luni, 2 ianuarie 2017

Magia Florii Vieții


Andromedanii prin Natalie Glasson

Floarea Vieții este un străvechi simbol și șablon al geometriei sacre oferit omenirii din partea Universului Creatorului. Folosit adeseori pentru a reprezenta conectarea tuturor sufletelor în sursa Creatorului în planurile interioare, acest simbol a fost oferit oamenilor ca o reamintire a planurilor lor interioare de existență precum și unitatea cu Creatorul. Simbolul sau șablonul de lumină reamintește omenirii pacea și iubirea eternă dintre toate ființele precum și prezența Creatorului în tot și toate. Faptul de a medita pironindu-vă privirea pe sau de a vă imagina Floarea Vieții vă poate aduce acest mesaj și mult mai multe inspirații care să vă trezească amintirea Dumnezeului/Creatorului care este inocența și adevărul ființei voastre.

Simbolul și șablonul energetic al Florii Vieții a fost împărtășit întotdeauna între civilizații în planurile interioare, noi, Andromedanii, vă aducem trezirea instigată de puterea acestui simbol pentru cei de pe Pământ și din planurile interioare. Dorim să trezim în continuare energiile păcii, iubirii și unității cu tot și toate în scopul de a crea un impuls în conștientizarea prezenței Creatorului.

Noi, Andromedanii, am accesat șablonul Florii Vieții care se află în energia de bază a conștiinței noastre ca și civilizație pentru a aduce un șablon născut din unitatea noastră cu Creatorul. Fiecare suflet, fie de pe Pământ fie din planurile interioare, deține simbolul și șablonul energetic al Florii Vieții în energia și ființa sa, ceea ce noi dorim este să-l activăm în manifestarea sa. Recunoscându-ne și manifestând Floarea Vieții noastre, sau mai bine zis a simbolului Floarea Vieții, noi am început apoi procesul de a împărtăși Floarea Vieții noastră născută din energiile noastre cu alte suflete în tot Universul Creatorului. Am invitat fiecare suflet să ia Floarea Vieții în chakra inimii sale printr-o practică specifică de primire. Pe măsură ce simbolul se ancora în chakra inimii lor, avea loc o transformare, o fuzionare cu propria lor prezență a Creatorului. Dăruirea simbolului nu numai că a oferit sufletului înțelepciunea, cheile, iubirea și lumina necesară, dar a împărtășit și scopul și semnificația simbolului, astfel el a trezit pacea, iubirea și unitatea în suflet pentru a stimula prezența Creatorului lor. Pe măsură ce simbolul energetic a fost trecut de la suflet la suflet și de la civilizație la civilizație, el a crescut în radianță și putere energetică devenind profund trezitor, vindecător și inspirațional pentru cei care se conectează cu el. Simbolul se manifestă acum ca o comoară a energiei și înțelepciunii Creatorului, acționând în același timp ca o cheie de transformare. Simbolul Florii Vieții a vibrat puterea Creatorului în manifestare. Acest simbol nu mai deține și reprezintă energia noastră, ci mai degrabă energia a atâtor de multe aspecte iubitoare diverse ale Creatorului din Universul Creatorului.

Acum este momentul ca șablonul energetic al Florii Vieții să fie transmis omenirii pentru a crea o puternică trezire a amintirii în toți cei care sunt dispuși să primească. Scopul celor de pe Pământ este să primească șablonul și să-l ofere altor ființe pentru a crește puterea șablonului și puterea păcii, iubirii și unității în toți. Noi recunoaștem faptul că șablonul crează o lumină suplimentară în suflete, permițând și încurajând astfel întoarcerea tuturor aspectelor Creatorului în unitate și armonie. Ca membri ai omenirii dorim să vă invităm să primiți șablonul Floarea Vieții precum și ca, în mod conștient, să-l dăruiți și altora. Puteți să-l dăruiți altor ființe umane prin împărtășirea tehnicii, încurajându-i apoi să experimenteze descărcarea în propriul lor timp. Ca alternativă, puteți oferi șablonul plantelor, copacilor, animalelor, de fapt, oricărei forme de viață cu conștiință, pentru că acest șablon poate fi realizat prin propria voastră vizualizare și intenții, fie în timpul meditației, fie în rutina vieții voastre de zi cu zi.

Primirea Florii Vieții

Spuneți cu voce tare ”Intenția mea este să primesc Floarea Vieții dăruită inițial de către Andromedani, în chakra inimii mele în scopul trezirii în continuare a energiilor păcii, iubirii și unității Creatorului în ființa mea. Doresc să primesc în chakra inimii și în conștiința mea înțelepciunea potrivită, conștiința Creatorului, lumina și iubirea care au fost deja adunate în șablonul energetic.

În același timp, doresc să ancorez în Floarea Vieții adevărul sufletului meu ca acesta să se poată adăuga la conștiința Creatorului care se formează pe măsură ce continuă să-i ajute și vindece pe alții. Aș dori să se trezească la lumina, iubirea și conștiința Creatorului precum și să primească o vindecare profundă. Vă mulțumesc pentru acest serviciu sacru și pentru faptul de a mă susține în a fi în serviciu.”

