luni, 16 ianuarie 2017

Eterna Lumină a Universului


Jeshua canalizat de Pamela Kribbe

Dragi prieteni,

Vă vorbește Jeshua. Vă iubesc foarte profund pe toți. Vă rog să-mi simțiți energia în jurul vostru în timp ce vă salut pe fiecare dintre voi – vă onorez profund. Pe măsură ce vă deschideți inima către mine, amintiți-vă că eu sunt în interiorul ei. Atunci când mă recunoașteți la cel mai profund nivel al vostru, vă recunoașteți propria voastră esență care este cea mai pură lumină. Voi sunteți lumina eternă și asta este ceea din ce este făcut Universul. Unii dintre voi vedeți această lumină strălucind din ochii mei sau din ochii altui învățător, dar eu sunt aici ca să vă reamintesc că această lumină este și a voastră. Cea mai profundă dorință a mea este ca voi să vă vedeți și experimentați propria voastră măreție și lumină interioară. Asta este ceea ce va schimba lumea, care are nevoie de schimbare. Voi sunteți aici ca să faceți o diferență, dar puteți face acest lucru numai atunci când aveți încredere în cine sunteți cu adevărat. Acesta poate fi un lucru dificil atunci când ați fost crescuți cu idei care vă spun că nu sunteți suficient de buni așa cum sunteți. Pentru mulți dintre voi, viața și cunoașterea voastră naturală, intuiția voastră, au ajuns să fie ascunse de văluri în timp ce treceați prin copilăria voastră.

Cei mai mulți copii au o intuiție ascuțită; ei știu în mod spontan atunci când ceva este corect sau greșit. Mulți copii mai au încă o legătură strânsă cu sufletul lor și cu originea din care provin și au dorința de a-și conecta părinții cu lumina propriului lor copil. Vorbesc despre mulți dintre voi, cei care atunci când ați fost copii ați dorit să vă vindecați părinții. La o vârstă fragedă voi erați conștienți încă de bucuria și curgerea naturală a vieții și ați dorit să răspândiți acea vibrație în jurul vostru. Asta înseamnă să fii un lucrător în lumină, într-adevăr asta înseamnă: să împărtășești vibrația bucuriei și a iubirii care este esența universului. Să fii un lucrător în lumină nu înseamnă să predai principii sau teorii, înseamnă să împărtășești energia și să-ți amintești cine ești.

Când ați crescut, lumina și înțelegerea voastră naturală au devenit estompate și vagi, pentru că v-ați îndoit de voi înșivă și acest lucru era inevitabil să se întâmple, motiv pentru care eu vă onorez. Este nevoie de mult curaj să intri în această lume, în acest tărâm trei dimensional al Pământului. Voi știți că temporar vă veți pierde ghidarea, cunoașterea a cine sunteți, iar în cea mai extremă formă a sa, acest lucru se întâmplă atunci când o ”noapte întunecată a sufletului” are loc în viața voastră. Dar, paradoxal, aceasta este aceiași ”noapte neagră a sufletului” care vă poate aduce înapoi acasă în voi înșivă. Motivul pentru care acest lucru se petrece este că există un fel de putere în întuneric. Vi se pare că emoțiile întunecate cum ar fi frica, furia sau tristețea ar trebui să fie evitate, dar, la originea lor aceste emoții fac parte din limbajul sufletului vostru.

Sufletul vă vorbește în primul rând prin sentimentele voastre, și atunci când suprimați aceste sentimente, așa cum vi se spune de multe ori în societatea voastră să faceți, voi, de fapt, vă deconectați de la sufletul vostru și de la limbajul sufletului vostru. Încercați să vă supuneți regulilor societății, să lucrați din greu și să fiți o persoană ”bună”. Dar, făcând acest lucru, voi pierdeți legătura cu cine sunteți voi cu adevărat, și ajungeți în cele din urmă să fiți singuri sau frustrați și simțiți că viața voastră este lipsită de bucurie și inspirație. Vă întrebați ”Sufletul meu, de ce nu-i pot auzi limbajul?” Ați putea începe să aveți emoții din ce în ce mai întunecate de frustrare și depresie, și, dacă simți așa, este pentru că sufletul vostru bate la ușa din spate. De fapt, acest întuneric are putere, pentru că în întuneric se ascund emoțiile pe care vi le-ați suprimat cândva. Acesta este motivul pentru care este atât de important să vă înfruntați întunericul interior, să priviți direct la emoțiile negative care se află acolo.

