune eu ce este: Voi mergeți înainte! Aveți o conștiință mai înaltă pentru că stați aici întrebându-vă ”Ce simt că este atât de diferit?” Dificultățile prin care ați trecut în ceea ce privește recalibrările despre care v-am vorbit fac parte din această trecere lentă într-o nouă conștiință. Veți naviga chiar printre vechii fractali și potențiale!

Felicitări, drag suflet bătrân, pentru că ai venit pe această planetă în acest moment, știind că acestea vor fi vremuri dificile. Nu aveai de gând să lipsești de la petrecere, nu-i așa?

Și așa este.

*Mesajul în care Kryon dă mai multe explicații despre Noduri și Nuluri a fost tradus de către Alexandra, distribuit de către Editura For You, dar îl găsiți tradus aici.

**Să aștepți un eveniment care este de așteptat să se producă, datorită faptului că este legat cauzal de un alt eveniment care a fost observat deja. O povestioară drăguță care exemplifică este următoarea: Un oaspete care s-a cazat într-o noapte la un han a fost avertizat să nu facă gălăgie pentru că oaspetele din camera alăturată are un somn foarte ușor. Când se dezbrăca lângă pat, și-a scăpat un pantof care, cu siguranță, l-a trezit pe vecinul său. A avut grijă să-și dea jos celălalt pantof cu grijă și s-a pus în pat. O oră mai târziu, a auzit o bătaie în perete și o întrebare răsunătoare: ”Când ai de gând să arunci și celălalt pantof?” De aici vine termenul de ”a aștepta ca și celălalt pantof să cadă/fie aruncat”.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.