duminică, 1 ianuarie 2017

Instrumente ale Ascensiunii pentru anul 2017 și dincolo de el


Ființele Celeste Albe

Prin Natalie Glasson

Tranziția de la orice formă necesită întruparea și acceptarea iubirii, a celei mai pure vibrații a iubirii de la Creator. Iubirea Creatorului vă trezește întreaga ființă, crescând curgerea din universul Creatorului prin ființa voastră, eliberând iluziile, lăsând ca adevărata amintire a Creatorului să apară. Iubirea cu cea mai pură vibrație și intenție este un instrument care să vă ajute în alinierea întregii voastre ființe la tot ceea ce este Creatorul. Prin urmare, este foarte valoros în acest timp de ascensiune să vă încurajați pe voi înșivă să recunoașteți bogăția iubirii necondiționate a Creatorului care există în ființa voastră, emanând din sufletul vostru prin chakra inimii voastre înalte și chakra inimii, prin fiecare aspect al ființei voastre. Recunoașterea iubirii prezentă în ființa voastră vă va susține acum în realizarea faptului că de-a lungul anului 2016 voi ați absorbit conștient sau inconștient iubirea și v-ați aliniat cu iubirea voastră interioară și cu iubirea Creatorului. Apoi veți fi în măsură să onorați iubirea din ființa voastră și să o folosiți pentru a vă ajuta în următoarea etapă a ascensiunii voastre.

Este esențial să vă faceți timp să vă împărtășiți energetic iubirea cu corpul vostru, cu mediul înconjurător, cu cei dragi, cu cariera voastră și cu tot ceea ce doriți să se manifeste în realitatea voastră. De fapt, cu toate în interiorul și în jurul vostru. Focalizați-vă în mod conștient pe a expira iubire din chakra inimii în toate aspectele ființei voastre și în mediul vostru înconjurător, lăsați ca această iubire să fie atât de hrănitoare, plină de lumină și iluminare. Lăsați ca ea să curețe toate iluziile, durerea, suferința și orice altceva nu mai este necesar. Aceasta este o practică simplă dar atât de împuternicitoare pentru a fi făcută cel puțin o dată pe zi pe măsură ce intrăm în 2017 dar și de-a lungul întregului an. Aceasta este o metodă de recunoaștere de sine și de aliniere cu sufletul vostru, încurajându-vă sufletul și noile aspecte ale sufletului vostru să se împământeze mai deplin în ființa și în realitatea voastră.

Această practică simplă vă va ajuta în trei moduri: mai întâi ea îi va permite întregii voastre ființe și realități să se alinieze cu sufletul vostru. În al doilea rând, ea vă va ajuta să acceptați iubirea Creatorului și în al treilea rând vă va susține în crearea schimbărilor și experiențelor necesare care să vă ajute în ascensiunea voastră pe tot parcursul anului.

Cu ce alegeți să vă aliniați?

În această etapă a ascensiunii este important să recunoașteți cu ce alegeți să vă aliniați din punct de vedere energetic, mental și emoțional. Alinierea voastră este conexiunea voastră, ceea ce alegeți să întrupați și în ce să credeți. De-a lungul lui 2017 va fi important să vă observați gândurile, emoțiile, experiențele și creațiile invitându-vă pe voi înșivă să examinați cu ce vă aliniați și modul în care această aliniere este în folosul evoluției voastre spirituale, a stării de bine și a fericirii voastre. Este valoros să vă asigurați că gândurile, emoțiile, experiențele și ceea ce voi alegeți să creați în realitatea voastră sunt aliniate cu iubirea, înțelepciunea și puterea Creatorului care există în ființa voastră. Dacă gândurile voastre sunt negative, emoțiile voastre sunt dăunătoare, iar experiențele voastre vă limitează, acest lucru arată că există un aspect al ființei voastre care este aliniat cu energii sau obiceiuri nefolositoare care este nevoie să fie curățate și vindecate. Observarea dacă alegeți să vă aliniați cu aspectele iubitoare ale Creatorului sau cu aspectele limitative ale ego-ului vostru, vă va permite să vă angajați într-o profundă călătorie de descoperire de sine. Dacă focalizarea voastră în 2016 a fost pe absorbția iubirii, atunci s-ar putea să descoperiți că acest lucru vă aduce experiențe de împlinire pentru că voi v-ați aliniat deja cu iubirea Creatorului și cu ființa voastră, astfel încât experiențele voastre se vor manifesta din aceste vibrații pure, care abundă de iubire.

