marți, 28 februarie 2017

Ce înseamnă nivelul de conștiință atins și Noul Pământ


Din ciclul De ale mele

Un termen foarte des folosit este ”nivelul de conștiință atins”, termen care a fost explicat dar poate nu foarte bine înțeles, așa că am să încerc o mai bună explicare a lui. Mai întâi este de precizat faptul că acest nivel de conștiință nu este absolut deloc static, din contră, el este extrem de dinamic și aceasta este o trăsătură extrem de importantă și de definitorie a ființei umane. Aș spune că este unul dintre motivele creării ființei umane.

Nivelul de conștiință este dat de totalul, ansamblul credințelor, convingerilor de orice natură, comportamentelor și a tuturor sistemelor de gândire, simțire și trăire ale unei ființe umane. După cum spuneam, nivelul de conștiință se află într-o continuă și neîncetată evoluție, permițând unei ființe umane să coboare în iadul emoțiilor și trăirilor pline de suferință și durere ca apoi să poată urca fără nici o problemă în raiul stării de fericire, iubire și extaz.

După cum spuneam, această libertate de accesare a unui spectru atât de larg de energii și de nivele energetice nu este disponibil tuturor creațiilor divine. Da, suntem un experiment în care ne experimentăm, de fapt, NOI pe noi. Adică acel ”NOI” care ființează în sferele mai înalte și care și-a creat un ”noi” cu care să poată experimenta această minunată creație numită OM, care deschide căi de explorare nebănuite și care nu au mai fost accesibile până acum nici unei alte creații divine.

Cum se formează un nivel de conștiință? Deși când venim pe Pământ avem încă intactă amintirea a cine suntem noi cu adevărat, Conștiință Divină, pierdem treptat această conștientizare, în scopul derulării experimentului, pentru a ne putea apoi întoarce din nou la ea, dar în urma unei serii de experiențe care de care mai interesante și mai incredibile.

Pentru ca experimentul ”ființă umană” să-și atingă toate obiectivele, a fost experimentată o gamă foarte largă de frecvențe, cam în genul în care este experimentat un costum de scafandru care să poată rezista la presiuni din ce în ce mai mari date de adâncimea tot mai mare la care să se poată scufunda. Din fericire, experimentul a reușit, iar acum urmează o nouă fază.

Spuneam că un nivel de conștiință atins este dinamic și în continuă evoluție. Fiecare gând, fiecare simțire, fiecare emoție sau trăire pe care o avem, fiecare acțiune pe care o facem ne schimbă nivelul de conștiință din acel moment prin energiile și credințele pe care le folosim și le investim în ele. După ce am terminat de experimentat un anumit spectru al nivelului de conștiință, trecem la următorul.

Cum ne dăm seama că am încheiat experimentarea unui spectru al nivelului de conștiință? Prin faptul că nu mai găsim nici o satisfacție în a face lucrurile la fel, a acționa la fel, a simți la fel, o stare de plictis, de lipsă de dorință de a mai face lucruri pe care altădată le făceam cu bucurie. Nici cu prietenii cu care ne simțeam bine nu ne mai trage ața să ne întâlnim. Căutăm ceva, un ceva care să ne aducă din nou bucuria de viață.

Dar, la început acel ceva pe care îl căutăm nu ne va aduce prea multă satisfacție, ba chiar dimpotrivă, pentru că el aduce o schimbare radicală, care poate fi treptată sau dintr-o dată, a întregii noastre vieți. Schimbăm sisteme de credință, convingeri, comportamente, prieteni, uneori chiar locuri de muncă sau familii. Când facem acest pas înseamnă că suntem pregătiți să intrăm într-un nou nivel de conștiință pe care să-l transformăm în nivelul nostru de conștiință atins.

