vineri, 3 februarie 2017

A Doua Fază a Energiei Venusiene


Prin Natalie Glasson

Noi, Ființele de pe Venus, ca una, venim pentru a ne împărtăși esența și adevărul cu voi. Suntem întotdeauna onorate să fim în prezența voastră și să recunoaștem adevărul pe care esența voastră îl întruchipează. Vă aducem acum a doua fază a ancorării și integrării energiei Venusiene cu Mama Pământ. În 2016, voi, omenirea și Mama Pământ, ați întrupat, acceptat și recunoscut o mai profundă prezență a iubirii în voi înșivă și în lumea din jurul vostru. Mulți ați lucrat cu energia voastră datorită dorinței voastre de a exista într-o realitate a iubirii și ca toți să experimenteze același lucru. Compasiunea voastră pentru omenire și pentru Mama Pământ este imensă și este motivul pentru care vă aflați pe Pământ în acest moment pentru a experimenta Schimbările Ascensiunii Venusiene, precum și multe alte activări care au loc în mod constant datorită accelerării vibrației în ansamblu. Capacitatea voastră naturală de a fi plini de compasiune față de cei din jurul vostru, dorința voastră de a ajuta și de a fi în serviciu la nivel energetic sau fizic înseamnă că chakra inimii voastre se deschide în mod constant, sunteți un canal de lumină și de iubire deținând în același timp și abilitățile de a susține ascensiunea altora pe Pământ. Aveți atât de multe talente și abilități care vouă vi se par lipsite de importanță sau sunt atât de mult un aspect natural al ființei voastre încât nici măcar nu le recunoașteți valoarea. Noi, Ființele de pe Venus, dorim să împărtășim cu voi că tot ceea ce sunteți în acest moment este mai mult decât suficient pentru a vă ajuta să fiți în serviciul și susținerea ascensiunii Pământului și a omenirii. Mulți cred că trebuie să aibă abilități spirituale fantastice ca să fie în serviciul Creatorului pe Pământ și în planurile interioare. Adevărul este că le dețineți deja, doar că în acest moment sunteți pur și simplu reticenți în a recunoaște cât de bine echipați sunteți pentru călătoria voastră pe Pământ.

Compasiunea Este Puterea Voastră

Pe parcursul celei de-a doua faze a ancorării energiilor Venusiene în Pământ și omenire, s-ar putea să fie unele domenii pe care vă vom încuraja să vă focalizați atenția pentru a vă susține alinierea cu energiile care sunt împământate și create. În acest moment am dori să vă încurajăm să explorați și să contemplați aspectele naturale, fascinante și deja prezente ale ființei voastre. În timp ce multe suflete de pe Pământ ar putea să vă ceară îndrumare, susținere sau ajutor, noi știm că voi veți împărtăși ceea ce este necesar pentru ghidare, cu toate acestea, aduceți-vă focalizarea înapoi pe voi înșivă pentru că, în esență, totul începe cu voi înșivă. Este momentul să vă recunoașteți natura voastră plină de compasiune, să recunoașteți faptul că aveți o disponibilitate naturală de a-i susține pe alții fie că sunt oameni, animale, natura sau alte aspecte ale Mamei Pământ. Cu cât mai mult accesați, recunoașteți, conștientizați și onorați acest aspect al vostru înșivă, recunoscând compasiunea ca și super puterea voastră, cu atât mai mult vă veți descoperi puterea compasiunii voastre. Realizați cât de deschisă și de expansivă este chakra inimii voastre, cât de multă iubire aveți de oferit și ce impact puternic are iubirea voastră asupra realităților altora. Aceasta este o realizare foarte importantă pentru că vă aduce înapoi în puterea voastră și vă aliniază cu Universul Creatorului. Astfel vă expansionați în magnifica ființă care sunteți în mod natural. Compasiunea și energia pe care o răspândiți devine puterea voastră, tăria și instrumentul de a-i susține pe alții și pe voi înșivă.

Explorați-vă Uimitoarele Calități

Compasiunea poate fi împărtășită numai dintr-un spațiu de putere atunci când vă focalizați pe voi înșivă sau în interiorul ființei voastre. O persoană nu poate fi plină de compasiune și la un nivel avansat dacă nu-și realizează și recunoaște mai întâi propriul adevăr, precum și abundența pe care o are de oferit. Când priviți în interiorul vostru cu dorința de a vă recunoaște adevărul, voi vă dezvăluiți vouă înșivă abilitățile voastre naturale uimitoare. Aptitudini pe care s-ar putea să le fi luat ca făcând parte de la sine din personalitatea voastră pentru că ele au fost prezente încă din copilăria voastră. Acum este momentul să recunoașteți cine sunteți cu adevărat și ce aveți de oferit și de împărtășit cu alții din interiorul vostru. Noi, Ființele de pe Venus, nu vrem să spunem să recunoașteți cine sunteți ca ființă spirituală, cum ar fi de unde veniți, grupul vostru de suflet sau chiar numele sufletului vostru. Dorim ca voi să descoperiți cine sunteți voi chiar acum, în acest moment prezent din viața voastră, ceea ce aveți de oferit și abilitățile naturale pe care le dețineți. Dorim ca voi să vă dați seama într-un mod smerit și plin de iubire de sine cât de uimitori sunteți și că sunteți deja complet echipați în acest moment pentru a fi în serviciu în modul cel mai magic și minunat, care este unic și al vostru personal. Atunci când sunteți dispuși să vă recunoașteți darurile, precum și faptul că voi sunteți un dar unic Pământului, ca și fiecare ființă, atunci vă veți accesa puterea interioară, veți lucra în armonie cu Creatorul și veți explora mai departe profunzimile luminii voastre abundente cu grație și perfecțiune. Cu adevărat, ascensiunea accelerată pe care doriți să o atingeți spiritual se va manifesta instantaneu.

