duminică, 22 ianuarie 2017

Craniile de Cristal ale Atlantidei


De Elaine Degiorgio

Deoarece frecvența colectivă a crescut recent atât de brusc, mai multe uși au fost deschise.

Nu numai Portaluri în Tărâmurile Mai Înalte, care își unesc acum energiile cu Matricea colectivă, ci uși pe care le-am închis cândva noi înșine pentru un motiv foarte bun. Atlantida s-a scufundat la încheierea celei de-a cincea încercări de a menține integritatea continentului și odată cu ea s-a scufundat o vastă colecție de informații sacre.

Pentru a păstra aceste informații, un grup curajos de suflete a rămas pe Insula Poseida, ultima dintre cele cinci insule distincte, pentru a se asigura de faptul că structura își menține cea mai înaltă lumină a sa. Poseida a fost casa lui Alta, preoția Atlantidei, și de aici s-au luat toate deciziile pentru binele cel mai înalt al tuturor participanților în acest experiment important.

Ea a fost casă și pentru Craniul de Ametist, care conținea toate informațiile sacre adunate de-a lungul a peste 260.000 de ani.

Poseida s-a scufundat ultima. După cum cel mai înalt punct al Atlantidei, Templul lui Poseidon, a fost ultimul lucru văzut din valuri. Găzduind Marele Cristal, precum și Craniul de Ametist, acest Templu prețios a fost nucleul progresului spiritual pe parcursul întregii ere.

Deținătorii Felinarului, au fost un aspect unic al preoției care puteau întrupa imense cantități de lumină în corpurile lor fizice. Ei sunt curajoșii care au rămas în urmă împreună cu Templul în timp ce acesta se scufunda. Singura lor intenție din spatele acestui act a fost să păstreze și să ilumineze cunoașterea sacră din Templu.

Craniul de Ametist a fost teleportat în actualul său loc de odihnă, în Sălile din Amenti, după ce a fost ridicat la o frecvență șase dimensională pentru a putea face acest lucru.

Marele Cristal s-a scufundat pe deplin activ. Acest fapt a creat enigma Triunghiului Bermudelor, o gaură în spațiu/timp, oferind acces la structurile cinci dimensionale tuturor/la tot ceea ce intră în câmpul său. Încă și în ziua de astăzi își mai trage luminozitatea din Marele Soare Central și pe măsură ce planeta crește în frecvență, el devine parte integrantă a punctelor de conexiune a Matricii din jurul planetei.

Deși structura fizică a Poseidei și Atlantida s-au scufundat, tiparul lor eteric nu a făcut-o. Acesta există încă ca și structură de lumină și tot mai multe dintre aceste structuri devin tangibile pe măsură ce ne îndreptăm cu repeziciune spre dimensiunea a cincea.

Recent, adevăratele informații conținute în Craniul de Ametist au început să iasă la iveală. Contrar credinței populare, nici unul dintre cele 13 Cranii ale Atlantidei nu s-au afișat/nu au coborât încă în fizic.

Craniile cum ar fi MAX sau Sha-Na-Ra au petrecut într-adevăr timp în Atlantida, dar ele nu fac parte dintre cele 13 Cranii principale.

Informația lor colectivă a fost mult prea prețioasă pentru a-și permite să se afișeze/arate în dimensiunea a treia. Cu toate acestea, la momentul potrivit, ele vor fi returnate păstrătorilor lor de drept care sunt încarnați.

De îndată ce Craniul de Ametist a început să vorbească, din adâncul Sălilor din Amenti, el a început să dezvăluie secretele sacre care au modelat cea mai de succes perioadă din istoria noastră fizică.

Procesul nostru de ascensiune este foarte diferit de perioada de vârf de Aur a Atlantidei. Perioada de Aur a Atlantidei a făcut parte dintr-o operațiune specială supravegheată de către Consiliul Intergalactic pentru a vedea cât de departe ar putea aspira oamenii într-un mediu foarte dens.

Timp de 1.500 de ani a fost atinsă partea de sus a dimensiunii a cincea, dovedind că expansionarea cunoașterii spirituale și dedicarea față de Legea lui Unu, ar putea transforma orice mediu într-un loc sigur al Sursei de Lumină.

Noi am încheiat acum acest experiment. El s-a încheiat în Momentul Cosmic 21/12/12 … asta însemnând că orice s-ar întâmpla acum pe Pământ, acesta este un proces ”fără întoarcere”. Am învățat foarte profund din greșelile care au fost făcute, și, în același timp, am învățat cum să accelerăm procesul care este în prezent în desfășurare.

Pământul mai are cam aproximativ 18 ani până la obținerea statutului de Matrice total cinci dimensională. Fiecare este împins, prin alegere sau în alt mod, să-și schimbe tiparele comportamentale din ultimii 10 – 12.000 de ani într-un mod care nu lasă nici o piatră neîntoarsă.

Întunericul devine lumină.
Negativul devine pozitiv.
Umbra își înfruntă propria sa iluminare.

Toate acestea, în ciuda aparentei lipse de conștientizare a celor încă adormiți, sunt ceva ce a fost stabilit. Dacă ați ales să fiți pe Pământ în acest moment, sufletul vostru știa foarte bine că acest lucru se va întâmpla.

Planeta noastră va ascensiona.

Craniul de Ametist face acum parte din procesul nostru de ascensiune. Acest lucru are mai multe aspecte, și multe căi individuale de a realiza ascensiunea, dar Craniul de Ametist deține secretele lui Alta.

Recent, în timp ce Craniul a dezvăluit primele sclipiri din vasta sa cunoaștere, Pământul a experimentat o altă creștere masivă în frecvență.

O alta este acum în desfășurare, alimentată de profundele activări ale Pământului Interior, care unește vasta cunoaștere Lemuriană cu codificările născute din Stele pulsate de către aspectele Masculine și Feminine ale Marelui Soare Central.  

Helios și Vesta vorbesc foarte clar.

Cunoașterea Craniilor este disponibilă tuturor celor care se simt atrași să se conecteze cu cristalele … în special cu craniile. Aceasta este lumina care se alătură conclavului de informații care există în câmpurile dinamice ale planetei noastre.

Relaxați-vă, acordați-vă la acestea și fiți pregătiți pentru cea mai vastă parte a schimbării care mai trebuie să aibă loc. Al doilea val al procesului de ascensiune a început, iar o altă parte de 10% a omenirii se va trezi foarte rapid.

Și când o vor face, noi vom fi pregătiți.

Binecuvântări și Namaste,

Elaine Degiorgio

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.