Dar, pentru a ajunge și mai ales a rămâne în acest nou nivel de conștiință este necesar să-l trăim efectiv în viața noastră clipă de clipă. Asta însă nu înseamnă că nu mai cochetăm și cu alte nivele de conștiință, deoarece ne putem întâlni cu prieteni vechi, să ne simțim bine cu ei timp de câteva ore – lucru pe care alte ființe nu-l pot face deloc sau cu atâta ușurință – și apoi să revenim la nivelul nostru de conștiință atins.

De asemenea, putem frecventa cursuri la care accesăm un nivel de conștiință mai înalt și care ne stimulează să tindem spre un nou nivel de conștiință pentru că timp de câteva ore am experimentat un câmp de energie de o frecvență mai înaltă care ne-a făcut să ne simțim extrem de bine și ne-a trezit interesul. Și de această dată revenim la nivelul nostru de conștiință atins, dar cu o dorință clară de a ne canaliza eforturile spre următorul nivel de conștiință de atins.

Practicând zi de zi noile concepte pe care tindem să ni le însușim, trăind în acord cu ele, în aliniere cu ele, ne apropiem tot mai mult de acel nou nivel de conștiință până când într-o bună zi observăm că l-am atins, a devenit noul nostru mod de viață, de  A FI. Această evoluție a nivelului de conștiință nu se oprește niciodată pentru că însăși Conștiința Divină se află într-o permanentă evoluție în ea însăși.

Ceea ce este specific ființei umane este că poate accesa oricând nivelele de conștiință prin care a trecut deja, dar, prin meditație și alte tehnici, poate accesa și nivele de conștiință foarte înalte fără a fi nevoie să-și schimbe sau părăsească forma. Forma umană poate asigura ”costumul de scafandru” fiind în același timp și ”costumul de astronaut”. Forma umană, așa cum este ea, este o bijuterie a creației divine.

Mulți veți spune că forma umană nu este perfectă. NIMIC nu este perfect, totul este perfectibil, însăși Creația este perfectibilă pentru că altfel nu ar exista evoluție. Forma umană este însă tributară nivelului de conștiință atins de cel/cea care o locuiește.

Un nivel de conștiință atins de frecvență mai joasă va fi extrem de dăunător formei prin energiile cu care o alimentează. Cu cât nivelul de conștiință atins este mai înalt, cu atât energiile care sunt aduse în forma umană sunt mai înalte și mai susținătoare pentru aceasta. Se poate observa cu ușurință faptul că o persoană cu un nivel de conștiință atins de o frecvență mai joasă este mult mai predispusă bolilor spre deosebire de o persoană care trăiește dintr-un nivel de conștiință atins de o frecvență mai înaltă.  

Cu cât nivelul de conștiință atins de o persoană este de o frecvență mai înaltă cu atât schimbul pe care îl face cu tot ceea ce îl înconjoară este de o calitate și o frecvență mai înaltă pentru că nu mai privește ceea ce îl înconjoară ca pe ceva distinct sau separat de sinele său.

Și așa ajungem la cea de-a doua parte a acestui articol, Noul Pământ, care și-a început manifestarea odată cu Eclipsa de Soare și Luna Nouă din data de 26.02.2017.

Foarte mulți dintre noi au trecut în ultima perioadă printr-o stare în care ne-am simțit a fi deconectați de la sursele noastre, de la interiorul nostru, iar mesajele pe care le primeam în mod constant erau ”Ești la locul și momentul potrivit pentru tine acum.” Nu prea părea a fi așa, dar nu am avut altă alternativă decât să acceptăm și să facem ceea ce ne-am priceput cel mai bine fiecare știind că după ploaie iese Soarele.

Și a ieșit. Dar poate că nu așa cum se așteptau mulți. Mesajele primite au început să fie ”Locul tău este pe Pământ. Ești pe Pământ pentru a construi Noul Pământ pentru civilizația umană. Voi sunteți cei care aveți de adus Raiul pe Pământ creându-l voi înșivă.” Unii au fost derutați pentru că ideea era că planeta va ascensiona și va intra în sfere mai înalte și gata, s-au rezolvat toate problemele.

