marți, 24 ianuarie 2017

Mesaj despre Energia Venusiană

Imagine Josephine Wall

De Elaine Degiorgio

Vorbesc din perspectiva conștiinței Venusiene deoarece, ca și energie arhetipală, ea conectează foarte mult cu femininul. Ea conectează în mitologia voastră cu iubirea, cu păsările, cu porumbeii, cu florile, cu deschiderea inimilor. Poezia și drama voastră, sculptura și picturile voastre poartă toate aspectul feminin al lui Venus. Această energie a fost aici încă din timpul Atlantidei ajutând și inspirând; ea este mama, cea care hrănește, nu numai pentru omenire, ci și pentru însăși Pământul.

Venus și tărâmul florilor pot părea a fi două vibrații diferite, dar dați-mi voie să vă spun că tărâmul vostru al florilor este foarte evoluat și a existat o îmbinare a impulsului feminin cu devașii florilor. Florile au deschis un portal pentru a întâmpina și a-i permite femininului să fie întotdeauna prezent pe Pământ; și astfel această energie, pe care unii o numesc energia zeiței, este întotdeauna prezentă în flori în momente ale schimbării umane – nu numai în momentele nașterii și a morții, ale întâmpinării și plecării, ci și în fiecare aspect al relațiilor voastre, în toate stările experienței umane.

Noi suntem aici când sunt multe lacrimi pe planetă, cum ar fi în război sau într-un dezastru natural, pentru că florile vor înflori mereu. Chiar și atunci când apare o mare fisură pe suprafața Pământului, noi vom fi prezente și pentru bogați și pentru săraci. Și astfel, eu sunt aici ca vindecătoare, ca mamă, ca feminin, lucrând cu florile, pentru că schimbul de flori între două ființe umane este o punte de-a lungul căreia poate curge iertarea.

Cât de important este să vă ofer acest mesaj, pentru că este necesar ca această planetă să meargă înainte într-un mod echilibrat, ca și casă și mediu blând pentru omenire, animale, păsări și plante, iar acest lucru implică vindecarea dezechilibrului dintre sexe, dintre cele două polarități de pe planetă. Într-adevăr, atunci când poate exista o recunoaștere deplină a vibrației feminine ce curge atât prin bărbați cât și prin femei, o conștientizare că fiecare ființă are în ea ambele aspecte, masculin și feminin, numai atunci poate avea loc o vindecare completă. De asemenea, o conștientizare ridicată în acest domeniu va aduce ceva, poate chiar mai important, capacitatea de a înțelege și a vă simți conectați cu orice formă de viață de pe această planetă.

În acest moment, voi vă aflați în mijlocul unei crize, un sacrificiu al multor, multor creaturi pentru a trezi ființele umane la responsabilitățile lor. Ați avut un mare val cu elementele, în special cu elementul apă. Poluarea apei este iar o reamintire a lipsei de conectare. Mai ales delfinii au intrat în atenția voastră pentru a vă arăta ce înseamnă iubirea necondiționată. Acesta este rolul lor, acesta este scopul lor. Ei se oferă în totalitate pe ei înșiși pentru a învăța omenirea calitățile altruiste de a fi, și astfel, ei permit să fie distruși, să fie sacrificați pentru nevoile, lăcomia și avariția omenirii. Dar ei fac acest lucru cu iubire.

Vedeți voi, prietenii mei, delfinii se află în curs de a trece prin faza finală de a-și câștiga individualitatea așa ca și oamenii, și pentru a facilita acest lucru, multe dintre spiritele care se află acum în familia delfinilor, au fost încarnate cândva în corpuri umane. Cu această înțelegere, ele poartă cunoașterea de care au nevoie pentru a face acest sacrificiu special în corpul acestui mamifer, pentru că el va atinge unele dintre speciile voastre într-un mod în care puține lucruri ar putea-o face. Dar, faptul de a-i vedea afectați de poluare va fi suficient pentru a face omenirea să abordeze această problemă gravă? Ar face-o cu siguranță dacă se ajunge în punctul în care oceanele încep să moară; și nu există nici un mers înainte pentru această planetă. Dacă ar fi să vedeți delfini murind cu miile, aruncați pe plajă de valuri, ar fi ca și cum ei ar spune ”Vă rugăm să înțelegeți ce-i faceți planetei voastre, oceanelor voastre.” Este singurul mod în care schimbarea poate avea loc, așa cum se vede din perspectiva lor.

 În zilele Atlanteene au existat spirite care puteau trece din formă umană în formă de delfin atunci când doreau și au devenit foarte familiarizați cu elementul apă în timp ce aveau și o înțelegere a ceea ce se întâmplă în conștiința lui homo sapiens. Printr-un act de serviciu iubitor delfinii vin acum să trezească omenirea. Acesta este motivul pentru care unii dintre voi sunteți capabili să faceți acea conexiune cu ei, pentru că ei simt iubirea pe care o aveți pentru ei și vor veni atunci când voi îi chemați.

Celor care sunt conștienți, așa cum sunteți voi, le este evident ce trebuie făcut; dar pe planeta voastră sunt mulți oameni care sunt adormiți, inconștienți. Și în cel mai simplu mod, tot ceea ce se întâmplă cu delfinii și cu toate celelalte creaturi marine, atrag atenția nu numai asupra situației lor și asupra situației planetei ca întreg. Deficitul de apă și poluarea apei sunt probabil cele mai critice probleme cu care se confruntă planeta voastră. Acesta este un apel care trebuie auzit.

