joi, 23 februarie 2017

Crearea Noului Pământ – Al treilea mesaj de la Cei Aurii


Prin Suzanne Lie

Noi suntem Cei Aurii, alături de voi toți în acest ACUM. Așa cum poate că vă amintiți, noi suntem cele mai înalte expresii ale SINELUI lui Gaia. Noi menținem spectrul de frecvență al multelor versiuni ale realității lui Gaia în timp ce Ea își continuă Procesul Ei de Ascensiune.

Din perspectiva noastră, de pe Pragul celei de-a cincea dimensiuni, noi putem vedea întregul spectru al experiențelor colective de ascensiune ale dragilor noștri împământați. Acest ”spectru” reprezintă un imens spectru de lumină/realități. Din perspectiva noastră multidimensională nu există nici o diferență între ”Realități” și ”Lumină” pentru toate realitățile sunt lumină și lumina crează toate realitățile.

Întreaga realitate este creată prin proiecții, unghiuri și frecvențe de lumină care sunt magnetizate în al Treilea Ochi al vostru și în Inima Înaltă pentru a fi pe deplin transmutate în iluzia unei ”realități exterioare”.

În timp ce vă purtați Vehiculul vostru Pământesc trei dimensional, este ușor, și natural, să vă percepeți pe voi înșivă ca și pe un om care are un Suflet. Cu toate acestea, din perspectiva noastră, a Celor Aurii, noi percepem întreaga realitate ca fiind diferite configurații de vârtejuri de lumină.

Aceste vârtejuri de lumină sunt multidimensionale. Varietatea de culori și formele create de nenumăratele proiecții de lumină sunt frumoase de privit. În acest ACUM, dorim să vă informăm că noi mai avem și un alt Serviciu.

În acest ACUM, noi suntem AICI pentru a-i ajuta pe toți aceia a căror conștiință poate interfața cu gama de frecvență a conștiinței noastre. Această abilitate de a vă alinia cu conștiința noastră cinci dimensională și mai mult, apare doar atunci când sunteți pregătiți să vă aliniați conștiința cu sub-planul cinci dimensional al SINELUI vostru Multidimensional.

Spunem ”sub-planul cinci dimensional al SINELUI vostru Multidimensional” pentru că dimensiunea a cincea este Pragul pentru toate vastele realități multidimensionale. Realitatea cinci dimensională este dincolo de puterea de a concepe a celor care nu și-au făcut profunda călătorie în propria lor conștiință pentru a-și întâlni și vindeca încarnările pe care și le-au luat VREODATĂ pe planeta Pământ.

Vedeți voi, ascensiunea seamănă foarte mult cu plecarea de pe stadion după un eveniment important. Cu toate acestea, VOI sunteți creatorul evenimentului, vedeta acestui eveniment, precum și directorul și producătorul acelui eveniment. Voi ați creat multe astfel de ”evenimente” pe care noi le percepem ca fiind ”încarnări într-un vehicul fizic pământesc”.

ACUM-ul realității voastre prezente este foarte special pentru că rata de frecvență aflată în continuă creștere a Mamei voastre planetare, Gaia, vă susține foarte mult capacitatea de a vă expansiona conștiința dincolo de limitările trei/patru dimensionale ale vehiculului vostru pământesc, în ceea ce omenirea a crezut a fi Pragul către Dimensiunea a Cincea.

Noi, Cei Aurii, rezonăm la frecvența acestui prag cinci dimensional și la ceea ce ați numit adeseori ”Noul Pământ”. Ne-am poziționat pe acest prag pentru a-i putea ajuta cât mai bine pe toți Cei Ascendenți să-și amintească și să-și curețe fiecare încarnare pe care și-au luat-o vreodată pe Gaia.

Singurul mod de ”a rămâne infinit în rezonanța celei de-a cincea dimensiuni” este să vă curățați și transmutați TOATE reziduurile oricăror experiențe de frecvență joasă pe care le-ați avut vreodată în TOATE încarnările voastre. Noi, Cei Aurii, suntem aici pe pragul de rezonanță al ”matricii realității cinci dimensionale” pentru a vă ajuta cu această curățare finală, pre-ascensională.

Prin cuvântul ”curățare”, noi înțelegem ”echilibrarea” tuturor câmpurilor de energie a tuturor încarnărilor voastre până în punctul în care puteți câștiga și menține un câmp de energie de cea mai înaltă frecvență a minții și a corpului, pe care ați experimentat-o de-a lungul tuturor încarnărilor voastre.