Aici este vorba însă de un proces combinat. Nu numai că planeta ”urcă”, dar și noi avem de ”coborât” și ancorat energiile mai înalte pe Pământ. Cum s-a schimbat, unde este Noul Pământ când nimic nu pare a se fi schimbat? Noul Pământ este aici, în fiecare dintre noi. Îl veți descoperi pas cu pas, clipă de clipă pentru că nu mai poate fi ocolit. Împământarea lui însă s-ar putea să dureze o vreme, dar asta depinde numai de noi, de fiecare dintre noi.

Spuneam ieri, într-o postare pe facebook, că oamenii și-au pierdut bucuria, satisfacția lucrului bine făcut. Va fi nevoie să regăsim acea bucurie, satisfacție a lucrului bine făcut pentru că ea este cea care va sta la baza Noului Pământ. Prin răspunsul dat de majoritatea oamenilor, la nivel conștient de unii, inconștient de alții, s-a decis și ancorat Noul Pământ în rețelele energetice planetare. Cum va arăta el? Asta numai și numai de noi depinde. De FIECARE dintre noi.  

Ce pot să vă spun este că au fost ancorate energiile Unimii, ale Unității cu tot ceea ce este. Dacă până acum numai câțiva dintre noi au fost empați, de acum încolo veți descoperi că suntem cu toții empați. Că nu se va mai putea întâmpla NIMIC pe această planetă fără să vă simțiți fiecare afectați de ceea ce s-a întâmplat. Și când spun asta mă refer la faptul că indiferent de faptul că un om, animal, plantă, copac sau însăși planeta au fost afectate, veți simți această afectare în câmpurile voastre energetice ca și cum voi înșivă ați fi fost afectați.

Nu veți mai putea trece pe lângă o stare de lucruri conflictuală, pe lângă un comportament de frecvență joasă cum ar fi agresarea unei alte ființe umane, a unui animal sau a unui copac fără să simțiți energia joasă a acelui act în propriul vostru câmp de energie ca și cum voi personal ați fi fost agresați. Răspunsul vostru la acel act de agresiune va fi cel care va determina nivelul vostru de conștiință atins.

Un alt aspect care s-a schimbat este împuternicirea de sine. Până acum am așteptat să vină un salvator, sau mai mulți, care să ne salveze (de noi înșine!). Ei bine, salvatorul am fost întotdeauna noi înșine, doar că am fost prea ocupați să-l căutăm în afara noastră și să ne dăm puterea altora. Și acest lucru s-a încheiat. Îl veți mai vedea manifestat o vreme, dar tiparul salvatorului va dispărea, ori din ce punct de vedere s-ar putea să-l priviți.

La fel va dispărea, treptat, și victimizarea pentru că acolo unde nu există salvator, nu există nici victimă, deși lucrurile par a sta invers. Nimic nu este așa cum pare, nu-i așa? Când dintr-o structură scoți ceva, indiferent de structură, aceasta fie se prăbușește fie se schimbă în altceva.

Multora nu ne-a venit să credem auzind mesajul ”Găsește-ți bucuria de a trăi pe Pământ. Sporește-o și împărtășește-o cu ceilalți. Viața pe Pământ este bucurie, găsește și adu acea bucurie în fiecare clipă a vieții tale. Locul tău este pe Pământ, construiește Pământul din inima ta, adu-l în realitatea ta de zi cu zi.”

Ne-am gândit că sunt interferențe ale unor energii mai puțin binevoitoare. Dar, în cele din urmă, mesajul a fost atât de clar încât nu mai exista nici o îndoială. Da, unii au ales să plece, alții au ales să vină pentru că nu numai planeta Pământ ascensionează, ascensionează CIVILIZAȚIA UMANĂ în întregul ei. Deși nu pare a se fi schimbat ceva, TOTUL s-a schimbat.

Bun venit pe Noul Pământ OMENIRE!

Namaste!


 Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.