miercuri, 4 ianuarie 2017

Pregătirea Pentru Primul Contact – Capitolul XXXII


Ce Realitate vom crea în 2017?
Sharman prin Suzanne Lie

Dragilor, eu, Sharman, sunt onorat să vorbesc din nou cu voi. A trecut un pic din ”timpul” vostru de la ultima mea transmisie, dar noi, membrii Navei noastre, am fost foarte ocupați cu proiecte pe care nu le putem împărtăși, încă, cu voi.

Cu toate acestea, deoarece câmpurile de energie cinci dimensionale aflate într-o continuă expansiune intră din ce în ce mai mult în atmosfera lui Gaia, care este aura Ei, precum și în aurele tuturor locuitorilor lui Gaia, omenirea se confruntă cu mai multe alegeri.

Câmpul de energie al celor mai multe dintre aceste alegeri vor fi perceptibile numai în stările voastre de conștiință patru de sus și cinci dimensionale. Prin urmare, numai cei a căror conștiință s-a expansionat în aceste frecvențe ale conștiinței vor fi conștienți de faptul că acolo există o alegere.

2017 va fi un an în care cei care sunt dispuși să participe la ”noul început” al acestui numerologic, numărul 1 an, vor fi conștienți de faptul că există mai multe alegeri noi. Aceia dintre voi care v-ați expansionat conștiința, vă veți da seama că sunt multe alegeri noi în acest ACUM.

Vă veți da seama de acest lucru datorită faptului că veți fi capabili să percepeți dimensiunile mai înalte ale realității în care aceste schimbări au loc. Acesta este motivul pentru care le cerem treziților noștri care s-au oferit voluntar să-și ia un vehicul pământesc, să împărtășească ceea ce ei știu cu cei care NU știu.

Vă rugăm să vă amintiți vremea în care nu vă amintiserăți încă Sinele vostru Mai Înalt sau realitățile mai înalt dimensionale la care SINELE vostru Multidimensional rezona. Pentru că vă amintiți ACUM veți fi în măsură să-i învățați pe alții.

Pentru că mulți dintre voi ați adus un mare ”serviciu altora”, aura voastră a fost pregătită să accepte Lumina celei de-a cincea dimensiuni și mai mult. Vedeți voi, atunci când oferiți ”serviciu altora”, voi vă deschideți portalul Chakrei Coroană și dezvoltați o relație continuă cu Mintea voastră Multidimensională.

Mintea voastră Multidimensională este ”unda purtătoare” care permite o continuă comunicare cu dublu sens cu multele voastre expresii Mai Înalte ale SINELUI. Această continuă comunicare cu dublu sens dintre sinele vostru fizic și SINELE vostru Multidimensional vă va ajuta să vă amintiți experiențele de la bordul Navei voastre Stelare în timp ce vă focalizați și asupra vieții voastre de zi cu zi pe Pământ.

Vă mulțumim tuturor, celor ce ați învățat și v-ați amintit cum să-i învățați și ajutați pe cei care sunt pregătiți să se trezească, dar au nevoie de ajutor. Voi nu aveți deloc nevoie să vă ”faceți reclamă” darului vostru, dar o puteți face dacă doriți. Cei mai mulți dintre voi, împământații noștri, veți începe prin asistarea a liniște a câtorva oameni.

În acest fel vă veți aminti modul în care VOI puteți să vă împărtășiți cel mai bine comunicările apropiate cu frecvențele mai înalte ale realității. Pe măsură ce vă amintiți tot mai complet și câștigați încredere în SINELE vostru expansionat, voi îi veți permite luminii voastre să strălucească în viața voastră de zi cu zi.

Apoi, aura voastră îi va atrage pe alții care vă vor simți aura și se vor întreba de ce sunt atrași de voi. Nu va fi nevoie să vă faceți griji în legătură cu ceea ce veți spune, sau cui i-o veți spune, pentru că Mintea voastră Multidimensională cinci dimensională va ”determina” cu ușurință exact ceea ce alții au nevoie să știe.

Mai mult de atât, cei care sunt pregătiți să primească ceea ce voi în mod înnăscut împărtășiți, vor simți cum aura voastră le completează cumva lor aura. La început, ei ar putea să nu-și dea seama că Mintea lor Multidimensională face un schimb în Limbajul Luminii cu Mintea voastră Multidimensională.

Cu toate acestea, încă o dată, corpul vostru fizic nu numai că va împământa acest schimb inter-personal, dar el va acționa și ca ”Traducătorul vostru Universal” înnăscut.

La început, alții s-ar putea să nu fie în măsură să ia parte la aspectele mai înalt dimensionale, patru înalt și cinci dimensionale, ale comunicării voastre. Cei mai mulți oameni își pot îngădui să perceapă conștient doar frecvențele trei până la patru de mijloc dimensionale ale comunicării.

