sâmbătă, 18 februarie 2017

Aliniați-vă cu Ascensiunea Voastră


Andromedanii prin Natalie Glasson

Noi, Andromedanii, venim cu un important mesaj și memento pe care să-l împărtășim cu voi. În acest moment, noi, împreună cu alte ființe de lumină din planurile interioare, vă supraveghem și susținem ascensiunea. Dorim să vă susținem în intrarea voastră în armonie, fiind una cu energiile și valurile ascensiunii care se ancorează acum în Pământ, în ființa voastră pe tot parcursul anului care vine. Când sunteți în armonie cu schimbările care au loc în planurile interioare, pământ și în ființa voastră, atunci sunteți în stare să treceți prin aspectele și pașii ascensiunii voastre cu ușurință și perfecțiune. Numai atunci când nu sunteți aliniați cu tranzițiile ascensiunii care au loc în voi și în jurul vostru s-ar putea să considerați ascensiunea voastră drept o călătorie turbulentă. Noi, Andromedanii, suntem prezenți ca voi să ne puteți chema în scopul de a primi îndrumare, inspirație și înțelegere astfel încât să puteți rămâne în armonie cu propria voastră ascensiune și cu cea a Pământului.

A fi în armonie cu ascensiunea voastră înseamnă să fiți dispuși să recunoașteți nevoile și cerințele întregii voastre ființe, în timp ce recunoașteți că nevoile voastre se schimbă pe măsură ce noile energii și schimbări își fac apariția. Atunci când sunteți în armonie cu ascensiunea voastră și cu energiile care curg cu o mare putere în Pământ, voi sunteți în stare și dispuși să vă simțiți nevoile la nivel mental, emoțional, fizic și spiritual, fiind în măsură să fiți în serviciul vostru și să vă hrăniți în cel mai perfect mod. Vă dați voie să fiți inspirați de energiile ascensiunii în ceea ce privește modul în care vă puteți servi vouă înșivă, încurajându-vă să treceți prin tranziții fără nici un efort. Cu fiecare energie a ascensiunii și schimbare care este ancorată în ființa voastră și în Pământ, este disponibilă conștiință și ghidare care vine ca toți să o primească. Aceasta explică și inspiră pe oricine care este dispus să primească, cum să sintetizeze și integreze energiile, precum și cea mai bună cale de a realiza acest lucru. De fapt, vă este oferit totul, este pur și simplu nevoie să vă acordați, iar informația vă este oferită din abundență. Cu această înțelegere, vă puteți da seama că fiecare energie ancorată și fiecare schimbare care este inițiată are un anumit scop și, prin urmare, este o cale ca voi să acceptați transformarea susținându-vă în accelerarea ascensiunii.

Atunci când ignorați cererile corpului, minții, emoțiilor, spiritului și sufletului vostru din fiecare schimbare ascensională, atunci s-ar putea să simțiți că realitatea și ascensiunea voastră este o luptă și o provocare. Acest lucru poate duce la experimentarea unor stări de oboseală, dezechilibru, epuizare, anxietate, stres, o stare de spirit joasă, tristețe, izolare, separare, lipsă de împuternicire, furie, și așa mai departe. De fiecare dată când ființa voastră experimentează o nouă energie de ascensiune din Universul Creatorului sau sufletul vostru, aceasta fie se va adapta automat pentru a se alinia cu energia, fie va avea nevoie de susținere pentru a face alinierea. Exemple de cereri pot fi nevoia de a face exerciții, de a medita, de a vă face timp să stați liniștiți, de a mânca o anumită mâncare de a bea mai multă apă, de a purta o anumită culoare, de a contempla o anumită parte a trecutului vostru, de a vă împărtăși lumina și adevărul, sau altceva. Prin ignorarea acestor cereri subtile ale ființei voastre, în corpul vostru se poate forma durere, emoțiile voastre pot ajunge să fie dezechilibrate, în mintea voastră pot apărea haosul și confuzia și poate apărea o distanțare de ființa voastră spirituală.

