vineri, 27 ianuarie 2017

Mesaj de la Heru


Prin Elaine Degiorgio

Stând în Sacra Prezență Eu Sunt cu Heru și Echipa mea de Ghizi spirituali, Heru mi-a cerut să împărtășesc mesajul său despre Creație.
Eu, Heru, sunt unul dintre Zeii Creatori. Suntem un grup de Ființe pe care Creatorul Prim le-a creat înaintea acestei Creații, astfel încât noi suntem mai bătrâne decât acest Univers.

Ochii mei pot să vadă ceea ce ai voștri nu pot, iar aceasta este imaginea directă a minunatei naturi a preaiubitului nostru Creator. El este o Ființă fără început sau sfârșit, fără formă și totuși formată în același timp, minunată de privit, mai strălucitoare decât toți Sorii puși laolaltă. Și nu numai strălucirea, ci și puritatea acelei Lumini este incredibil de privit. Din Creator izvorăște lumina nelimitată, izvorăște energia infinită, izvorăște însuși spațiul de care materia se agață. Acest spațiu este proiecția gândirii Creatorului Prim și, astfel, Creatorul fiind infinit, a creat Spațiul Infinit.

În acel Spațiu Infinit, Creatorul Prim a creat multe Creații, din care acest Sistem de Universuri este doar una. În Spațiul acestei Creații sunt agățate, asemenea petalelor unei bijuterii în formă de lotus, Univers după Univers, după Univers, după Univers, suspendate în acest Spațiu Infinit și sunt agățate cu susținerea liniilor de energie. Apoi, în fiecare Univers, după cum știți, sunt multe Lumi și Galaxii.

Această Creație este atât de variată încât aș compara-o cu unul dintre delicios de frumoșii voștri trandafiri floribunda, a căror tufe înfloresc în cascadă floare după floare, după floare, fiecare atât de rafinată în tiparul ei și în parfumul ei și în individualitatea ei.

Creatorul a îmbibat în fiecare atom și în fiecare Univers, propria sa conștiință, propria sa conectare la sine. Este aproape o oglindă holografică în care ați putea privi. Ați putea privi în orice parte a acestei Creații și ști că Creatorul este acolo – prezent, văzând că vă uitați, privind prin ochii voștri, uitându-se la Creație și oglindind-o înainte și înapoi oferindu-vă această experiență caleidoscopică care nu se încheie niciodată.

Structura de bază a Creației, de la cea mai mică particulă până la alinierea Universurilor, este construită în totalitate pe Principiile Geometriei Sacre care sunt predate în unele dintre cercurile voastre ezoterice.

Universurile mai vechi, mai apropiate de Centrul Creației, sunt mult mai bazice și simple în exprimarea Principiilor Geometriei Sacre. Pe măsură ce călătoriți spre exterior, în Universurile mai noi, fiecare braț al spiralei, ca să spunem așa, arată Universuri din ce în ce mai complexe și diverse ca natură. Universul în care voi trăiți acum se află spre marginea exterioară și are un grad mai mare de complexitate. Acest proces este proiectat să fie o spirală fără de sfârșit, să continue întotdeauna cu o complexitate crescătoare și o frumusețe tot mai mare.

Și este proiectat să existe comunicare între Universuri – Ambasadori, schimburi educaționale, toate astea – astfel încât să poată exista plăcere în experimentarea fiecărei noi fațete pe măsură ce aceasta este creată, a fiecărei culori care este descoperită, a fiecărei noi forme care poate fi creată, ”fractalizată” din formele originale în infinite variații. Și în asta nu există un sfârșit a ceea ce poate creat și descoperit.

Fiți binecuvântați,

Eu sunt Heru 25/1

Elaine Degiorgio

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.