Prin urmare, alții vor auzi sau citi ”cuvintele individuale” prin intermediul comunicării lor normale trei dimensionale. Dar, treptat, ”simțirile” patru dimensionale ale comunicării vor combina ”cuvintele individuale” în concepte și imagini interioare.

S-ar putea să dureze ceva ”timp” pentru ca alții să primească, traducă și înțeleagă mesajele voastre inter-dimensionale. Cu toate acestea, odată ce vă familiarizați și vă simțiți confortabil cu aceste comunicări mai înalt dimensionale cu alții care poartă un corp fizic, veți începe să primiți informații de la prietenii și familia voastră galactică care poartă o formă cinci și/sau mai mult dimensională.

Vedem că din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți limbajul vostru înnăscut patru de sus și cinci dimensional. Astfel, voi vă deschideți conștiința la curgerea fluxurilor de energie mai înalt dimensionale.

Pe măsură ce recunoașteți și acceptați în mod conștient ”simțirea” acestor câmpuri de energie care intră, vă veți da seama că puteți avea, și că aveți, o comunicare cu dublu sens cu Ființe de Lumină din dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Apoi, așa cum un copil de la școala elementară așteaptă cu nerăbdare să ajungă în clasele mai mari, dați-vă voie vouă înșivă să ”așteptați cu nerăbdare” să fiți ”în” Corpul vostru de Lumină. Spunem ”în” Corpul vostru de Lumină pentru că vrem să vă amintim că voi toți vă purtați deja Corpul de Lumină în realitatea voastră cinci dimensională și dincolo de ea.

Vă cerem ACUM să vă închideți ochii pentru a vă aminti Corpul vostru de Lumină cinci dimensional …
Cum arată Corpul vostru de Lumină cinci dimensional?
Cum se simte Corpul vostru de Lumină cinci dimensional?

Acum expansionați simțirea aurei voastre mai departe și mai departe dincolo de forma voastră …
Cum se simte aura voastră așa cum vă cuprinde corpul, camera și casa …
Cum se simte aura voastră atunci când întâlnește o altă aură …

În timp ce simțiți aura altcuiva, relaxați-vă în amintirea voastră cinci dimensională de a întâlni pe cineva aură-cu-aură …
Cum se simte aura voastră în timp ce se conectează cu aura altei forme fizice …
Cum recunoașteți faptul că acum aura voastră s-a conectat cu aura altor ființe …
Cum se simte acea conexiune în propria voastră aură …

Acum că v-ați pregătit cu ajutorul importantului instrument de învățare al imaginației voastre, găsiți-vă un prieten cu care puteți împărtăși acest exercițiu.

Dacă vă întrebați de ce vă oferim această informație, răspunsul este că vă pregătim pentru ”contactul” vostru cu Ființele de Lumină. Mulți dintre voi ați ”câștigat autorizarea” pentru această onoare prin serviciul făcut în favoarea altora, chiar și în detrimentul propriului vostru sine.

VOI sunteți cei care ați eliberat suficient din ”sinele vostru ego-personal”, care au nevoie de credit personal pentru ceea ce voi personal ați făcut. Cei Mai Înalți cu care voi comunicați, sau cu care veți comunica conștient sau inconștient în curând, sunt Ființe de Lumină cinci dimensionale și mai mult.

Voi sunteți în stare să comunicați cu noi pentru că v-ați amintit că noi suntem Familia voastră Galactică. Aveți această amintire pentru că v-ați amintit că și VOI sunteți o Ființă Galactică. Acesta este motivul pentru care din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți vizitele voastre nocturne pe Navele noastre în timp ce dormiți sau meditați. Dorim să vă reamintim că aceste experiențe sunt reale.

Cu toate acestea, mulți dintre voi mai definesc încă termenul de ”real” din perspectiva celei de-a treia dimensiuni. Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează, iar voi vă amintiți mai multe despre întâlnirile voastre cu noi, perspectiva voastră asupra realității nu va mai fi limitată la dimensiunea a treia.

Vă veți aminti, și experimenta personal, experiențele voastre mai înalt dimensionale nu ca și pe un vis, ci ca și cum ar fi ”reale”. Realitatea voastră fizică v-a învățat că visele nu sunt reale pentru că ele nu se petrec în realitatea voastră trei dimensională.

Din fericire, pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre ”împământații noștri” visează despre, comunică cu și ne simt esența care vă protejează întotdeauna, iar aceste experiențe care se simt ”ca și cum ar fi reale”, voi veți începe să redefiniți sensul de ”real”.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi refuză să ia parte la ORICARE dintre informațiile cu care Illuminati vă bombardează toate dispozitivele voastre de comunicare, cei întunecați își vor pierde influența asupra conștiinței voastre.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți cum să vă conectați conștient cu frecvențele mai înalte ale SINELUI vostru, veți fi capabili să percepeți instantaneu ”energia bazată pe frică” din aceste mesaje pe care cei ”putere asupra altora” le trimit în viața voastră de zi cu zi.