Prietenii noștri cu Pene

Sunt apoi păsările care zboară libere; care scad repede ca număr; și acesta este un mesaj pentru omenire. Ele au tot cerul să se exprime, dar totuși își vor face cuib în copacii din grădina voastră, ele vor veni să vă viziteze atunci când le invitați. Ele vă vor cânta, iar rezonanța cântecului lor poate aduce armonie în viața voastră. Cu micuțele lor ființe, ele exprimă sunete minunate pentru că cântecul păsărilor este un mare vindecător pentru omenire. Când ascultați notele complicate și efectul combinat al cântecului păsărelelor, acesta vă transmite întregul cosmos.

După cum știți, Universul este ținut laolaltă, este țesut laolaltă prin sunet, prin vibrație. Păsările sunt mari țesătoare pentru planeta voastră, ele zboară prin aer împreună cu elementalii aerului și prin cântecul lor ele trec sunetul prin aerul care permite regatului copacilor, regatului plantelor, regatului mineral și regatului animal să-și găsească echilibrul. Atunci când inima umană este deschisă cântecului păsărilor se întâmplă același lucru; ele vă transmit propriul lor cântec de libertate. Nu este o întâmplare faptul că un corp atât de micuț poate produce un sunet care merge atât de departe. Ați auzit sunetul crescător al cântecului ciocârliei? Ciocârlia se ridică, se ridică, se ridică sus în înaltul cerului și nota sa este clară. Deci, aceste păsări vă dezvăluie cât de sus puteți urca. Da, mai mult de atât, ele poartă, ele manifestă o vindecare prin sunet care vine de la nivele aflate departe de planeta voastră, aducând note care să permită realizarea echilibrului. Muzicienii din istoria voastră au fost inspirați de cântecul păsărilor, acei muzicieni care s-au apropiat de ele cu inima deschisă au folosit aceste simfonii magice.

Pasărea este liberă și știe că este liberă. Atunci când le vorbiți, nu contează dacă le vorbiți englezește pentru că sunetul vocii voastre este cel care rezonează. Cântecul păsărilor are legătură cu vibrația și energia, iar gândul îmi fuge la uguitul porumbeilor și la exemple mai blânde de ciripit, dar poate că nu v-ați simți foarte confortabil cu țipătul răgușit al pescărușilor. Cum ar putea fi acesta frumos și vindecător? Depinde unde căutați și încotro vă întoarceți urechea; este vorba despre perspectivă. Vă uitați la o specie care s-a încarnat pentru a ajuta în special elementalul apă. Pescărușul zboară deasupra mării, el trebuie să țipe tare pentru restul grupului său. Pescărușul este o pasăre interesantă pentru că ea păzește coastele țării noastre. El are un țipăt răgușit pentru că este atent la orice schimbare. Rețineți, voi vă uitați la el din punctul de vedere al unor ființe umane care ascultă un sunet care nu este foarte delicat pentru urechile voastre. Dar acest sunet se conectează cu pământul și cu apa într-un mod foarte special.  

V-ați gândit la energiile care intră pe pământul vostru venind de la mare? Acele energii sunt uneori destul de negative. Dar țipetele puternice ale păsărilor marine le spintecă, le pun în mișcare, le dispersează așa cum ar face-o artificiile voastre, cu o mare bubuitură. Astfel are loc o schimbare și apoi o curățare, o reformare. Pescărușul are un alt scop decât al vostru, el are un singur rol de jucat în această țesătură din care faceți parte cu toții, iar când intuiția vă permite să descoperiți care este scopul, vă veți uita la vindecarea pe care o aduce cu o un nivel mai apreciativ de conștientizare. El nu va mai fi aspru și neplăcut, el va avea un scop. Respectați-le scopul așa cum îl respectați pe al vostru propriu. Asta este tot ceea ce trebuie să faceți.  

Este momentul să acționăm.
Această planetă iubită este într-un moment critic acum. Din punct de vedere ecologic sunt multe lucruri care au fost puse în mișcare și care sunt foarte dificil de inversat. Într-adevăr, în unele locuri oamenii vor fi nevoiți să se adapteze unor schimbări dramatice ale mediului și habitatului lor; acest lucru se întâmplă deja. Adevărata problemă este că dacă această deconectare crește, apare o mai mare separare de viață, atunci această planetă nu va fi în măsură să vă asigure leagănul în care să creșteți.

Prin procesul vostru de gândire voi deveniți conștienți de o problemă, a fost Boala Olandeză a Ulmului (o ciupercă a ulmilor care este răspândită de gândacii din scoarța ulmului. Este o tulpină virulentă a unei ciuperci care a apărut în America de Nord la începutul secolului 20 și care a distrus majoritatea ulmilor americani în multe zone n.t.)  și acum Castanii au probleme. Mai sunt puțini oameni dispuși să se conecteze și să-și ofere ajutorul. Cei care o fac, prin iubirea lor pot aduce vindecare.

Acum este momentul conștientizării pentru a aduce vindecare și susținere Mamei Pământ. Acum este momentul să mergem înainte împreună ca și o echipă a IUBIRII, LUMINII și UNITĂȚII, ca o Echipă care să aducă Energiile Divine Mamei Pământ.

Binecuvântări.


Elaine Degiorgio

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.