Așa cum cineva este nevoit să-și ia toate ”chestiile” atunci când se mută într-o altă casă, voi va fi nevoie să vă luați (transmutați) toată karma. Prin ”karmă” vrem să spunem câmpul de energie colectiv care este frecvența de rezonanță a tuturor încarnărilor pe care le-ați experimentat vreodată.

Din momentul în care v-ați expansionat conștiința în frecvența Portalului nostru Auriu, noi vă vom ajuta să vă ”supra luminați” fiecare realitate pe care ați experimentat-o vreodată în toate încarnările pe care le-ați experimentat pe Gaia. Din punctul nostru de percepție, aceste realități sunt unificate toate într-UN singur câmp de energie rotitor.

Acest câmp de energie este suma tuturor încarnărilor, sau vizitelor pe Pământ, pe care le-ați experimentat vreodată în totalul/suma TUTUROR încarnărilor voastre 3D/4D. Din perspectiva conștiinței voastre trei/patru dimensionale, s-ar putea să credeți că sunt doar câțiva care ar putea face parte din acest grup.

Cu toate acestea noi, Cei Aurii, am vrea să știți că există un Câmp de Energie Aurie în continuă expansiune pe care ”absolvenții noștri din 3D” învață să-l mențină infinit prin intermediul conștiinței lor colective. ”Conștiința Colectivă” este normalul în lumea noastră, deoarece NU există nici un fel de separare în cinci dimensionalul ACUM și AICI.

Din momentul în care v-ați expansionat conștiința în rezonanța cinci dimensională, vi se va cere să vă conectați cu și să traversați câmpul de energie dintre Pragul către dimensiunea a cincea și octava cinci dimensională a realității. În acel ACUM va fi nevoie să transmutați în TOTALITATE orice tipar disonant de energie pe care l-ați putut lăsa vreodată pe Gaia în oricare dintre încarnările voastre trei sau patru dimensionale.

Vă amintim, de asemenea, să lăsați darul vostru de Iubire Necondiționată și Foc Violet în fiecare dintre liniile temporale sau dimensiuni ale realității pe care le-ați vizitat ca pe un ”Îți mulțumesc dragă Gaia pentru că ne-ai permis să intrăm în portalurile tale multidimensionale”.

Aceste portaluri multidimensionale au existat întotdeauna pe Gaia, dar de obicei numai ”triburile primitive”, animalele, păsările și insectele au putut menține o conexiune cu Gaia care să fie suficient de inocentă pentru a fi în stare să ÎNȚELEAGĂ ceea ce portalurile deschise ale lui Gaia le spuneau.

Prin termenul ”conexiune inocentă” noi înțelegem o conexiune care este atât de deschisă și de sinceră ca și cea a unui copilaș. Noi, Cei Aurii, am observat că mulți oameni și-au pierdut capacitatea de a privi prin inocența Inimii și a Minții pe măsură ce încep să se ”maturizeze”.

Fără această ”inocență a Inimii și a Minții” mulți oameni își pierd capacitatea de a experimenta inocența Naturii lui Gaia. Prin ”inocența Naturii lui Gaia” înțelegem incapacitatea Naturii de a minți.

În timpul realităților primitive și a societăților de vârf, Natura a fost iubită și protejată de omenire. Prin urmare, Natura NU avea nici o frică, lucru care s-a datorat în cea mai mare parte faptului că oamenii NU se temeau de Natură.

Pentru acești oameni inocenți, sau expansionați, Natura era o imensă ființă vie care le vorbea prin intermediul vremii. Pentru ei, o furtună nu însemna că ceva a fost rău. În schimb, și-au dat seama că după ce furtuna a trecut, tot ceea ce nu a fost suficient de puternic să rămână atașat de rădăcinile sale era gata să se întoarcă Acasă la Zeii lor din Cer.

De asemenea, au observat cum copacii tineri cu rădăcini sănătoase se puteau undui în bătaia vântului. Copacii mai bătrâni, care erau mult mai fragili și copacii cu rădăcini nesănătoase erau smulși din pământ. Apoi, ”copacul mort” culcat la pământ devenea casă pentru multe insecte și alte creaturi care aveau nevoie de o casă nouă după trecerea furtunii. Natura nu ”omoară”. Natura ”reciclează”.

