vineri, 10 februarie 2017

Extinderea unei idei – Consiliul


De Ronald Head

În ultimul nostru mesaj, am menționat că v-ar fi foarte util să vă focalizați pe ideea că circumstanțele voastre actuale vor avea ca rezultat crearea unei lumi în care ați visat să trăiți, chiar dacă nu puteți vedea cum ați putea ajunge acolo de unde vă aflați acum. Am dori să extindem puțin această afirmație dacă putem.

A existat o perioadă în istoria voastră, demult uitată – sau scoasă, de fapt, din înregistrările voastre, în care progresul conștiinței oamenilor pământeni a făcut un uriaș pas înapoi. Acest lucru nu l-ați făcut voi. Nu a fost făcut din voia Divinității. El a avut loc atunci când intruși cu o tehnologie înalt dezvoltată au intrat în lumea voastră cu liber arbitru și au provocat ceea ce voi ați numit ”căderea”. Atunci s-au întâmplat două lucruri care sunt relevante pentru subiectul abordat de noi. Primul, voi ați început lungul și greul drum înapoi, ceea ce a dus la mii de ani de experiență de învățare valoroasă pentru voi și pentru fiecare ființă pe care s-ar putea să o întâlniți în viitor. Al doilea, decretul Divin că voi vă veți întoarce înapoi în cea mai înaltă stare divină a voastră. Cu alte cuvinte, dragi prieteni, aceasta este o problemă rezolvată.

Acum, ceea ce a început ca un proces foarte lent, a crescut în impuls de-a lungul întregii perioade de când a început totul. Acest impuls s-a construit și pe el însuși. Este ca și o creștere a vitezei unui obiect care cade, cu excepția faptului că obiectul care cade atinge maximumul vitezei datorită rezistenței atmosferei de pe planeta voastră. Voi nu ați avut de-a face cu asta. Iar acum viteza voastră începe să devină destul de observabilă, nu-i așa?

Faptul că rezultatul acestui proces a fost determinat este foarte important. Înseamnă că câteva lucruri sunt adevărate. Primul, veți ajunge în noua voastră lume. Punct. Acesta este un dat. Apoi, un efect a ceea ce devine tot mai observabil este acesta: indiferent ce încercare ar fi făcută pentru a întârzia sau deturna progresul vostru, rezultatul acestor încercări va servi în mod inevitabil creșterii progresului vostru. Unii dintre voi ați început să vedeți acest lucru întâmplându-se. Vă vom spune că devine extrem de frustrant pentru cei care cred că vă pot împiedica să vă atingeți cel mai înalt potențial.

După cum vedeți, toate drumurile duc, într-un anumit sens, la Roma. Singurul mod în care un individ poate evita acest lucru este prin alegere. Și până și această alegere va duce doar la o întârziere.


Credem că este momentul să vă reamintim că voi doar vă întoarceți la casa din care ați plecat. Este momentul să vă amintiți că aceasta este casa voastră. Este momentul să știți că această casă este dreptul vostru din naștere. Este momentul să vă dați seama că toate acele ”chestii” pe care le-ați văzut în iluzie nu sunt, și nu au fost, realitatea. Realitatea este sinele vostru divin. Realitatea este puterea care este forța de viață care voi sunteți. Mai aveți încă multe de învățat despre asta, dar veți învăța. Este momentul să vă întoarceți intenția către acest scop.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.