sâmbătă, 11 februarie 2017

Adevărul despre Iluminarea voastră


Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson

Salutări și iubire sunt exprimate față de voi de către Tărâmul Angelic prin ființa mea, Arhanghelul Metatron. Eu sunt și am fost prezent de ceva timp supraveghind ascensiunea omenirii și a Pământului. Scopul meu este să mă asigur că toate energiile care sunt necesare omenirii și Pământului pentru a ajuta iluminarea lor sunt ancorate, susținând schimbările potrivite. Eu asigur ca planurile interioare și Pământul să existe în armonie în timp ce schimbările majore și trezirea au loc. Echilibrul este ceea pe ce mă focalizez precum și pe a mă asigura că toți primesc energiile necesare ascensiunii și ghidarea de care au nevoie.

Scopul meu este atins prin menținerea unei viziuni în care toate ființele de pe Pământ trăiesc într-o stare de iluminare, amintindu-și adevărul Creatorului și acționând din sursa Creatorului interior. Pentru actuala voastră realitate și existență pe Pământ, eu mențin o viziune a sinelui vostru final iluminat. Prin viziunea mea, eu mai stochez și o frecvență de energie și lumină care este nivelul și dimensiunea echivalentă pe care o veți deține și întrupa ca sinele vostru iluminat pe Pământ. De fapt, eu sunt o reflectare a infinitelor voastre posibilități de experimentare și întrupare pe Pământ. Rolul meu este să vă susțin în recunoașterea, amintirea și realizarea sinelui vostru iluminat.

Mă puteți chema în meditație: ”Arhanghel Metatron, te rog să fii alături de mine acum ca o reflectare a sinelui meu iluminat. Susține-mă în amintirea, realizarea și întruparea sinelui meu iluminat, a adevărului interior și a adevărului Creatorului. Entuziasmează întreaga mea ființă cu frecvența de lumină care este egală cu cea pe care o dețin ca sinele meu iluminat, trezindu-mi conștientizarea și simțurile la sinele meu iluminat interior. Sunt pregătit/ă să experimentez și întrupez infinitele mele posibilități ca sinele meu iluminat pe Pământ. Arhanghel Metatron, te rog să-mi arăți adevărul meu interior. Mulțumesc.”

Iluminarea voastră

Acordați-vă un moment să contemplați ceea ce credeți sau percepeți că este procesul vostru de iluminare. Ce credeți că se va întâmpla atunci când deveniți iluminați? Cum vă veți simți? Ce veți fi în stare să faceți? Cum se vor uita alți oameni la voi și cum vă veți percepe voi înșivă? Faceți-vă curaj să vă imaginați procesul vostru de iluminare.

Adeseori când oamenii își percep iluminarea ei se focalizează pe dramă, strălucire și pe experiența de vârf. Ei au în minte o idee despre ceea ce vor simți și ce vor fi în stare să facă atunci când vor experimenta iluminarea. În mare parte aceasta este conectată cu drama pentru că ei cred că va fi o schimbare dramatică care ar putea să le schimbe complet ființa și realitatea. Ar putea să se țină și de strălucirea pe care o vor percepe atât ei cât și toată lumea din jurul lor observându-se o diferență, care s-ar putea să-i facă diferiți sau ca oamenii din jurul lor să-i recunoască drept iluminați. Am putea spune că acest lucru este echivalent cu statutul de celebritate din cercurile spirituale de pe Pământ. S-ar putea să dețină o viziune despre cum va fi pentru ei atunci când vor fi iluminați; prin urmare ei se află într-o continuă stare de căutare crezând că acum ei nu sunt iluminați. Cu toate acestea, vor fi în viitor sau mâine. În esență, ei nu trăiesc în prezent, în schimb caută în mod constant sau încearcă să trăiască în viitor. Din cauza acestor trei iluzii vă invit să contemplați ceea ce credeți și percepeți a fi procesul vostru de iluminare. Atunci când ne dăm seama că, chiar și în procesul de iluminare, pot fi prezente drama, strălucirea și faptul de a nu fi în prezent, începem să vedem prin aceste iluzii accesând adevărul procesului de iluminare pe Pământ. Este nevoie să ne dăm seama de aceste iluzii și să le dăm drumul.

Cheia la a vă aminti că sunteți deja iluminați

Adevărul este că voi sunteți deja iluminați, voi aveți deja o conexiune pură cu Creatorul, sunteți în stare să primiți ghidare, să vă vindecați pe voi înșivă și pe alții precum și alte aptitudini și abilități frumoase. Tot ceea ce căutați se află în voi. Eu, Arhanghelul Metatron știu că acest lucru este adevărat, atunci de ce căutați iluminarea când sunteți deja o ființă iluminată? De ce nu vă dați seama sau nu vă amintiți că sunteți iluminați? Aceasta este o întrebare interesantă de contemplat și făcând acest lucru începeți să vă dați seama care este cheia să vă deblocați experimentarea propriului vostru sine iluminat.