Când ceva, sau cineva, devenea prea bolnav, sau prea bătrân, pentru a contribui la Gaia, era eliberat de vehiculul său pământesc și se întorcea ACASĂ la Spiritul său.  

Apoi, după ce Spiritul a împărtășit tot ceea ce a învățat în timp ce se afla în formă fizică și și-a revizitat casa sa mai înalt dimensională, Spiritul decide dacă dorește să:
Își ia un alt vehicul pământesc,
Să se întoarcă la Nava sa Stelară sau Lume Natală cinci dimensională pentru a învăța mai mult,
Sau să-i ajute pe cei de pe Pământ din dimensiunile mai înalte.

În erele timpurii ale lui Gaia, erau mulți Șamani și Treziți care puteau citi Limbajul Luminii care le era trimis de către cei care rezonau la dimensiunile mai înalte. Ei puteau primi aceste mesaje prin Limbajul Luminii pe care Gaia îl vorbea prin vremea Ei trei dimensională, visele și meditațiile Ei patru dimensionale, precum și prin sentimentalele Ei dorințe cinci dimensionale.

Întreaga Lumină este împărtășită cu Întreaga Viață. Cu toate acestea, numai aceia care sunt dispuși să-și expansioneze suficient de mult conștiința pentru a fi în stare să perceapă Limbajul Luminii care în mod constant se învârtește în jurul lor, deasupra lor și prin ei și sunt conștienți măcar că Limbajul Luminii există.

Lumina și realitatea sunt UNA. Lumina crează realitatea, dar orice realitate poate exista numai atâta timp cât poate capta și conține suficient de multă lumină pentru a ”alimenta” câmpul de energie al acelei realități. Realitatea este formată din totalitatea/suma luminii și a materiei. Lumina este necesară pentru a crea, conține și să se distribuie pe sine într-un câmp de energie dat. Cu toate acestea, pentru ca lumina să poată crea o realitate, ea trebuie să se conecteze cu anumite frecvențe ale materiei.

Această conectare a luminii (care include toate constructele mentale și emoționale) cu materia (care este ”unitatea de bază a vieții”) este cea care crează și menține o realitate continuă. Noi, Cei Aurii, putem ajuta în transmutarea lui Gaia prin direcționarea luminii noastre multidimensionale prin portalurile planetare deschise ale lui Gaia.

Locuitorii Pământului sunt cei care trebuie să mențină deschise aceste portaluri prin care lumina noastră mai înaltă să poată curge. Pe măsură ce noi, Cei Aurii, ne direcționăm lumina multidimensională prin aceste portaluri, transmutarea lui Gaia în expresia Ei planetară cinci dimensională va începe și va fi menținută. Nu este o coincidență faptul că atât de mulți dintre voi, oamenii de pe Pământ, vorbiți deschis despre ascensiunea în expresia voastră cinci dimensională a SINELUI.

De fapt, acest ”concept al ascensiunii” a umplut conștiința multor oameni pentru că voi, membrii omenirii, recepționați în mod conștient, sau inconștient, mesajele în Limbajul Luminii care curg tot mai intens în realitatea voastră în acest ACUM.

Voi vă amintiți conștient, sau inconștient, cum să percepeți și apoi să recepționați mesajele în Limbajul Luminii în același fel în care conștient, sau inconștient, ați recepționat limbajul vostru uman. Acesta a fost modul în care ați învățat limbajul de la familia voastră.

În același fel, veți învăța Limbajul Luminii de la familia voastră, a locuitorilor Pământului, precum și de la Familia voastră Galactică mai înalt dimensională. Omenirea s-a rugat, a incantat, a meditat, etc. în scopul de a-și crește capacitatea de a vorbi cu planurile mai înalte ale realității încă din zorii timpurilor.

Ceea ce s-a schimbat este că, pe măsură ce frecvența lui Gaia crește din ce în ce mai mult, multe ființe cinci dimensionale, care au așteptat ACUM-ul pentru a ajuta la ascensiunea planetară, își iau vehicule pământești. Și cel mai important, din ce în ce mai mulți dintre voi cei de pe Pământ vă amintiți viața voastră de dincolo de limitările timpului și spațiului trei dimensional.

De fapt, din ce în ce mai mulți dintre voi simțiți îndemnul de a îmbrățișa ACUM-ul fiecărui moment. Ceea ce noi înțelegem prin ”îmbrățișarea ACUM-ului fiecărui moment” este că VOI aveți posibilitatea de a alege să vă calibrați atenția pe dimensiunea dorită de voi. Voi aveți ACUM posibilitatea de a alege să vă expansionați ”gama de percepții conștiente” pentru a cuprinde dimensiunea a treia, a patra ȘI a cincea.