Instrumente care să vă ajute în Ascensiunea voastră

S-ar putea să doriți să meditați ca să cereți ghizilor sau sufletului vostru să împărtășească cu voi energii cu care să vă aliniați în mod conștient pentru a vă susține și accelera ascensiunea în acest moment.

În plus față de descoperirile voastre, noi, Ființele Celeste Albe, dorim să împărtășim cu voi energii care credem că vor fi în folosul vostru. S-ar putea să doriți să cereți ca întreaga voastră ființă să fie aliniată cu:

·      Arhanghelul Metatron, deoarece el ancorează și susține schimbările sau eliberarea vechilor energii, creații și alinieri care nu mai sunt necesare în ființa voastră.
·    Ființele de pe Venus, deoarece ele aduc a doua fază a iubitoarei lor descărcări de lumină și conștiință pentru Pământ și omenirea ei. Iubirea Venusiană vă susține acceptarea puterii și prezența iubirii, mai ales la nivel mental precum și încurajarea ca majoritatea acțiunilor voastre în realitatea voastră să se nască din iubirea din ființa voastră.
·      Conștiința Christică aurie care continuă să se trezească mai deplin pe Pământ și în omenire, împărtășindu-și conștiința sa originală pură; conștiința care este destinată omenirii pentru a fi întrupată și experimentată pe Pământ. Energia Conștiinței Christice este importantă pentru a vă susține amintirea Creatorului și ajută la integrarea sufletului vostru cu întreaga voastră ființă la nivel fizic.
·        Aspectele Mai Înalte ale Sufletului vostru, care doresc să sintetizeze cu ființa voastră fizică, astfel încât să vă puteți alinia cu înțelepciunea, conștiința pură, iubirea, pacea, euforia, expansiunea, puterea și adevărul sufletului vostru, bucurându-vă de energiile aduse în ființa voastră datorită alinierii voastre.
·       Unirea Sacră, integrarea și echilibrarea Divinului Masculin și a Divinului Feminin în voi și în Creator pentru a susține acest echilibru și amestec sacru al energiilor Creatorului în manifestarea pe Pământ. Cu scopul recunoașterii echilibrului sacru al iubirii, înțelepciunii și puterii în sufletul fiecărei persoane, precum și realizarea prezenței Divinului Masculin și Feminin în toate.(Puterea intenției și întruparea pentru a manifesta creația)
·   Grupul vostru de Suflet (chiar dacă nu înțelegeți nimic despre Grupul vostru de Suflet) Sufletul vostru fuzionează cu ființa voastră astfel încât înțelepciunea și abilitățile Grupului vostru de Suflet vă devin disponibile. Prin aliniere, această oportunitate poate fi sporită și experimentată mai deplin.

Acordați-vă timp pentru a vă conecta cu aceste energii individual sau împreună prin simpla intenție, urmându-vă ghidarea interioară.

Împământați-vă Adevărul

Îngăduiți-vă să mențineți intenția împământării pentru a asista și susține descărcarea în continuare a noilor aspecte ale sufletului vostru care să fuzioneze cu personalitatea voastră. În acest moment al ascensiunii împământarea poate fi un instrument care să susțină o mai profundă conexiune, observare, întâmpinare și acceptare a sufletului vostru precum și să permită ca o  nouă perspectivă a sufletului vostru să se formeze pe deplin în ființa voastră, mai ales în corpul vostru mental. Împământarea poate fi folosită ca să accelereze integrarea și întruparea sufletului vostru.