Aici aveți exemple ale darurilor și aptitudinilor pe care le-ați putea poseda: să-i faceți pe alții să se simtă ușurați, să vedeți dincolo de probleme și modul în care acestea pot fi rezolvate, să promovați fericirea, să aveți o influență calmantă, să răspândiți bucurie, bunătate, să inspirați, să fiți creativi, să treziți simțurile spirituale, să vindecați, să aduceți mângâiere și așa mai departe.

Cu sarcina și focalizarea pe care vi le indicăm, noi, Ființele de pe Venus, știm că veți învăța să vă treziți capacitatea naturală de iubire de sine, care este iubirea pentru Creatorul interior și toate modurile în care Creatorul se manifestă, fără nici o formă de judecată sau așteptări cu privire la modul în Creatorul ar trebui să fie. Profunda voastră iubire de sine va deveni puterea voastră, tăria voastră și centrul vostru, așa cum și este deja, cu toate acestea veți fi în stare să recunoașteți cu adevărat, să experimentați și să cunoașteți acest lucru. Explorarea și înțelegerea treptată a uimitoarelor calități și daruri pe care le dețineți vă va permite să vă acceptați puterea interioară, prezența iubirii și puterea sau impactul adevăratei iubiri a Creatorului care există în mod natural în ființa voastră. Acestea sunt punctele cheie de focalizare și scopurile celei de-a doua faze a ancorării energiilor Venusiene în Pământ. Cu toate că acceptarea puterii voastre interioare, acceptarea iubirii și puterii iubirii pare într-un fel simplă și într-altul provocatoare, o mai mare întrupare a iubirii va fi experimentată în interior de către toată lumea. Cele două domenii despre care v-am vorbit, exersarea compasiunii și descoperirea a cine sunteți în acest moment al întrupării, adică frumoasele calități și aptitudini pe care le-ați putea împărtăși fără să vă îndoiți de voi înșivă, vă va încuraja să vă recunoașteți puterea interioară, iubirea și puterea iubirii.

Aveți Încredere în Prezența Iubirii

Sunt multe nivele care vă ghidează către întruparea iubirii, a iubirii Creatorului. Voi sunteți deja o întrupare a iubirii, este pur și simplu nevoie ca voi să recunoașteți acest lucru. Iubirea voastră este o sursă de energie imensă, abundentă, în totalitate minunată, înțeleaptă și puternică, din interiorul vostru, care este aliniată cu fiecare aspect al Universului Creatorului și cu Creatorul. Cu fiecare experiență de realizare a sinelui pe care o încurajați și o acceptați, cu atât mai mult veți începe să vă dați seama de puterea din voi. Cu recunoașterea puterii din voi vine nevoia de a explora și recunoaște cum această putere sau iubire vă poate ajuta pe voi, realitatea voastră, omenirea și Pământul în modul cel mai inspirator, minunat și de trezire a adevărului. Vă aflați într-o fază de întrupare a iubirii în care recunoașteți deja că iubirea există în voi, acum este momentul să vă dați cu adevărat seama că iubirea este puterea voastră fundamentală și ea poate influența realitatea pe care o experimentați în moduri majore. Acum este momentul să explorați cum puternica iubire din voi vă poate ajuta realitatea, susține pe alții și ajuta Pământul într-o întrupare mai mare a iubirii. Poate că vă dați seama că vă invităm să aveți ÎNCREDERE în puterea iubirii din voi și în modul magic în care aceasta poate crea frumusețe, abundență și tot ceea aveți nevoie în viața voastră.

Să aveți ÎNCREDERE în prezența iubirii în voi este scopul final al celei de-a doua faze a ancorării energiei Venusiene.

”Am ÎNCREDERE în prezența iubirii în mine acum.”

Lăsați ca această simplă afirmație să devină meditația voastră în timp ce o repetați în liniște focalizându-vă pe chakra inimii voastre înalte aflată deasupra chakrei inimii voastre, în zona pieptului. Lăsați ca această afirmație simplă să fie un punct de focalizare la care să vă întoarceți adeseori ca și la o amintire familiară și o recunoaștere care vă aduce înapoi în adevărul și alinierea voastră. Această meditație este nevoie să o experimentați doar pentru câteva minute sau până în momentul în care vă conectați cu prezența iubirii în voi. Ea poate acționa ca și o experimentare a și o aliniere cu voi înșivă și cu energiile noastre, Ființele de pe Venus. Vă rugăm să ne chemați să fim alături de voi de fiecare dată când faceți această meditație, iar noi vom descărca coduri, șabloane și înțelepciunea iubirii noastre în ființa și conștientizarea voastră.

Atunci când aveți încredere în prezența iubirii în voi, cât de puternică este și cum vă poate ea alinia realitatea, astfel încât experiențele iubirii să se manifeste, voi vă îngăduiți vouă înșivă să fiți în curgerea divină a Creatorului, să primiți ghidare și susținere, să co-creați cu Creatorul și să știți că sunteți în mod constant și absolut susținuți de către Creator. Este ca și cum ați fi duși mai departe, susținuți, în siguranță, nevoile voastre sunt împlinite și experiențele sunt pline de fericire. Asta este ceea ce vă dorim. Nu este ceva nou, este pur și simplu existența voastră naturală pe care dorim să vi-o reamintim astfel încât să puteți experimenta deplina voastră armonie cu Creatorul.

În iubire și încredere eternă,


Ființele de pe Venus


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.