Ce s-ar întâmpla dacă FIECARE dintre voi și-ar aminti să trimită Iubire Necondiționată acestor mesaje precum și să le Ardă, Ardă, Ardă cu Focul Violet?

Veți afla în curând răspunsul la această întrebare pentru că o parte din ce în ce mai mare a omenirii se trezește la SINELE său Mai Înalt. S-ar putea să nu fie conștienți de cuvântul ”SINE Mai Înalt”, dar își dau seama că în ei există un sine victimă copilăresc pe care sunt pregătiți să-l elibereze.

Aveți aceste sentimente pentru că pentru prima dată după mai multe milenii, lumina mai înaltă, cinci dimensională, pătrunde prin întunericul din aura lui Gaia care a fost creat de către cei care au trăit prin ”puterea asupra altora”.

Pentru mii din anii voștri pământești, întunericul a guvernat pe Gaia. Multe ființe multidimensionale și-au luat corpuri pentru a-i aminti omenirii să trăiască în Iubire și Lumină. Cei mai mulți dintre ei au suferit foarte mult și au murit de tineri, dar mesajul lor a supraviețuit multă vreme după moartea lor.

Pentru că omenirea a învățat să privească în viețile celor ascensionați, ea și-a amintit puterea iubirii necondiționate. Desigur, războaiele constante în unele părți ale preaiubitei Gaia i-au făcut pe mulți să uite cine sunt ei cu adevărat.

De asemenea, reclamele de la televizor și din materialele voastre scrise vă reamintesc că voi NU sunteți destul de buni decât dacă cumpărați ceea ce ei vând. Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre voi refuzați să vă uitați, să citiți sau să participați la îndoctrinarea subtilă a acestor ”reclame” care adeseori poartă mesaje subliminale. Sinele vostru mai înalt dimensional poate recunoaște aceste mesaje subliminale și refuza să participe la ele.

Simultan, din ce în ce mai mulți oameni îmbrățișează Lumina Mai Înaltă permițându-i să intre în conștiința lor, în corpul fizic și în viața lor de zi cu zi. Adeseori, această Lumină Mai Înaltă conduce acea persoană într-o ”inițiere”.

Ceea ce vrem să spunem prin ”o inițiere” este: ”Noaptea cea mai întunecată precede zorile.” Cu alte cuvinte, înainte de a putea vedea cu claritate lumina, veți trece prin ceea ce cei ascensionați ar numi ”O Inițiere”.

Dacă vă uitați la viețile marilor lideri și a Maeștrilor Ascensionați, ei toți au trebuit să privească adânc în ei înșiși pentru a percepe orice frică și întuneric interior care interfera cu deplina lor expansiune în Lumină și Iubire.

Trăitul în dimensiunea a treia poate fi ca și ”jocul în noroi”. Când vă jucați în noroi, vă murdăriți. De-a lungul multelor voastre încarnări pe Pământul trei dimensional, cu toții ați suferit o mare tristețe, lăcomie și nevoia de a avea putere asupra altora.

Această viață, mai ales începând din acest an, noi, membrii SINELUI vostru Mai Înalt, vă reamintim că acesta este ACUM-ul să vă debarasați de frica care a aderat la conștiința voastră. Această curățare este adeseori dificilă, deoarece veți fi chemați să intrați în cele mai mari frici ale voastre și să le transmutați în Lumină.

Nu este nevoie să treceți prin acest proces pentru că ați fi răi. NU, voi sunteți în ACUM-ul unei mari tranziții a oamenilor și a planetei în dimensiunea a cincea. Când Maeștrii Ascensionați și-au încheiat serviciul și au ascensionat, ei au transmutat în SINELE lor Corp de Lumină cinci dimensional.

Puteți citi despre viețile lor și cum au transmutat frica în iubire, dar aceasta NU a fost o cale ușoară pentru nici unul dintre ei. Prin urmare, le reamintim Ascendenților noștri că, calea voastră nu este una ușoară, dar este Una Vitală.

Gaia are nevoie de ajutorul vostru să curețe frica, întunericul, lăcomia, puterea asupra altora și câmpurile de energie aproape constante ale războiului din corpul Ei planetar trei dimensional, precum și din corpul Ei astral patru dimensional.

Așa cum și voi, membrii omenirii trebuie să vă curățați întunericul personal pentru a ajuta cu ascensiunea voastră personală în Ființa voastră de Lumină cinci dimensională …

Noi, membrii SINELUI vostru Galactic, vă crem să o ajutați pe draga de Gaia să-și curețe întunericul Ei planetar, să o ajutați în ascensiunea Ei planetară în Planeta Ei de Lumină cinci dimensională.

Cum o veți ajuta? Noi ȘTIM că voi aveți răspunsul în propria voastră Minte Multidimensională și în Inima Înaltă.


Binecuvântări tuturor pe parcursul lui 2017 – Anul Transmutării Planetare.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.