duminică, 15 ianuarie 2017

Ușa spre Finalizare va fi deschisă – Consiliul Pleiadean al Luminii


Prin Gillian MacBeth-Louthan

Bine v-am găsit. Noi suntem energiile Pleiadeene. Fiecare dintre voi sălășluiește pe o insulă a sinelui. Un loc pe care voi îl cunoașteți foarte bine și pe care alții îl vizitează ocazional, atunci când le permiteți voi să intre. Pe această insulă a sinelui vă bucurați să fiți cine voi sunteți, să fiți cine nu sunteți, să fiți cine ați fost cândva și să fiți cine visați să fiți. Practicați la toate nivelele sinelui înainte de a introduce aceste aspecte nebuloase în restul lumii voastre care arată ca un public cu rezerve de râs și care nu se duce niciodată acasă.

În viitorul apropiat se va deschide o ușă spre finalizare. Vi se va cere să vă prezentați multelor scenarii pe care nu le-ați întâlnit în trecut și s-ar putea să nu le întâlniți în viitor. Vi se va cere să vă prezentați unor moduri de gândire, căi de vindecare, moduri de a vorbi și înțelege în care nu v-ați gândit să vă exercitați drepturile. Imaginați-vă ca pe un agent de vânzări care merge din ușă în ușă pentru a vinde un concept sau produs unic. Vi se va cere să bateți la ușile viitoarelor aventuri și încercări care nu au luat formă în fizic.

Veți face acest lucru pe insula sinelui, practicând cu propriile voastre gânduri, creații și abilități înnăscute. Mai devreme v-am cerut să practicați comandarea acelor părți din viața voastră care nu vi se supun. (Când îi spuneți unui scaun să stea, el stă. Când îi spuneți unei picturi să stea atârnată, ea stă, când îi spuneți unui frigider să fie rece, acesta este.) Acestea sunt energii din viața voastră care vă ascultă atunci când le spuneți să stea, să rămână în picioare, să nu cadă. (Desigur, acest lucru nu include oamenii, pisicile și cei mai mulți câini.) Atunci când credeți că voi sunteți comandantul șef al vieții voastre și a tuturor energiilor neînsuflețite din jurul vostru, atunci vă veți simți mult mai confortabil în puterea și în abilitățile voastre de a crea în viitorul apropiat.

Voi pășiți cu toții pe platforma de a primi ”găzduirea pentru creație”. În următoarea octavă a acestui aspect Universal al timpului, veți descoperi că cuvintele voastre sunt auzite și înțelese de toate lucrurile. Nu contează că se află pe o altă planetă, o altă stea sau o altă parte a lumii, pe o altă parte a oceanului; tot ceea ce voi spuneți este auzit. ”Găzduirile pentru creație” vă sunt emise pe măsură ce primiți micuțul ”d”, dumne-zeirea moștenirii voastre divine. Asta nu înseamnă că vă manifestați ca un mare ”D” cu majuscule DUMNEZEU, ci ca un mic ”d” dumnezeu cu accent pe dumnezeu.

Veți implementa creația în același mod în care un fermier își însămânțează pământul. Dacă atunci când plantează sămânța el înjură – fie că țipă la mierle, la soție, la câine, la el însuși sau chiar înjură tractorul – acea sămânță va da o plantă pipernicită. Fiecare sămânță pe care o binecuvântează va crește cu generozitate și abundență. Cuvintele voastre sunt ca și aceste semințe. Gândurile voastre sunt cele care dau naștere semințelor. Când vă focalizați pe orice energie, orice cuvânt, orice frecvență, oriunde vă merge atenția sau pe ceva ce nu doriți să se manifeste – voi ați impregnat acea posibilitate – imediat. Gândurile negative sunt mult mai magnetice în curgere și mai puternice ca aderență. Atunci când ștergeți aceste exprimări negative din viața voastră și din vocabularul vostru, atunci acea energie magnetică va curge mai departe către ceea ce doriți să manifestați. Dar până când nu vă schimbați intențiile, vocabularul, manifestările în acea stare de lipsă a negativității, veți planta pozitiv numai jumătate din semănăturile voastre.

Nu există nici o limită pentru voi și pentru abilitățile voastre. Aveți doar idei preconcepute despre cum ar trebui să fie și cum nu ar trebui să fie. Atunci când ”nu bateți în cuie” nimic, voi dați frâu liber procesului de manifestare și navigați în ape liniștite și curate. Sunteți trași de către mareele propriilor voastre alegeri în decizii care sunt create de voi, de nimeni altcineva. Este important ca alegerile voastre să fie clare și intențiile voastre să fie clare. Fără claritate, veți planta în negura și ceața poluată și nu veți secera nimic pentru că nu veți avea claritate în a vă aminti unde ați plantat.

Darurile care vin spre voi sunt grandioase dincolo de cunoașterea voastră. În unele zile sunteți cu toții degetul mare, în altele sunteți degetele de la picioare, iar în altele vă împiedicați de limbă. Țineți-vă mâinile, dar nu prea strâns, ca și cum ați ține un pui de pasăre care a căzut din cuib. Nu încercați să vă țineți de ceea ce vine sau de ceea ce nu vine. Nu încercați să faceți ca ceva să se întâmple. Veți fi ca și un om însetat care deține apă într-un miraj. Primiți ușor și cu blândețe cu palmele deschise și sorbiți ceea ce primiți fără nici un regret. Pentru că va veni o zi în care răsplata vă va umple și veți bea din toată inima dintr-o lume plină de iubire. Nu beți sau sorbiți toxinele care vin spre voi prin mass media voastră, prin propriile voastre gânduri sau cuvintele altora. Nu beți ceea ce este otravă pentru gândirea voastră. Nu mâncați mâncarea care este interzisă în sufletul vostru.

Sufletul vostru tânjește după pace, bucurie și armonie. El caută unimea în el însăși/însuși înainte de a cere vreodată unimea cu alții. În fiecare zi sunteți influențați de particulele și situațiile a ceea ce mai este încă de manifestat. În fiecare zi sunteți testați de tot ceea prin ce treceți. Inițierea în această viață este de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pe tot parcursul acestei încarnări pământești. Chiar și atunci când dormiți au loc inițieri. Fiecare gând care vă iese în cale vă influențează. Vă poate lua prizonier sau vă poate elibera. De voi depinde. Trebuie să vă perfecționați și să vă ascuțiți simțurile pentru a ști ce este adevărat pentru voi. Pentru că adevărul vostru s-ar putea să nu se potrivească cu al altora și nici nu este proiectat să o facă. Adevărul vostru este doar pentru voi. El este un adevăr personalizat, o iubire personalizată, un Dumnezeu personalizat, o vindecare personalizată și miracole personalizate. Pentru că fiecare dintre voi este într-o categorie și un univers în voi înșivă. În mod inerent voi aveți tot ceea ce căutați.

Noi suntem Consiliul Pleiadean al Luminii. Noi facem parte din însăși structura sinelui vostru dimensional. Anunțați-vă și pronunțați-vă viața cu grijă. Toate cuvintele sunt sacre. Toate acțiunile sunt sacre. Nu vă jucați cu cuvintele și cu creațiile voastre. Nu ispitiți sorții sau să încercați să lingușiți zeii – indiferent de faptul că acești zei sunt în formă umană sau celestă. Spuneți ceea ce intenționați să manifestați – sau nu vorbiți deloc.

Tăcerea este de aur chiar prin faptul că uneori este mai bine să-ți ții gura închisă decât să manifești un dezastru. Noi ne retragem lăsându-vă în grație și binecuvântări.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.