joi, 19 ianuarie 2017

Vor fi multe lucruri de care să fiți entuziasmați. Și voi știți că este mult mai distractiv atunci când acestea sunt împărtășite – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi vom vorbi despre adevăr. Vom vorbi mai degrabă despre Adevărul care nu s-a schimbat niciodată și nici nu se va schimba vreodată. Nu vom intra într-o discuție lungă cu ce este acesta, vom spune doar că el este întrupat în viața pe care o vedeți peste tot în jurul vostru.

Dacă vă amintiți, am menționat că lumea voastră trece printr-o mare schimbare și că sunt câteva realități noi care se dezvoltă în acest moment. Am spus că unele dintre ele vor cădea și că altele vor fuziona. Spus altfel, după o vreme veți ajunge la un consens.

Ceea ce vrem să subliniem astăzi este ce înseamnă asta pentru fiecare dintre voi. Cum să vă descurcați cu realitatea interimară?

Mai întâi este nevoie să înțelegeți că diferența dintre o credință pe care cineva o are și lumea diferită în care acesta trăiește, nu-l împiedică să poată trăi foarte bine într-o realitate diferită. Este asta ceva diferit de ceea ce ați experimentat întotdeauna? Nu, nu este. La un anumit nivel întotdeauna a fost un fapt că fiecare dintre voi trăiește într-o lume cu experiențe extrem de diferite și reacții la fel de diferite la aceste experiențe. Prin urmare, cineva cu care nu sunteți absolut de acord poate avea la fel de multă dreptate pe câtă aveți și voi. Ar fi mult mai bine să învățați de la acea persoană sau persoane decât să insistați asupra adevărului vostru.

La un nivel ușor mai înalt, vor fi grupuri întregi de oameni care au invitat constructe ale realității total diferite în existență decât cele pe care le vedeți voi. Va fi necesar să țineți minte acest lucru pe măsură ce lumea voastră merge înainte. Cum poate trăi lumea voastră împreună cu lumea lor? Din nou, aceasta nu este o problemă nouă. Cum putem fi ceea ce noi avem nevoie să fim fără să interferăm cu dreptul vostru de a face același lucru? Nu este nevoie de violență pentru a găsi răspunsul la această întrebare. Alte specii din lumea voastră fac acest lucru tot timpul.

Acum, încă nu am atins nivelul Adevărului deși am vorbit despre lucruri care sunt adevărate. Haideți să spunem acest lucru astfel: ori de câte ori indivizi sau grupuri încep să se certe pe ce este adevărat, nici unul dintre ei nu se află în Adevăr. Fiecare poate fi în percepția a ceva ce este adevărat, dar acesta nu poate fi Adevărul dacă lasă loc de disensiuni. Până când nu se ajunge la un nivel la care ceea ce este adevărat este una și de la sine înțeles, acesta nu este Adevărul. Cea mai bună dovadă că ceva se apropie de acel nivel este că toată lumea va fi în stare să-l accepte ca fiind adevărat. Acesta va fi vârful piramidei, ca să spunem așa. Desigur, este foarte posibil să ajungeți la un acord asupra a ceva ce este destul de neadevărat, dar nici unul dintre voi nu este incapabil să știe când acest lucru are loc. De fapt, este posibil ca acest lucru să fi fost chiar de la început obiectivul.

De fapt, în trecutul acestei planete s-a întâmplat de multe ori ca noile realități să fie aduse cu foarte multe eforturi. Adeseori au fost necesare evenimente catastrofale pentru ca acest lucru să se întâmple. Voi trăiți acum într-un astfel de timp. De data aceasta lucrurile ar putea să se petreacă mult mai lin. Din nefericire, mai există încă un sistem de control și unii care refuză cu încăpățânare să îi permită să dispară. Dar ceea ce se întâmplă este, de fapt, Divin și s-ar putea să interpretați corect, ca și colectiv sau universal, determinarea că acest sistem nu va supraviețui. Vă vom spune în continuare că aceasta nu este singura locație din acest sistem solar care trece prin acest tip de schimbare. Se întâmplă lucruri care sunt unice și sunt multe care nu sunt unice.


Revenind la subiectul principal al acestui mesaj, vă rugăm să vă dați seama că abilitatea voastră de a lucra împreună, a trăi împreună și a prospera împreună – de a avea grijă unul de celălalt – este nevoie să crească și să fie folosită mult mai des. Vă rugăm să înțelegeți că răspunsul vostru emoțional colectiv are o foarte mare influență asupra a ceea ce urmează să trăiți. În acest mediu energetic nou, cauza și efectul nu vor fi chiar atât de separate. Veți avea nevoie unul de celălalt. Încercați să vă iubiți unul pe celălalt. În plus, vor fi multe lucruri de care să fiți entuziasmați. Și voi știți că este mult mai distractiv atunci cât acestea sunt împărtășite.  


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.