Respirați profund și lăsați ca intenția voastră să se așeze în interiorul și în jurul vostru.

Spuneți cu voce tare ”Chem acum cea mai potrivită ființă de lumină și iubire din Universul Creatorului să îmi dăruiască Floarea Vieții. Mulțumesc.”

Imaginați-vă, simțiți sau recunoașteți o ființă sau o conștiință de lumină în partea voastră stângă. Lăsați ca chakra din palma voastră stângă să se întoarcă înspre cer. Veți primi șablonul și energia Florii Vieții prin chakra din palma voastră stângă. Lăsați-o să se odihnească câteva momente în chakra pălmii voastre stângi în timp ce deveniți conștienți de energie și vizualizați sau simțiți simbolul Florii Vieții.

Inspirați profund, imaginați-vă, simțiți sau recunoașteți simbolul urcând prin brațul vostru stâng pentru a se așeza în chakra inimii voastre.

Inspirați și expirați ca și cum prin asta chakra inimii voastre devine conștientă de energia simbolului, influența acestuia asupra ființei voastre și de trezirea pe care acesta o inspiră în voi. Fiți conștienți și de faptul că voi energizați simbolul cu propria voastră divinitate sacră.

Când simțiți că procesul s-a încheiat lăsați ca simbolul să se miște din chakra inimii voastre coborând prin brațul vostru drept pentru a se odihni în chakra pălmii voastre drepte.

Spuneți cu voce tare ”Invit cea mai potrivită ființă de lumină să vină pentru a primi darul Florii Vieții din ființa mea.”

O ființă va păși pentru a primi darul, s-ar putea să fie o persoană pe care o cunoașteți în formă energetică din realitatea voastră curentă, un ghid sau o ființă de lumină necunoscută. Lăsați Floarea Vieții să-și continue călătoria. Acordați-vă un timp pentru a sta liniștiți, respirați profund și contemplați schimbările energetice și trezirile care au avut loc în ființa voastră.

Practica împărtășirii Florii Vieții pe care am împărtășit-o cu voi este esențială deoarece ea are o influență puternică asupra creierului și minții voastre. Primirea cu mâna stângă simbolizează faptul că vă deschideți aspectul creator și nelimitat al minții voastre pentru a-l îmbrățișa pe Creator, deoarece Floarea Vieții îl reprezintă pe Creator. Dăruirea Florii Vieții cu mâna dreaptă simbolizează faptul că energia șablonului a fost primită și fuzionată cu partea logică a minții voastre, astfel în timp ce șablonul vă părăsește ființa prin palma dreaptă voi vă onorați pe voi înșivă ca și pe un aspect complet și întreg al Creatorului la vibrația actuală a ființei voastre. Din această stare a ființei și recunoaștere interioară, poate fi experimentată o expansiune și acceptare în continuare a Creatorului. Unul dintre multele scopuri ale primirii simbolului în acest fel este fuziunea spiritualului cu logica, prin urmare și a planurilor interioare cu realitatea fizică, a iluziei cu adevărul, astfel încât se naște o experiență de trezire a Creatorului.

Această practică este un dar din partea noastră, a Andromedanilor, noi suntem ființe stelare, simbolul va crește și încrederea voastră în conectarea cu ființele stelare și aspectele Creatorului de dincolo de Pământ pentru a crea un sentiment profund înrădăcinat de unitate, armonie și pace care este încorporat nu numai în structura energetică a Pământului și a omenirii, el este distribuit, de asemenea, prin întregul Univers al Creatorului.  

Noi, Andromedanii, suntem prezenți pentru a fi în serviciu iubitor pentru omenire, noi susținem alinierea Pământului cu Venus pentru a deveni o planetă a iubirii de-a lungul anului 2016. Noi oferim, de asemenea, omenirii vindecare, inspirație și instrumente de trezire pentru a vă încuraja pe toți să vă mutați într-o Eră a Amintirii; un timp de o extraordinară conștientizare a Creatorului. Vă rugăm să chemați conștiința și lumina noastră înalt vibrațională ca să vă susțină în orice domenii ale evoluției voastre spirituale. Expansiunea pe care o experimentați va schimba Pământul și conștiința omenirii creând în mulți treziri profunde, instigând amintiri despre voi înșivă și despre Creator. S-ar putea să vă doriți să stați în meditație și să vă puneți vouă înșivă aceste întrebări: ”Sunt dispus să-mi amintesc Creatorul? Ce mă limitează să-mi amintesc Creatorul? Cum pot să-mi amintesc mai deplin Creatorul care sălășluiește în mine?” Răspunsurile pe care le primiți vă vor susține expansiunea interioară și astfel, conexiunea voastră în continuare cu Floarea Vieții.

În Iubire expansivă,

Andromedanii


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.