Adulții treziți ai ACUM-ului vostru au studiat, comunicat, învățat și meditat timp de decenii, așa că ei își pot expansiona conștiința, precum și toate percepțiile, dincolo de viața exterioară, de zi cu zi a celei de-a treia dimensiuni.

Voi, cei treziți, învățați, și vă amintiți, că PUTEȚI să ”vă faceți timp” să meditați și să fiți suficient de creativi încât să vă puteți expansiona undele cerebrale dincolo de undele beta ale conștiinței voastre trei dimensionale în undele alfa ale conștiinței voastre patru dimensionale.

În acest ”timp” pe care voi vi l-ați creat pentru SINELE vostru, voi alegeți să vă construiți o viață care implică exprimarea creativă personală și de grup, timp în natură, conversații însuflețite cu prietenii și familia, și vă amintiți cum să inter-acționați cu Gaia în același fel în care ați interacționa cu un om.

V-ați arunca unui om gunoiul în față? Ați trece pe lângă un prieten uman și ați uita să-i spuneți ”Bună, ce mai faci astăzi?” Ați bea apă fără să-i oferiți un pahar cu apă și prietenului vostru? V-ați arunca gunoiul în curtea din față a vecinului?

Cât de des vă amintiți să remarcați o floare frumoasă, un cer senin sau un copac înalt? Cât de des priviți cerul senin și oferiți mulțumiri? Cât de des vă uitați la cer și transmutați smogul și dârele chimice? Cât de des v-ați făcut ”timp” să faceți ceva pentru planeta voastră sau măcar pentru semenii voștri umani sau chiar pentru un animal care are nevoie?

Suntem mândri să spunem că din ce în ce mai mulți dintre voi pot spune,
”DA, tocmai am făcut-o ieri”.

Cu toate acestea, unii dintre voi vor mărturisi, ”Oh, m-am pierdut în toată propaganda asta înfiorătoare de pe Pământ și am uitat că Eu Sunt creatorul vieții mele. Dar când m-am așezat sub copacul meu preferat mi-am amintit că EU sunt creatorul vieții mele. Apoi am spus,

Dragă Gaia, te iubesc necondiționat și Ard, Ard, Ard Focul Violet
Transmutând TOATĂ umbra în Lumină, Lumină, Lumină.”

Noi, Cei Aurii, dorim să vă împărtășim că există o ”linie în formare” la pragul nostru cinci dimensional. În fiecare zi, din ce în ce mai multe Ființe Multidimensionale trag cu ochiul afară din vehiculul lor pământesc trei dimensional pentru a spune,

”Bună dimineața Mamă Gaia,
Astăzi promit să-mi amintesc că
EU SUNT TU
Și TU, dragă Mamă Gaia, ești EU!”

Noi, Cei Aurii, vă invităm pe toți să vă începeți ziua cu scurta afirmație de mai sus. Dacă o veți face, probabil că veți descoperi două lucruri:

Unu, veți descoperi că Gaia, Mama Pământ este VIE!
Doi, veți descoperi cât de rar ați spus ”Bună dimineața Gaia!”

Cât de des ați uitat să le spuneți ”Bună dimineața” oamenilor împreună cu care trăiți?

Când vă amintiți să-i spuneți ”Bună dimineața” planetei voastre, vă veți aminti să spuneți ”Bună dimineața” și familiei voastre, colegilor voștri de cameră, vecinilor voștri, copacilor voștri, florilor voastre, sinelui vostru, și DA, multelor voastre SINE Mai Înalte.

Noi, Cei Aurii, vă amintim să vă începeți ziua spunând
”Bună dimineața Cei Aurii!”

Prin acest simplu salut, vă veți alinia cu noi,
”Protectorii Portalurilor Pământului cinci dimensional”.

Vă cerem ca apoi să vă aliniați sinele fizic cu planeta voastră fizică. Astfel încât,
Cei Aurii,
Oamenii,
Planeta Gaia
Să poată lucra ca UNUL pentru a ascensiona Pământul în expresia Ei cinci dimensională a Noului Pământ!

Noi, Cei Aurii, vă întâmpinăm cu bucurie la Pragul nostru și vă vom ajuta să vă alăturați nouă.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.