Îngăduiți-vă ca atunci când stați în meditație să vă întrebați ”De ce caut iluminarea și de ce nu-mi dau seama sau amintesc că sunt iluminat/ă deja?” Și pur și simplu lăsați ca intuițiile, realizările și înțelegerile să apară. S-ar putea să fie nevoie să repetați întrebarea de câteva ori pentru a crea o reacție și un răspuns în ființa voastră. Asigurați-vă de faptul că vă întrebați în cel mai iubitor mod dintr-o stare de iubire necondiționată de sine. Răspunsurile pe care le veți primi vă vor dezvălui domenii care au nevoie de vindecare. De exemplu, s-ar putea să credeți că nu sunteți suficient de buni, că nu aveți încredere în voi înșivă sau în Creator, că ați fost învățați că numai oamenii speciali pot comunica cu Creatorul sau să ajungă la iluminare, că voi trebuie să lucrați din greu ca să o dobândiți, s-ar putea să vă simțiți respinși sau abandonați sau orice altceva. Sunt numeroase motive și oricare dintre ele este o cheie specială pe care dacă o transformați, vindecați sau schimbați vă veți dezvălui sinele iluminat văzând cine sunteți voi ca adevăr al vostru. Atunci când o credință, o realizare sau o experiență limitatoare o descoperiți în voi, vă rog să apelați la mine, Arhanghelul Metatron. Invitați-mă să vă aduc vindecarea necesară pentru a susține eliberarea acestei limitări și acceptarea sinelui vostru iluminat interior. Voi distribui frecvențele cele mai potrivite pentru transformarea voastră.

Recunoașterea Iluminării voastre

Este important să vă dați seama că vă recunoașteți, amintiți și dezvăluiți sinele iluminat și să-l împământați în corpul și în personalitatea voastră în fiecare zi. Acesta este cel mai gradual și mai subtil proces care poate fi recunoscut. Cu toate acestea, adeseori oamenii își doresc o schimbare dramatică instantanee în iluminare, astfel încât ei ratează semnele că sunt angajați deja în întruparea sinelui lor iluminat. Unele indicii că voi vă recunoașteți și întrupați sinele iluminat sunt că experimentați:

·     Iubire pentru voi înșivă și pentru alții și că emanați iubire oriunde v-ați afla, orice s-ar întâmpla.
·       Pace interioară și mulțumire față de/cu voi înșivă, viață, cei din jurul vostru, Pământ, Creator, de fapt pentru tot, care este mai prezentă decât lipsă.
·     O expansiune a chakrei inimii voastre, a disponibilității voastre de a accepta, comunica și împărtăși cu voi înșivă și cu alții.
·         Un sentiment de recunoștință pentru tot ceea ce sunteți și tot ceea ce aveți.
·       Iubire și apreciere pentru corpul vostru precum și o comunicare cu corpul vostru și satisfacerea nevoilor sale.
·         Inspirație, înțelegere, realizare sau ghidare divină, faptul de a vă simți stimulați să acționați pe baza informațiilor împărtășite.
·         Pulsații sau o curgere a energiei prin corpul și aura voastră în anumite momente.
·       Abilități, aptitudini și talente noi, fie că apar în mod miraculos sau sunteți ghidați să le exersați sau studiați pentru a dobândi cunoașterea necesară.
·       O scădere a gândurilor și obiceiurilor voastre negative, învinuitoare, de îndoială, limitatoare, de frică și distragere sau chiar dorința de a vă curăța mintea și a vă focaliza asupra gândurilor pozitive inspiratoare de adevăr.
·       Încredere în universul Creatorului, în susținerea Creatorului și a voastră proprie.

Acestea sunt doar câteva exemple, fiecare persoană va experimenta și observa noi și frumoase schimbări în ființa sa, experiența fiecărei persoane fiind unică. Dacă recunoașteți că experimentați unul dintre exemplele pe care le-am enumerat, chiar dacă numai pentru câteva momente, acesta este un indiciu că voi deja dobândiți, accesați sau vă amintiți mai deplin de voi înșivă ca și de o ființă iluminată. Iluminarea pe care o căutați deja are loc/este prezentă în voi acum. Când vă recunoașteți experiențele de iluminare, acest lucru vă oferă încrederea de care aveți nevoie pentru a vă deschide pe deplin adevărului din voi. Este important să vă dați seama că nu așteptați ca iluminarea voastră să aibă loc, ea vă este dezvăluită de către voi vouă înșivă în fiecare zi. O adevărată experimentare a sinelui vostru iluminat are loc atunci când dați drumul dramei, strălucirii, ego-ului, obiceiurilor negative sau bazate pe frică, lipsei, îndoielii și separării. În fiecare moment în care vă dați voie să le dați drumul, vă reconectați la puterea voastră interioară și vă entuziasmați cu adevărul Creatorului interior.

În multe feluri, căutarea iluminării este o iluzie și totuși amintirea sau familiarizarea voastră cu sinele vostru iluminat este o călătorie de a fi în momentul prezent.

Cu susținere eternă,

Arhanghelul Metatron


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.