duminică, 19 februarie 2017

Corp și Suflet


Pământul canalizat de Pamela Kribbe

Dragi oameni,
Eu sunt vocea Pământului. Eu vă port în corpul meu. Planeta pe care voi trăiți și pe care umblați, este corpul meu, expresia sufletului meu. Voi sunteți bineveniți aici pentru că sunteți o parte a corpului meu. Corpul vostru este parte din mine, făcut din materie pământească. Fiți foarte conștienți de celulele din corpul vostru, care sunt foarte mici, entități independente care știu exact ce au de făcut. Ele lucrează în scopul creării echilibrului, armoniei și colaborării în corpul vostru.

Acum imaginați-vă că voi sunteți prezenți ca un soare strălucitor în corpul vostru. Lumina voastră nu este a Pământului, voi veniți din Cosmos. Voi sunteți un suflet viu care este capabil să ia diferite forme, iar acum sunteți prezenți într-o formă pământească. Imaginați-vă că lumina sufletului vostru radiază în centrul corpului vostru, centrul apropiat de inima voastră. Vedeți o lumină arzând acolo și amintiți-vă cine sunteți: aveți o vârstă de eoni. Ați avut multe vieți, nu sunteți aici pentru prima dată.

Amintiți-vă cine sunteți! Aduceți-vă aminte că sunteți independenți de acest corp, de această viață și de societatea din jurul vostru. Ați venit aici ca să aduceți ceva nou, ceva unic, ceva nu chiar înțeles de cei din jurul vostru. Este nevoie de curaj și de îndrăzneală să aduci ceva ce este nou pentru că lucrurile noi provoacă rezistență. De aceea este atât de important să vă amintiți cine sunteți; libertatea voastră, independența voastră. Numai atunci puteți fi într-adevăr voi înșivă în această realitate și să vă răspândiți lumina.

Vă cer acum, ca din ceea ce este inima voastră, să conectați lumina sufletului vostru cu toate celulele corpului vostru, care își au propria lor conștiință individuală, dar care fac parte din mine, Pământul. Imaginați-vă că acea lumină a inimii voastre, sufletul vostru, se unește cu conștiința tuturor celulelor corpului vostru. Lumina voastră strălucește în toate celulele voastre, iar celulele voastre răspund cu bucurie. Asta este ceea ce ele doresc – ele doresc să fie inspirate de către voi! Acesta este scopul lor, aceasta este funcția lor.

S-ar putea să vă gândiți că scopul celulelor voastre este ca doar să vă mențină corpul astfel încât acesta să poată funcționa și supraviețui. La un anumit nivel, acest lucru este adevărat, dar nu și la cel mai profund nivel. Cel mai înalt scop al vostru aici pe Pământ este să oferiți un dispozitiv prin care sufletul vostru să se poată manifesta pe sine; pentru asta este corpul vostru. Așa că, conectarea sufletului vostru cu conștientizarea corpului vostru este extrem de importantă. Întregul vostru corp trece printr-o transformare care nu poate fi explicată la nivel material.

Acum imaginați-vă că lumina din miezul vostru divin se răspândește treptat din inima voastră și vă atinge toate celulele într-un mod tandru: din pieptul vostru și umerii voștri, de-a lungul gâtului vostru. Apoi lăsați ca celulele din capul vostru să fie atinse de energia sufletului vostru și să o primească în ele astfel încât să fie în stare să primească directive și ghidare de la Sursa divină. Lăsați energia sufletului vostru, lumina inimii voastre, să curgă apoi prin plexul vostru solar, prin pântecele vostru și simțiți pentru un moment centrul pântecelui vostru. Acolo s-ar putea să mai fie emoții vechi sau o rezistență opusă vieții care fac ca intrarea luminii sufletului vostru să fie dificilă: ”Este sigur? Chiar pot fi aici cu energia mea unică, cu lumina mea?!

Vedeți dacă lumina sufletului vostru poate penetra în stomacul vostru, coccisul vostru, pelvisul vostru. Dacă simți locuri în care apare o rezistență, care nu permit intrarea luminii voastre, doar observați ce se întâmplă și nu forțați nimic. Vedeți doar dacă acolo este o pată întunecată sau un loc tensionat undeva în corpul vostru unde energia este oarecum contractată și ascunsă. Cu o privire foarte deschisă și plină de acceptare, concentrați-vă atenția pe acel loc de greutate. Conștiința voastră este foarte blândă și flexibilă, și ca o adiere delicată înconjoară acel loc cu atenția voastră.

În interiorul acelei energii blocate se află o viață care a fost dosită pentru o varietate de motive. Încurajați acea viață să vi se dezvăluie. Puneți întrebarea: ”Cine ești? Nu te teme de mine, arată-te.” Vedeți dacă vi se arată ceva: o imagine, un simbol; poate fi un animal sau o ființă umană, sau poate un copil. Tot ceea ce este blocat și ascuns într-o persoană vrea să iasă afară, vrea să fie liber, dar îi este frică și de asta se ascunde uneori. Pentru a putea ajunge la el, nu trebuie să forțați nimic; este suficient să fiți prezenți cu blândețe și să ascultați. Cea mai de folos abordare este să nu doriți să schimbați ceva, să nu doriți să scăpați de această parte.

Așa că, în liniște vedeți sau simțiți ceea ce vrea să se dezvăluie din acea parte întunecată. Imaginați-vă că vă întindeți mâna către ceea ce vă apare și liniștiți-o spunându-i ”Ești bună, ai voie să fii cine ești cu adevărat.” Întâmpinați cu bucurie această parte a voastră asumându-vă responsabilitatea pentru energia voastră, promițându-vă că veți lucra cu ea. Pentru că în toată această energie înfundată și blocată există și o putere, o capacitate care vă aparține. Nu ar trebui să aveți niciodată intenția de a face ca un blocaj sau o problemă pur și simplu să dispară. Este vorba de transformarea și eliberarea energiilor vechi, atât de temeinic încât miezul luminii din voi să  se poată uni cu acestea. Acesta este motivul pentru care iubirea este calea și nu lupta cu energiile negative sau cu problemele din voi, ci iubirea lor.

În cele din urmă, lăsați lumina sufletului vostru să curgă prin pelvisul vostru și mai jos în coapsele și partea de sus a picioarelor voastre, acordând o atenție deosebită genunchilor voștri. Imaginați-vă că celulele din oasele genunchilor voștri se deschid pentru a primi lumina din inima voastră. Amintiți-vă cât de plin de bucurie poate fi să trăiți și să fiți activi pe Pământ, așa că recuperați acele amintiri ale bucuriei. Apoi lăsați ca lumina voastră să coboare mai departe în gambele și în gleznele voastre și pe deplin în picioare, în călcâie, talpa picioarelor și în degetele de la picioare.


Încredințați Pământului lumina sufletului vostru. Eu sunt aici pentru voi, sunteți bineveniți în și pe mine. Nu trebuie să fiți singuri. Cu cât mai mult îi permiteți luminii sufletului vostru să fie aici, cu atât mai mult sunteți protejați și purtați de către propria voastră înțelepciune și de conectarea voastră cu mine, Pământul. Vă salut din inima mea și doresc să vă mulțumesc pentru prezența voastră aici și acum.  


© Pamela Kribbe



Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.