Când are loc o ”noapte neagră a sufletului” voi sunteți, într-un fel, forțați să vă confruntați cu emoțiile voastre, nu mai puteți evita acest lucru. Această întâlnire poate avea loc și atunci când pierdeți ceva ce vă era cu adevărat drag, când pierdeți pe cineva drag sau când se sfârșește o relație. Aceste profunde experiențe de pierdere vă fac să deveniți conștienți de dezolarea și disperarea din voi înșivă. S-ar putea să simțiți că durerea prin care treceți este lipsită de sens, crudă și fără înțeles și înțeleg profund acest lucru. Nu voi subevalua niciodată durerea pe care o simțiți, dar vă încurajez să încercați să nu vedeți întunericul și durerea ca pe un simplu lucru negativ.

Aș dori să vă invit acum să explorați acest proces un pic mai profund. Căutați în interiorul vostru o emoție care vă supără adeseori sau vă face să vă simțiți la pământ. Poate că puteți simți că este multă furie în voi sau poate că simțiți că ceea cu ce aveți de-a face este frică. Vă cer să lăsați acum ca energia acelei emoții să vină la voi; întâmpinați-o cu bucurie și cereți să-și arate chipul sub forma unui animal. Nu o judecați, indiferent de cum ar arăta. Spuneți-i ”Bună” animalului și priviți în ochii lui. Simțiți cât de multă viață și putere se află în acest animal. Poate că v-ați gândit multă vreme că este ceva rău să vă fie frică și că este rău să fiți furioși, dar este important să auziți mesajul din interiorul furiei, fricii sau oricărei alte emoții pentru că atunci începeți să cooperați cu propria voastră energie naturală, cu sufletul vostru. Așa că, întrebați-l pe acest animal ce vrea să vă spună, ce vrea să exprime și cum vă poate ajuta să dobândiți ceea ce vă doriți cu adevărat. Prin natura lor, animalele sunt creaturi foarte spontane, ele nu au o minte care să analizeze totul, așa că ele vă pot arăta într-un mod foarte direct care sunt adevăratele voastre sentimente. Ele vă pot arăta și inocența voastră, pentru că animalele sunt inocente și așa sunt și emoțiile voastre.

Emoțiile devin întunecate și greu de gestionat atunci când le suprimați și nu le acceptați. Spiritualitatea înseamnă acceptarea cu adevărat a cine sunteți, chiar acum, cu toate emoțiile pe care le aveți. Pe măsură ce vă dezvoltați compasiunea pentru voi înșivă și cele mai dificile emoții ale voastre devin prietenele voastre cele mai bune, deveniți întregi. Nimic nu trebuie ascuns în spatele unor uși închise; vă este îngăduit să fiți pe deplin umani. Și când vă dați voie vouă înșivă să fiți umani și imperfecți, începeți să vă apropiați mai mult de alte ființe umane; vedeți lupta lor, durerea lor. Când încetați să vă mai judecați pe voi înșivă, veți deveni mult mai toleranți față de alții. Asta este ceea ce înseamnă să vă împărtășiți lumina.

Simțiți gingășia acestei energii. Ea nu vă spune să vă schimbați sau să fiți o persoană ”bună”, ea vă spune că sunteți un miracol, chiar acum, așa cum sunteți. Vedeți acest întreg joc și dans dintre lumina și întunericul din voi ca pe un miracol. Nu judecați întunericul. Vă rog să lăsați energia luminii care este prezentă aici să se reverse asupra voastră, să vă ridice. Dați-vă voie să vă relaxați, nu numai fizic, ci să vă relaxați profund și să vă simțiți bine în pielea voastră. Ceea ce aveți de oferit cu adevărat acestei lumi vine spontan din inima voastră în timp ce lumina voastră naturală strălucește mai departe. Să vă faceți întunericul prieten face parte din misiunea voastră.

Întunericul a fost greșit interpretat de către tradițiile voastre, mai ales de către tradițiile voastre religioase. De fapt, întunericul a fost considerat non-uman și a fost condamnat, iar voi a trebuit să trăiți un ideal care nu este uman. Dar eu sunt aici să vă încurajez să vă deschideți omenescului vostru, adevărata voastră măreție și să vă apreciați frumusețea și să vă bucurați de ea – să aveți bucurie în viața voastră.

Vă mulțumesc că ați împărtășit acest moment cu mine.


© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.