Imaginați-vă mai întâi chakra Steaua Sufletului deasupra capului vostru ca un far a luminii sufletului vostru, deținând perspectivele, conștiința și energia sufletului vostru. Lăsați ca lumina chakrei Steaua Sufletului să radieze prin voi. Apoi imaginați-vă chakra Steaua Pământului sub tălpile voastre, ea este ca un magnet care trage lumina sufletului vostru prin ființa voastră. Observați cum chakra voastră Steaua Pământului se umple cu lumina sufletului vostru devenind un far de lumină care egalează chakra Steaua Sufletului.

Observați-vă perspectiva și relațiile

Pe măsură ce fuzionați mai deplin cu sufletul vostru, voi intrați într-o etapă de transformare și acest lucru va ușura tranzițiile în relațiile și perspectivele voastre. Veți fi invitați să analizați ceea în ce credeți, ce este adevărul Creatorului și ce este iluzie. Acest lucru va întări conexiunea voastră cu intuiția voastră și vă va invita să dați drumul obiceiurilor, limitărilor și iluziilor care vă împiedică expansiunea sufletului vostru. Este momentul să dați voie ca noi perspective, credințe și opinii să se formeze dintr-un spațiu al iubirii și adevărului din voi, ceea ce înseamnă că vechile perspective, credințe și opinii va fi nevoie să fie îndepărtate. Creați acum intenții ca acest lucru să aibă loc cu ușurință și în mod perfect pentru voi și că sunteți în stare să faceți tranziția în alinierea cu perspectivele sufletului vostru într-un mod plin de bucurie.

Observați-vă relațiile cu voi înșivă și cu alții, recunoașteți că fiecare relație vă permite să vă îmbunătățiți relația cu Creatorul. Este momentul să vă conectați cu cei din jurul vostru și cu voi înșivă cu un mai mare adevăr, să vă asigurați că toate relațiile voastre sunt conexiuni ca urmare a iubirii necondiționate a Creatorului. Acest proces poate începe imaginându-vă că trimiteți din inima voastră o rază de iubire fiecărei persoane pe care o întâlniți sau cu care vă conectați. Este nevoie să vă simțiți confortabil în adevărul și sinele vostru, să vă iubiți necondiționat, dându-vă seama că iubirea voastră vă asigură că sunteți în siguranță, protejați și vindecați tot timpul. Când vă dezvoltați conexiunea cu voi înșivă și cu cei din jurul vostru dintr-un spațiu de iubire, instantaneu simțiți o mai profundă legătură și întrupare a Creatorului în fiecare moment al realității voastre.

Manifestați-vă iubirea prin acțiunile voastre

Recunoașteți acum și pe tot parcursul lui 2017 că prin acțiunile voastre pe Pământ puteți experimenta bogăția iubirii în voi, creați și ancorați iubirea în Pământ și susțineți manifestarea Erei Iubirii. Creați o intenție prin care să vă asigurați că creați cel puțin trei acțiuni zilnic care să izvorască din iubirea necondiționată a Creatorului din voi. Pot fi acțiuni mici și simple care să vă susțină pe voi și pe alții în conectarea cu prezența crescândă a iubirii interioare.

Susținerea Celestă

Noi, Ființele Celeste Albe,  suntem prezente să fim în serviciul vostru și să ancorăm vibrațiile noastre de euforie în ființa voastră, evoluția spirituală și realitatea voastră. Vă rugăm să ne chemați să susținem orice tranziție sau proces de vindecare care doriți să aibă loc în voi. Vibrațiile noastre vindecătoare vă sunt disponibile întotdeauna, chemați pur și simplu energiile noastre și noi vă vom ajuta într-o profundă transformare interioară care va emana în întreaga voastră ființă și realitate. Înțelepciunea noastră vă este întotdeauna disponibilă așa cum este și ajutorul nostru pentru integrarea sufletului vostru. Pentru a vă conecta cu energiile noastre, repetați pur și simplu afirmația ”Eu Sunt Euforie” în timp ce vă focalizați pe lumina noastră albă pură care vă înconjoară și se topește în ființa voastră.

Este momentul să creați, întrupați și experimentați iubirea în voi în moduri creative, extatice și inspirate de suflet.

”Eu sunt Creația, Întruparea și Experiența Creatorului.”

Cu eternă euforie


Ființele Celeste Albe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.