Înțelegem că vă este imposibil în forma voastră umană să recunoașteți fiecare schimbare energetică și vibrație a ascensiunii care se materializează în ființa și în realitatea voastră. Noi nu am dori ca voi să treceți prin aceste stări deoarece sunt progrese atât de mari în ancorarea energiilor ascensiunii și o viteză imensă. În loc să vă focalizați pe modul în care energiile ascensiunii vă afectează întreaga ființă, dorim să vă încurajăm ca pur și simplu să fiți un observator al cerințelor, cererilor și nevoilor minții, corpului, emoțiilor și spiritului vostru. Fiecare aspect al ființei voastre vă vorbește, îngăduindu-vă să știți tot ceea ce este nevoie, dorim ca pur și simplu să vă încurajăm să fiți mai vigilenți la modul în care vă puteți aduce înapoi în echilibru. Starea voastră de echilibru este atunci când sunteți conectați cu Creatorul, experimentând curgerea divină, susținerea și ghidarea Creatorului. Fiecare persoană de pe Pământ poate accesa această stare deși s-ar putea să nu-și dea seama sau să o recunoască ca o conectare cu Creatorul. Întrebați-vă ”Atunci când sunt conectat cu Creatorul, ce simt, ce experimentez?” S-ar putea să vă simțiți fericiți, entuziasmați, extaziați, calmi, în contact cu adevărul vostru, mulțumiți sau altceva. Observați când de-a lungul zilei nu vă simțiți conectați cu curgerea divină, cu susținerea și ghidarea Creatorului. S-ar putea să credeți că acest lucru se datorează circumstanțelor sau experiențelor zilei, lucru care ar putea fi adevărat. Cu toate acestea, ar putea să fie energiile ascensiunii care se ancorează și nevoia ca o schimbare să aibă loc care să vă susțină în a fi în armonie cu ascensiunea voastră și cu Creatorul. De fapt, nu contează ceea ce percepeți voi că ar fi cauza, ceea ce este important este ca voi să vă întoarceți în aliniere cu voi înșivă și cu Creatorul. Prin urmare, întrebați-vă ”Cum mă pot întoarce în echilibru, ce este nevoie să fac sau să știu?” Știind că voi aveți cunoașterea și înțelepciunea interioară, știind și că a fost făcută o cerere de către un aspect al ființei voastre, prin urmare, nu este nevoie decât să ascultați și să primiți mesajul. Amintiți-vă că cererile ființei voastre vor fi întotdeauna simple și va fi simplu pentru voi să le îndepliniți. Cu cât vă dați mai mult voie să vă amintiți și să stăpâniți această abilitate naturală cu atât mai ușor veți descoperi că este să treceți prin evoluția voastră spirituală simțindu-vă în totalitate iubiți și susținuți în fiecare moment.

De ce este nevoie în această etapă a Ascensiunii?

Noi, Andromedanii, dorim să împărtășim cu voi faptul că în această etapă a ascensiunii voastre s-ar putea ca voi să vă simțiți ghidați să priviți în interiorul vostru, să vă faceți timp să stați în liniște, să reflectați în interior, să vă amintiți de voi înșivă, să contemplați sau experimentați solitudinea. Dacă acest sentiment apare în voi, vă încurajăm să vă urmați ghidarea interioară deoarece acolo se află un frumos dar de conștientizare și trezire interioară care așteaptă să aibă loc. Sufletul vostru a descărcat de curând un nou aspect al luminii și conștiinței sale în ființa, corpul și personalitatea voastră. Sunt multe daruri pe care sufletul vostru dorește să vi le dezvăluie. Daruri de vindecare, perspective noi, iluminare, ghidare, înțelepciune, conectare, frumusețe și iubire. Acum este momentul să vă focalizați în interior, acordându-vă timp să observați măreția dezvăluindu-se în ființa voastră. Adeseori oamenii se opun îndemnului de a privi în interior și își acordă un timp de reflecție liniștită deoarece se tem de ceea ce ar putea descoperi. Acum este momentul să dați drumul oricăror frici știind că sunteți susținuți și ajutați de către noi, Andromedanii, ghizii voștri și Creatorul. Dați-vă voie să pătrundeți atât de adânc cât simțiți că este potrivit în ființa, adevărul, esența sau sufletul vostru. Veți descoperi doar ceea ce vă va susține și vă va servi acum în realitatea voastră, permițându-vă să vă serviți vouă înșivă și ascensiunii.

Cum să vă observați în interior

Să vă retrageți în interiorul ființei voastre este ceva necesar pentru a vă realinia, re-energiza și împuternici în continuare. Atunci când priviți în mod constant în afara voastră puteți rata bijuteriile adevărului și inspirației care ies la suprafață în interiorul ființei voastre. Este o mare trezire care vine de la sufletul vostru. Sufletul vostru este pregătit să vă aducă adevărul lui și s-ar putea ca uneori să vă simțiți ghidați să priviți în interiorul vostru cu o mai mare accentuare pe primirea unor comunicări speciale de la sufletul vostru. În multe feluri noi, Andromedanii, nu vă putem ghida cum să realizați acest proces, deoarece el este născut din voi și din preferințele voastre personale. Vă invităm să vă observați interiorul ființei voastre, să căutați lumina și prezența divină a sufletului vostru în voi. Vă invităm să aveți răbdare, să fiți dispuși să vedeți, simțiți și recunoașteți adevărul interior, precum și să fiți dispuși să exprimați ceea ce curge înspre voi.

Noi, Andromedanii, vă încurajăm să stați liniștiți și confortabil, concentrându-vă pe respirația voastră până când simțiți că întrupați pacea, iubirea sau o acceptare a voastră înșivă din interior.

Spuneți cu voce tare: ”Îmi dau voie mie însumi/însămi să-mi observ întreaga ființă și prezența magnifică a sufletului meu în ființa mea. Le dau voie energiilor mele să curgă și limitărilor auto-impuse să cadă. Acum sunt într-o stare de iubitoare observare și realizare de sine.” Focalizați-vă pe Chakra Inimii și pe Chakra Inimii Înalte.

Când simțiți o conexiune cu Chakra Inimii voastre sau cu Chakra Inimii Înalte, spuneți: ”Sunt pregătit/ă, dornic/ă și în măsură să recunosc magnificele daruri pe care sufletul meu dorește să le aducă acum în conștientizarea mea, precum și orice cereri din ființa mea pentru a-mi susține alinierea cu mine însumi/însămi, cu sufletul, ascensiunea și cu Creatorul.”

Dați-vă voie să aveți pur și simplu răbdare știind că inspirația va veni într-o sincronizare divină.

Suntem prezenți să fim în serviciul vostru,

Andromedanii


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.